Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 21:40   #4561
Artystka23
Dragonfly

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
A nabrzmiale tez sa'? Moje byly takie fajne na poczatku ciazy a potem wrocily do swoich rozmiarow. Teraz na szczescie nie bola.

Ano zostawili. Umiesz liczyc, licz na siebie.Jak zawsze moja dewiza sie sprawdza
Wlasnie sa obolale ale na razie nie urosly i nie nabrzmialy jakos...
Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny które maja termin na dniach - mam takie pytanko czy odszedł wam juz ten czop ??? Bo jestem ciekawa tak mniej wiecej ile wczesniej ten czop odchodzi.

Ja mam jeszcze troche czasu a juz mam manie sprawdzania bielizny - zaczynam popadac chyba w jakas paranoje
a po zlosci czop pewnie wypadnie w ostatniej chwili
Stary 2010-10-26, 21:41   #4562
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Anecka- a można wiedzieć co skończyłaś? Ja tez mam głupi kierunek...A skąd w ogóle jesteś jeśli to nie tajemnica?

A ja z nudów zaczęłam czytać 1 część naszego wątku...

Dziewczynki dobrze Wam chodzi ta strona iitv? Bo u mnie kiepska jakoś i ciągle się buforuje...Nie ma jakiejś innej stronki?
Skonczylam kierunek po ktorym jest srylion osob bo administracja z ochrona srodowiska. Beznadzieja. Pare lat temu byla szansa na prace ale z roku na rok coraz wiecej osob szlo na taki kierunek i dupa zbita. Po za tym nie mialam wyjscia, tylko isc na studia w miescie.. a niestety nic mi tu nie odpowiadalo
W ogole marzylo mi sie studiowanie geografii albo geologii. To mnie pasjonuje, tzn bardziej geografia fizyczna.
Jestem z Legnicy, to nie tajemnica

Co do stronki to mnie chodzi

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
To właśnie zalezy od kwoty kredytu , jaka bierzesz i na ile lat, i czy masz wkłąd własny, przy wkładzie własnym rata jest nizsza , no i przy rodzinie na swoim przez 8 lat tez rata jest niższa. My np mielismy tak, ze przy kredycie 180tys rata wychodziła jakos 650 zl,ale tez w kazdym banku jest inaczej, w jednym wychodzilo, praiwe 800zl a w innym własnie 650 zł bo to zalezy jaką marże ma bank.

Chcialam to napisać właśnie:P

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Tak to czkawka właśnie :P szczerze dla mnie to jest dosc nieprzyjemne uczucie.
O to niska rata jak na 180 tys Wlasnie trzeba by bylo kazdy bank obejsc i popytac co i jak. Niedawno skorzystalam z kalkulatora kredytowego i tam yla marza 6%, wpisalam kwote jakos 180 tys to do splaty wyszlo 100 tysi wiecej Szkoda ze nie ma takich kredytow mieszkaniowaych na zasadach jak kredyt studencki. Wzielam kiedys 7600 a splacam raptem 100zl wiecej wiec rewelka.

No co Ty.. ja wole zeby Ninka czkawke miala niz zey mnie kopala i sie wypinala.. dla mnie to ból! tym bardziej ze ona jeszcze wysoko zawieszona

Ishka, samopoczucie juz lepsze pewnie tylko tak trzymac Jak jest u Ciebie ze wstawaniem w nocy? tzn co ile karmisz malego i czy zmieniasz po kazdym karmieniu pieluche?

KarolinaB, Zamierzasz sie przeterminowac?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 21:54   #4563
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
my właśnie wróciliśmy z SR-trochę nudne są te zajęcia... dobrze że jeszcze tylko 2 wykłady
a wcześniej zdenerwował mnie tato i mama dobiła.. tak zupełnie nieświadomie, ale oczywiście jak zarzucili tekstem to słabo mi się zrobiło... ech
ech, rodzice mają takie zdolności, rzucą jakimś tekstem i sami nie pomyślą, że moga zranić. Ale wiesz, zrobili to nieświadomie, nie chcieli na pewno Ciebie zranić

niezły ten facet od przeszczepu nerki kotu w sumie z jednej strony może się wydawać to dziwne, ale z drugiej strony ja dla swojej suni też wiele bym zrobiła, byle nie cierpiała.

