|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kto sie chce ze mną odchudzać?od dzisiaj lub jutra :)
Hej Dziewczyny!
Tak sobie czytam te wasze rozmowki i stwierdzam,ze musze do Was dolaczyc. Nigdy nie probowalam sie jakos szczególnie odchudzac(chocby sie przydalo ![]() a jak juz probowalam to zawsze brtakowalo silnej woli. Raz mi sie prawie udalo -z dieta kopenhaska. I co z tego? ![]() Podziwiam Nimfe za jej silna wole i przykro mi z powodu choroby Virtual Ja zaczne od dzis swoja przygode z odchudzaniem Mam nadzieje ze zakonczy sie happy endem ![]() Wiem, że zaczelyscie ponad miesiac temu ale moze mnie przyjmiecie i wesprzecie slowami otuchy Pozdrawiam Was wszuystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
![]()
Witamy serdecznie
![]() Czy ja nie moge spac, jak inni ludzie tylko snuc sie jak ćma??? ![]() Wiesz kochana Frizea moze i gadamy od miesiaca ale .......to że dobijasz dzisiaj dla mnie nic nie zmienia, ja straciłam tylko 2-3kg, wiec niewiele Cie omineło ![]() ![]() Widzisz nasze ochudzanie jest raczej, ze tak powiem na luzie, za wyjątkiem naszej księżniczki, o silnej woli jak stal ![]() A wiec witaj w naszym gronie, miejmy nadzieje ze uda sie nam wszystkim ![]() Dobranoc ![]() ech ale ze mnie cielak zamiast frizea ja pisze frezja ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Witamy witamy w naszych skromnych progach
![]() ![]() My tu tylko gadu gadu wiec moze dlatego to sie rozciąga na takie dłuugie terminy hihi ale to mi sie własnie podoba. Pełen luzzz ![]() Buziaczki ![]() P.S. NImfo gdzie jestes jak Cie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
![]()
Elo , elo
![]() Ano Nimfy nie ma ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj próbowałam zjesc ser tofu, z firmy Polgrunt, niestety nie udało mi sie, ani smak a raczej jego brak, ani zapach mi nie pasują, wiec serka tofu w mojej diecie , nie bedzie ![]() A by the way, głupi starcony kg wrócił ![]() ![]() ![]() ![]() Ech jakis pesymistyczny ten list mi wyszedł,ale jesli chodzi o diete to nie widze efektów i to mnie dobija, ot po prostu ![]() Jak tam leczenie anemi Virtuall??czy juz wyposażyłas sie w czerwone wino?? ![]() ![]() A jak pierwszy dzien Frizea?do licha trudny nick, ciagle sie myle ![]() Moim grzeszkiem był dzis pyszny koktajl owocowy(ananas, kiwi, brzoskwinie i cos tam jeszcze) był pycha,mniam,mniam ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Czesc.
Zdenerwowalam sie! Opisalam Wam caly moj dzien a tu mi nagle wyskakuje ze nie jestem zalodowane i wszystko znika ![]() No ale coz. Napisze jeszcze raz Dziewczyny nie poszlo mi dzis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Jedyne czym moge sie pochwalic to to ze wypilam dzis duzo wody i do 18-stej jadlam same jablka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Jednak nie poddaje sie może jutro mi sie uda
![]() Pozdrawiam Was serdecznie! PS. Jeśli chodzi o moj nick to naprawde wszystko co mi do glowy przychodzilo juz istnialo a numerkow w nicku nie chcialam. Nazwalam sie wiec Frizeą od kwiatuszka, którego dostalam na urodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki!
Dzis nie mam czasu, ale jutro udziele sie tutaj bardziej ![]() Aranel, mam jedna uwage do Ciebie. Nie wiem czy Ty przypadkiem nie lamiesz podstawowych zasad tej diety. Szukalam w roznych zrodlach informacji na temat tej diety i z tego co wiem to niektore z produktow, o ktorych pisalas, ze znajduja sie w Twojej diecie, sa zabronione, a mianowicie: bialy ser, sos jogurtowy, kiwi. Nie wiem czy nie mam zlych informacji, ale ja tych produktow unikalam - skutecznie. Pozdrawiam, do jutra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
|
Zgadzam sie z NIfmą kochaną co do Twojej dietki Aranel (cieszymy sie ze wrócilas).
