|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI
Isiak, kupiłaś już jakąś flachę zapachową? Jak nie to tu masz jakieś now epromocje Sephory
http://www.sephora.pl/pl/cid13821/zm...-dla-niej.html
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko kiedy się wybiorę do S. to nie wiem. Dziś się chcę zwolnić z pracy wcześniej, bo rano wstałam z zatokami zatkanymi na amen, do tego mam chrypkę i ogólnie czuję się źle. Jakieś fatum chyba, rok temu pamiętam, że we własne urodziny byłam chora i w tym roku jest to samo. A wczoraj jeszcze była u nas ciotka i mówiła, że mój kuzyn z kuzynką oboje chorzy, po 38 stopni gorączki mają. Jedyne co mnie dziś cieszy to to, że powinnam dostać wreszcie moją torebkę. Będę czekać niecierpliwie
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Isa: coś wyjątkowo długo zeszło z Twoją torebką
![]() Można powiedziec, że mam pierwsze sukcesy w pracy Co prawda powiedzieć to będe mogła tak na 100% jak będę miała podpisane z firmami zlecenia na reklamę, ale że chcą dopiero w grudniu, to umówiłam się na podpisanie w listopadzie. Jedna firma chciała reklamę na dłuższy czas, zeby załapać się na rabat (za 5krotny druk jest -10%) i afecet zapytał, co tak dziwnie ta ilość udastalona, czemu nie można na 6 miesięcy tylko max na 5. Zaśmiałam się i odpowiedziałam mu, że oczywiście może na pół roku, a nawet na rok. No i z mojego spontanicznego rzucenia hasła wyszło ze faktycznie będa chcieli na poł roku albo nawet na rok. Musze tylko skonsultować się z kierownikiem jakie warunki dodatkowej reklamy na portalu moge im zaproponować (wiem tylko, że mogę proponować dodatkowy banner na ileś tam dni za darmo w przypadku zakupienia całostronicowej reklamy, ale w tym przypadku muszę zasięgnąć porady osoby doświadzonej ).A jedną reklamę (co prawda tam najmniejszą, ale zawsze coś ) mam pewną - dziś jadę podpisać zlecenie z właścicielem.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-22 o 11:05 |
|
|
|
#4774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że torebka Ci dziś przyjdzie!I pochwal się zdjęciem jak już ją dostaniesz ![]() Mój brat też chory, miał gorączkę 39,7 ![]() Wczoraj kupiłam odżywkę do paznokci Palomy-z keratyną, do rozdwajających się. Po tym jak polecałaś wysuszacz i go kupiłam, jest świetny. Zobaczymy jak się będzie sprawować ta. Cytat:
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko gratuluję sukcesów w pracy
Oby tak dalej.Wróciłam do domu wcześniej, bo zwolniłam się z pracy do lekarza. Zaraz zaczynam kurowanie, bo strasznie mnie łamie w kościach Oby do poniedziałku przeszło.Torebka przyszła, już się do niej przepakowałam z mojej szarej Elvie. W porównaniu do niej moja nowa Julie jest szersza i niższa, ale równie pakowna. I kolor jest ciemniejszy niż na zdjęciu na stronie etorebki. W rzeczywistości jest to taki jasny karmelek wg. mnie a w necie wyglądała bardziej piaskowo Fotki postaram się jutro zrobić i wkleić.
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Isa, spóźnione ale szczere, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
![]() ![]() Cytat:
i co powiedział w związku z tym, że tak często coś Cię łapie? Mam nadzieję, że kuracja pomoże
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to nic, po prostu ja całe życie chorowita jestem i chyba już taki mój urok Jeśli tylko wykuruję zatoki to będzie dobrze, bo najbardziej zawsze boję się tego, że od zatok moze mi się zrobić angina.Cyknęłam jeszcze na szybko fotki torebki, ale na moim laptopie ten kolor wygląda nieco musztardowo Nie udało mi się uchwycić realnego odcienia
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
No blisko masz w sumie :p ale jak Ci ebierze to nos teraz nie będzie dobrytm przewodnikiem chyab że masz któryś z nich wcześniej upatrzony
ta promocja jest niby do 27.20.Pogratulować :brawo: Cytat:
Zwariowałam- oprócz żeli i mydełek z Oriflame przytargałam z Avonu 3 żele senses z ostatnich serii i szczotkę do włosów Jestem niereformowalna, a tak ładnie pusto mi się robiło już w magazynku ![]() I juytro też będzie za***isty!
