|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Cytat:
|
|
|
#4832 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
ale one trzymają jak stoper?koraliki się nie przesuwają? widoczne są te gumki bardzo?
|
#4834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nawet nie chcę myśleć na co mogłabym przeznaczyć tyyyle kasy ![]() Ja mam 18 bransoletkę i przy 8 koralikach jest już raczej mało luzu, więc jeśli chcesz zapełniać całą to radzę wziąć 19, tak też radziła mi pani w salonie, ale jej nie posłuchałam, bo ona miała 19 z 3-4 koralikami i brzydko jej dyndała ta bransoleta, za dużo stanowczo tam było luzu ![]() Cytat:
Daj znać czy ich koraliki spełniły Twoje oczekiwania ![]() Cytat:
.Nie śmiejcie się, dzisiaj kupiłam kolejny koralik i stoper w Pandorze a z YESa wyszłam z 2 ringsami |
|||
|
|
|
#4835 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki koralik i stoper! Pokaż
. A ringsy też takie chcę:P.
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lilou i pięknej Pandorki, zwłaszcza, że też lubię i planuję fioleciki ![]() Ło Matko!!! Esterr, czy Ty bank obrabowałaś, a może w Totka wygrałaś?
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-10-27 o 18:20 |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcie kiepskie bo brak już światła o tej porze...Dziś rano pisałam że chcę kupić prezencik i jest prezencik
a ze stoperem mi się udało, bo byłam w 2 salonach i nigdzie nie było, dopiero w 3 był i to ostatni, więc poszczęściło mi się A ringsy wyglądają na palcu cuudnie |
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie chcę mysleć co powie mąż jak zobaczy ile i na jakie pierdułki wydałam
|
|
|
|
|
#4839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po raz kolejny... sama już nie wiem, który ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Później jak bransoletkę zapełnię w połowie, postawię mojego ukochanego przed faktem dokonanym
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-10-27 o 18:29 |
||
|
|
|
#4840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nic mi się nie przesuwa
|
|
|
#4841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pokaż jak prezencik wygląda na bransoletce
. Też go dokupię do świątecznego bałwanka i aniołka . A ten stoperek też mam . I pokaż ringsy na palcu!!! Też tą śnieżkę kupię .Dziś przymierzałam lucernę wiszącą i stoper i też je niedługo biorę. A widziałam jeszcze wszystkie czerwone możliwe z Pandory i masakra jakaś:/. Ten czerwony w białe kwiatki co chciałam jest paskudny:/, taki bazarowy i źle wykonany (!!!), jak dobrze, że online nie zamawiałam. Przymierzałam też koralik w czerwone i czarne serduszka i też jakoś tak nie bardzo. Chyba sobie daruje Pandorę w czerni i czerwieni .---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
. Mi na symetrię jednak trochę szkoda kasy . Wole mieć same różne .
|
|
|
|
|
#4842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4843 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, Dziewczyny.
Dalej już nie będzie symetrycznie
|
|
|
|
#4844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mój żyje w przekonaniu że za 150 zł można 3 koraliki kupić , nie mam pojęcia, skąd mu się to wzięło . Ja się specjalnie nie chwalę nowymi nabytkami, po prostu je noszę i już .Cytat:
.Jak to źle wykonany ? Odbiega wykonaniem od innych murano?Szczerze, to z czerwieni jeszcze nic nie oglądałam, ciągnie mnie teraz w koraliki z cyrkonią lub z dodatkiem złota .
|
||
|
|
|
#4845 |
|
Wtajemniczenie
|
A co masz w planach dalej
? Zamówiona kłódka ze złotym kluczykiem od rodziców na urodzinyNo źle, niedorobione, jakby taka nierówna powierzchnia była:/ i niestarannie wykończone. Szok jak na Pandorę:/. Za taką cenę to musi być idealne. Ze złotem te są boskie .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-10-27 o 21:15 |
|
|
|
#4846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Figa bardzo ładna kolekcja
esterr wydałaś w ciągu kilku dni całą wypłatę albo i więcej Dziś byłam w Kłodzku w YEs i w Aparcie i tam mają dużo innych niż we Wrocławiu z nowości były też listy miłosne ( chyba ) i jeszcze kilka innych ale nie pamiętam z tego wszystkiego ![]() Byłam też w Yes i aż płakać mi się chcę jak porównałam sobie mój Big Ben i ten ich w salonie. Ich taki pięknie błyszczący a mój toprzy nim zwłoki
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta torebeczka też zwróciła moją uwagę, podoba mi się też tort ze złotymi elementami, jako że Pandorę kupiłam zaraz po urodzinach, więc będzie mi o tym przypominał .Takie chciałabym w najbliższej przyszłości i jakieś murano by się przydało, ale nie wiem które
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowa wizja
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-10-27 o 21:46 |
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Mi najbardziej się podoba jak tak ok 10 koralików jest, nie ma wrażenia "gołej" miejscami bransoletki, a jednocześnie są fajne prześwity między koralikami
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Wtajemniczenie
|
No 5 i 2 stopery, bo boję się, że nierównomiernie się rozciągnie bransoletka.
