![]() |
#4771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Witam dziewczyny
Mam kilka rzeczy do wymianki, których nie używam: - Fiber Optic Blush Brush Silk Naturals (tzw. mały duo fiberek) - mało używany - Eye Shadow-Synthetic Lumiere - nowy (czarno-różowy) - Lily Lolo - Cherry Blossom Blush - struna, próbka - Lauress - Serendipity blush - struna, próbka - Lovelace blush Silk Naturals - struna, mała próbka mam więcej róży, ale niestety nie mam ich do czego przesypać.. -Luminizing Sunlight Powder EDM - struna , około 2 i pół sampla Moja wishlista: - Oval Concealer Brush EDM - również używane - Everyday Eye Shadow Brush EDM - również używane - puste opakowania po różach Bourjois - woreczki strunowe, małe, na próbki - cienie do powiek, matowe, beż, blady róż itp. - szampon lush seanic - troszke na spróbowanie - inne kosmetyki z kolorówki tradycyjnej.. i oczywiscie mozna mnie kusic innymi kosmetykami :)
![]() Edytowane przez LadyDaisy Czas edycji: 2010-10-28 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
mam próbki w woreczkach -
edm fairly light i light nowy big multi taskin neutral formula matte i roz walkee talkee szukam jasnego podkladu w formule intensive i korektora multitasking ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zadomowienie
|
WYMIENIĘ
Próbki EDM: - podkład Intensive Golden Medium 2 ml - podkład Intensive Medium Beige 2 ml - korektor Sunlight 1 ml Pixie: - podkład Cover de Luxe Bliss 1 (minimalny ubytek) - podkład Cover de Luxe Faylinn 1 - Monistat Soothing Care Chafing Relief Powder-Gel w samplu 5 ml EDM (nie wiem ile tego jest, ale wystarczy na parę użyć) Mogę jeszcze wymienić używaną próbką Primera Pixie ![]() Najbardziej interesują mnie próbki : - Lucy Minerals Creamy Bisque, - Lumiere Light Medium Warm (VV lub FF) - Light Medium Golden (VV lub FF) - korektory zielone i beżowe - primery Oczywiście rozważę każdą propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zadomowienie
|
Oddam probki w strunie EDM:
perfect buff matte wymieniony medium beige wymieniony light fairly light fair medium wymieniony MEOW: frisky abyssinian FF moge zrobic odsypke w strunie jeszcze z olive light EDM matte, korektora edm sunlight i pudru bambusowego z jedwabiem. mam jeszcze biga olive medium intensive zuzycie niewielkie ale jakbym go miala wymieniac to tylko na olive medium w formule matte lub na munchkina meow abyssinian 3 ff Szukam green tea z sweetscents Edytowane przez ksenka Czas edycji: 2010-11-13 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Rozeznanie
|
jasnych oliwek/beży poza lucy i edm, finiszerów, hakuro 50, pędzli typu duo fiber, frakcji sojowej, ale... można też kusić ![]() Oleniolek - jaka ilość sandy fair interesuje Cię w zamian za próbke mydełka egm?
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
ok dzieki za informacje, podkłady mam.
#4779 |
Raczkowanie
|
Mała dokładka. Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
dokładam
hydrolat bławatkowy - 15ml olej ryzowy 5ml lub wiecej szukam hydrolat kocanka odblaskowy miś Saga ![]()
#4781 |
Zakorzenienie
|
Mam więcej niż pół kocanki.Ważność 10/11
#4782 |
Zakorzenienie
|
a masz post wymiankowy, inne rzeczy do zbycia?
zapraszam na mój watek w podpisie ![]()
#4783 |
Zakorzenienie
|
Braworka a mam:
Wymienię albo oddam: Wymienione FILTRY: Pollena Eva Sun - Krem ochronny na superwrażliwe miejsca - 25ml- nowy Bioderma tonująca Photoderm Max SPF 50+- zostało ok. połowa. Gliceryna 85%- 30g bez trzech kropli. PIXIE - podkład Ailive 1- próbka LUMIERE - korektor w proszku Salmon i Lavender - próbki. Podkład formuła FF Light Medium Neutral - próbka. Podkład formuła Luminesse Light Beige i Light Neutral- próbki. Wszystkie próbki były tylko minimalnie wypróbowane. ZSK - Glinka biała porcelanowa- dostałam jako gratis. Mazidła - Telocapil-połowę buteleczki,chyba 15g(było 20g) U Ciebie interesuje mnie próbka Lucy,nie miałam tych minerałów a chce spróbowac ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-11-07 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ty coś jeszcze wypatrzyłaś u mnie? .
