![]() |
#3541 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
aaa..to dopsze..sieu zmieszczeu ![]() niech mnie ktos oświeci o co chodzi z tymi faktami znajomych na fb ![]() ![]()
![]() |
#3542 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
grozi wypollizowaniem
|
ale nawijacie łoho!
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- tak zapytam jeszcze-zeby nue było ![]() -nie wybiera sie ktoc na nedznik.ow 05.02 g.19.30? ![]()
#3544 |
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza?
![]() ![]() Nie kcecie jeszcze porozmawiać o Krakowie? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
16 jest, 16!
To co robimy...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mogem ![]() co chcesz wiedziec ![]() ![]()
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
Jak to co? To co zawsze
![]() ![]() a przy okazji pogadamy ![]() Wszystko ![]() ![]() Jak z pracą? Jak z zarobkami? Które przedszkole jest najlepsze, która szkoła jest najlepsza? Na jakim osiedlu najlepiej mieszkać, żeby było bezpiecznie, wszędzie blisko i... w ogóle najlepsiej ? ![]() ![]() A jak długo w ogóle tam mieszkasz? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-26 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Monday until Sunday we take for the forplay,
let's get back to bed boy, let's get back to bed boy, April 'til November i wil kiss you tender, Let's get back to bed boy, let's get back to bed boy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem fajnie pachnie. Bardziej przystępnie, niż klasyczna wersja, ale klimat trzyma. Tyle, że nie wiem, czy kupowanie perfum tylko na podstawie wieku ma sens... Ja bym obstawała przy szalu albo komplecie filiżanek. ![]() Bo nas nie znasz. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dalej "Cieplarnia" i "Siwobrody" Aldissa (Cieplarnia lepsza), "Aleja potępienia" Zelaznego, "Bastion" Kinga, "Jestem legendą" Mathesona, ze względu na zonę i osobiste upodobania dorzucę "Pikik na skraju drogi Strugackich", a ze względu na ogólny rozmach i miodność "Mroczną wierze" Kinga. Dodałabym jeszcze "Głowę Kasandry" Baranieckiego. Opowiadanie, ale świetne. I polskie. A Baraniecki wreszcie wrócił i coś nowego pisze. ![]() Cytat:
![]() ![]() W podobnie mrocznym klimacie dorzuciłabym "Ogród czasu" Ballarda. Nie postapo, ale mnie w fotel wcisnęło o rozum poryło. Dick łapie się peryferyjnie raczej (choć znów polecam dla samego czytania - to jeden z moich najukochańszych autorów). Najbardziej chyba pasuje pisane w duecie z Zelaznym "Deus Irae". ![]() Za to Dukaja początkującym nie polecam. Ja się czuję glupia czytając, a przecież mam ponad 30 lat czytania fantastyki za sobą... ![]()
![]() |
#3550 | ||||
BAN stały
|
To trzeba najpierw zaznaczyć jasno na początku, jakiej odpowiedzi oczekujesz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heloł! ![]() Cytat:
![]() W pasmanterii ![]() Cytat:
![]() --- Ogląda ktoś tutaj (poza mną) Usta Usta? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() no, "Lodu" to bym nie wcisała, bo jest specyficzny, ale "Perfekcyjna... " powinna wejść ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- i rybnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Jak w rybnym, to zdechłą rybę w gazecie albo łeb konia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Przebrnęłam przez "Ulissesa", przez Hegla i de Sade, ale przez Dukaja nie zawsze daję radę. Z resztą, jak z nim rozmawiam tez nie czuję się szczegolnie bystra. podobnie, tylko w mniejszym stopniu mam z Huberathem... A postapo i Cyber punk to dwa różne gatunki. Cyber punk odnosi się do rozwoju technologii, postapo dotyczy światów po (czwartej najczęściej) wojnie - czyli po resecie. "Mad Max" jest sztandarowym postapo. Ideę cyberpunka zaś pokazuje np "Johny Mnemonic" (też według Gibsona z resztą). Przyznaję, że u mnie wygrywa postapo - szczególnie w wersji LARPów. ![]()
![]() |
#3554 |
Zakorzenienie
|
No ba! Przede wszystkim dlatego
![]() Ale po części też, dlatego że mało miłych chwil tam przeżyłam, ale kuniec tematu ![]() Jak zrobię coś nadającego się do opublikowania, to wstawię zdjęcie ![]() A pewnie, że mogą być ![]() ![]() ![]() Nie ogląda tu ktoś (poza mną) telewizji? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie w AoD są numery seryjne
![]() Wiem,że to nie ten wątek... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3557 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam cynk o fajnej miejscówce do mieszkania przy Błoniach ![]() ![]() najlepiej to zależy co kto lubi ![]() ![]() ![]() najlepsze gimnazjum to oo pijarów, liceum 1,2,5 ![]() ![]() Z pracą i zarobkami to zależy od branzy, ale ogólnie to kiepsko jak wszędzie ![]() sopot ![]() ![]() ![]() a co do perfum-to babcia zawsze powtarza ze lubi takie mocne pachnidła (poison jej sie podobał) ale nigdy nie miała prawdziwych perfum...no i tak myśle ze by sie ucieszyła z samego faktu posiadania, a eua premiere ponoc bardziej zjadliwa i w cięzkim klimacie-mogłaby sie spodobac (tak myślę chociaz nawet nie wachałam wstyd)
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-10-26 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może czas na jakies czytanko ![]()
![]() |
#3561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |||
Wiedźma
|
Pilly, kocham Cię!
![]() U mnie zawsze impreza. ![]() Cytat:
![]() Ja. Cytat:
I na francuskiej Rivierze. I w Londynie. I w Pradze. I w Nowym Yorku... I w ogole chciałabym mieszkać w gazylionie miejsc na raz. Z Katowicami włącznie. ![]() Cytat:
![]() |
#3563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ chyba cuś by znalazł ( no i ja tyż ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-26 o 23:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | ||
BAN stały
|
A w rybnym to nie wyroby pończoszniczo-rajstopiane?
![]() Zanotowane ![]() Cytat:
![]() --- Zainspirowany przez Sabb, krążę po necie i edukuję się w temacie fantasy, sf (która jest jej częścią, a ja myślałem, że to to samo), splatterpunku, cyberpunku i innych ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() To kijem Go! ---> ![]() Albo pałką! ---> ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
Też
![]() ![]() Ups ![]() A i jeszcze Wam opiszę jakie dobre wyszło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Mam tylko siekierę ![]() Nada się? ![]() A tak poważnie mówiąc ( łoj jak to poważnie zabrzmiało ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
A ja to chyba tylko w Katowicach chcę mieszkać.
Jak to Tuwim pisał ? "Wszędzie roże. W całych na świecie Katowicach" ![]() Dobrej nocki .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-26 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | |||
BAN stały
|
Na klar doch!
![]() Cytat:
Bez opisu się nie liczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
![]() 40 gości na dole ![]() ![]() 45 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie w we wtorek, tylko we środę ![]() ![]() ![]() ![]() I tym miłym akcentem się pożegnam, ![]() Idę grzecznie spać ![]() ![]() Papa ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.