![]() |
#3752 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
kurde-ale mi sie podoba choreo z alejandro
![]() ![]()
#3753 |
Zakorzenienie
|
![]() a mi się podoba "choreo" z Christian Woman ![]() To tak przy okazji kościelnego temnatu... ![]() Aż mnie najszły niewesołe myśli Co z tą Polską bydzie? Jak się za rozmnażanie biorą takie osoby, co będa kolejne pokolenie uczyć, że nieszczęścia to kara boska, żeby spłodzić dziewczynkę, to trzeba szybko przerwać akcję (i najlepiej umówić się z kimś, zeby zapukał i przeszkodził ![]() Ech, kuniec tych myśleń, bo myśliwym zostanę ![]() Trza zająć sie sobą i swoimi znajomymi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-28 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
Polly skrzynka Ci się zapchoła i nie mogę Ci odpowiedzi wysłać i najkluczowszego pytania
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
perfumowy zawrót głowy
|
właśnie widziałam w tvn24 w Skierniewicach był wypadek:klik
ja nie rozumiem, jak można zostawić 2 dzieci w samochodzie... zamknąć je i wyjść ![]()
#3756 |
Zakorzenienie
|
a bo to Skierniewice... tam ludzie nie są normalni
![]() ![]() Parę lat temu z moich okolic był słynny rekordzista z 12 promilami we krwi ![]() http://miasta.gazeta.pl/kronikakrymi...__Rekord_.html Lecę do domu, pa
#3757 |
Nindżopesz
|
Taaak
![]() Maja, olej te dewotki, one dziwne som. Przyszły dywany... Jeden to chyba w amoku wybierałam bo trzy razy za mały, trudno, będzie leżał okołołazienkowo a kupię se taki większy. Ja na studniówce miałam czarną mini na ramiączkach i ciulowe czarne bolerko z rozszerzanymi rękawami. Nie załapałam się na żadnej fotce - świadomie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3758 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Przyszłam się upewnić że wyrzucenie moich pierwszych czarnych dżinsów, z naszywką Black Sabbath, to dobry pomysł......
![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3760 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz "truposza" wyrejestrować a do tego trzeba go zadać kompletnego na złomowiec. Ja jak będę złomowała swojego złoma to wcześniej chyba będę musiała za nabyć kilka czesci które zostały gdzieś na poboczu. Cytat:
Nie ma co sie zniżać do poziomu kogoś komu welon za bardzo mozg ucisnął. Zreszta jak widać są za mało bogobojne bo je Bozia ciasnota i ograniczonością umysłowa pokarała. Cytat:
![]() Wiem wiem. Smalec mam świeżutki domowy z swinki ktora jeszcze kilka dni temu raciczkami machała. ![]() Oj czepiać słowów sie bendzie. Czesze się jak mam gdzieś wyjść. Na co dzień to ja sie tylko czochram (i wypraszam sobie insynuacje ze czochra to się bobra). A ta zupka to co porcja dla 1 roczniaka? To nawet na dobre rozmachanie łyżką nie wystarczy. Moja Cypisek to wiecej zjada (a jest niejadkiem ) ![]() A to se zapuści muzykę i po dyga du niej, oby tylko nieletnich nie straszyła. Cytat:
![]() Co do reszty to pocieszę ze tam na wątku to jakaś kumulacja inteligentnych inaczej. Jak wszerz i wzdłuż się rozejrzę to takich przypadków z reala znam pojedyncze sztuki. A i tak mniejsze ekstrema.