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko może w poniedziałek zajrzę do S., bo na pewno muszę Rossmanna zaliczyć. Kończy mi się żel do golenia, szampon, tusz do rzęs i Belissa. Ale zamiast perfum chyba na razie muszę się rozejrzeć jednak za kozakami, bo wciąż nie mam na zimę żadnych na płaskiej podeszwie, mam same obcasy
A ja mam aktualnie 5 żeli otwartych i żaden się jakoś skończyć nie chce
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też padał
Na szczęście weekend jest suchy i nawet słoneczny. I przez to świecące słońce widać smugi na oknach(ostatnio jak je myłam zabrakło mi ręczników papierowych gdy wycierałam na sucho) i tak myślę czy chce mi się dziś umyć je kolejny raz, ale tak porządnie![]() Cytat:
![]() Szukałam wczoraj nowej seri GW Bell ale nigdzie nie znalazłam. Natknęłam się za to na nowe FC- wszystkie są perłowe lub brokatowe. Stojąc w kolejce do kasy w aptece zobaczyłam że akurat przyjechały nowe maski Ziaji- skusiłam się na trzy saszetki
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę mnie te zapowiadane mrozy wystraszyły ![]() Co do kilku otwartych kosmetyków z jednej kategorii to zaprzestałam takiej praktyki, bo właśnie nic się nie kończyło. Teraz mam 1-2 żele,2 szampony, 1 peeling i 1 odżywkę pod prysznicem i idzie o wiele szybciej Duże zapasy mam też w kremach do stóp i balsamach, więc na nocnej szafce jest tylko 1 masło i 1 krem do stóp i nie otwieram nic ponad to póki nie skończę Cytat:
Ostatnio kupiłam kolejne 2 GW 420 właśnie (czerwień z drobinami) i 421 bardzo ciemny róż-śliwka z delikatnym shimmerem.Właśnie maluję paznokcie u stóp tym drugim ![]() Mam już 10 zużyć, plan na październik wykonany Zaraz się zbieram na zakupy, muszę w końcu kupić torebkę a nic, kompletnie nic mi się nie podoba
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Na wątku Bell natknełam się na posta dziewczyny która kupiła lakiery z numerami powyżej 500. A mi pani w drogerii powiedziała że będzie nowa seria ale nie wie kiedy
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
sleepy i jak te maseczki Ziaji? Próbowałaś już?
![]() Przeglądam właśnie katalogi Avonu i Ori i nie wiem co zamówić Z Ori chyba wezmę drugą tubkę żelu nawilżającego do twarzy z aloesem i arniką, bo kończę pierwsze opakowanie a ten kosmetyk całkiem dobrze mi służy. Z Avonu z kolei nie mam pomysłu, w poprzednim katalogu zamówiłam biżuterię(jutro ją może odbiorę), bo też kosmetycznie mnie nic nie zaciekawiło.
|
#4784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kosmetycznie staram się być grzeczna - nic nowego nie kupuję (oprócz mydła w płynie, ale to się nie liczy... |
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety wczoraj poległam i wyszłam z SP z balsamem flos leku mango-marakuja
Ale dopóki nie zużyję masła brzoskwiniowego TBS, albo balsamu antycellulitowego Lirene nie otwieram nawet, żeby sprawdzić jak pachnie Z Avonu czekam na peeling do stóp granat&czekolada, już powinnam go mieć, ale zamiast peelingu dostałam krem ![]() Lubię te ich peelingi mimo, że nie mają zbyt dużych właściwości ścierających, ale są idealne na szybko pod prysznicem. Jedynie wiśniowy kompletnie mi nie podszedł, za to obecnie używam wanilia&brązowy i cukier i jestem zachwycona zapachem
|
#4786 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Wróciłam, padam ale jestem bardzo szczęśliwa.. |
||
|
|
|
#4787 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Odebrałam podkład Pharmaceris, przy okazji zdenerwowałam się potwornie na aptekę V-V i wracam chyba z podkulonym ogonem do Eskulapa, bo jednak jakoś usług to niebo a ziemia. ![]() Z podkładu na razie jestem niezbyt zadowolona poza kolorem, ale jeszcze potestuję. Coś mi się jednak widzi, że to będzie rozwiązanie tymczasowe i kolejny podkład kupię szybciej niż bym chciałam. I okropnie mi się popsuła cera, chyba spróbuję znowu się kwasić, bo już nie wiem, co ze sobą robić, żaden podkład niedługo nie pomoże.