![]() |
#4785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak to jestem jak najbardziej zainteresowana.. Chętnie poszukam także poza wątkiem.. ![]() Ps. W razie czego daj proszę znać na priv bo nie śledzę wątku na bieżąco.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja również dokładam różności. W pierwszym poście aktualne rzeczy do wymianki. Zapraszam
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=440207
#4787 |
Zakorzenienie
|
Przypominam sie i trochę dokładam, zdjecia w wątku w podpisie:
Naturalne: FEOG konserwant ze ZSK- mała odlewkaMikronizowany tlenek cynku ze ZSK- odsypka Zel hialuronowy z BU odlewka Puder bambusowy jedwabiem z bu- odsypka w strunie na spróbowanie Odlewka hydrolatu oczarowego tylko za wish skrobia dry-flo z mazideł- dowolna odsypka pudełeczko sitkiem po pudrze rimmel na minerały sie nada Costal Scents mydło afrykańskie "psia kupka' maleńka próbka Serum z vit c ze ZSK mogę odlać na spróbowanie Higiena wszystko pełnowymiarowe i nowe Szczoteczka Colgate MaxWhite, szczoteczka wybielająca, nowa, nieużywana oczywiście, pudełeczko zaklejone Colgate MaxWhite One, pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona x3 Colgate MaxWhite z białymi mikro-kryształkami pasta wybielająca do zębów, nowa, zaklejona (wystawiam jedna, ale może by się więcej znalazło) Colgate MaxWhite One wybielający płyn do płukania jamy ustnej, nowy, nieużywany zaklejony x2 Pielęgnacja Mleczko Dove do suchej skóry, miniaturka 50 ml, raz użyte na dłonie. Brevoxyl- zużycie na zdjęciu Babydream filtr 50, kilkakrotnie użyty, nie umiem określić użycia, na pewno została ponad połowa żel wyszczuplający oriflame swedish spa, 150 ml, raz użyty na jedną łydkę Włosy Wax jedwab do włosów- nowy 15 ml zamknięcie nieruszone-nieotwierany Wax jedwab do włosów próbka 1,5 ml Biosilk szampon- próbka w buteleczce, volumizing, nowa Zapachy: C-thru Emerald z 75 zostalla ok. 1/3 Roletka Avon Little Black Dress, jakieś 15 procen zużyte Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- nowy nie ruszany Mgiełka Avon Wanilia i Mleczko Sojowe- odżywczy body spray- testowany zostało około 85 % body spray avon divine time (jaśmin i róża) kilkakrotnie psiuknięty Rexona Women Crystal-w sztyfcie, przetestowane przed wysyłką zetnę nozem Biżuteria zapraszam do tego wątkuhttp://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=477770
#4788 | |||||||
A cobra on my left...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Coś u mnie? ![]() minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4492 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352616 ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() Mogę zrobiś sporą odsypkę Light Neutral Intensive EDM, mam też próbkę Joopa Perfecting Eye Cream -zużycie ok. 1/3. minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4492 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352616
ROZLICZENIE WSPÓLNYCH ZAMÓWIEŃ * Wiosenny wątek kosmetyczno-mineralny * * Wymiana ciuszków i różności Edytowane przez fluxus9 Czas edycji: 2010-10-28 o 11:21 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Szukam jasnych podkladow EDM w zamian :
- Lumiere,formuła FF, kolor Medium Beige, zostało ok 70% duzego opakowania - Lily Lolo kolor Popcorn zostalo jakies 60-65% z 10g Sample EDM - Golden Medium - semi matte - Light Almond- matte. jakies pol sloiczka - Winged Butter - orginal glo - raz testowane - Fair Medium formula Intensice base - Neutral semi matte Jopp próbki - JOPP minerals Fair Linen - Sample Radiance raz testowane - JOPP minerals Medium *1 full coverage SAMPLE nowe - JOPP minerals Medium Finishing Silk Sample Radiance nowe Mam rowniez sampelki z LiLy LoLo prosze pytac o odcienie. Bare Minerals Well Rested 3/4 pojemniczka na cienie wokol oczu Mineralna pomadka E.l.f kolor Natural Nymph(odcien cielisty) Szukam takze mineralow z Lumiere, LucyMinerals odcien Bisque, Creamy Bisque w formule OCC i Light. Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2010-10-28 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
SzatAnka71
![]() wole wieksze wymiany, także dziękuje.
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
Tak, za krzemionkę wzięłabym Dry Flo z jedwabiem. Mogę oddać max 15 ml krzemionki (lub mniej jeśli wolisz) za podobną wielkość Dry Flo z jedwabiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Light Almond- matte. jakies pol sloiczka - sampel? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fluxus9 odpisałam na PW ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-10-29 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
do wymiany sample LaurEss:
podklady minimlist - subtele tan elemental - subtele tan, gentle neutral, ethereal - radiat ivory, radiant neutral, radiant tan roze i rozswietlacze silk light - sweet nothing candle light - perfect, treasure soft light - serendipity luminesce luminous kazdy uzyty dwu, trzykrotnie, sample LuRess nie sa napelniane po brzegi wymienie wylacznie jako calosc na hydrolaty ( najchetniej lipowy i rozany ) ew. zainteresowane zapraszam na PW pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej ![]() Podkład formuła FF Light Medium Neutral - próbka. Podkład formuła Luminesse Light Beige i Light Neutral- próbki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pilnie poszukuje probek Lucy Minerals w formule Light i OCC kolorek Creamy Bisque i Bisque. W zamian to co w watku.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409947 |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj znajdziesz cos u mnie za : OCC bisque OCC light medium OCS bisque - zużycie 20% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Hej, mam sporo minerałków do oddania :
Nie szukam konkretnych rzeczy, nawet nie muszą być to koniecznie kosmetyki, mogę wymienić się na cokolwiek, co mi wpadnie w oko. Zapraszam do pisania w moim wątku kosmetycznym, ponieważ nie subskrybuję wątków. Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2010-10-30 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.