|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 | |
|
Zakorzenienie
|
Mix Plus-problemy z krótkimi kodami.
Pytanie do użytkowników i użytkowniczek Mix Plusa: działaja Wam krótkie kody? Ja mam od wczoraj problem z aktywacja pakietów
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mix Plus-problemy z krótkimi kodami.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam coś nie działa
znowu coś sie im zawiesiło pewnie, też tak kiedyś miałam.
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Szczerze mowiąc mam już serdecznie dość tej sieci. Cały czas ostatnio mają jakieś awarie. Kody faktycznie nie wchodzą,ale to nie jedyne,do czego można się przyczepić. A mianowicie: miałam aktywowany pakiet minut do plusa,a gdy dzwoniłam,kasę pobierało z konta. Następny przykład: mój TŻ wysyłał jakiegoś droższego sms'a,ok 5zł kosztował i pobrało mu kasę czterokrotnie,choć sms został wysłany jeden raz. Napisał tę całą reklamacje,ale jej nie uwzględnili,bo nie czują się winni. Daliśmy sobie spokój,nie będziemy się :szarpać" o 15zł.Poza tym niejednokrotnie,gdy potrzebuję pilnie zadzwonić słyszę tylko jakieś "pikanie"w telefonie i błąd w połączeniu.
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Zła jestem, bo dostaje od rodzicow doładowanie 30 zl i z pakietem do Tzta za dyszkę spokojnie starcza.Pakiet wczoraj padł i zostało z 12 zł, będę musiała więcej w tym miesiącu doładować.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio ciągle mam takie problemy
![]() Kiedyś za doładowanie czekałam ponad 10h...
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie mogę wybierać nr darmowego do Tżta, pobiera niby kasę a jak chcę sprawdzić czy jest dodane, wyświetla mi się że jeszcze nie wybrałam darmowego nr, gdy próbuję dodać jeszcze raz, pojawia się komunikat, że nr został dodany do listy swojakow
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
myslalam, ze to tylko ja mam taki problem ;/ w zeszlym miesiaciu w mixplusie probowalam aktywowac darmowy numer, to wyswietlal mi sie na liscie 'swojakow' ;/ No nic to pomyslalam i w tym miesiacu wykupilam pakiet 500smsow, wczoraj okolo godziny 12stej, do dzisiaj 'moje zlecenie jest przetwarzane'. Denerwuje mnie to, bo nie moge zadzwonic nawet na biuro obslugi (kase wydalam na pakiet i smsy), a nie bede kupowac doladowania po raz drugi, nie bede wydawac pieniedzy, skoro plus znowu cos schrzanil. Napisalam wczoraj wieczorem do BOKu maila, przyslali mi jakis login i haslo, zalogowalam sie na stronie plusa, a tutaj nic. Sytuacja z pakietem smsow za ktory zaplacilam a nie zostal mi przyznany zdarza sie juz drugi raz, ale tym razem nie odpuszcze
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Druga sprawa, jeśli nie miałaś 10zł na koncie kiedy skończył Ci się darmowy numer, trzeba dezaktywować numer i ponownie go wprowadzić, jeśli masz już wystarczające środki. Sama się z tym męczyłam. I na pakiet sms musiałam czekać ponad dzień
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście, sieć Plus nie zgarnia u mnie ostatnio żadnych plusów. Problemy z krótkimi kodami są. Chyba zmienię operatora
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Oj z tym darmowym numerem to mnie zdenerwowali. Odkąd mam u nich tel co miesiąc wykupowałam ten darmowy nr, a miesiac temu chcac po staremu to zrobic dodalo mi go do uslugi do 5-ciu "bezliku", nie wiedzialam nawet jak sprawdzic do kiedy jest wazny... dzisiaj rano przychodzi mi sms, ze pakiet zostal przedluzony na kolejny miesiac... przeciez go o to nie prosilam :/
Jak sie nic nie zmieni w ciagu roku na lepsze to pewnie zmienie operatora. edit: i wyczytalam w regulaminie o co im chodzi z tym darmowym numerem. Szkoda tylko, ze tak bez zadnej informacji przenosza mnie do innej taryfy itp. :/
że życie z Panem podzielę" Kult Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-10-28 o 17:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

znowu coś sie im zawiesiło pewnie, też tak kiedyś miałam.

Szczerze mowiąc mam już serdecznie dość tej sieci. Cały czas ostatnio mają jakieś awarie. Kody faktycznie nie wchodzą,ale to nie jedyne,do czego można się przyczepić. A mianowicie: miałam aktywowany pakiet minut do plusa,a gdy dzwoniłam,kasę pobierało z konta. Następny przykład: mój TŻ wysyłał jakiegoś droższego sms'a,ok 5zł kosztował i pobrało mu kasę czterokrotnie,choć sms został wysłany jeden raz. Napisał tę całą reklamacje,ale jej nie uwzględnili,bo nie czują się winni. Daliśmy sobie spokój,nie będziemy się :szarpać" o 15zł.Poza tym niejednokrotnie,gdy potrzebuję pilnie zadzwonić słyszę tylko jakieś "pikanie"w telefonie i błąd w połączeniu.

05.06.2015 

(30/30)