|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Edytowane przez Callitus Czas edycji: 2010-10-25 o 22:32 |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać.
![]() Pomódlcie się (
|
#663 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Świat się kończy
![]() Zgadzam się z Iwańczykiem
|
#664 | ||
|
Zadomowienie
|
na razie nie mam głowy do tego
Cytat:
Cytat:
![]() Bosek zawsze mi się podobał jako ekspert. mądrze gada, daje przykłady życiowe, popiera je argumentami i w ogóle facet wie co mówi, nie rzuca słów na wiatr. najlepszy to był ten z zarządu, a Jurek to Miszcz ciętej riposty...J: - A kiedy dowiemy się kto zostanie trenerem reprezentacji? W grudniu, styczniu, lutym? -Hmmm, w grudniu. J: -Tak szybko? -Tak, procedury...(szuka myśli) J: -W grudniu po południu. chyba z dziesięć razy, na pytanie o trenera, dalsze decyzje padała odpowiedź: "zależy jak mamy zamiar grać, jakimi zawodnikami i z kim..." nauczył się na pamięć chyba...Jak kur.wa Świderek Alojzy zostanie trenerem to... no proszę, Świderek? Widać że Przedpełski ma zamiar wprowadzić Polaka na stanowisko trenera... ciekawe kogo.? Wspaniałego, Świderka? Ludzie, tylko nie oni.! Piechocki jakiś nie wyraźny- mina przy tekście: "my jesteśmy z Konradem przyjaciółmi!"- bezcenna Jurek- umie ciągać za język, umie do 2012 jeszcze 2 lata ![]() a co powiedział.? bo musiałam iść...
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
fejsbuk mi właśnie przepowiedział, że nie zdam maturyyy
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ![]() Cytat:
![]() A nie słuchałaś uważnie Jeden z członków mówił o Alku, ale jako drugim trenerze - więc być może jesteśmy uratowani ![]() ![]() ![]() Nie powiem, żeby mi się to nie skojarzyło ![]() ![]() ![]() Oj tam, przejmujesz się. Najwyżej zostaniesz politykiem ![]() Jeszcze raz powtórzę - BARDZO podobał mi się ten magazyn. Mimo iż był tak naprawdę o dupie Maryni, to b. fajnie o niej mówili Świetny Bosek, który niemal wcielił się w drugiego prowadzącego dziennikarza, a tak naprawdę mówił o tym, co najciekawsze. Kiedy Piechocki wspomniał o rozmowie z Danielem, Bosek to natychmiast podłapał i pytał, dlaczego im nie ufał, skoro powiedzieli - mów do nas, jak do przyjaciół, jesteśmy z Tobą! my Cię rozumiemy, sami jesteśmy/byliśmy trenerami!Szkoda, że rozmowa nie zeszła na odrobinę dłużej na temat wyjazdu Daniela z Polski już w piątek. I to zabarwione delikatnie sarkazmem Jurkowe: "dobrze, że ten kłamca (właśnie nie pamiętam - czy kłamca, czy oszust, czy co tam innego - chodziło o te różne wersje działaczy/związkowców i Daniela względem poinformowania Go o decyzji) nie jest już naszym trenerem". Szkoda tylko, że tak późno się to wszystko zaczęło, bo mogłoby jeszcze długo trwać - co najmniej godzinę - i możnaby się dowiedzieć niejednej ciekawej rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- I NIE zgadzam się z wypowiedzią sponsora. Fajnie, że gramy w LŚ, że możemy sobie pojeździć na mecze reprezentacji, fakt. Ale imprezami, które są na trwałe wpisane, wyryte w kartach historii są ME, MŚ i IO. LŚ daje tylko pieniądze i punkty. A najwięcej pieniędzy daje sponsorom ![]() Nie orientuję się może dobrze - ale choćby w piłce nożnej nie ma takiego turnieju, prawda? Corocznego, udział za grube pieniądze, wyłącznie dla prestiżu i z możliwością podreperowania rankingu. Dla mnie LŚ się nie liczy. Prawdziwe prestiżowe imprezy odbywają się co 2 lub co 4 lata, a tytuł, jaki się po nich otrzymuje, wiąże się ze słowem "mistrz". Także odpuszczanie LŚ nie jest dla mnie wielką stratą. Jeśli jestem na meczu, to czy przegramy, czy wygramy, ja zedrę sobie gardło kibicując. Zresztą, jak można oczekiwać nieodpuszczania tego turnieju, kiedy jest się wówczas ledwie miesiąc, półtora po zakończeniu sezonu ligowego i paru dniach wolnych? ... Dobra, to jest temat na dłuuuuugą wypowiedź pełną propozycji reform, już sobie odpuszczam ![]() Dobranoc
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2010-10-25 o 23:53 |
|
|
|
|
#667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() upierać się będą na zestaw polski...to z portali: Stelmach- Świderek, Wspaniały- Świderek.... matko z ojcem, nie! ![]() i dobrze mówił, że jakby im powiedział to, co Piechockiemu, to mogliby go bronić, a tak... w ogóle ile było nie jasności, zarząd tak, Daniel tak, Piechocki tak , a Jurek przygotowany o wszystko pytał i każdą kwestię kilka razy drążył. ![]() Jurkowi jeszcze trzeba pogratulować tego stwierdzenia o odpowiednich ludziach na odpowiednich stanowiskach decydujących o takich sprawach, że to powinni być ludzie zasłużeni dla polskiej siatkówki, trenerzy, ludzie którzy się na tym znają i może znaleźli się w podobnych sytuacjach i mają świadomość tego jak to zadziała na drużynę. Sugerował też zmianę, czy ujednolicenie przepisów co do sposobu wyboru trenera i podejmowania niektórych decyzji. Dobrze mówił, bo tak patrząc to już drugi trener zwolniony w przykry sposób.
