Co się dzieje z tymi kobietami!? - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 20:03   #211
niro
Raczkowanie

Dot.: Co się dzieje z tymi kobietami!?

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja zrozumiałam,aby nie przejmowac się i nie brać do serca wpisów na wiażu.
Dopamine ... czego oczekujesz?
No jakiejś analizy tego osobnika powiedzmy, ze to taka ciekawostka co do "ciekawych" postaci tu sie pojawiających.
Stary 2010-10-26, 20:05   #212
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niro Pokaż wiadomość
No jakiejś analizy tego osobnika powiedzmy, ze to taka ciekawostka co do "ciekawych" postaci tu sie pojawiających.
no to chyba nie o nim ten wątek
widzę,że niezły offtop się zrobił
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 20:07   #213
Ratatuj
Zadomowienie

Cytat:
ja zrozumiałam,aby nie przejmowac się i nie brać do serca wpisów na wiażu.
no to ja tak samo właśnie zrozumiałam
Ratatuj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 20:09   #214
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
Wiecie co, mnie tak właśnie zastanawiają wątki - a dużo tego jest - zaczynające się od "Witam. Jestem stałą użytkowniczką tego forum, ale na potrzeby tego wątku założyłam nowe konto, bo nie chcę, żeby mnie skojarzono". To ja się pytam - "A DLACZEGO?" Ano dlatego, że obecny problem pewnie przeczy temu, co się wypisywało wcześniej. Jeśli ktoś uparcie twierdzi, że ma super pracę, super chłopa, super seks itp., to się potem nie podpisze własnym nickiem pod problemem "facet mnie nie szanuje, seks leży, a praca mnie dobija".
Wkurza mnie coś takiego, bo jak mam potem wierzyć temu, co ludzie piszą? Że oni "z doświadczenia wiedzą, że coś", a potem się okazuje, że to ich doświadczenie to se można w buty wsadzić i są w ciemniejszej d.. niż ja.. Tzn. ja się oczywiście tego nie dowiem, ale takie byłyby realia.
Heh.

Ja mam 3 konta. Miphuhiz, ... i Wróżka Jeżynka Ten ostatni zalozylam jakby co, ale niestety zapomnialam hasla i tak teraz lezy odlogiem nieuzywane

Edytowane przez miphuhiz
Czas edycji: 2010-10-27 o 13:19
miphuhiz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 20:09   #215
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Ludziom, którzy wklejają własne zdjęcia na publicznym forum, a potem chcą opisywać intymne problemy, to faktycznie pozostaje założenie drugiego konta. Ale - to ja im gratuluję i tych zdjęć, i tego, co napisała Sine
I faktycznie to robią. Ale to już ich sprawa, nie sądzisz? Tobie nie musi odpowiadać zwierzanie się na publicznym forum, innym to pomaga, Ty to uważasz za głupotę, inni za brak ryzyka. No i? Ktoś musi mieć rację?
A co do tego co napisała Sine: niektórzy chcą świeżego spojrzenia na sprawę, czasem bury, czasem pocieszenia. Czy to są problemy w dosłownym tego słowa znaczeniu- zależy. Wy gratulujecie, ale jakoś na wątki wchodzicie

Cytat:
Ja mam inne podejście do fora - anonimowść jest bezpieczniejsza z różnych względów, a jak ktoś ją utracił na własne życzenie, no to cóż. Trzeba było myśleć wcześniej, albo nie zwierzać się w tym samym miejscu, w którym świeci się własną twarzą.
Utracił na własne życzenie, owszem. Jego sprawa. No i po co to gadanie, że "trzeba bylo myśleć wczesniej"? Może ktoś wcale nie zmieniłby tego, nawet jakby mógł. A watek i tak założył, bo chciał poznać czyjąś opinię, ale mimo wszystko nie chciał założyć go pod swoim nazwiskiem, ale na forum które lubi i ceni. Ależ to dziwne