|
|
|
|
#4852 |
|
Rozeznanie
|
A co tam słychać u Trollomaniaczek
![]() widzę że coś mało się ostatnio udzielają na forum ![]() ja oczywiście tez mam plany zakupowe. Mam nadzieję że w najbliższy weekend je sfinalizuję bo ponad miesiąc abstynencji zakupowej to jednak sporo. Na pierwszy ogień idzie mój znak zodiaku i ewentualnie dmuchawiec ale ciekawa jestem Waszych opinii na temat żabki ![]() Na palcu wygląda cudnie no i co najważniejsze jeszcze nikogo z żabą na palcu nie widziałam
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-10-27 o 22:12 |
|
|
|
#4853 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tak średnio ta żabka podchodzi
. Bardziej podoba mi się pierścionek z niebieskim oczkiem.
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Wy okropne kusicielki
Figa co pisze na tych Twoich Lilou?
|
|
|
|
#4855 |
|
Rozeznanie
|
ten
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-10-27 o 22:18 |
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam was dziewczyny już długo i jakiś czas temu otrzymałam od swojego tż piękną bransoleteczkę z charmsami
![]() Każda zawieszka coś dla mnie znaczy, mam ich na razie 4, ale docelowo chciałabym mieć ok 8 więcej na jednej bransoletce jakoś mi się nie podoba ![]() Jestem posiadaczką bransoletki z małymi oczkami z Yesa, zawieszkami z Yesa- amorkiem, serduchem całym srebrnym bez cyrkonii i okularkow z czarną obwódką. A z Apartu mam misiaka ![]() Marzy mi się słuchajcie http://www.efsterling.com/newsite/ca...den/gr18c.html na cześć psiaka , ale z zagranicznej strony nawet nie wiem, jak zamówić. Widziała któraś coś na jakiejś polskiej stronie ?
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
Nic oryginalnego
imiona moich córek.---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Potrzebuję rady ![]() Mam w planie skomponowanie bransoletki Pandory w różu, na lato. A ponieważ jest to u mnie plan długofalowy, to niebawem muszę zacząć. Chciałabym skórzaną, podwójną bransoletkę, tylko nie wiem jaki kolor ![]() Wybieram między różem, bielą i czerwienią. Obawiam się jednak, że na różowej, różowe murano zniknie. |
|
|
|
#4858 | |
|
Przyczajenie
|
Hej hej!!!
Znowu mi się udało.. Chyba się uzależniłam..Kupiłam bransoletkę z dwiema zawieszkami - dziewczynka i chłopiec - w sklepie CHARMING.. zupełnie jak Lilou, ale zawieszki grubsze i duuuuużo taniej! Jedna sztuka 50 PLN - razem z grawerowaniem i sznurkiem!!!! Mój chłopak mówi, że zwariowałam - na dziewczynce mam swoje imię, a na chłopcu Jego ))Zobaczcie same: http://charming.com.pl ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Jest tego teraz trochę na rynku - niektóre są naprawdę OKROPNE.. Ale CHARMING ma jakość jak Lilou i duży wybór i ceny o wiele, wiele niższe... Ja już mam kilka - ostatnio nabyłam chłopca i dziewczynkę razem ))
Edytowane przez twiggy_23 Czas edycji: 2010-10-28 o 08:37 Powód: zdjęcia |
|
|
|
|
#4859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A u mnie w mieście jakiś facet otworzył taki mały sklepik jubilerski i tam robi w zasadzie tylko na zamówienie. Ma własnie dużo takich "lilou" "pandor" itd. Ceny pandorowych normalnie szok..bierze wagę i spory koralik wychodzi np. 30 PLN. Naprawdę ładnie to robi. Nie wiem czy czegoś nie zamówię. Lilou już ma w cenach tak jak lilou czyli ok 120 PLN i jednak takie jakieś cienkie. Ma też inną biżuterię ale oczywiście tych jego rękodzieł już nie analizowałam bo mam inną fazę Cytat:
Mnie też zaczyna korcić własnie jakaś letnia pandorka. Narazie się skłaniam do pojedynczej skórki tej takiej niemal białej. A Ty bierz różową! Bo to bransoletka z przesłaniem i ładnie będzie wyglądała z różowymi murano. przecież coś tam jeszcze powiesisz np srebrnego.
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jak są imiona dzieci wygrawerowane
A jakie macie te imiona? Mi się różowe murano na różowej bransoletce nie podoba się |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

, nawet nie chcę myśleć na co mogłabym przeznaczyć tyyyle kasy 
na zwykłą wchodzą podobno
Esterr, czy Ty bank obrabowałaś, a może w Totka wygrałaś? 

. Ja się specjalnie nie chwalę nowymi nabytkami, po prostu je noszę i już ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)