Co do Kwiatuszka naszego to nie martw sie Słonce, nie dzis to jutro, a małymi grzeszkami nic a nic sie nie przejmuj bo tylko zmotywują Cie do diety, a przeciez tu nie chodzi o katowanie sie ![]() Co z moją anemią? Nic narazie. W sobote do lekarza który stwioerdzil przez telefon ze "konieczne będą konsultacje" :| cokolwiek by to znaczyć miało ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
![]()
No to juz wszyscy w komplecie
![]() ![]() Widzisz Nimfo ja i od tego odstąpiłam, kilka dni po długim weekendzie jeszcze jadłam nabiał itp., później raz zdarzył mi sie sos (jogurt+zioła), ale teraz nic, zupełnie nic, zero serka, mleka, jogurtu. Ani tym bardziej kiwi ![]() Pisałam juz wczesniej, ale moze jak spojrzysz to cos ci sie rzuci w oczy co jest nie tak: rano-woda zurawinowa+siemie mielone, woda+cytryna, jajecznica+sałatka z warzyw surowych(ogórek, pomidor, rzodkiewka, sałata) z olejem lnianym, dodaje zioła i ocet winny-czy ocet winny jest zabroniony?? później-jabłko później-smażona pierś z kurczaka(na teflonie)+sałatka jak wyżej później -jabłko później-ryba wędzona, jakies warzywo, bądź gotowane mieso, lub znów pierś lub nic, jak nie jestem głodna no i do tego woda z zurawinka, jakas herbata zurawionowa,ot i tyle.......i co w tym jest nie tak?? ![]() Ech mysle ze jedno ciasto tragedi nie czyni, podobnie z jaskółkami jedna tez wiosny nie czyni ![]() ![]() ![]() znów siedze po nocy....... ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Wpadlam tylko na chwile zobaczyc czy cos pisalyscie, bo zaraz wychodze z domu. Jak wroce to walne jakis poemat, a teraz powiem tylko tyle, ze dla mnie Twoja dieta opisana wyzej wyglada ok, ale te sery, sosy i kiwi, ktore chyba jednak spozywasz, bo pisalas, ze wczoraj pilas koktajl, w ktorym bylo kiwi, moim zdaniem jest zlamaniem zasady. Nie wiem czy to wina Twoich ustepstw, ale u mnie efekty naprawde byly. Moj facet codziennie patrzy na fotki, ktore mu wyslalam i mowi, ze nie moze uwierzyc w to jak teraz wygladam. W sobote zobaczy w realu
![]() Poza tym, sloneczko, ja uwazam, ze powinno sie robic ustepstw w postaci spalaszowania nawet jednego ciasteczka. Moze wlasnie przez to psujesz diete. Z tego co wiem to cala ta dieta ma wyrownac poziom insuliny, a skoro Ty dostarczasz organizmowi cukru to moze Ci sie to nie uda. Ja powiem Ci szczerze, ze nawet jak mialam ochote na jakis sok, bo mialam juz dosyc wody cytrynowej i zurawinowej to szukalamw sklepie soku 100 % bez cukru. I uwierz mi, ze po zakonczeniu fazy pierwszej nie mialam ochoty na slodycze, a pierwszy lod, ktorego zjadlam po diecie - moj ulubiony lod - w ogole mi nie smakowal! Narazie nie jestem na diecie, bo szykuje przysmaki dla mojego narzeczonego (co znaczy TZ?), ale jak wyjezdza to wracam do dietki, bo wprawdzie nienawidze jej, ale jest rewelacyjna, bo w ciagu 3 tygodni stracilam 5 kg tluszczu dzieki czemu tak jak juz pisalam kiedys wchodze w rozmiar 38 ![]() Potem tu wroce. Milego dnia, Iwona. Edytowane przez nimfa83 Czas edycji: 2006-05-17 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
![]()
Heeeloo
![]() Ano to mnie załamałaś ![]() ![]() Moze faktycznie powinno sie rygorystycznie trzymac, ale chyba bym musiala zerwac wszystkie kontakty towarzyskie, zeby nigdzie sie nie umawiac, nie chodzic na imprezy A tak, znów weekend sie zbliza sa juwenalia, urodziny przyjaciołki, urodziny kolegi i znów beda grzeszki ![]() ![]() Kończe, jeszcze odezwe sie z wieczora Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
|
A ja sie pochwale
![]() A więc moj TZ strasznie sie dzisiaj oburzył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() P.S. Aranel jestem taka sama jak Ty, jak nie ma "własnych praw" w diecie to dieta zamienia sie w asceze ![]() P.S. Nimfo TZ= Towarzysz Zycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
Hejka!