Cytat:
Inna sprawa, że ludzie, może akurat nie na wizażu, ale beztrosko wklejają na różnych stronach zdjęcia własne, partnera, dzieci, mieszkania.. I wypisują głupoty, w które nawet ich szef ma wgląd
No i niech sobie wklejają, ja wciąż nie rozumiem czemu innym to przeszkadza. Mi też przeszkadza wiele rzeczy, ale jakoś nie twierdzę, że to ja znam jedyną istniejącą prawdę. Niech sobie ludzie wklejają zdjęcia w każdym mozliwym zdjęciu w sieci, niech się spotykają ze znajomymi z forum, niech przedstawiają całe swoje mieszkanie z adresem włącznie. No i? I co z tego?

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 20:10   #216
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ratatuj Pokaż wiadomość
no to ja tak samo właśnie zrozumiałam
dlatego nie przyjęłam się głupotami wypisywanymi na innych wątkach przez autorkę i nie wpadłam na pomysł szpiegowania jej.
czy dalej mamy inne zdanie?
Stary 2010-10-26, 21:16   #217
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację,jednak zbieranie informacji i wpisywanie ich na innym wątku nie jest zakazane?

żebym nie została źle zrozumiana.nie mam do nikogo pretensji,zastanawiałam się tylko po co zbierac informacje ?

jestem tego samego zdania i dlatego do głowy by mi nie przyszło szukać wpisów po innych wątkach.
Margo, widzę, że nie rozumiesz. Jesteśmy na publicznym forum, wszystkie nasze posty są do wglądu. Pisząc cokolwiek bierzemy odpowiedzialność za swoje słowa.
Jeśli kogoś zainteresują nasze wypowiedzi (z takich czy innych względów) ma prawo skorzystać z opcji "pokaż posty użytkownika" lub "pokaż wątki założone przez użytkownika". To jest zupełnie naturalne. Problem pojawia się dopiero wtedy, gdy w jednym temacie piszemy jedno a w drugim temacie twierdzimy co innego i ktoś to skojarzy. Nie ma powodów dla których takie nasze zagrywki miałyby być chronione i nie są - polecam lekturę wątku "prowokacje na wizażu" - naprawdę sporo takich bajkopisarzy zostało zbanowanych.

Nie uwierzę, że ani razu nie skorzystałaś z tych opcji wyszukiwania.

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość

uprzejmie proszę o wciągnięcie mnie na czas próbny
Oczywiście

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-26, 21:43   #218
Ratatuj
Zadomowienie

Cytat:
dlatego nie przyjęłam się głupotami wypisywanymi na innych wątkach przez autorkę i nie wpadłam na pomysł szpiegowania jej.
mamy takie samo zdanie na temat ;

Cytat:
Napisane przez sine.ira
Dlatego nikt o zdrowych zmysłach nie traktuje poważnie tego co się wypisuje po internecie i nie pyta o radę w naprawdę poważnych sprawach i kiedy naprawdę potrzebuje pomocy. Tym, którzy szukają tutaj rad i wskazówek, ktorymi potem planują się przejąć, serdecznie gratuluję.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

a to nie ma nic wspólnego ze szpiegowaniem
Ratatuj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 22:08   #219
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ratatuj Pokaż wiadomość
mamy takie samo zdanie na temat ;

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

a to nie ma nic wspólnego ze szpiegowaniem
sens wypowiedzi jest ten sam,więc się do niej odniosłam.chyba nic dziwnego,że dopisałam coś od siebie co ma związek bezpośredni z wypowiedzią Siny?

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Margo, widzę, że nie rozumiesz. Jesteśmy na publicznym forum, wszystkie nasze posty są do wglądu. Pisząc cokolwiek bierzemy odpowiedzialność za swoje słowa.
Jeśli kogoś zainteresują nasze wypowiedzi (z takich czy innych względów) ma prawo skorzystać z opcji "pokaż posty użytkownika" lub "pokaż wątki założone przez użytkownika". To jest zupełnie naturalne. Problem pojawia się dopiero wtedy, gdy w jednym temacie piszemy jedno a w drugim temacie twierdzimy co innego i ktoś to skojarzy. Nie ma powodów dla których takie nasze zagrywki miałyby być chronione i nie są - polecam lekturę wątku "prowokacje na wizażu" - naprawdę sporo takich bajkopisarzy zostało zbanowanych.

