|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
Gratuluję Cytat:
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() angelinmyheart wydaje mi sie,ze wygladalabys pieknie w czekoladowym brazie,ale bursztynek tez jest ok ![]() ramoncia217 tez mam w planach kupic to serum joanny,mam juz balsam nawilzajaco-regenerujacy z apteczki babuni i sprawuje sie swietnie Annika92,kaaasiuleczka trzymam mocno kciuki Montii gratuluje synka piekny brzusio,nie wiem w ktorym jestes tygodniu,ale podejrzewam,ze to polmetek,albo dalej bo znasz plec malenstwa ,co do cwiczen po urodzeniu synka to nie spiesz sie za bardzo,sama zaraz po zakonczeniu pologu(5 tygodni) zaczelam cwiczyc i krwawienie wrocilo na kolejny tydzien![]() caate u nas tez ropa jest drozsza od benzyny ale mimo to dizel jest duzo bardziej oplacalny tylko,ze ceny ropy wciaz rosna,ale z drugiej strony ceny paliwa tez nie stoja w miejscu![]() U mnie dzis tylko podstawa
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
caate o tak kobietki są kapryśne
mam nadzieję,że mój synek będzie grzeczny ![]() tillavanilla 22 tydzień leci ![]() ![]() a ropę do auta zawsze można sobie jakoś załatwić....
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze na chwile.
![]() tillavanilla dziękuje za odp. ![]() Teraz to naprawdę dobranoc.
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jeszcze ile będę się udzielać, jak długo, bo raz, że jestem zawalona mnóstwem innych zajęć to dwa - nie wierzę w przypadki i wolę jak na razie nie ujawniać dużo rzeczy o sobie. Na pewno będę Was podczytywać bo to mi daje siłę i motywacje do dbania o siebie
![]() Dobrej nocy
|
|
#1566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chce dluuuuuuuuugie miec![]() Cytat:
wiec jak skoczy ropa w gore to nie bedzie dla mnei za wesolo na studencka kieszen![]() Cytat:
![]() ja nie ma taki kontaktow
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
Słyszałam od osoby, która też chciała zapuścić dłuugie włosy i nie daje rady, jak się spytała fryzjerki to taką odp. usłyszała niestety
|
|
#1568 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
caate wiesz moze jak "przylepić" sypki brokat na oczy?
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, to moze mi dlatego tak one nie chca rosnac...
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
kasjer-sprzedawca
może ne jest to praca moich marzeń no ale od czegoś musze wkońcu zacząća teraz lece już spać bo jutro cięzki dzien mnie czeka ![]() papa
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mieszlaam z duraline
ale jak masz jakis zelowy cien czy odzywke do rzes, to tez mzoe sie udac a nie moglas kupic jakiegos blyszczacego eyelinera brokatowego ? prosciej by bylo![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
ja bylam dzisiaj na rozmowie jako telemarketer sieci orange, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale jest to jedyna praca ktora moge zgrac z Zuzia i uczelnia, wiec chcialabym zeby sie udalo ![]() powodzenia jutro ide spac,dobranoc
|
|
#1572 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() dziekuje za info dobranoc
|
|
|
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
hej
czytałam troszkę I części i teraz IV 13 stron, jutro planuję nadrobić. Od razu może napiszę coś o sobie mam 21 lat, jestem po Krakowskich Szkołach Artystycznych, po wydziale Wnętrz i Przestrzeni (moje hobby to projektowanie wnętrz), wizaż odkryłam dopiero niedawno, jak zaczęłam mieć więcej wolnego czasu. Tak trafiłam na Wasz wątek, który bardzo mi się spodobał, bo mimo tego, iż większość czasu spędzam w domu lub u rodziców (mieszkają na tym samym osiedlu, co ja), to moja pielęgnacja ogranicza się ostatnio do minimum bo... nic mi się nie chce także popieram ideę wspierania