![]() |
#3761 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Potrzebuję porady na gwałt. No dobra, na gwałt to nie. Koncepcja salonowa padła i potrzebuję innej wizji na obraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | ||
Wpisz tu zomzing
|
taa, i mnie tych pieniedzy nie chcieli dać na coś potrzebnego, a na żałosną "imprezę" się znalazły :/
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() i co ciekawsze, takich wątków jest tu dużo więcej jest nawet wieloczęściowy wątek dla piczonów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() dobra, odpowiedziane, tera ogłoszenia parafialne: Sabb - Sopot jeszcze stoi, wiadomości z dziś ![]() Eenax - i jeszcze zupka z serka topionego i ryżu Flo - mój szik też koncentrat, wyjszłam dziś na mniasto w 6 psikach z 3 psikami sandała ![]() Gryx - nadejszła celyna ofkors, wdzieczność niezmierna, jeszcze nie testowałam Winter - czy przypadkiem nie było Koty na pierwszym wąchaniu, na którem żem się pojawiła? Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-28 o 17:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Nindżopesz
|
Gód ajdija ale wyobraziłam sobie cenę
![]() Chwilowo wpadło mi w oko to -> http://jim-mitchell.vide.pl/golden-forest.aspx?id=33229 ale jeszcze muszę przytargać dywan do kompa żeby porównać kolorystykę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Albo zakup fotoreprodukcji na DA - artyści też chyba z tego coś dostają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3765 |
Zakorzenienie
|
Błeeee... znowu pół dnia przespałam... Śniło mi się, że jechałam autobusem i przez przypadek zahaczyłam butem jakąś laskę, na co ona mie popchła. Za karę dostała z laczka
![]() I dynie mamy do góry już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |||
Zakorzenienie
|
spryciula
![]() Cytat:
![]() Ale już mi się znudziła ta zabawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z pozytywów dzisiejszego dnia: dzisiaj w przedziale jechało ze mną 2 długopiórych blondynów ![]() Z negatywów: obaj tacy, ze wolałam się na obrazki w książce gapić ![]() I wiking metal na dziś Thronar ![]()
![]() |
#3767 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tzn?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wydaje mi się,że nie byłam na spotkaniu na którym byłyście obydwie
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3770 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
![]() przeczytałam kilkanaście str. książki i nic nie pamiętam Miciel mnie 6 psików to by było zabiło, a jaki sandał domiksowałaś ![]() z pozytywów wywaliłam skypa, teściowa nie będzie do mnie pisac ![]()
![]() |
#3772 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale dywan przeciez mozna oddac jak nie pasuje wstalam dopiro
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
studniówka
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() efekt taki, że ładnie pachniałam cały dzień ![]() bardzo pozytywny pozytyw ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- to co kupowało filiżanki? ![]() dynię? więcej dyń? frecjusza? niuńka? albo drugiego? typ mieszany, majowo-kamenowy Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-28 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3775 |
Zakorzenienie
|
![]() przeprowadzam mój blog jedzeniowy pod inny adres. Masakryczna robota. Jak skończę to się pochwalę ![]()
#3776 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
Pielęgnacji tez nie używam hurtowo - jeden krem na dzień, jeden na noc, jeden pod oczy, jedno serum - póki świeże. Potem kupię następne. W sumie najlepiej jest kasę przeimpreziować. Zawsze można wypić kolejne albo droższe piwo. ![]() Cytat:
![]() 2. Co to jest wlecz? ![]() 3. Prosiała i poleca się na przyszłość. ![]() Skarbiątko, Eenax, Redsiku, Pin Up - ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A w kwestii gadania z "osobami o odmiennym zdaniu", na FB jakaś panna wciska mi, że określenie "zawiesić nozdrza" jest prawidłowe tak jak "zawiesić nos na kwintę" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wybieram się tam w grudniu na śniadanie. ![]()
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3778 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest tylko jeden problem - może być nieco niewygodnie przepuścić ewentualne bony w knajpie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3779 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, to tak specjalnie, bo me dziecko takiego czegoś nie jadło jeszcze, więc wolałam jej mniej wlać, a i tak wszystkiego nie zjadła ![]() Chociaż ja też dużo więcej nie miałam, ale sycąca taka zupa jest ![]() ![]() O jedzeniu ciąg dalszy, upiekłam placek korzenno- dyniowy, troszkę się nie udał, ale tylko troszkę ![]() ![]() Dynia na śniadania, na obiad, na kolację ... ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-28 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.