|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
dziękuję ! kochana jesteś
![]() Cytat:
![]() mój tż w pracy jeszcze więc też siedze sama, nie lubię tak ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-10-26 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to przy temperaturze w dzien 17-20 a w nocy 14-16 ![]() ![]() Mnie bylo zwyczajnie za cieplo. ![]() A dzieciaki potrafia wymeczyc - roznie w roznym wieku. Mialam do czynienia z pierwszakami i z gimnazjalistami. Nie wiem co gorsze ![]()
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;22892267]Danae jak tam w dziekanacie?[/QUOTE]
Dziękuję za pamięć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie zdecydowanie gimnazjaliści gorsi ![]() ![]() Dana, szukaj kochana na pewno znajdziesz w końcu prace i to taką jaką chcesz ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-10-26 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Jaki?????
![]() Black, miałam tyle roboty, że nie dałam rady do CIebie tyrknać. Jutro się postaram, może w autousie będę miała trochę spokoju .... A tak w ogóle to cześć ![]() Lecę się pakować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
szkoda ... al nic to wszystko czegos uczy.. każda tozowa daje możliwość bycia lepszym na nastepnej, więc szanse rosną i w końcu upragniony cel zostanie osiągniety, ja mocno trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpie jak ktos obiecuje a potem nie oddzwoni! Ale przy staraniu sie o prace to niestety powszechne. Trzeba sie do tego przyzwyczaic!
![]() Dziewczyny - polecam obejzec i pokazac TZ-tom! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg&feature=fvw Tu z tlumaczeniem! Swietne i prawdziwe - zweryfikowalam z mezem ![]()
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie ide już pod prysznic i spać bo oczy same mi się zamykają. Dobranoc wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
jestem za stara na takie popijawy z mężem i jego kumplami
![]() ![]() ![]() dobranocek wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
cześć!
w końcu mam chwilkę, więc nadrabiam ![]()
![]() |
#161 |
Konto usunięte
|
Skończyłam pakowanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
widzę, że był temat mieszkania. my mieszkamy w domu po babci tżta. teściowa moja miała dom po weselu (ona jest prawną właścicielką) przepisać na tżta, ale nagle się okazało że tego nie zrobi. tylko nas zameldowała. i w dalszym ciągu ONA ma najważniejszy głos co do remontów, zmian, itp. ostatnio powiedziałam jej, że zamontuję klucz w bramce, bo ona ma klucz do domu i sobie wchodziła ot tak (przestała, gdy o mały włos nie dostałam przez nią zawału). no i gdy jej tak powiedziałam o tej bramce, to ona na to: "o tak, dobry pomysł, sama miałam wam to zasugerować, PRECIEŻ JA I TAK BĘDĘ BRAMĄ WCHODZIĆ".
![]() ![]() także szału nie ma. w tym tygodniu idziemy z nią poważnie porozmawiać, albo dom jest nasz i my o wszystkim decydujemy, albo szukamy czegoś innego. ja jestem indywidualistką i osobą potrzebującą dużo przestrzeni, a ona mi ją zdecydowanie narusza ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() a co dobrego będziesz jeść? to może i ja mojego męża namówię, żeby mi zrobił kolacyjkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My po ślubie więcej miesięcy, a pełno rzeczy mamy jeszcze w rodzinnych domach. Tutaj mieliśmy taką klitkę, że rzeczy są ograniczone do minimum. Więc potem etapami zacznie się zwożenie z domów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
też kiedyś miałam ten problem. jadłam, ba, nawet pochłaniałam! ale byłam chuda jak patyk. aż się okazało że choruję na tarczycę
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Kochane,tak jak obiecalam chcialabym Wam opisac nasz dzionek,postaram sie nie zanudzic