i dopingowania się moje codzienne minimum: RANO - żel myjąco-peelingujący cytrynowo-ogórkowy Bielenda - krem nawilżający zielona Oliwka Ziaja - do mojej suchej skóry jest super - depilacja - balsam nawilżający - mycie włosków szampon+odżywka Gliss Kur z masłem shea WIECZÓR - to samo, tylko że balsam brązujący - maksymalne nawilżanie stóp i dłoni (bardzo szybko mi się wysuszają) Obowiązkowo raz w tyg,. robię peeling i maseczkę, pedicure zawsze dbam o to, żeby moje paznokcie były zadbane i skóra nawilżona i gładka, a włosy codziennie świeże. Nigdy też nie chodzę bez makijażu i tu pojawia się mój główny problem: ziemista cera. Mam w związku z tym od razu do Was pytanie, czy znacie jakiś fajny balsam brązujący do którego jest dopasowany krem do twarzy. Bo zawsze mam tak, że ciało mam delikatnie, ładnie opalone, a twarz bladą, ziemistą, a chciałabym czasami nie używać podkładu. Szczególnie, że chciałabym wyglądać naturalnie, a nie tak że budzę się rano z bladą twarzą, a jak się wymaluję, to wyglądam już ok. Jeżeli chodzi o kosmetyki to ostatnio zaczęłam używać podkładu mineralnego w kompakcie Sephory http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ral-SPF-10.htm i jest to najlepszy podkład ze średniej półki, jakiego kiedykolwiek używałam Poza tym, skuszona miniaturkami, które od dłuższego czasu dostawałam od cioci, w końcu stwierdziłam, że pora zainwestować w górnopółkową pielęgnację twarzy (zwłaszcza, że jak już wspomniałam straszę bladością i mam skłonności do zaskórników), więc po następnej wypłacie pędzę kupić zestaw Clinique 3 kroki do skóry suchej Poza tym, pomimo niskiej wagi (45kg.) użeram się z brzuszkiem, więc jak tylko znacie jakieś ćwiczenia/dietę na płaski brzuch, to proszę, polećcie mi. Nie zależy mi na zrzuceniu wagi, bo to byłoby przesadą, ale brzuch musi zniknąć, bo czuję się z nim źle. Przepraszam, że się tak rozpisałam bez zgody dołączenia, ale nie mogłam się powstrzymać
|
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
E.J. i caate mi teraz też nie chcą rosnąć, ale kiedy miałam 13 lat miałam do pasa... i odkąd ścięłam nigdy nie wróciłam do takiej długości. ![]() entroducing witaj! Nie musisz pytać się o zgodę, żeby coś napisać o sobie. Powiem Ci, że masz całkiem sporą pielęgnacje. Ja, jak się tu nie udzielałam to, aż wstyd przyznać.
|
|
#1575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapowiada sie kolejna gadula to dobrze,dobrze bedzie mial kto rozwijac watek, im wiecej rad i nas tym wieksza mobilizacjaco do brzuszka to moze jesz ciezko strawne posilki na wieczor? ja osiagnelam plaski w miare brzuch brzuszkami po 150dziennie i wiecej oraz piciem duzo wody ![]() Cytat:
![]() mi wlosy rosna wolno, niby przez to ze krecone blabla, teraz takie co mam to sa najdluzsze w moim zyciu i chce miec dluzsze
|
|
#1576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym mieć takie włosy ![]() Cytat:
Cytat:
Tak przyszłam za Tobą, żeby Cię szpiegować Cześć Wam. Nie poszłam dzisiaj na zajęcia, bo miałam tylko ang i nie chciało mi się wstawać o 6:30 więc sobie odpuściłam.. Wczoraj trochę się zaniedbałam bo był tŻ to nie siedziałam godziny w łazience.. Entroducing witaj
|
|
#1577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mało pije, zazwyczaj moje picie ogranicza się do samej kawy w ciągu dnia (tak ze 4 kubki kawy) a na wieczór pepsi, albo piwo. ehhh trzeba się wziąć za siebie w końcu, bo będę za niedługo, jak pani w ciąży wyglądać.jeżeli chodzi o włosy, to powiem Wam, że ja w styczniu w tamtym roku ścięłam z długości do łopatek na "boba" i od tamtej pory taaaak straaaasznie wolno mi rosną na początku w ogóle nawet końcówek nie podcinałam, tak chciałam, żeby mi szybko urosły, aż w końcu w czerwcu w tym roku, jak już miałam