Nie uwierzę, że ani razu nie skorzystałaś z tych opcji wyszukiwania.

Oczywiście
nie korzystalam nigdy z funkcji podgladania postów innych w celach sprawdzania wierzytelności faktów.
parę razy tylko wtedy,kiedy ktoś dostał bana czasowego,lub stałego.
jak już pisałam nie czepiam się wglądu w wątki,ale o to,że ktoś je przegląda i wkleja jako całość w inny wątek.przecież kto chce je poczytac sam je znajdzie.
a jak się ma do tego regiulamin?

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2010-10-26 o 22:10
Stary 2010-10-26, 22:10   #220
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Banuję autorkę plus jej dwa inne konta..
Potrafiła sama ze sobą pogadać, no cóż.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 22:14   #221
eyo
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, mnie tak właśnie zastanawiają wątki - a dużo tego jest - zaczynające się od "Witam. Jestem stałą użytkowniczką tego forum, ale na potrzeby tego wątku założyłam nowe konto, bo nie chcę, żeby mnie skojarzono". To ja się pytam - "A DLACZEGO?" Ano dlatego, że obecny problem pewnie przeczy temu, co się wypisywało wcześniej. Jeśli ktoś uparcie twierdzi, że ma super pracę, super chłopa, super seks itp., to się potem nie podpisze własnym nickiem pod problemem "facet mnie nie szanuje, seks leży, a praca mnie dobija".
Wkurza mnie coś takiego, bo jak mam potem wierzyć temu, co ludzie piszą? Że oni "z doświadczenia wiedzą, że coś", a potem się okazuje, że to ich doświadczenie to se można w buty wsadzić i są w ciemniejszej d.. niż ja.. Tzn. ja się oczywiście tego nie dowiem, ale takie byłyby realia.
Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
No właśnie niekoniecznie, bo, zauważ, że wiele Wizażanek jest rozpoznawalnych, często inne Wizażanki zna się osobiście, łatwo osobę, która podaje swoje imię czy/i wkleja zdjęcia znaleźć w wirtualnej przestrzeni, więc niekoniecznie chce by kojarzono ją także w świecie niewirtualnym. To nie musi przeczyć innym postom, choć owszem, pewnie może.
no dokładnie
ja jestem na wymiankach, korzystałam z wspólnych zakupów
poza tym wiem, że niektóre osoby z mojego otoczenia znają to konto a pytanie - o ilu które znają nie wiem jeszcze ;D
dlatego też założyłam drugie konto żeby popytac o rzeczy o których chciałam porozmawiać a o które nie chciałam pytac z tego konta... ale to było kiedyś ;D nawet już hasła nie pamiętam, szkoda bo nick taki ładny był, marnuje się

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
ludzie mają fantazje
albo rozdwojoną (roztrojoną w sumie) jaźń...

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥

Edytowane przez eyo
Czas edycji: 2010-10-26 o 22:16
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 22:17   #222
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
czy mogę z ciekawości zapytać dlaczego?
czy jest jakiś przypis w regulaminie,że nie wolno zakładać wątkow o nieistniejącym problemie? (pytam,aby w przyszłości uniknąc bana)
Stary 2010-10-26, 22:26   #223
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

To ja tylko dodam od siebie, że zdjęcie użytkowniczki również było fejkiem...

http://piccsy.com/2010/10/susan-coffey-lar3/
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 22:27   #224
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Trollizm jest na forach tępiony, a to jest typowy trollizm.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Cherry Blossom Girl Pokaż wiadomość
To ja tylko dodam od siebie, że zdjęcie użytkowniczki również było fejkiem...