|
|
#668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Spaaać
![]() Przestawiałam budzik na opcję "drzemka" chyba 4 razy xD Trochę mi się zaspało... Zaraz Was nadrabiam. Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Eeeeejjj no weźcie się ![]() Nie chcę go na stałe... Tylko tak od czasu do czasu popaczeć. Przeca męża mam. I kochanków dwóch (Kiler-ów dwóch Grałam w to ostatnio. Strrrasznie wciąga A muzyki słucham cały czas ![]() Cytat:
Się pytam gdzie się rodzą tacy ludzie Cytat:
![]() Z resztą: http://reprezentacja.net/siatkowka/a...owanie_zwiazku Kocham tego człowieka! Cytat:
Właśnie. laski! Nie obijać się! Wrzucać zdjęcia! Migusiem! Anię już opierdzieliłam w niedzielę teraz krzyczę na Was! ![]() Ja tam byłam za tym żeby został. Chociażby z jednej, najprostszej przyczyny- NIE MA KTO GO ZASTĄPIĆ :/ Cytat:
Cytat:
![]() Tak trzymać. Oby tak dalej. Jestem pod wrażeniem. Wspaniały poziom Ja pierdzielę. Cycki opadają :/ Pamiętam! I wikipedię odstaw! A ja się Was nie boję i dodam swoje: DIVIS!!!!! ![]()
|
|||||
|
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Oni chcą najpierw przy zielonym stoliku uradzić jakie zasady chcą wprowadzić, jak grać itd... Podporządkować sobie i wszystko i poukładać a dopiero później dobrać takiego trenera który wlezie im pod pantofel i z oddaniem i szacunkiem będzie wykonywał każde ich polecenie i z oddaniem wypełniał narzuconą mu przez zarząd misję :/ Myślałam, że to od trenera zależy sposób pracy z zawodnikami i ogólnie dobór zawodników występujących w Kadrze :/ Ale widocznie prezes ma swój system i swoją wizję jak ma to wszystko wyglądać. W takim razie po co szukać nowego trenera. Niech zarząd się zajmie Naszą Reprą :/ Poza tym ja rozumiem, że to PZPS ma ostateczne prawo głosu. Ale zanim podejma jakiekolwiek decyzje znad swoich stołków to mogliby wziąć też pod uwagę zdanie zawodników i współpracowników czyli ludzi z którymi Ciastek pracował i był w najbliższysz stosunkach, że tak to nazwę. W końcu tu chodzi o ich dalsze losy i dalsze kariery. Może trzeba było z nimi też porozmawiać i dowiedzieć się jak oni sami by widzieli dalszą współpracę z Danielem... Ewentualnie kogo widzą na stanowisku trenera teraz. Cytat:
![]() Joaa uwielbiam Twoje analizy i wypowiedzi! ![]() Zgadzam się ze wszystkim! Sponsor jak to sponsor patrzy chyba bardziej na kasę niż na całokształt i rywalizację w duchu sportowym. Jadąc na mecze owszem- napalam się na zwycięstwo Naszych- ale jakby gra nie wyglądała to jestem z Nimi do końca, kibicuję dopóki mi starcza sił! Z resztą byłyśmy razem na kilku meczach i widziałaś, że ja nie potrafię spokojnie usiedzieć I niech nikt się za mnie nie wypowiada że jak jadę na jakiś mecz to liczę tylko i wyłacznie na wygraną a jak przegrywają to mam ich gdzieś, rzucam focha i mówię, że już nigdzie nie pohadę bo skoro oni przegrywają to ja za bilety bulić nie będę ![]() A temat LŚ był juz nieraz poruszany. Coroczny turniej mający na celu sprawdzenie zawodników przed ważniejszymi turniejami :/ Ja do niego podchodzę z dystansem i traktuję jako jedną z możliwości pojechania na mecz i pokibicowania ale bez specjalnej napinki. Wygrają- fajnie. Przegrają- nie ma tragedii. Kto będzie pamiętał za kilka lat ile razy kto zajął 5 miejsce, 2 czy 3. Pamięta się takie imprezy jak ME, MŚ, IO. To są turnieje o "coś"
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-10-26 o 10:06 |
||
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on nasz wspólny przeca jest ![]() JAszczombek dzień dobry! aaa i właśnie..mi też Patryk nie pasuje w barwach Zaksy ![]() ni w ząb.. a wypowiedzie Joaanny nie czytałam jeszcze ![]() bo lece zaraz na zajęcia, potem sobie nadrobie
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od czasu do czasu zerknę na Niego ![]() Bo się człowiek przyzwyczai do składu jednego przez sezon i weź ich później oglądaj w innych koszulkach. Bez sensu! Absolutnie! ![]() Poczytaj ![]() Kurde! A ja musze w tą sobotę iśc do promotora :/ I znowu zacznie się sajgon z pisaniem pracy :rzygai: Nie chce mi się! Kto napisze za mnie magisterkę? A teraz siedzę sobie i piję rosołek... z kostki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
ej!ej!jeszcze za mnie
![]() i badania w laboratorium przy okazji
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
O w piź.dziec