W ogóle jestem zbulwersowana, bo dowiedziałam się, ze na moim osiedlu jakaś osoba kładzie trutki na trawnikach czy w krzakach czy gdzie popadnie i już 7 psów zdechło, bo zjadło tę trutkę!! Administracja osiedla potwierdziła tę informację, na razie nie mogą znaleźć tego kogoś a to wszystko w pobliżu bloków, które sąsiadują z moim się stało no ja nie rozumiem takich ludzi, teraz wszyscy, nie tylko właściciele psów, czują lęk, no bo nie wiadomo gdzie są te trutki, a przecież u nas tez pełno placów zabaw, matek z małymi dziećmi, takie coś może być przecież niebezpieczne dla dziecka również!! mam nadzieję, że szybko znajdą tego gnoja teraz podwójnie pilnujemy naszej suczki.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 21:57   #4564
kootekk
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny za słowa otuchy
macie racje, musimy przez to przebrnać, wszystko dla dobra malego, na szczescie wszystko jest dobrze i sie dobrze rozwineło wiec nic tylko sie cieszyc i mam nadzieja ze nastepna wizyta to juz bedzie ostatniw wycieczka do katowic w tej sprawie

ale jestem niewyspana mały wstaje rowno co 2,5 godziny, mogł by przynajmniej te 3 spac ale jak na niego patrze to i mu te moje podkrążone oczy wybaczam a na dodatek wczoraj mi kolezanka powiedziala ze jej dziecko (2 tyg starsze od michała) przespało noc 12h oj ale bym chiala zeby nasz przynajmniej te 3-4 h spał ale on musi nadrobic z jedzeniem i przybrac, moze jak osiagnie te 4kg okolo to bedzie bardziej spał

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 22:17   #4565
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Gimikis, okolo 164 cm od podstawy lozeczka do czubka baldachimu.
Dzięki

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 22:25   #4566
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziewczyny które maja termin na dniach - mam takie pytanko czy odszedł wam juz ten czop ??? Bo jestem ciekawa tak mniej wiecej ile wczesniej ten czop odchodzi.

Ja mam jeszcze troche czasu a juz mam manie sprawdzania bielizny - zaczynam popadac chyba w jakas paranoje
nie panikuj kobitko,czop może odpaść w każdej chwili. Mi odpadł w trakcie porodu. Nie da się go przeoczyć,bo to spora ilość galarety z lekkimi smugami krwi. Może odpadać w częściach,albo raz i konkretnie. I wcale nie znaczy to,że zaczynasz rodzić. Zdarza się,że kobiety rodzą dwa tygodnie po odpadnięciu czopa. Także głowa do góry i nie popadaj w paranoję

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 22:35   #4567
kretencja
Zakorzenienie

De, też mnie zachwyciła postawa tego człowieka. Jeszcze są ludzie z sercem na świecie

Viki, ja tez nie lubię jak mały ma czkawkę

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 23:27   #4568
sereniti
Zakorzenienie

mallinka no co dużo mówić - STRESSSSS mnie zjada nie wiem czy w ogóle dziś zasnę nawet młoda coś nerwowa dziś jest pewnie udziela jej się mój nastrój. 3majcie dziewczyny kciuki jutro o 9 żeby wszystko było OK. oczywiście dam znac co i jak DOBRANOC życzymy ostatni raz w dwupaku
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 23:31   #4569
ursull
Zakorzenienie

Sereniti

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 00:00   #4570
De28
Wtajemniczenie

serenti, trzymamy kciuki. W sumie to chyba lepiej nie znac terminu porodu,mniej sie czlowiek stresuje.Mi pewnie tez wyznacza

A ja mam dzis dola.Sa pewne kwestie, ktore mi spokoju nie daja, ciagle wracaja jak bumerang i juz nie wiem jak je rozwiazac..ehh smutno mi

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 00:23   #4571
dzasta110
Wtajemniczenie

a ja zasnąć nie mogę od 2 godzin w łóżku leże i aż się głodna zrobiłam

Sereniti - i czekamy na wieści już "po wszsytkim"

De - nie martw się

Aliszcze - ale przegięcie

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-10-27 o 00:24
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 04:25   #4572
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
mallinka no co dużo mówić - STRESSSSS mnie zjada nie wiem czy w ogóle dziś zasnę nawet młoda coś nerwowa dziś jest pewnie udziela jej się mój nastrój. 3majcie dziewczyny kciuki jutro o 9 żeby wszystko było OK. oczywiście dam znac co i jak DOBRANOC życzymy ostatni raz w dwupaku
j uz dzisiaj przywitasz maluszkazazdroszcze,bo mnie dalej bedzie zzerac ciekawosc,co zesmy "wyhodowali"

a u mnie tez bezsennosc przyszla,choc odkad jestem po remoncie-przesypialam wszystkie noce