http://piccsy.com/2010/10/susan-coffey-lar3/
Jak znalazłaś? Chciałam poszukać i nie wiedziałam jak się za to zabrać.
Stary 2010-10-26, 22:33   #225
Cherry Blossom Girl
nyan nyan ^^

Kolekcjonuję na komputerze różne zdjęcia, od wczoraj przeglądałam fotografie na tej stronie i dosłownie przed chwilą zauważyłam to zdjęcie. Wątek śledziłam bez udzielania się na nim, sceptycznie też podchodziłam do autentyczności zdjęcia profilowego autorki. Ot, przypadek
Cherry Blossom Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 22:34   #226
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
Można wiedzieć, które to konta?
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 22:57   #227
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Nawet zdjęcie to fałszywka , nie wiem ja akurat tej dziewczyny bym nie podejrzewała, po co to ludzie robią.... swoja drogą poczytała bym sobie rozmowę tej dziewczyny z sobą , ciekawe pod jakim nickiem siedziała
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 23:05   #228
CzarnyElf
Zakorzenienie

Ja juz od dawna podejrzewalam ze cos nie tak z ta uzytkowniczka-kiedys dolaczyla do watku dla dziewczyn z Usa i zauwazylam ze cos nie tak w stylu jej wypowiedzi...potem sprawdzilam jej inne watki i wiele rzeczy nie mialo sensu....

A teraz sie okazuje ze to prawda-niezle
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 23:23   #229
Nektaryna
Zadomowienie

W założonym przez siebie wątku jednym z pierwszych napisała że ma 14 lat, w tym o szkole że nigdy nie uczyła się języka obcego, a później z tego samego konta tak sciemniała, że ma mężą i mieszkała w USA, a nikt tego nie skojarzył
Nauczka żeby być ostrożniejszym na przyszłość...
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-26, 23:52   #230
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez tiramisu_ Pokaż wiadomość
Można wiedzieć, które to konta?
To chyba nie jest konieczne, na jednym koncie nie miała żadnych postów a na drugim około 30. Nie sądzę żebyście w ogóle kojarzyły kto to.
Stary 2010-10-27, 00:19   #231
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Co się dzieje z autorką wątku???

14-latka szukająca językowego liceum z jednym językiem wykładowym - angielskim, po Filologii Angielskiej na Uniwersytecie Warszawskim II stopnia (sic!) i studiach w Cambridge, zamężna z ginekologiem, pochowała wujka zmarłego na raka trzustki, adoptując jego adoptowaną 13-letnią córkę i bodajże wróciła w Sierpniu do USA do męża poprzez ciepły kraj (Egipt) wysyłając pozdrowienia na karteczce swoim rodzicom, którzy nigdy w nią nie wierzyli..... w 8 miesiącu ciąży, ma rodzić swoją córeczkę na przełomie Listopada/Grudnia w prywatnej klinice w Warszawie, w której pracuje jej mąż ginekolog, wcześniej odebrał poród swojej siostry i siostry autorki wątku, autorka mieszka na Starówce Warszawskiej, a jej siostra cioteczna w wieku 15 lat padła ofiarą gwałtu przez co zaszła w ciążę z miłością swego życia.

Coś pominęłam?
Prostowała zęby i martwiła się ciążą bo coś tam się robi z dziąsłami wtedy. Tam miała męża ginekologa ale nie wiem gdzie była.
Chyba nawet oglądałam zdjęcia jej zębów.

Ej, lubiłam ją
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 05:00   #232
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
To chyba nie jest konieczne, na jednym koncie nie miała żadnych postów a na drugim około 30. Nie sądzę żebyście w ogóle kojarzyły kto to.
A jak tak to luz. Myślałam, że to 2 inne "wizażanki" z tysiącem postów, wtedy warto by wiedzieć, które były fejkami i zmyślały..
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 06:16   #233
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Nieee, Ty to na pewno nie ta sama Ty
Zaburzyłaś mój obraz rzeczywistości.