jedną długość włosów od jakiegoś czasu, nie chciały dalej rosnąć, poszłam do stylistki takiej jednej i ona mi je lekko podcięła, wycieniowała tak jakoś fajnie, że teraz bardzo szybko mi rosną i do tego odrastając super się układają bo właśnie najbardziej nie lubiłam tego, że pierwszy czas po wyjściu od fryzjera było super, ale jak włosy zaczęły odrastać, to już się nie układały i żyły swoim życiem, a ta babka sprawiła, że układają się fajnie ![]() dobra, idę na poranne SPAmowanie, czyli to co zawsze rano, ale dodatkowo zrobię manicure ![]() miłego dnia dziewczyny i dzięki za przyjęcie |
|
|
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
Cześć piękne
![]() Nie wiem co się stało, ale dzisiaj od rana do tej chwili wolno działał mi net w pracy (!). Ale tak wolno, że czekałam z 10 min, aż mi się pojawi pół strony Dlatego dopiero teraz was nadrobiłam.entroducing Witam Cie angelinmyheart Haha ja tak samo! A teraz to hoho... ![]() caate i angelinmyheart Ja mam obecnie włosy za łopatki. Jak byłam mała (w przedszkolu) to też takie miałam, a potem ścięłam na boba I tak do 3 klasy gimnazjum... A ja strasznie wyglądam w krótkich włosach (jak chop! ![]() ), nic więc dziwnego, że nikt mną nigdy nie był zainteresowany Naszczęście od liceum mam długie włoski i z takimi czuje się świetnie
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja sie nie dziwie, ze masz brzuszek ![]() zmien tryb zywienia i zobaczysz efekty ![]() dziewczyny szukam butow na zime, juz wariuje bo te wszystkie w sklepach sa na cienkiej podeszwie i malo ocieplane, co myslicie o tych:klik ciezko pogodzic wyglad z jakoscia i cieploscia niestety ![]() moze widzialyscie gdzies warte uwagi kozaki na zime
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko te sznurki bym ucięła
|
|
#1582 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Shadii przypomnialo mi sie
mowilas ostatnio o maseczce, a nie lepiej taka wyprobowac? ma dobre opinie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ermabrazja.htm
|
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Nie było mnie hoho, ale to dla tego że nie miałam internetu..
|
|
|
|
#1585 |
|
Raczkowanie
|
troche fotek, mam nadzieje ze tej dziewczyny nie znacie jeszcze
|
|
#1586 |
|
Raczkowanie
|
nt ps; sory za powtorzenia
Edytowane przez hermiona17 Czas edycji: 2010-10-28 o 16:07 |
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam
również ma swojego bloga ![]() popijam sobie pokrzywkę. Zdrówko!
|
#1588 |
|
CABIN CREW
|
a ja was ostatnio tylko podczytuje i nie mam czasu nawet odpisac... ehhh.. caly czas jestem zaganiana....
dziewczyny które robiły sobie keratyne- gdzie jest na wizazu ten wątek ze zbiorowymi zamówiniami na nią???
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2010-10-28 o 16:34 |
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
Hej Piękności!!!
![]() Monti gratuluje kochana no jasne, że pomożemy![]() a ja dziś nauka, bo jutro mam dwa sprawdziany i będę malowała pazurki znowu na czerwono ![]() ja też ostatnio nie mam czasu czytac na bieżąco, ale codziennie choc na chwilę zaglądam ![]() Lecę papa
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

ja tylko na minutke bo mój Tz zasnął 

powodzenia 
ale cóż, od marca będę rygorystycznie się odchudzać i ćwiczyć 

fajnie, że jakoś zaczeło się to wyjaśniać

na początku w ogóle nawet końcówek nie podcinałam, tak chciałam, żeby mi szybko urosły, aż w końcu w czerwcu w tym roku, jak już miałam jedną długość włosów od jakiegoś czasu, nie chciały dalej rosnąć, poszłam do stylistki takiej jednej i ona mi je lekko podcięła, wycieniowała tak jakoś fajnie, że teraz bardzo szybko mi rosną i do tego odrastając super się układają
), nic więc dziwnego, że nikt mną nigdy nie był zainteresowany