De nie martw sie,przyjdzie czas to pewne kwestie sie same rozwiaza w najmniej nieoczekiwanym momenciezawsze tak jest

Chyba mala mnie obudzila,malo sie rusza w ciagu dnia ale dzisiaj zauwazylam(jak lezalam),ze jak sie troche poruszy lub wypnie to od razu czuje klucie,kopniaki w pochwie i parcie na dole oraz zaczyna cos przy krzyzu bolec(4 razy tak mialam)...ale to jest pewnie normalne...
Stary 2010-10-27, 06:33   #4573
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
KarolinaB, Zamierzasz sie przeterminowac?
NIe zamierzałam, ale zegar tyka, czas ucieka, a ja się kulam jak kulka nadal Ja to sie boję, że dotrwam do następnej części wątku na poczekalni

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
dziekuje dziewczyny za słowa otuchy
macie racje, musimy przez to przebrnać, wszystko dla dobra malego, na szczescie wszystko jest dobrze i sie dobrze rozwineło wiec nic tylko sie cieszyc i mam nadzieja ze nastepna wizyta to juz bedzie ostatniw wycieczka do katowic w tej sprawie

ale jestem niewyspana mały wstaje rowno co 2,5 godziny, mogł by przynajmniej te 3 spac ale jak na niego patrze to i mu te moje podkrążone oczy wybaczam a na dodatek wczoraj mi kolezanka powiedziala ze jej dziecko (2 tyg starsze od michała) przespało noc 12h oj ale bym chiala zeby nasz przynajmniej te 3-4 h spał ale on musi nadrobic z jedzeniem i przybrac, moze jak osiagnie te 4kg okolo to bedzie bardziej spał
Potrafię sobie wyobrazić, że jesteś zmęczona od tych regularnych pobudek, ale z drugiej strony Michałek to taki grzeczny chłopczyk z tego co pisałaś. Je i śpi a że robi to regularnie hmmm może stosuje sie do łaywego planu z "Języka Niemowląt"

Cytat:
Kciuki trzymam,

POWODZENIA!!!

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
serenti, trzymamy kciuki. W sumie to chyba lepiej nie znac terminu porodu,mniej sie czlowiek stresuje.Mi pewnie tez wyznacza

A ja mam dzis dola.Sa pewne kwestie, ktore mi spokoju nie daja, ciagle wracaja jak bumerang i juz nie wiem jak je rozwiazac..ehh smutno mi
De - że tak powiem "Halt die Ohren steif!" niech czas rozwieje wszystkie powody do zmartwień.

Artystka - u ciebie bezsenność przeszła? hehheh to co to za wpis o 4 rano?????

Edytowane przez KarolinaB
Czas edycji: 2010-10-27 o 06:37
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 07:07   #4574
rptrbj1978
Rozeznanie

a mnie obudził bol w nocy w dodatku dziecko jakby w ten bol kopało
wziełam nospe i przeszło....najgorsze ze to dopiero rozgrzewka przed godzina zero....
mam głupie wrazenie jak leze na lewym boku ze wyczuwam malenkie nozki i wydaje mi sie ze je przygniatam (choc wiem ze to niemozliwe)!!!!!
z tym czopem bywaróznie juz to pisałam ALE LEZAŁAM Z GIRL W SZPITALI I JEJ POLECIAŁA WODA Z KRWIA I MOWILI< ZE TO CZOP!!!!!

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-10-27 o 07:09
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 07:26   #4575
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 07:43   #4576
Beata_Batumi
Zadomowienie

Karolina- ja mam tp dziś i nic! Zero objawów- może trochę mnie pobolewa brzuch jak przed okresem i miałam czasami takie jakby ukłucia szpileczką w pochwie ale to tylko tyle! Ciekawe co powiedzą w szpitaliku...Szkoda mi tylko męża- stresuje się biedaczek, nie może się doczekac...ciągle tylko powtarza: nie masz skurczy? kiedy sie ona wreszcie urodzi? itp

Serenity- tydz temu ryczałam, ze nie chcę cc ale dzisiaj to ci zazdroszczę...Lepsze to niż takie bierne czekanie...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png

Edytowane przez Beata_Batumi
Czas edycji: 2010-10-27 o 07:44
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 07:57   #4577
olajka
Zadomowienie