Zaczynam mieć jakieś dziwne przeczucia, że ginekolog Rafał to Agent Tomek (a może to wcale nie urojenia, może ONI chcą, abym myślała, że to tylko zwidy i haluny).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 06:56   #234
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:

... i to jest właśnie bardzo smutne

Forum Wizażu jest miejscem bardzo sympatycznym i miłym dzięki temu, że osoby udzielające się tutaj są życzliwe dla siebie.... oczywiście pomijam wszelkie prywatne animozje.... gro osób tutaj jest szczera i współczująca.

Takie przypadki jak aga696 pokazują nam, że nie możemy sobie wierzyć, że zjawiają się na Wizażu takie osoby jak ona i wykorzystują dobre uczucia innych, to jest obrzydliwe, takie żerowanie na cudzych uczuciach.

Z drugiej strony Wizażanki i Administracja Forum wielokrotnie pomogli osobom, które tej pomocy faktycznie potrzebowały.... zachodzi więc pytanie, mamy wierzyć osobie, która dzieli się z nami swoim problemem, czy też nie?

Może jest to osoba faktycznie szukająca pomocy i wsparcia a my odrzucimy ją jako trolla powodując jej jeszcze większe cierpienie?

Wiele nowych wątków zaczyna sie od słów: "to nie jest prowokacja", ale czy naprawdę nie jest? Sama się zastanawiam jak zaczęłabym opisywać mój ewentualny problem.

Chyba od tych właśnie słów, to nie jest prowokacja i błagam pomóżcie mi i nie odrzucajcie!

W ciągu tych kilku lat na Forum spotkałam wiele wspaniałych osób, z niektórymi pozostaję w wirtualnej przyjaźni a z kilkoma spotkałam się w realu.... i są te osoby takie właśnie jak sobie je wyobrażałam, dobre, ciepłe i serdeczne.
Natomiast spotkałam też osoby kłamliwe, dwulicowe, udające kogoś kim nie są i tych osób unikam starając się nie wdawać z nimi w zbędne dyskusje bo szkoda mojej serdeczności dla nich.

Często gdy czytam nowy wątek osoby, która już jest jakiś czas na Wizażu, to staram się zobaczyć jej wczesniejsze posty, nie jest to "szpiegowanie" tej osoby, lecz wielokrotnie zdarzało się, że rozwiązanie problemu tkwiło we wcześniejszych jej wypowiedziach, sprawdzam to aby móc napisać odpowiedź w pełni merytoryczną, która faktycznie może jej pomóc, a nie zwyczajnie "na odczep się" jakąś głupotę nie związaną w ogóle z jej problemem.

Chcę pozostać naiwna i wierzyć, że mogę faktycznie komuś pomóc, przykro mi gdy ktoś będzie bawił się moim kosztem... no ale cóż mogę zrobić?
Lepiej zostać "wykorzystanym" przez 10 trolli niż stracić możliwość pomocy jednej osobie.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 08:01   #235
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Zaburzyłaś mój obraz rzeczywistości.

Zaczynam mieć jakieś dziwne przeczucia, że ginekolog Rafał to Agent Tomek (a może to wcale nie urojenia, może ONI chcą, abym myślała, że to tylko zwidy i haluny).

straszysz mnie od rana.
Stary 2010-10-27, 08:40   #236
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
straszysz mnie od rana.
Heh, a wiesz jak ja się boję od wczoraj?
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 11:50   #237
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
I faktycznie to robią. Ale to już ich sprawa, nie sądzisz? Tobie nie musi odpowiadać zwierzanie się na publicznym forum, innym to pomaga, Ty to uważasz za głupotę, inni za brak ryzyka. No i? Ktoś musi mieć rację?
A co do tego co napisała Sine: niektórzy chcą świeżego spojrzenia na sprawę, czasem bury, czasem pocieszenia. Czy to są problemy w dosłownym tego słowa znaczeniu- zależy. Wy gratulujecie, ale jakoś na wątki wchodzicie