![]() Do Polski zajechalismy w poniedzialek w nocy po 24godzinnej "przeprawie":deszcz w Austrii,snieg w Szwajcarji i znowu deszcz w Niemczech.Oczywiscie juz od wtorku,od samego rana zaczela sie "wielka gonitwa":przymiarki,zakup y,fryzjer,kosmetyczka,men u,kwiaciarnia itd.Nie obylo sie bez problemow,korkow,spoznien i niestety ostrej klotni przy mojej mamie ![]() ![]() ![]() 2.10.2010 Rano po kapieli tata zawiozl mnie do fryzjerki,a potem razem z TZ pojechali myc samochody.Myslalam,ze przez te kilka godzin(loki)uda mi sie zrelaksowac i odstresowac,ale niestety dzwonili do mnie na dwa telefony,to mama,to tesciowa,to siostra,to Tz,kazdy z innym problemem-ta "goraca linia"trwala przez caly pobyt u fryzjerki tj do 12,najbardziej sie zestresowalam jak zadzwonil Tz,ze wlasnie wyjechali od kwiaciarni i po przejechaniu 2km odkleil sie bukiet z maski samochodu ![]() Po powrocie do domu okazalo sie ze moja swiadkowa jest jeszcze na sali i rozklada winietki i nie zdazy ani pomoc mi sie ubrac ani na sesje.Na szczescie byla ze mna dziewczyna swiadka,ktora jakos sie ze wszystkim uporala,o 13 przyjechal fotograf a ja latalam jeszcze w halce,ubralam sie w 2min,zrobil mi kilka fotek i pojechal do TZ,moja mama poszla do fryzjera,tata z siostra byli jeszcze na sali, a ja zostalam sama i przez 30min ogladalam tv na stojaco ![]() ![]() Chyba najpiekniejszym momentem dnia byla chwila,w ktorej przyjechal TZ,a ja wyszlam na dwor go przywitac,widac bylo naprawde podziw w jego oczach,powiedzial ze jest w szoku i prawil mi mnostwo komplementow,suknia,mimo moich obaw, tez mu sie podobala,bylismy tacy szczesliwi,az pani fotograf powiedziala"o jak pieknie w koncu dwie polowki sie spotkaly". Stamtad udalismy sie na sesje w plenerze do dworku nad jeziorem niedaleko domu,niestety jechalismy 20km/h bo caly czas odklejal sie bukiet,az w koncu zapakowalismy go do bagaznika.To bylo piekne miejsce na fotki i na szczescie swiecilo sloneczko,zrobilismy mnostwo zdjec,najwiecej wsrod jesiennych lisci. Potem szybko do domu,a tam mnostwo ludzi i sasiad,ktory przygrywal na organach,zrobil nam tym super niespodzianke.Na blogoslawienstwie wszyscy,no moze oprocz tesciowej, trzymalismy sie dzielnie ![]() Zajechalismy pod kosciol o 16.10 dwoma samochodami,w samochodzie PM moj Tz z rodzicami,ktory wysiadl wczesniej i powedrowal przed oltarz,ja czekalam w samochodzie taty dopoki wszyscy goscie nie weszli do kosciola,pozniej jakos sie wygramolilam, tata poprowadzil mnie do oltarza.Ani on ani ja nie zdawalismy sobie z prawy ze razem z nami do kosciola wszedl CZARNY KOT i maszerowal za nami z dumnie uniesionym ogonem ![]() ![]() W kosciele bylo bardzo zimno i mialam wrazenie,ze msza nigdy sie nie skonczy,na kazaniu bardzo sie wzruszylam,bo ksiadz odwolujac sie do nas mowil,ze milosc nie zna granic.Msza trwala prawie 2 godziny!!!przede wszystkim dlatego ,ze byla prawie cala w dwoch jezykach,ksiadz bardzo sie postaral,i oprocz czytania i przysiegi,powiedzila tez kilka modlitw po wlosku.Tz mowil,ze gdy stalismy na przeciwko siebie byl bardzo wzruszony,ja chyba niestety bardziej koncentrowalam sie na tym,jak wypowiada slowa przysiegi po polsku,bo cwiczylismy ja przez dwa miesiace dzien w dzien,wiec juz sie "troszke"osluchalam.Powie dzial ja bezblednie i wszyscy zaczeli bic brawo ![]() ![]() ![]() Po drodze mielismy mnostwo bram i na sale zajechalismy o 19,mielismy godzine spoznienia.Na wejsciu mama szepnela do nas "pijcie spokojnie,bo w obu kieliszkach jest woda" no to my chlup ![]() ![]() Po pierwszym tancu wszyscy ruszyli w tany,mielismy swietny zespol no i swietnych gosci bo prawie nikt nie schodzil z parkietu i tylko jedna para wyszla przed koncem wesela.Torta mielismy juz o 21.30 bo przed 22 byl pokaz fajerwerkow ![]() Oczepiny byly super,plakalismy ze smiechu,pozniej puszczalismy jeszcze lampiony w ksztalcie serca,Tz zaspiewal jedna piosenke wloska z zespolem i oczywiscie bawilismy sie do rana,mimo zmeczenia i bolu stop. Do pokoju poszlismy o 7mej rano,okazalo sie ze mam cale cialo w czrwonych plamkach od poprzyklejanego wszedzie(dosl wszedzie)ryzu,ktorym nas obsypali po wyjsciu z kosciola.Oczywiscie ,jak zwyczaj kaze,nie obylo sie bez nocy poslubnej(a wlasciwie poranka) ![]() Wstalismy o 12 i podczas gdy goscie swietowali my zbieralismy manatki,bo o 24 wyjezdzalismy juz do Wloch,zeby zdazyc na samolot.Spedzilismy cudowne 9dni na Malediwach,a dokladnie na wyspie Bandos,ale to juz inna historia ![]() Mimo,ze nie byl to idealny dzien, to dla mnie,dla nas byl najpiekniejszy w zyciu i nic z niego bysmy nie zmienili...