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś od rana wszystko jest do Ja się staram wszystko robić dobrze, ale są rzeczy na które wpływu nie mam, bo nie zależą ode mnie, a niektóre osoby z innych firm, z którymi współpracuję tego nie rozumieją i wszystkie pretensje idą w moją stronę Już nie wiem co ja mam im mówić i jak tłumaczyć się za nie swoje błędy?Chcę wrócić do domu i iść spać, mam już dość. Jedyna nadzieja, że ten piątek albo przyszły wtorek będę mieć wolny, bo szefowa coś wspominała o dodatkowym dniu w związku ze Wszystkimi Świętymi. Wtedy bym miała 4 dni wolnego. Z nieco milszych tematów: zamówiłam pierwszy raz perfumy z neta z perfumerii Dolce. Wczoraj tak mnie coś nabrało i kliknęłam 30 ml L Lolity Lempickiej Wiem, że ten zapach kiedyś mi się nie podobał a potem wydawał mi się zbyt ciasteczkowy, ale może jednak się do niego przekonam jak poużywam na sobie dłużej niż 1 dzień.
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
isa, niestety tak to czasem jest w pracy, że trzeba świecić oczami za kogoś innego, ale nie przejmuj się tym zbytnio
|
|
|
|
#4790 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo, zapomniałam o tym kolorku, tez na niego mam chrapkę, będzie idealny na teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się ![]() Czy Ty wygrałaś coś ostatnio z Joya czy mi się pokićkało? I cyz otrzymałas już nagrodę? Bo ja w sierpniowym a jeszcze nic mi nie przysłali ![]() Cytat:
![]() Odbyłam dziś pilates kręgosłup, rewelacja!!
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko, off-wietrzko
Niestety ja nie potrafię tak po prostu sobie włączyć "ignora" na to wszystko, bo ostatnimi czasy takich telefonów z pretensjami jest mnóstwo a ja już nie mam siły się tłumaczyć i najchętniej nie odbierałabym tych rozmów gdybym mogła Wczoraj wróciłam tak zmęczona psychicznie a dziś na dodatek muszę zostać dłużej, nie wiem do której ![]() Moje zakupy, które planowałam na ten tydzień na razie odkładam. Jadę już co prawda na resztkach tuszu, ale kompletnie nie mam siły ani ochoty chodzić po sklepach.
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę wielocytować
![]() Isa wiem co czujesz Nie zliczę ile razy oberwało mi się za kogoś No ale trzeba nauczyć się jakoś z tym żyć, bo inaczej się wykończysz.Rzyrafko a na który GW masz chrapkę?420 czy 421? Ja jeszcze chciałabym 426, wydaje mi się, że Nosek pisała, że to fuksja ciemna jest... A jeszcze Basia wspomniała o nowej serii...Ale za nic nie mogę jej znaleźć w necie;/ Ja niestety też poległam zakupowo w tym m-cu, bo zużyć mam tyle co nowych zakupów a najgorsze, że żaden z zakupów nie był niezbędny ;/ Też się zdziwiłam, że się pieni...Na początku myślałam, że mi się przywidziało, potem, że to może resztka żelu pod prysznic niezmyta, ale po kilku razach jednak jestem pewna, że to peeling ![]() Pilates kręgosłup?U mnie w klubie, gdzie chodzę na zumbę są zajęcia o nazwie "zdrowy kręgosłup". Podejrzewam, że to coś podobnego. Miałam się nawet wybrać, ale jakoś się nie złożyło. Za to wreszcie zapisałam się na wizytę do ortopedy, bo coraz częściej mam napady bólu w odcinku lędźwiowym i zaczęłam się tym trochę martwić. Może skieruje mnie na jakąś rehabilitację,albo powie chociaż jakie ćwiczenia wykonywać samodzielnie.
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2010-10-26 o 09:48 |
|
|
|
#4793 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#4794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumei to ja już nie wiem co to jest pilates- w poprzednim klubie też to chyba ni ebyło dokładnie to W każdym razie po tym wczorajszym bola mnei jakieś przedziwne mięśnie w środku brzucha ![]() I w ogóle czuję się zupełnie inaczej niż jak za pierwszym razem zaczynałam przygodę z fitnessem- wtedy pamiętam zaczęło mi się to podobać dopieor po jakimś miesiącu lub nawet później, dopieor po tym czasie odczuwałam przyjemność a nie tylko zmęczenie. A teraz już od pierwszego stepa się tak czuję, jakby organizm miał jakąś taką pamięć i od razu sobi eprzypomniał jak czuć się przyjemnie po ćwiczeniach Cytat:
![]() Skończyłam Maestro- nie ma już ani kropelki w pojemniczku i jeszcze pseudoburaczkowego bella FC oddałam przyjaciółce.Znikam do toksykologii, bleee
|
|
#4795 |
|
Rozeznanie
|
w sumie tak sobie myślę, że też chętnie zapisałabym się na jakieś zajęcia - fitness albo jeszcze lepiej coś w rodzaju tej Zumby... tylko kiedy ja znajdę na to czas???