![]() Przeglądam sobie IV część Naszego zacnego forum... I trafiłam na moment jak Klaudi sprzedała Nam fajna zabawię Pamiętacie jak w grafice google wpisywałyśmy swoje nicki z wizażu i patrzyłyśmy jaki pierwszy obrazek wyskoczy I jaka pompa była. Oczywiście standardowo ze mnie ![]() Obrażam się. Biednemu to zawsze wiatr w oczy |
|
|
|
#674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się bierz za naukę, fb nigdy nie kłamie Cytat:
![]() ![]() taaa, poziom PZPSu ![]() Cytat:
siema ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- http://reprezentacja.net/siatkowka/a..._kuchni_video_ nie mogę z Novotnego ... ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- ej, mam prośbę, mogłaby mi któraś podesłać na PW numer do Marti ? Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- żadna się nie odzywa... to może inaczej, dam w zamian żelka Haribo colowego albo wiśniowego a co mi tam, dam dwa
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|||
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
I zabrały mi Divisa. ![]() Cytat:
Ja np., nie wyobrażam sobie mojego męża w innych barwach. Tak więc musi grać w Czewie do końca kariery. Cytat:
![]() Dzień dobry. ![]() O trenerach się nie wypowiadam, bo szkoda mi klawiatury.
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.podsiatka.pl/main.php?fun...t_news&sid=641
zmienny jak kobieta ... ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- muszę napisać rozprawkę tematy:1. ,,Dla całego świata możesz być nikim, dla kogoś całym światem'' 2. Od zakochania do miłości droga daleka czy niedaleka ? oczywiście wszystko w oparciu o Małego Księcia, więc pierwszy bardziej mi pasuje, w tym drugim nie za bardzo wiedziałabym co mam napisać
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Be na ten pierwszy temat na pewno pisałam rozprawkę. Tez z Małego Księcia.
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. temat
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dziś do napisania 3 wypracowania
![]() na angielski nt. medycyny alternatywnej, na polski nt.: Jacy jesteśmy? Czy tacy jakimi widzą nas inni czy tacy jak sami sądzimy? rozważ problem odwołując się do powieści Nałkowskiej i własnych doświadczeń i na fakultet z wosu nt.: Sytuacja młodych ludzi na rynku pracy w Polsce i w krajach Unii Europejskiej. Porównaj sytuację młodzieży polskiej i europejskiej, korzystając z materiałów źródłowych z zadań 1-4. Zajmij i uzasadnij własne stanowisko w sprawie wyzwań, przed jakimi stają młodzi ludzie na rynku pracy. Zastanów się, jakimi sposobami rząd powinien zwalczać bezrobocie wśród młodych Polaków i przeciwdziałać mu, a następnie przedstaw cztery sposoby zapewniania pracy młodzieży. x 2432154123541idę tworzyć
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-10-26 o 16:59 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem tylko jak ta powieść Nałkowskiej, ale sam temat w sobie bardzo interesujący ![]() powodzenia
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Miss
łączę się w bólu. A ja się wyżywam na brwiach. Jestem masochistką.
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Be, Granica
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
wiem o czym jest, mam w domu, ale nie czytałam
fajna? To może się zbiorę w sobie i ją przeczytam ... Ale najpierw muszę opanować rozprawkę i Skąpca
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie fajna
. źle mi się czytało ![]() lepszy pewnie będzie Proces Kafki, bo przeczytałam pierwsze 20 str. i zapowiada się ciekawie
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym roku nie mam praktycznie żadnych lektur.
tylko Biblia i jakieś wiersze.
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
a jednak, jeśli będzie mi się nudzić to ją przeczytam
Cytat:
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa.
Szkolnictwo chyba nie potrafi zrozumieć, że w Polsce nie mieszkają tylko chrześcijanie. Czasami czuje się jakbym mieszkała w państwie wyznaniowym.
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezsens.
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

Jurek świetnie operuje rozmową, jest cholerrrnie dociekliwy, a to, co wyprawia tam Bosek, sprawia, że nabieram do faceta ogromnego szacunku 

nauczył się na pamięć chyba...

Jeden z członków mówił o Alku, ale jako drugim trenerze - więc być może jesteśmy uratowani 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tylko Biblia i jakieś wiersze.