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tak jak już mówiłam, my mieszkamy w mieszkaniu mojej mamy i ona też ma klucze, ale zawsze puka jak przychodzi. No chyba że nas niema a ona musi wejśc po coś to sobie otwiera. I wtedy też zawsze dzwoni że będzie. Chociaż czasami też wejdzie i potem dzwoni np. że zostawiła mi coś na stole, denerwuje mnie to strasznie ![]() Dziwne to jest bo niby mieszkamy w swoim mieszkaniu, ale tak na prawde gdybyśmy chcieli żeby mieszkanie było nasze, to musielibyśmy mojemu bratu oddać połowe wartości mieszkania ... no bo skoro jest nas dwoch to dzieli się "majątek" mamy na połowe i albo sprzedać i kase podzielić albo jedno drugiemu oddaje ... najlepsze jest to, że mój brat mieszka w domu z żoną więc to mieszkanie na kij mu potrzebne, ale moja mama tak jets nauczona że tak powiem bo jak ona się wyprowadzała z domu swojego to też dostała od swojego brata kase za połowe domu i teraz dom jest jego ... tylko że wtedy to były śmieszne pieniądze. Nie wiem jakbym miała brać kredyt żeby dac bratu ok 70-80 tysiaków podejrzewam, to wole wziąc więcej i kupić sobie domek, mały śliczny .... silvyetta, piekna relacja ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Wtajemniczenie
|
Witam z samego ranka
![]() ![]() dzisiaj bardzo zimno ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wczoraj byłam na tym aerobiku o jacie niby w wodzie ale jednak się wyjątkowo wczoraj zmęczyłam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze do pracy .. najpierw do mojego małego Bąbla a później do przedszkola , nie bardzo mi sie dzisiaj chce ale co zrobić ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mieszkanie po dziadkach jest juz notarialnie zapisane na tescia i jego braci i siostry. Tyle ze ich jest 5! I kazdy ma po 20%! Nie wiem czy proces przejmowania tego mieszkania sie na tym zakonczy czy my bedziemy musieli ich wszystkich splacac. Ale tak prawnie sie robi. Chyba ze oswiadcza przed sadem ze rezygnuja- moj tata tak zrobil ![]() Cytat:
![]() Nie zazdroszcze jazdy samochodem przez tyle granic i godzin a potem caly ten stres. Dlatego moj TZ przylecial na pare dni wczesniej samolotem. Ale odlot tez mielismy po wariacku. W poniedzialek o 6 rano. ![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
czesc
silvyetta piekna relacja, oczywiscie tez zazdroszcze podrozy poslubnej ![]() my na cale szczescie nie mamy problemow mieszkaniowych, nie musielismy tez brac kredytu
#173 |
Wtajemniczenie
|
metkaa to tylko pozazdrościć sytuacji
![]() ale mi dzisiaj czas zleciał ![]() ![]() ![]() ![]()
#174 |
Konto usunięte
|
Dostałam pracę w sądzie!!
![]() ![]() Rzeczy przeniesione, siedzimy w pustym pokoju właśnie i czekamy na pizzę, bo obiadu nam się nie chce robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
silvyetta: oj piekna relacja, dluuugo mieliscie msze
![]() ![]()
#180 | ||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój dziś też w pracy na popołudniówce, a ja taka samotna ![]() Ale przynajmniej mogę nadrobić wizażowe zaległości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.