Utracił na własne życzenie, owszem. Jego sprawa. No i po co to gadanie, że "trzeba bylo myśleć wczesniej"? Może ktoś wcale nie zmieniłby tego, nawet jakby mógł. A watek i tak założył, bo chciał poznać czyjąś opinię, ale mimo wszystko nie chciał założyć go pod swoim nazwiskiem, ale na forum które lubi i ceni. Ależ to dziwne

No i niech sobie wklejają, ja wciąż nie rozumiem czemu innym to przeszkadza. Mi też przeszkadza wiele rzeczy, ale jakoś nie twierdzę, że to ja znam jedyną istniejącą prawdę. Niech sobie ludzie wklejają zdjęcia w każdym mozliwym zdjęciu w sieci, niech się spotykają ze znajomymi z forum, niech przedstawiają całe swoje mieszkanie z adresem włącznie. No i? I co z tego?
Rany..
Wisi mi, czy ktoś twarzą świeci w sieci. Chodzi mi tylko o fakt pisania z innego konta. Jak chcę się udzielić w takim wątku, to mam 2 opcje - albo tą, o której ty piszesz (że ktoś personalnie pokojarzy użytkowniczkę), albo to, o czym pisałam ja. A biorąc pod uwagę, że takie kwiatki jak w tym wątku wychodzą co rusz, to mam prawo być nieco podejrzliwa.
"Wy gratulujecie, ale jakoś na wątki wchodzicie" - owszem, no i co z tego? Rozumiem, że czasami anonimowo można założyć wątek z bardziej lub mniej osobistymi problemami, żeby ktoś spojrzał na to świeżym okiem (ale faktycznie branie sobie do serca rad z forum, może być ryzykowne, delikatnie mówiąc), ale takie "rozdwajanie" nie musi mi się podobać - moje prawo. Było już tak, że gdzieś się naprodukowałam w dobrej wierze (zdarza mi się), a potem okazało, że to klon klona i pozamiatane.

Deede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 13:17   #238
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Rany..
Wisi mi, czy ktoś twarzą świeci w sieci. Chodzi mi tylko o fakt pisania z innego konta. Jak chcę się udzielić w takim wątku, to mam 2 opcje - albo tą, o której ty piszesz (że ktoś personalnie pokojarzy użytkowniczkę), albo to, o czym pisałam ja. A biorąc pod uwagę, że takie kwiatki jak w tym wątku wychodzą co rusz, to mam prawo być nieco podejrzliwa.
"Wy gratulujecie, ale jakoś na wątki wchodzicie" - owszem, no i co z tego? Rozumiem, że czasami anonimowo można założyć wątek z bardziej lub mniej osobistymi problemami, żeby ktoś spojrzał na to świeżym okiem (ale faktycznie branie sobie do serca rad z forum, może być ryzykowne, delikatnie mówiąc), ale takie "rozdwajanie" nie musi mi się podobać - moje prawo. Było już tak, że gdzieś się naprodukowałam w dobrej wierze (zdarza mi się), a potem okazało, że to klon klona i pozamiatane.
krytykując podwójne konto nie wizięłas jeszcze jednej rzeczy pod uwagę.
osoba starajaca się o radę chciałaby szczerej i nieżadko brutalnej prawdy od osób,które ceni.nie kazdy potrafi się zdobyć na szczerą prawde do osoby lubianej i znanej.łatwiej taką treść napisac do kogoś nieznanego,niż do przyjaciela.
Stary 2010-10-27, 13:27   #239
Titonia
BAN stały

Cytat:
Na to wygląda,że lubisz być robiona w bambuko
Titonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-27, 13:34   #240
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Titonia Pokaż wiadomość
Na to wygląda,że lubisz być robiona w bambuko
To twoje zdanie.dla mnie wirtualny świat pozostaje wirtualnym-wymyślonym.
ja mam rzeczywistość ,nie żyje nim tak jak ty
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości