Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-28, 13:49   #4921
_paulinka2
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

mallinka a co do kasy, to ja stwierdziłam że pościel kupię tańszą jednak (od baby raj) mój brat taką miał, i nawet teraz jak mama mi oddawała jakieś rzeczy to była, może już trochę sprana ale nadal ładna... a w zamian za to pozwolę sobie na jakiś inny gadżet dla niuni... nooo ale to oczywiście od Ciebie zależy i od Twoich możliwości finansowych

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 13:53   #4922
melabn
Wtajemniczenie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
SMS od Sereniti:

Hej, dziś o 9.40 przyszedł na świat ROBERT waży 3600 i 56cm, jest ŚLICZNY!

SMS nr 2 (na moje pytanie czemu dopiero dziś?):

Robili mi badania wczoraj więc dlatego dopiero dziś. Czujemy się świetnie tylko w szoku jestem miała być córka!
,ale numer...jak u mnie przy pierwszym dziecku
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 14:04   #4923
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
mam figurę gruszki, czyli biodra szerokie, natomiast góra szczupła, przed ciążą to dół miałam rozmiar 40 a góra 36/38. I tak mi się wydaję, że jak talii nie mam podkreślonej w jakiś sposób to wyglądam mało zgrabnie
wiec jak chcesz przykryc biodra to ponczo poszerzy ramiona i wyrowna wtedy taki typ poncza jak ten co pokazalam
a jak chcesz uwydatnic o ile nie ma sie odstajacego brzucha to tzw poncza bombki
a zwbys byla pewniejsza to przymirz od kolezanek lub w sklepach rozne style ale na pewno natrafisz i jest mega wygodne!!

Cytat:
a wszystkie wzięłyście z baldachimem? bo ja na początku nie chciałam, ale teraz się napatrzyłam i już sama nie wiem chciałam poduszkę, kołdrę, ochraniacz i falbankę pod prześcieradło... ale takich kompletów nie ma i nie wiem czy brać full opcje czy dobierać oddzielnie-wtedy wychodzi podobna cena...
głowa już mi pęka od tego myślenia a najgorsze jest to że sama nie wiem czy chcę przeznaczyć na to 200 czy 100zł

baldachim lezy u nas w szafie ani razu nie uzyty... zbiera si etylko kurz dodatkowa robota z praniem i prasowaniem oraz wieszaniem no i jest na ogol do pol roczku kiedy to dziecko nie zacznie ciagnac

poduszka koldra wg mnie TAK
ochraniacz KONIECZNIE
a falbanka ma charakter typowo dekoracyjny i do ok roku sluzy - jak dla mnie nie potrzebna rzecz
no i przybornik tylko jak nie ma sie pod reka szafki, szuflad etc... nam po roku sie poprostu kurzy, a do roku super sie sprawdzil~!
szczoteczka grzebyk, grzechotki, gryzaki, rozne bajery...

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Paulinka ja właśnie przybornika nie chciałam-bo mam komodę z mnóstwem szufladek obok łóżeczka, ale z 2 strony tak ładnie wygląda łóżeczko z tym przybornikiem....to jest jak ozdoba
nioo

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

MALINKA wiec tak:
baldachim lezy u nas w szafie ani razu nie uzyty... zbiera si etylko kurz dodatkowa robota z praniem i prasowaniem oraz wieszaniem no i jest na ogol do pol roczku kiedy to dziecko nie zacznie ciagnac

poduszka koldra wg mnie TAK
ochraniacz KONIECZNIE
a falbanka ma charakter typowo dekoracyjny i do ok roku sluzy - jak dla mnie nie potrzebna rzecz
no i przybornik tylko jak nie ma sie pod reka szafki, szuflad etc... nam po roku sie poprostu kurzy, a do roku super sie sprawdzil~!
szczoteczka grzebyk, grzechotki, gryzaki, rozne bajery...

teraz uciekam, przebombilam polowe dnia :/ ale przynajmniej kregi nieco wypoczely :/ buzka