Hej hej Kobietki ja już nie spie od 5 gdzieś, zaczynałam czuc pobolewanie w nerze, wiec musiałam pochodzić po chałupce, żeby się ból nie rozkręcił bo by nieciekawie było nadal pobolewa. Ja nie mam zdiagnozowanej kolki nerkowej, tylko ucisk na nią i zastój tak mi powiedzieli, choć początkowo wszyscy twierdzili, że to kręgosłup.
Ja o czopie słyszałam, że jak z krwią odchodzi to już niedługo może dojść do porodu, i że właśnie to taki galaretowaty śluz.. Ostatnio w szpitalu też położna mówiła nam, że jak ma się małe bóle i nawet wody odejdą to żeby jeszcze nie przyjeżdżać do szpitala. dopiero jak coraz intensywniejsze i w krótszym odstępie czasu. Jestem śpiąca Dziś może łóżeczko rozłożymy, zobaczymy..

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

A no-spy to ja wole nie brać, słyszałam że po niej ciężej urodzić i nawet dziewczyny, które już rodziły stanowczo mi odradzały, to samo Magnezin..

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Podobno przed porodem można dostac biegunki i to tez jest objawem że się poród zbliża, miala tak min. siostra koleżanki.
W szpitalu na wadze ostatnio mialam 58, 3 choc co dzień inna waga wychodziła, chodzi mi o końcowkę tych gram. A w brzusiu mam 105 cm, a już myślalam, że setki nie przekrocze tak wolno to szło, no i ciężko się w kurtce dopiąć.
Mam piekne sloneczko za oknem

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 07:57   #4578
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cześć!

Sereniti, wszystkie o Tobie dzisiaj myślimy!!!
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 07:58   #4579
olajka
Zadomowienie

Czujecie, że dzieciaczki mają już mnie miejsca w brzuszkach i ciężej im się ruszać? Bo ja tak.

Stary 2010-10-27, 08:12   #4580
gimikis
Rozeznanie

Witajcie mamuśki!!!!

Dzień zaczął sie u mnie h*jowo. Odwożąc TŻta do pracy pokłócilismy sie i to dosyc ostro. Oczywiście poszło o pieniądze. Ja już tego wszytskiego nie wytrzymuje. Ciągle jego matka coś chce. Ma ją zawieść tam, kupić, załatwić, opłacić. A jak ja potrzebuje żeby coś załatwić to od razu wielkie fochy. Jego starzy nic nam nie pomagają finansowo; umieją tylko płakać że pieniędzy nie mają a remonty to niby za wszy robią. Na moich rodziców mogę liczyć zawsze cho nie zawsze są przy kasie. Cały czas ryczę i jest mi tak strasznie przykro. Żal mi tylko mojego dzieciątka. Przepraszam że tak smęcę od rana ale potrzebowałam się komuś wyżalić.

Sereniti trzymam

Stary 2010-10-27, 08:22   #4581
olajka
Zadomowienie

gimikis nie przejmuj się, ja też skądś to znam..jak mamusia o coś poprosi to dwa razy szybciej mój mąż potrafi to załatwić czasem, i nie musi mu dwa razy powtarzać, a mi czasem zafochuje, ale trzeba go wtedy do pionu sprowadzić na szczęscie to się bardzo rzadko zdarza, bo tesciowa jest za granicą, ale ma niebawem przyjechać i możliwe, że na Święta. Pobolewa mnie, ale narazie wytrzymuje i nie będę brała Paracetamolu. U mnie remont na uliczce i samochody buczą. Siedzę sobie przy oknie i sloneczko mi nieźle przygrzewa. Muszę na miasto wyjść. Teraz chyba powinnam sporo chodzić, z resztą czuje nawet wtedy ulge na nere, bo od siedzenia czy leżenia to boli

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Sereniti będzie dobrze, trzymamy paluchy

Stary 2010-10-27, 08:24   #4582
79 Marta
Wtajemniczenie

Sereniti

mnie też dopadła dziś bezsennośc, obudziłam się ok 2 i nie spałam do piątej. Tak po prostu
Stary 2010-10-27, 08:24   #4583
olajka
Zadomowienie

Jestem ciekawa jak to u mnie z tym porodem będzie, czy przenosze za termin, bo tak wcześniej gadali, że zagrożenie przedwczesnym jest, rozwarcie na pół palca, a teraz żadnego chyba nie ma. Leżała dziewczyna w 34 z rozwarciem na 3 na podtrzymaniu, ale się na żądanie wypisała