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o fitnessie a ja wczoraj przerzucałam pudła w firmowym magazynie, bo trzeba było parę rzeczy tam znaleźć(co nie było łatwe w tym zbiorze dziesiątek pudeł, krzeseł, porozkręcanych biurek itd.) i dziś ledwo mogę rękami ruszać. Ale najbardziej to sobie wczoraj dorobiłam próbując z półki na wysokości moich bioder ściągnąć na ziemię pudło z laptopami(ważyło na pewno ponad 10 kg). Chciałam to zrobić powoli opierając pudło na kolanie, ale coś mi ten manewr nie wyszedł i aż mi coś strzeliło w kręgosłupie Nic mnie nie boli na szczęście, ale więcej podnosić sama tego typu rzeczy nie będę.Gadałam z szefową i piątek mam wolny I w związku z tym mam pytanie: co z naszym zlotem krakowskim? Może udałoby się nam wtedy coś zorganizować? Mag, wspominałaś, że w listopadzie chciałabyś przyjechać do Krk.
|
#4797 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Jakbyś gdzieś znalazła, to daj znać. Podobnie z nowymi FC.
Ja mojego FC z letniej kolekcji - mam taki pomarańczowo-czerwony z połyskiem - też będę się pozbywać, nie leży mi. Podobnie grafitowy Essence i czerwony Catrice z ostatniej limitowanki. Nie mam ostatnio ręki do lakierów.Też chcę na fitness.
|
|
#4798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) bo bardzo mnie ciekawią opinie na temat tego balsamu, szczególnie zapach![]() Cytat:
![]() Ostatnio wypytałam panią pracujacą na wyspie Bell w centrum handlowym. Mówiła że nowe GW będą za ok 3 tyg. Poza tym pani miała bardzo wybrakowaną ogólną wiedzę na temat lakierów; gdy zapytałam o lakiery matowe wogóle nie miała pojęcia co to jest, najpierw pokazywała mi lakiery kremowe, potem transparentne do frencza, już nie wiedziałam jak jej wytłumaczyć o co chodzi. Na koniec powiedziała, że lakier przecież musi błyszczeć! Cytat:
![]() Szczególnie, że trochę mi się przytyło ostatnio, niby tylko 3-4 kilo ale poszły w biodra i tyłek i nie mogę zapiąć teraz dwóch par spodni Myślę nad wróceniem do biegania ale wieczorami jest mi chyba za zimno.I trzeba zerwać namiętny związek z czekoladą. Nie wiem czy jestem w stanie przeżyć to rozstanie. Jestem już po pierwszych testach Ziajowych masek: * kojąca, z glinką różową- żadnego działania kojącego nie zauważyłam, a miałam na twarzy małe podrażnienia, szkody też żadnej nie zrobiła, nic szczególnego * nawilżająca, z glinką zieloną- fajniejsza od poprzedniej, skóra była po niej bardziej miękka, gładka i nie była nieprzyjemnie ściągnięta * regenerujaca, z glinka brązową- jeszcze nie testowana, pewnie dopiero w czwartek bo dziś wieczorem będzie oczyszczająca miodla.
|
|
#4799 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Wczoraj wykupiłam karnet na fitness
niestety tylko 3 razy w tygodniu ![]() Karolina ja mam 436 i to jest właśnie ta fuksja
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chodziłam na fitness to ledwo się zbierałam na 1 raz w tygodniu.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

:dziek uje-kwiatek:

Oby do poniedziałku przeszło.
Jeśli tylko wykuruję zatoki to będzie dobrze, bo najbardziej zawsze boję się tego, że od zatok moze mi się zrobić angina.
Nie udało mi się uchwycić realnego odcienia

Z Ori chyba wezmę drugą tubkę żelu nawilżającego do twarzy z aloesem i arniką, bo kończę pierwsze opakowanie a ten kosmetyk całkiem dobrze mi służy. Z Avonu z kolei nie mam pomysłu, w poprzednim katalogu zamówiłam biżuterię(jutro ją może odbiorę), bo też kosmetycznie mnie nic nie zaciekawiło.
Ja się staram wszystko robić dobrze, ale są rzeczy na które wpływu nie mam, bo nie zależą ode mnie, a niektóre osoby z innych firm, z którymi współpracuję tego nie rozumieją i wszystkie pretensje idą w moją stronę