|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
miał być blond !!!
Witam,
proszę o pomoc 5 dni temu na jasnym brązie zrobiłam balejaż blond (dużo pasemek) wyszedł bardzo ładnie ale włoski były za jasne (białe) ładnie się rozjaśniają, wiec na drugi dzień poszłam nałożyć toner który miał lekko przyciemnić te białe a wyszły totalnie brązowe jakas masakra. Czy ten kolor touch się zmyje do jakiegoś blondu a może znów zrobić balejaż
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: miał być blond !!!
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
zmyje sie jak nic. 4 mycia i bedą juz całkiem jasne. to tylko toner, niestety bardzo się zmywa.
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny ale jak na razie to ten toner nie wiele schodzi myłam już 4 razy, dalej są brązowe z taką rudą poświatą
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
może próbuj jeszcze myć szamponami przeciwłupieżowymi, są mocniejsze i szybciej kolor wypłukują
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

wyszedł bardzo ładnie ale włoski były za jasne (białe) ładnie się rozjaśniają, wiec na drugi dzień poszłam nałożyć toner który miał lekko przyciemnić te białe a wyszły totalnie brązowe
jakas masakra. Czy ten kolor touch się zmyje do jakiegoś blondu a może znów zrobić balejaż