BATUMI I CO U WAS??????????? JUZ POJECHALAS ? ))
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 14:10   #4924
79 Marta
Wtajemniczenie

zbieram się do lekarza, trzymajcie kciuki, zeby tam na dole się coś pozmieniało ( bo myslę, że raczej nic)
Stary 2010-10-28, 14:14   #4925
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
zbieram się do lekarza, trzymajcie kciuki, zeby tam na dole się coś pozmieniało ( bo myslę, że raczej nic)

A my z TŻtem dzisiaj wieczorem mamy zamiar zrobić sobie taka własna sesyjkę z brzusiem. Ciekawa jestem jak nam to wyjdzie Bo tak szczerze to nie stać nas na profesjonalną sesje.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 14:15   #4926
kootekk
Zakorzenienie

martinixx my mamy sab simplex i NIC, dzisiaj próbuje infacol zobaczymy co bedzie

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 14:16   #4927
_paulinka2
Wtajemniczenie

apoloooniaaa where are u ?? pewnie sobie leżysz , a ja się chce Ciebie zapytać co zadecydowałaś z karuzelką ? bo ta rainforest tyle kosztuję teraz

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

kotekk a jak Michałek ? już trochę lepiej z tą kolką ? biedactwo że tak się musi namęczyć

Marta

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-28, 14:18   #4928
mallinka
Zadomowienie

Cytat:

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 14:23   #4929
kootekk
Zakorzenienie

paulinko trzymalam go 3,5h na rekach i spal z termoforkiem, teraz jest po jedzeniu, odbilo mu sie ladnie i spi, zobaczymy czy sie zaraz nie obudzi, swoja droga jeszcze nigdy tyle nie spal, widocznie byl bardzo zmeczony

Stary 2010-10-28, 14:33   #4930
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
oj mallinka ja też zamawiam pościel, ale tżtowi żaden wzór się nie podoba ale dzisiaj stwierdziłam że zamawiam i już ! koniec żartów hmm..a przyborniki macie? myślicie że to się przyda w ogóle?
Przybornik odradziła mi pani w sklepie, powiedziała, ze lepiej kupic np spiworek bo przybornik można zasąpić koszyczkiem lub jakims ozdobnym pudełkiem. Dla mnie rzeczywiście okazał sie zbedny.

Cytat:
a wszystkie wzięłyście z baldachimem? bo ja na początku nie chciałam, ale teraz się napatrzyłam i już sama nie wiem chciałam poduszkę, kołdrę, ochraniacz i falbankę pod prześcieradło... ale takich kompletów nie ma i nie wiem czy brać full opcje czy dobierać oddzielnie-wtedy wychodzi podobna cena...
głowa już mi pęka od tego myślenia a najgorsze jest to że sama nie wiem czy chcę przeznaczyć na to 200 czy 100zł
Baldachim fajnie wygląda, ale nie kupiłam bo u mnie strasznie sie kurzy.

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
martinixx my mamy sab simplex i NIC, dzisiaj próbuje infacol zobaczymy co bedzie
Najgorzej jak wszystko zawodzi i nie wiesz jak małemu pomóc. Trzymam kciuki za powodzenie Infacolu

Cytat:
paulinko trzymalam go 3,5h na rekach i spal z termoforkiem, teraz jest po jedzeniu, odbilo mu sie ladnie i spi, zobaczymy czy sie zaraz nie obudzi, swoja droga jeszcze nigdy tyle nie spal, widocznie byl bardzo zmeczony
Moze Infacol na niego lepiej działa- oby tak dalej

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:05   #4931
mallinka
Zadomowienie

SMS od Sereniti:

Dzięki, jesteście kochane!
A to mój słodki Robert

Stary 2010-10-28, 15:06   #4932
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

Sereniti GRATULACJE
no ale Ci dzidź numer wywinął jednym słowem wykrakaliście z TŻtem

mam nadzieję, że moja Agatka jest nadal Agatką

Bela - zdrówka życzę

Beata - no to czekamy dalej na ...

