|
|
#4321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
24kasia86 dzis sie 9 zaczyna
wiec do nastepnego badania jeszcze kawal czasu.
|
|
|
|
#4322 |
|
Raczkowanie
|
od wczoraj mam lekkie plamienie. Dzisiaj zauwazylam rowniez po skorzystaniu z toalety ze jest wieksze jak bym miala okres ale tylko wtedy tak tylko lekkie. byłam dzisiaj u lekarza przepisal mi luteine dopochwowo i kwas foliowy. i lezec ale lezec to za dlugo nie moge bo do jutra tylko do 18 a pozniej do pracy
nie wiem co robic czy wziac wolne jutro jeszcze w ogole to wpadam w panike powoli. (
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
#4323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy i gratulujemy![]() No i dbaj o siebie teraz, nie zapominaj o kwasie foliowym
|
|
#4324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja do 4 tyg mialam obajwy takie jak przed okresem. bol brzucha zle samopoczucie drazliwa bol plecow. Sennosc przede wszystkim Gratuluje
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4327 |
|
Raczkowanie
|
Chcial dac, ale ja musze pochodzic jeszcze bynajmniej z niecaly miesiac do pracy pozniej moge isc na zwolnienie. Chyba pojde jednak po te zwolnienie chociaz do poniedzialku
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske Edytowane przez SiLLee Czas edycji: 2010-10-27 o 15:20 |
|
|
|
#4328 | |
|
Rozeznanie
|
Mój Tż ma na szczęście taka samą gr krwi jak ja
![]() Ja w sumie nie znałam mojej gr krwi, dopiero przy ciąży dostałam skierowanie na pobranie krwi i oznaczenie grupy. Bez skierowania można normalnie samemu zrobić takie badanie (koszt to ok. 30zł-przynajmniej u mnie). Też myślę,że ważne jest aby jednak każdy znał swoją gr krwi. Przyszedł mi dziś ten poszerzacz do spodni,który ostatnio zamówiłam na Allgero Wygląda fajnie, ale narazie nie mam za bardzo jak go przetestować gdyż brzuszek mam jeszcze trochę za mały. Ale wydaje mi się,że za takie pieniądze ten poszerzacz jest ok (coś chyba 11 zł za niego płaciłam z przesyłką).---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Catia88 a co to za poszerzacz, daj fotke
|
#4330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dasz rade? |
|
|
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mazianka81;22908957]Słońce to najważniejszy miesiąc dla dzidzi i powinnaś odpoczywać,a szczególnie jak plamisz,a gdzie pracujesz?
Dasz rade?[/QUOT] Pracuje od 2 miesiacy jako kelnerka chcialam sobie cos dorobic do studii i zalezy mi na przedluzeniu zeby cos dostac pozniej. Tam az tak nie biegam ale o siedzeniu to nie ma za bardzo mowy. Nic dziecko najwazniejsze musze wziac wolne bynajmniej do tego pn. a najwyzej mi w najgorszym wypadku umowy nie przedluza
|
|
|
#4332 |
|
Rozeznanie
|
tak to wygląda
![]() http://allegro.pl/poszerzacz-spodni-...281871027.html |
|
|
|
#4333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4334 |
|
Rozeznanie
|
SiLLee ja co prawda zadnych plamien nie mialam,ale moja gin powiedziala ze jak wystapia jakies drobne to nie ma co panikowac, bo to sie zdarza.
Jesli chodzi o gr krwi to robilam jakis czas temu,ale dopiero teraz jak zaczelam czytac o konflikcie to sprawdzilam jaką mamy z małżem,bo ja nigdy nie pamietam,ale oboje mamy rh+, wiec nic nam nie grozi |
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Można też iść zdać krew i wtedy wynik jest za darmo
Dziewczyny czy wy robiłyście ten odczyn Coombsa??? Ja mam rh -, tż rh+. Gin kazał mi zrobić ale czytam w necie co to takiego i nie bardzo kumam.
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka1 wlasnie pisalam, ze ja robie co miesiac odczyn coombsa, robi sie go jesli macie z mezem konflikt grup krwi, znaczy Ty Rh minus a maz Rh plus, sprawdza sie czy Twoja grupa kriw nie przenika do plodu jesli plod ma grupe krwi meza, jesli tak sie dzieje to juz w ciazy, chyba w 28tyg, podaja zastrzyk, nic strasznego
![]() Catia88 nie podoba mi sie ten rozszerzacz, no chyba ze zalozysz dluga bluzke i nie bedzie widac tego rozporka takiego otwartego ![]() Dziewczyny tak mi jeszcze przyszlo na mysl, bo myje zeby szczoteczka elektryczna, czy mozna myc nia w ciazy ![]()
|