Dziewczyny moja dieta sie jeszce nie zaczela. Caly problem w tym, że rano i wczesnym popoludniem jest ok ale potem dopada mnie jakis glod. Moze gdybym mogla zjesc obiad o normalnej poze tz 12-15-stej byloby ok ale ja wtedy albo jestem na zajeciach albo mam zbyt malo czasu by spokojnie cos zjesc. Ale..........UWAGA pojawila sie MOTYWACJA. dzis mierzylam sukienke ślubna i jest cudowna. Jest tylko taki maly szczegolik pasuje mi schudnac kilka centymetrow (zwłaszcza w pasie) w prawdzie sie w nia mieszcze tylko oddycha sie ciezko. Tak wiec biore sie za siebie pozadnie najpozniej od wtorku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
|
Kochana frizejo (?) dobrze napisałąm?
![]() ![]() A co do Twojej motywacji to... zazdorszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
Gdzies Cie sie wszystkie podziały?
![]() A ja mam nowiny ![]() ![]() ![]() Anemie opuszcze (co tu sie rozwodzic, trza pic duzo czerwonego wina, burakow i tyle). Zatrzymie sie jednak przy innym badaniu ktore mnie dosc zaskoczyło. Mialam zrobic sobie badanie na testosteron, niom niby mam podwyzszony ale to nie w tym rzecz, nad badaniem testosteronu, na tej samej karteczce z wymikami wisiało cos, co bardzo zaniepokoiło moją Pani Doktor (polecam serdecznie Klinike Dermatologiczną w Katowcach). Bakterie które u mnie wykryło to Helicobakter. Wykryto je i w krwi i w moczu. Mam ich 8x wiecej niz dopuszczalne maximum. Mało jest wiadomosci o tej bakterii w necie, wiec streszcze to co powiedziala Pani Doktor. Bakterie te opóźniają i komplikują trawienie, występują w obrębie żołądka i dość mocno nadwyrężają pracę całego układu trawiennego. Co w rezultacie powoduje zaburzenia i spowolnienie przemiany materii oraz w skutkach pośrednich problemy skórne (co dotyczy bezposrednio moich wizyt u niej). Bakterie te powodują wrzody żołądka i prowadzą do nowotworów (wiec jakby co to bede czuwac nad Wami z nieba ![]() Łoł ale sie rozpisałam ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki przesyłam i czkeam na wiesci od Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
|
Gdziescie sie zas podziały wszystkie co?
![]() ![]() Buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc dziewczynki!
Przepraszam, ze przepadlam na tak dlugo i ze pomimo obietnic nie pojawil sie tutaj moj wpis wczesniej. Jak sie domyslacie byl u mnie moj TZ (fajnie wiedziec co znaczy ten skrot ![]() Skoro juz byl to nie bylo sensu wlaczac komputera, bo mialam go na miejscu. Normalnie spedzam godziny przy komputerze rozmawiajac z nim na skype. Teraz korzystalam z tego, ze mam go w zasiegu reki i trzymalam sie z daleka od komputera. Od diety tez ![]() Przez 2 tygodnie nie robilam diety. Jadlam jak swinka wszystko co popadnie, a najlepsze jest to, ze nie widac, zebym przytyla. Na wadze wiecej jest o 2 kg, ale np juz po spodniach lub spodnicach nie widac. Czyli cm nie przybylo ![]() Narzeczony wyjechal w niedziele, ale do wczoraj nie bylam w stanie rozpoczac diety, bo mam strasznego dola po jego wyjezdzie. Moze zdarzyc sie tak, ze nie bede widziala go 7 tygodni, jesli za 2 tygodnie nie bede mogla pojechac do Niemiec ![]() Wczoraj jednak zmobilizowalam sie i przystapilam do fazy przygotowawczej, bo mam poltora miesiaca do wakacji. Do tego czasu musze jeszcze schudnac, ujedrnic cialo i wycwiczyc pupe i uda. Dzis popelnilam jednak maly blad ![]() ![]() Wolalabym pozostac przy niej, bo czas mnie goni ![]() Edytowane przez nimfa83 Czas edycji: 2006-05-31 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
ciekawa jestem co tam u Was ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.