KarolinaB - a pokażesz te swoje cuda jak już wykrochmalisz??

kootekk - biedny Michałek oby mu szybko te kolki przeszły

tantum rosa - chyba najlepiej w domu sobie rozrobić, żeby jednak ta woda była przegotowana

pelnia - bardzo ładne te ponczo ale cena też

mallinka - ja nie mam baldachimu, ale mam przybornik Pościel mam z firmy Terjan i Mamo Tato (flanelowa)

gimkis - pokażesz foty jak Wam ładnie wyjdą??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:11   #4933
andziat
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
SMS od Sereniti:

A to mój słodki Robert
ale śliczny
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:14   #4934
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
SMS od Sereniti:

A to mój słodki Robert
śliczny

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:14   #4935
kootekk
Zakorzenienie

sereniti śliczny Rafałek

zaszalałam na online shopie NEXT, naleza mi sie
pokaże wam co miedzy innymi zamówiłam
http://www.nextdirect.com/pl/en/shop...wbornboys/12/1
http://www.nextdirect.com/pl/en/shop...wbornboys/18/1

Stary 2010-10-28, 15:22   #4936
mallinka
Zadomowienie

ok, chyba się zdecydowałam, tylko pomóżcie czy wzór jest ok - ma być dla chłopca

na tej aukcji najlepiej widać, ale wezmę od innego sprzedawcy z falbaną i przybornikiem za 164zł z przesyłką

http://allegro.pl/posciel-6el-135x10...295361373.html

"bociany na błękicie"

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Kootek słodkie te ubranka Michaś to mały elegancik nam rośnie

Stary 2010-10-28, 15:27   #4937
kootekk
Zakorzenienie

mallinko fajne bociany podobaja mi sie jeszcze zwierzątka w błekicie ja bym nie wiedziala która wybrac to jest tak jak z programam w tv, im wiecej kanałów masz, tym bardziej nie wiesz co ogladac

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

czaicie, w niedziele mamy chrzciny
a jutro nauki przed chrzcinami i egzaminy nasz proboszcz jest wymagający

Stary 2010-10-28, 15:30   #4938
mallinka
Zadomowienie

zwierzątka w błękicie też mi się podobają ale mam niebieskie ściany i boje się że mi sie wszystko "zleje" a w ogóle to chciałam bardziej jednolitą ale te zestawy już są drogie :/

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

to jest coś takiego jak nauki przed chrzcinami? pierwsze słyszę i jeszcze egzamin....:coje st:

Stary 2010-10-28, 15:33   #4939
Beata_Batumi
Zadomowienie

A ja zamiast na porodówce to jestem....w kuchni. Ptysie robię
Mam nadzieję, że urosną...będą z masą serową- tzn z twarożkiem waniliowym z białego serka.

Nie kupowałam ani baldachimu ani przybornika.

Robercik- miodzio pyzunia z Ciebie do schrupania!!!

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png

Edytowane przez Beata_Batumi
Czas edycji: 2010-10-28 o 15:35
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:33   #4940
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Mallinka wydaje mi się, że wzór może być W końcu błękitny to jak najbardziej dla chłopca... A poza tym... W sumie malucha i tak na razie raczej nie zwróci na to uwagi i ten wzór jest bardziej dla Ciebie
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:39   #4941
De28
Wtajemniczenie

Ja musze znow do szpitala, bialko we krwi i musze miec dodatkowe badania. W najgorszym wypadku trzeba bedzie malego wyjac wczesniej

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:41   #4942
sylwia01485
Zadomowienie

Witajcie,

ja dopiero Was dziś teraz dogoniłam, bo robiłam za kierowcę od rana do 16 - musiałam pomóc znajomej, która przyjechała do lekarza do Warszawy z Mazur i padło na mnie. Miałam trochę stracha- bo jutro zaczynam 40tc , ale stwierdziłam , że zdążę się sama na porodówkę zawieźć, jak się coś zacznie

Ale Sereniti Robert wywinął numer, aż sama zaczynam się bać, że u mnie zamiast Helenki będzie Artur

Sereniti - gratulacje , piękny bobas.