Stary 2010-10-27, 08:32   #4584
gimikis
Rozeznanie

Mężczyźni to temat rzeka...
Ja też bym chciała szybciej urodzić ale nie wiadomo czy mała będzie chciała mamusi posłuchać

Stary 2010-10-27, 08:33   #4585
kretencja
Zakorzenienie

Gimikis, De

Sereniti,

Rptrbj, ja też tak mam, wydaje mi się, że przygniatam nóżki

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 08:40   #4586
mallinka
Zadomowienie

Dzień dobry Ja sie nawet dziś wyspałam, ale z kolei mam beznadziejną pogodę za oknem a zaraz zbieram się do kosmetyczki na woskowanie ale strasznie mi się nie chce

Na śniadanie zjadłam ciasto "tortowe" -pycha krem i jestem pełna energii to siadam do pisania mgr

Gimikis
ech, ten TZet

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 09:02   #4587
olajka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja sie nawet dziś wyspałam, ale z kolei mam beznadziejną pogodę za oknem a zaraz zbieram się do kosmetyczki na woskowanie ale strasznie mi się nie chce

Na śniadanie zjadłam ciasto "tortowe" -pycha krem i jestem pełna energii to siadam do pisania mgr

Gimikis
ech, ten TZet
A wiecie że i ja mam takie wrażenie z tym przygniataniem nóżek??? dziwne.. ale dzidzia tam jest dobrze chroniona w końcu.

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
A wiecie że i ja mam takie wrażenie z tym przygniataniem nóżek??? dziwne.. ale dzidzia tam jest dobrze chroniona w końcu.
kurde musze dokupić mate kokosową do rożka

Stary 2010-10-27, 09:04   #4588
Anecka
Zakorzenienie

Sereniti, jesteśmy z Tobą! Kciuki zaciśnięte

Gimikis, doskonale rozumiem co czujesz bo ja mialam takie sytuacje ale chodziło o to ze tz byl na zawołanie i mamy i siostry i jeszcze na jej dziecko pieniadze łożył to sie zastanawiałam czy jest ojcem dziecka bo przeciez ono ma ojca a tz mleko kupował i wogole wszystko! Potrzeba chyba spokojnej rozmowy powtarzam spokojnej zeby wyjaśnic wszystko.

Olajka, ja czuje ze ma malo miejsca bo jak zaczyna sie Ruszac i wypinać to wszystko mnie boli od srodka :-S

Beata, sio na porodówe!

Ja dzis niewyspana ale ladnie za oknem to sprobuje do biedromki sie pozniej przejsc. Gotowac dzis mi sie nie chce chyba powiem ojcu zeby cos zrobil bo ja wczoraj sie nastałam.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 09:04   #4589
gimikis
Rozeznanie

Ja jak tylko się położę na prawym boku i czuje kopniaki małej to od razu zmieniam pozycje żeby a nóż widelec krzywdy nie zrobić
Ciekawe jak tam Sereniti. Godzina "0" wybiła.

Anecka- ja nie rozumiem takiego zachowania. Skoro podjęli się zadania mieć rodzinę to niech zajmują się nami i naszymi dziećmi a nie latają na każde skinienie mamusi czy tez siostry. Teraz to my mamy być ich numerem 1!!!!

Edytowane przez gimikis
Czas edycji: 2010-10-27 o 09:09
Stary 2010-10-27, 09:09   #4590
apoolonia
Rozeznanie

Hej

ja od kilku dni mam dziwne sny
mam dziecko ale nie jest to dziecko TŻ

dziś dziecko miałam z koleżanką i się zastanawiałam jak ją z tego biznesu wykręcić by było tylko moje haha
a do TŻ mówiłam że czuje wielki żal że to nie jego

-------------------------------

Moja teściowa też mnie zdenerwowała
dzwoniłam do niej dwa dni po wizycie i powiedziałam że muszę leżeć
do tej pory nawet nie zadzwoniła

wie że nie mogę nic robić a tu nawet telefonu z pytanie czy w czymś pomóc..

tzn. dzwoniła do TŻ i go opier...liła że nie chce siostrze auta znaleźć które mogła by kupić!
nerwy mnie poniosły bo TŻ pracuje po 11 godzin dizenie a dochodziło do 15!! jak mówiłam to teściowej to ona zachwycona że taki pracuś
ale o mnie nie pomyślała że mogę potrzebować pomocy i jestem całe dnie sama

a teraz jak siostrunia potrzebuje to go zjechała że nie ma czasu poszukać jej auta! a ona biedna musi jeździć starym
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości