|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Laski jestem padnięta , nadrobiłam Was ale nie dam rady poodpisywać każdej.Po spacerze Poilka oczywiście sie obudziła i znowu koncert myslałam ,że strzele barana w ściane.Zasnęła o 16 więc zabrałam sie za łazanki na obiad.TŻ jak przyszedł z pracy to juz się małą zajmowała i mogłam zrobic pyszna szarlotkę.Teraz w ramach relaksu piję winko
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Asia co do Twojego późnego chodzenia spać i w przyszłości niedługiej dzidziusia to jestem żywym przykłądem,że będziesz i tak później chodziła spać . Ja zawsze byłam nocnym markiem tylko,że lubiłam sobie długo pospać i czesto zawalałam wykłady na uczelnie pierwsze.Teraz niestety dziecko budzi mie o 7 a spać i tak chodzę o 24 czy 1 w nocy. Zaraz na HBO2 będzie fajny dokument ponoć boki mozna zrywać ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- A co do Poli daje cały czas czadu
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
hej hej
czyżbym sama zostala ?? musze was troche ponadrabiac co sie działo no i gratuluje wygranej a swoje droga tez bym chciala cos wygrać ...
|
|
|
|
#1803 |
|
Rozeznanie
|
ja ide spac .moze uda mi sie wczesniej usnac,bo nastroj kiepski
DOBRANOC wszystkim
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam ten film i nie jest śmieszny to dolina,że ludzie tak pojmują życie,że nic nie robią tylko żyją od imprezy do imprezy i to jakiej.
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie mój maz tez tak mówi że będe kładła spac dziecko a sama po nocach bede siedziec zawsze tak miałam![]() kochana ja jak choziłam do szkoły to na pierwszych lekcjach często mnie nie było ![]() własnie sie wypachniłam i czekam na mezusia wykorzystam go a co
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
Cześć babeczki,
Ja nie odzywałam się, chociaż przyznaję podczytywałam...Jakoś nie miałam dziś nastroju odzywać się...dołka złapałam ![]() Zjadłam teraz jednego kasztanka chociaż nie przepadam, ech...od 4 dni ciągną mnie te jajniki, głównie lewy...boże...gdyby to była owulka... A mąż wczoraj ze mną jeszcze z rańca pobrykał, pojechał a wraca jutro... Kurczę, dobrze, że mam uczelnię i mam się na czym skupić ![]() Black Angel gratuluje super wygranej, oj jakbym chciała wygrać taki bon!!! Bomba!
|
|
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsza?
![]() Kurde, rozkłada mnie na maxa uh
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Druga?
Ja sie juz lepiej niz wczoraj czuje, ale nadal tak dziwnie i na dodatek podbrzusze mnie tak dziwacznie boli, jakby pod wzgorkiem lonowym jak wstalam rano to zgieta w pol
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#1809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fju, fju, a który to dc? A nie zaziębiłaś się babo? No dobra, jeszcze śpicie to ja idę sobie jajeczka z manoejzem zrobić, bo mi Oliwcia zaraz bokiem wyjdzie
Edytowane przez magnesska Czas edycji: 2010-10-28 o 07:55 |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
3 dc dopiero, przy czym moja @ chyba wlasnie sie konczy :/
Mozliwe ze przeziebilam choc kurcze ubieram sie cieplo, no i jezdze autem wiec nie ma stania na dworze i czekania na autobus... smacznego ![]() wgl piekny avek kochana, !!!!!!!
|
|
|
#1811 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A trza było majtole na noc zakładać E widzisz, teraz panują te choróbska, że człowiek nawet gdyby chuchał i dmuchał to i tak się nie uchroni Może coś Cię złapało. Jeny... 3 dc i koniec @? Zawsze mi się marzył tak krótki okres, bo ja to bite 7 dni ![]() Ciepłe spadachrony na dupsko
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nosze cieple spadochrony
Dziwi mnie to bo w sumie z tym @ mam o tyle roznie ze czasami mam 7 dni, w tym 3 krwawienia a reszta plamie, albo takie mega krotkie. Musze sie wybrac w koncu do gin'a bo jak pojde pozniej to jak mi nawynajduje chorob to chyba padne.... Mam tylko nadzieje ze hpv grzecznie i cicho siedzi
|
|
|
#1813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja Ci powiem, że już nie pamiętam kiedy striny miałam na sobie. Zrobiłam się stara i praktyczna i wolę ciepłe i wygodne majciochy Ale te gatki typu bokserki jakoś mi nigdy nie podchodziły, wbijały mi się w tyłas No to pędem do gina sprawdzić czy wszystko jest okej |
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Pojde, pojde, tylko nie wiem kiedy.... moze w listopadzie jak bede... ech.