W poprzedniej ciąży miałam mieć chłopca do 36tc,a jak na ostatnim usg lekarz stwierdził, że dziewczynka, to mu nie wierzyłam i na porodówce czekałam, co mi powiedzą.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:43   #4943
mallinka
Zadomowienie

Dziękuje za opinie jeszcze to przemyślę do jutra

De trzymaj się dzielnie w szpitalu, mam nadzieję że Dzidzia jeszcze posiedzi

Ja spadam na razie na SR - ostatni raz na szczęście
nie piszcie za szybko, a jak wrócę to założę nowy wątek już mam pomysł na tytuł...

Stary 2010-10-28, 15:44   #4944
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

O kurczę... De28 współczuję i trzymam żeby maleństwo siedziało jak najdłużej... Ale może jak będziesz w szpitalu to będą Cię monitorować i jak najdłużej trzymać w dwupaku? Mam nadzieję, że te dodatkowe badania dobrze wyjdą... Uważaj na Siebie i trzymaj się w tym szpitalu, a jak będziesz miała możliwość to daj znać co u Ciebie
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:46   #4945
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość

[/COLOR]

nie kazdemu opada
w 5 % 3 mies. przed zaczyna
innym miesiac przed a najczesciej jesli opada to dwa tyg przed

to poczekam tydzień do wizyty może mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
apoloooniaaa where are u ?? pewnie sobie leżysz , a ja się chce Ciebie zapytać co zadecydowałaś z karuzelką ? bo ta rainforest tyle kosztuję teraz

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

kotekk a jak Michałek ? już trochę lepiej z tą kolką ? biedactwo że tak się musi namęczyć

Marta

leże, wczoraj za dużo siedziałam i dostałam za swoje przed 2 godziny cierpienia...

właśnie widziałam że pisałaś o skoku cen
może to świętami spowodowane? niektórzy kupują już prezenty

ja ze względu na mój stan zabrałam się za kupno najważniejszych rzeczy więc karuzela poszła na bok
ale jeśli zrobię wszystkie zakupy i będę jeszcze w dwupaku to zacznę jeszcze raz jakieś szukać

mam przeczucie że się niedługo rozpakujesz
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 15:56   #4946
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
fajowe kompleciki super

Cytat:
ok, chyba się zdecydowałam, tylko pomóżcie czy wzór jest ok - ma być dla chłopca

na tej aukcji najlepiej widać, ale wezmę od innego sprzedawcy z falbaną i przybornikiem za 164zł z przesyłką

http://allegro.pl/posciel-6el-135x10...295361373.html

"bociany na błękicie"
do mnie te bocianki nie przemawiają ale nie gniewaj sie wolę mniej wzorku

Cytat:
czaicie, w niedziele mamy chrzciny
a jutro nauki przed chrzcinami i egzaminy nasz proboszcz jest wymagający
ooo!!! ale fajnie no to rzeczywiście macie proboszcza - służbistę

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ja musze znow do szpitala, bialko we krwi i musze miec dodatkowe badania. W najgorszym wypadku trzeba bedzie malego wyjac wczesniej
za poprawę wyników i zaciskaj nogi

Cytat:
nie piszcie za szybko, a jak wrócę to założę nowy wątek już mam pomysł na tytuł...
ooo!!! pewnie znów jakiś wypasiony

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-28, 16:11   #4947
M25
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było, ale jeszcze nie urodziłam

Chociaż po dzisiejszej wizycie u gina mogę być spokojna, że raczej nie przenoszę. Szyjka już zgładzona i przesunięta do przodu, ale jeszcze trochę twarda na brzegach. Czop jeszcze nie odszedł, ale skurcze przepowiadające mam już naprawdę silne. No i rozwarcie na 2cm (chociaż zastanawiam się czy może być rozwarcie na 2 cm mimo tego, że czop jeszcze nie wyleciał?). A do tego złapałam jakąś infekcję i biorę antybiotyk :/ Prawie całą ciążę nic i na sam koniec się przypałętało... Mało siedzę przy kompie ostatnio bo brzuch się strasznie buntuje. Dzisiaj miałam już ostatnią wizytę bo mój pan doktor myśli, że w przyszłym tygodniu już urodzę Oby !!!

A teraz idę Was poczytać...