#4337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak nie to musi isc na to badanie.musisz odpoczywac... mam nadzieje ze boli cie dlatego ze dzidzia sie rozpycha
|
|
|
#4338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do szczoteczki elektrycznej to ja tez taką myję i nie mam zamiaru przestać
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zadomowienie
|
Pokaze dziewczyny Wam moj brzuszek, troche cos jest
![]() 14 tydzien
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
24kasia86 powiem Ci, ze siedze i grzeje fotel, boli mnie ten brzuch i boje sie, mialam skonczyc odkurzac, ale mam to w pupie
![]() Dziewczyny co do tesciowych to ja tez nie mam na kogo liczyc, bo z tesciowa widzimy sie raz na rok, mojego meza bracia maja w sumie 5 synow a oni nawet w zyciu nie trzymali ich na rekach ani nie wyszli na przyslowiowy spacer czy lody, ah szkoda gadac, dluga histoira, oni sa jacys mega dziwni, gdybysmy nie zplacili za ich podroz na nasz slub to by w ogole nie przyszli, mi to bylo wszystko jedno, no ale "poswiecilam" sie dla meza...Tak jak meza mam extra i wszyscy mi go zazdroszcza, to tesciowe lo matki, poprostu ja mowie ze nie mam tesciow...
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
Tylko na moja tlusta dupeczke nie zwracajcie uwagi.
|
#4342 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kwiatecek brzuszek masz już piękny!
|
||
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Kwietecek tlusta glowe masz nie d....normalnie szczupla laska i tu bedzie mnie denerwowac
a brzunio jaki duzy, jestem ciekawa jaki bedzie moj za te 3 tygodnie
|
#4344 |
|
Rozeznanie
|
Kwiatecek śliczny Dzidziuś
Ja noszę ciągle zwykłe spodnie, ale te sprzed diety ale guzika już od dawna nie zapinam, zamontowałam sobie gumkę z tym, że niedługo i to przestanie się sprawdzać, bo rozporka do końca już też nie dopinam a że mam dużo długich koszulek i bluz to na razie jakoś się pod nimi chowam.Czekam na zielone światełko od gina na chodzenie, wtedy się obkupię
|
|
|
|
#4345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na kiedy masz termin? albo ost@? moje malenstwo rowno tydzien temu mialo 68mm
|
|
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny dzieki, pokazujcie i tu swoje brzucholki
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
|
#4347 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrob tak jak mowia dziewczyny, nie czekaj tylko dzwon lub biegiem do gina... ja na szczescie tesciow ma fajnych i lepiej sie dogaduje z mama Tż niz jego rodzenstwem. Siostry jego chyba czuja zazdrosc o mnie ze go mam ogolnie nie wchodzimy sobie w droge ale dystans jakis tam jest co dla mnie to zupelnie idiotyczne...mowia np. o sprawach ktore sie tycza nas, ale Tż patrza w oczy a nawet potrafia beszczelnie mowic tylko do niego- bardzo mnie to wkur..... za to moje siostrzyczki uwielbiaja mnie i Tż ( ps. brata nie mamy). Czekam niecierpliwie na szwagrow hehe ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2010-10-27 o 16:10 |
||
|
|
|
#4348 |
|
Zadomowienie
|
24kasia86 bo ja to czuje, ze moj dzidziol bedzie wielki i zbudowany po tacie
a ja taka malenka, ciekawe jak sie tam zmiesci duzy czlowieczek, moze wstaw swoje zdjecie bedziemy mialy porownanie, wkoncu to tylko jeden dzien roznicy w terminie porodu. Jestesmy na poczatku listy wiec pewnie zapoczatkujemy wysyp dzidziusiow
|
#4349 | ||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=SiLLee;22909105]
Cytat:
![]() Cytat:
ten mój gin tak jakos niedokładnie mierzy,a ostatnio to główke tylko zmierzył,a dzicia tez podobna do Twojej hihi, i tez koncze 14 tc szok ja tam licze tak jak z Julką ze na 29-30kwietnia powinnam rodzic( najpózniej bo julie niby 2tyg przenosiłam) |
||
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wlasnie przyszla paczusia z Polski, co za radosc
nie podziele sie24kasia86 a to Wy jestescie wszystkie siostry? u mojego meza 4 facetow i bracia maja 5 synkow w sumie!!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

wiec do nastepnego badania jeszcze kawal czasu.

nie wiem co robic czy wziac wolne jutro jeszcze w ogole to wpadam w panike powoli. 

Witamy i gratulujemy

a brzunio jaki duzy, jestem ciekawa jaki bedzie moj za te 3 tygodnie