Teraz mykam do wanny
|
|
|
#1815 |
|
Rozeznanie
|
To miłej kąpieli
![]() Motyl, widzę Cię baboku ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Tak w ogóle to widzę, że sporo z Was ma wykresiki na SK, więc jakby co to Ines to ja ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- A Pamelja dziś chyba ma jakąś wizytę chyba... Także kochana kciuki w górze i daj znać ![]() ![]()
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
Hej niewyzyte muszle
u mnie znow pogoda depresyjna..
|
|
|
|
#1817 |
|
Rozeznanie
|
Siemandero
Ta pogoda to i u mnie ![]() Ania, jakby co to zapro na SK jest ode mnie
|
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
Wiem kochana, wlasnie mialam Ciebie dodac ale bylas szybsza
|
|
|
|
#1819 |
|
Zadomowienie
|
Hej beboczki
![]() witam Was w to wczesne przedpołudnie (ja dopiero wstałam)! Ale dziś zarąbista pogoda, chyba wezmę aparat i pójdę robić jesienne zdjęcia Do teściowej chyba jakieś goście przylazły bo słyszalam psa i rozmowy. Ja ze swojej strony muszę się zastanowić nad śniadaniem. Na obiad mam zaplanowaną pizzę Patrzę codziennie do lustra i widzę jak mi bambolek rośnie. A wczoraj tak mi śmiesznie brzuszek podskakiwał
|
|
|
|
#1820 | |
|
Rozeznanie
|
No to gites malyna
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Ja to max do 7dmej, dłużej nydyrydy ![]() Pizza mówisz ![]() ![]() Ja sobie fryteczek zrobię chyba ![]() Ano teraz to już będzie Cię łatwiej przeskoczyć niż obejść Cykaj foty, cykaj
|
|
|
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
cholerka.. nie chce mi sie do roboty isc
|
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
Ja Cię nie namawiam, ale nie idź
|
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
buahhahaha dzieki
nie no mus to mus... kasa sie przyda
|
|
|
|
#1824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że właśnie po odżywce ci się poprawiły Cytat:
Angel ja też gratuluję i po cichutku zazdroszczę jak już wykorzystasz ten bon to pochwal się co nakupiłaś![]() ja wczoraj byłam u kardiologa i się wkurzyłam ale nie na lekarza tylko na ludzi z kolejki a dokładniej na stare baby wrrrrr... najpierw w rejestracji byłam chyba 7 w kolejce ale babki z rejestracji kazały mi stanąc za 2-gą osobą bo kobiety w ciąży wchodzą co 3 osoba no i tak wypadło, że to było 2 facetów i za mną też jeden facet i dwie starsze babki i jak zobaczyły, że ja staję trzecia to z pretensjami dlaczego tak, i jakie oburzenie wielkie o mamciu... jedna pyta tak na cały głos "a gdzie to tak napisane" a ja grzecznie "tutaj" bo faktycznie była kartka przyklejona do szyby przy okienku a poza tym mówię, ze panie z rejestracji tak kazały, ja się pierwsza nie rzuciłam... to coś do siebie gadały, że jak tak zaczną się złazic jeszzce to one będą na końcu... u lekarza na szczęście okazało się, że jest wsio ok, nie ma wskazań do cesarki (i dobrze)... po lekarzu wybrałam się na miasto poszukac jakiegoś płaszczyka na ten mój bebzonek i dosłownie nigdzie nic nie ma ale to w sieci cropp town i poprosiłam koleżankę żeby mi jeszcze zobaczyła w wawce. drugi też tam wypatrzyłam z tym, że mniej mnie przekonuje, jest czarny i zasuwany na suwak z tym, że to typowa bombka więc spokojnie się mieszczę i nawet brzuch tak się nie rzuca w oczy a po ciąży pasek do tego i też ok i tańszy od tamtego bo 159 albo 169zł nie pamiętam dokładnie... szukałam na necie tych wzorów ale nie ma nigdzie na stronkach croppa... bo już myślałam w sklepie internetowym zamówic...
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
eh... motylku... wszedzie sie trafiaja takie wredne babska...nawet jak wizyty sa na godziny to sie potrafia burzyc i wpychac w kolejke...
|
|
|
|
#1826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaraz mi się nóż otwiera na takie chamstwo wrr A narzeka się na dzisiejszą młodzież phi!Benia, co do kurtki na zimę, to u mnie w piwnicy jest jeszcze wolny worek parciany po ziemniaczkach, jakby co to melduj, podeślę
|
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zadomowienie
|
Kobiety... czy temp 36,6 w 5 dc jest ok?? bo widzialam na niektorych wykresach ze dziewczyny maja nizsze...
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
też by mi się nie chciało!
Cytat:
tym bardziej teraz.Ostatnio byliśmy z TŻ w IKEI i oczywiście kolejki jak ta lala i stałam w kasie pierwszeństwa na końcu, bo każdy patrzy w inną stronę nikt mnie nie widzi, a przede mną same chłopy! Aż spytałam tż czy myśli że ten pan przed nami jest w ciąży bo w kasie pierwszeństwa stoi, a ten kretyn spojrzał się , zrobił głupią minę i dalej stał! I po co takie kasy pierwszeństwa? Chyba nie zacznę krzyczeć, wynocha! mam pierwszeństwo! Oczywiście jak zrobię zakupki w H&M to obcykam i Wam pokażę ![]() Ale na to jeszcze sporo czasu, bo kumpela wygrała weekend w Spa i dopiero po miesiącu przysłali jej ![]() Motylek Dobrze, że choć u lekarza wszystko w porządku
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z resztą co baba to inaczej, więc za bardzo się nie sugeruj innymi wykresikami Idę tam luknąć do Ciebie ![]() Worek workowi nie równy
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
Spoko lukaj ile wlezie.. wszelkie komenty mile widziane... bo to moj pierwszy wykresik
do tego worka pasowalby jakis gruby pasek w zywym kolorze ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- nie no dobra, koniec zartow, lece do roboty.. ja tu jeszcze wroce!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

czyżbym sama zostala ??
musze was troche ponadrabiac co sie działo
no i gratuluje wygranej
a swoje droga tez bym chciala cos wygrać ...
DOBRANOC wszystkim