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że urosną...będą z masą serową- tzn z twarożkiem waniliowym z białego serka.

Beata a Ty jeszcze tutaj ?

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
SMS od Sereniti:

A to mój słodki Robert
Sereniti gratuluję! Robercik śliczniutki

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Marta

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Sereniti gratuluję i buziaki dla Robercika

A ja byłam dziś u położnej i robienie ćwiczeń pomogło,mały przekręcił się Nie jest jeszcze w idealnej pozycji,ale już w znacznie lepszej . Oczywiście wszystko sie jeszcze może zmienić,ale jestem dobrej myśli. Zrobiła mi usg,wszystko ok,Aaronek ustawia się już w kanał,więc w każdej chwili mogę zacząć rodzić Wyniki mam ok i dostałam pozwolenie na poród w centrum narodzin Jak to położna określiła,mały jest już gotowy na wyjście,więc ma dokładnie obserwować swoje ciało i szybko reagowac,bo drugi poród z reguły jest znacznie szybszy. Oczywiście nadal mam ćwiczyć
Idę ogarnąć chatkę i was poczytać,bo mam spore zaległości-w sumie nic nowego

I jeszcze pocieszę mamy spodziewające się synków,że pomyłki najczęściej zdarzają się u tych,które mają mieć córki. Tak więc my raczej nie powinnyśmy mieć niespodzianki
Ursull no to czekamy na Aaronka

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
SMS od Sereniti:

Hej, dziś o 9.40 przyszedł na świat ROBERT waży 3600 i 56cm, jest ŚLICZNY!

SMS nr 2 (na moje pytanie czemu dopiero dziś?):

Robili mi badania wczoraj więc dlatego dopiero dziś. Czujemy się świetnie tylko w szoku jestem miała być córka!
Sereniti, ale niespodzianka ale widzę, że imię było przygotowane
Stary 2010-10-28, 16:17   #4948
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
sereniti śliczny Rafałek

ale boskie

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość

sio na porodówkę
pewnie w nocy się zacznie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
o rany, trzymaj się na pewno będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było, ale jeszcze nie urodziłam

Chociaż po dzisiejszej wizycie u gina mogę być spokojna, że raczej nie przenoszę. Szyjka już zgładzona i przesunięta do przodu, ale jeszcze trochę twarda na brzegach. Czop jeszcze nie odszedł, ale skurcze przepowiadające mam już naprawdę silne. No i rozwarcie na 2cm (chociaż zastanawiam się czy może być rozwarcie na 2 cm mimo tego, że czop jeszcze nie wyleciał?). A do tego złapałam jakąś infekcję i biorę antybiotyk :/ Prawie całą ciążę nic i na sam koniec się przypałętało... Mało siedzę przy kompie ostatnio bo brzuch się strasznie buntuje. Dzisiaj miałam już ostatnią wizytę bo mój pan doktor myśli, że w przyszłym tygodniu już urodzę Oby !!!
no to żebyś urodziła w ciągu tygodnia

zaczyna się, teraz będzie jedna za drugą się rozpakowywać
Stary 2010-10-28, 16:21   #4949
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
Beata - dzięki za odpowiedź hmmm, to może i u mnie będzie podobnie, bo ja KTg miałam w poniedziałek, ale u mnie lipa, nawet jednego skurczyka nie miałam może gin cos pomasuje? Choć wolałabym już wytrzymać do po świętach, bo jakoś śmiesznie na wszystkich świętych heheh wezmę znicze i będę sobie robić nastrój na porodówce
Karolinka Ty też jeszcze nie urodziłas? Oj pewnie wkurzejące takie czekanie...
Stary 2010-10-28, 16:22   #4950
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
zwierzątka w błękicie też mi się podobają ale mam niebieskie ściany i boje się że mi sie wszystko "zleje" a w ogóle to chciałam bardziej jednolitą ale te zestawy już są drogie :/
ja tez wolę takie spokojniejsze z mała ilością wzorów
z tego co pokazałaś w linku najbardziej podoba mi się beżowa kratka i akurat facet na zdjęciu ma niebieską ścianę i fajnie to wygląda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości