|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Będę silna i nie dam sobą pomiatać - brak szacunku ze strony TŻ
Skarb90 - co u ciebie?
Ja mam spokój dziewczyny z smsami od niedzieli i z dzwonieniem od poniedziałku od eksa. No i pochwalę się, że mam już ambitne plany na sylwestra: jadę ze znajomymi na kilka dnie w góry, na narty, choć jeżdżę nie najlepiej. ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
byla cisza 4 dni... teraz znowu pisze do mnie ze i tak jestesmy razem... i zebym go nie denerwowala... wiedzialam ze tak bedzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co to niby znaczy "jestescie razem"? Odpisz RAZ że NIE, nie jestescie i wiecej nie odpisuj, nie oddzwaniaj, do domu nie wpuszczaj, powiedz bratu i rodzicom ze to wariat który się nad tobą znęca i Cie straszy i nęka, zeby pogonili jak go zobaczą. Nie daj sobie skakać po głowie, masz z nim kontakt tylko wtedy gdy sama na to pozwalasz. ja sie w ogóle zastanawiam, jakim cudem wymyśliliście że w jakimś związku jesteście? Bo wysyłacie smsy i gadacie przez gg? Ocknij się dziewczyno, bo Ci jeszcze dzieciaka zrobi i dopiero będziecie razem raz na zawsze. Tego chcesz? Z takim "czymś" życie sobie zmarnować? ![]()
![]() |
![]() |
#2284 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Wrocilam z wakacji, czuje sie duuuzo duuzo lepiej, bez porównania, w sumie juz 7 tygodni niedługo jak jestem sama. Jest coraz lepiej, nadal o nim myśle, ale czas leczy powolutku rany.. Muszę nadrobić zaległości i przejrzeć wątek z dwóch ostatnich tygodni ![]() ![]()
![]() |
#2285 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chce tego...być z człowiekiem dla którego cale życie byłabym popychadłem....Musze być stanowcza, wyłączyć telefon, zając się czymś i nie myśleć, on obecnie przebywa za granica ale jest tak namolny ze nie wiem kiedy sobie odpuści... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest tu kto jeszcze na tym wątku? Ja się pochwalę, żem baaardzo udaną imprezę zaliczyłam wczoraj. ![]() ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2010-10-31 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzadko się odzywam, bo nie dość, że wdepnąłem w politykę, to jeszcze trzeba zarabiać. Nie specjalnie też mam pomysł jak pomóc nowym serduszkom. Smutasek głównie pisze o uczuciach a nie sytuacjach, więc trudno zaproponować jej zmianę postępowania. Najbardziej zdumiewa mnie Skarb. Jakąż wyobraźnię i żądzę posiadania partnera musi w sobie chować, by swój związek nazywać "związkiem"? To bardzo cenne i niebezpieczne serduszko. Niech no tylko znajdzie rycerza. ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram sie namalować choć trochę sytuacji. ![]() Miałam wczoraj gościa szt. 1 u mnie w domu. Ciągle dochodzę do siebie, po wczorajszym wieczorze ![]() ![]() ![]() Co do ex, to w ciągu tygodnia miałam spokój, wczoraj jak X pojechał, to dostałam serię smsów. Żebym mu nie narobiła wiochy, jak sie będę spotykać z jego kolegami. Odpisałam, że spotykam się z facetami z klasą i właśnie takiego poznałam. Na co odpisał, że on poznał koleżankę z wa-wy, po studiach , z którą sie świetnie rozumie, a dialog ze mną jest mizerny. Dodał jeszcze, że jego koleżanką to "mega blondi" - cytuję, ale że i tak go pociągają czarnulki. ![]() ![]() Co do Sarb90 - to ja się też dziwię, myślałam, że jestem ciężkim przypadkiem, ale jak widać są jeszcze cięższe.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2010-11-01 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak ja tez poznałam mojego ![]() ![]() ![]() ad2 jego komentarz miał Cie zaboleć więc olej to ![]() twoj ex ocenia innych po sobie....sam potrafi być facetem z klasą dopóki mu jakaś nie da ![]() ad3 jak to dlaczego ? bo blondi jest w jego wyobraźni.....a Ty zyjesz naprawdę ![]() jak tylko oddasz kasę po wypłacie to zablokuj go wszedzie gdzie tylko się da ![]() po co maja Cię duchy przeszłości straszyć ![]()
/Evita ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-11-01 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Zakorzenienie
|
Oddałam połowę tego, co mu wiszę, jego mamie, jak ją spotkałam w jego miejscowości. Powiadomiłam go o tym smsem i napisałam, że resztę oddam w przyszłym miesiącu po wypłacie. Chętnie bym mu całość oddała, ale nie dam rady.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo po tym jak rozliczycie się z kasy to nie bedzie miał nawet pretekstu żeby pisać zostanie mu tylko blondi ![]() a tak z ciekawości zapytam jak jego mama zareagowała na wasze rozstanie?
/Evita ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-11-01 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Raczkowanie
|
Kimi po jaką cholerę Ty w ogóle odpisujesz. Dajesz tylko pretekst do dokopywania. Jak nie możesz się powstrzymać, to na każdy sms odpowiadaj: "Prześlij to blondi." A i na tyle szkoda pieniędzy. Wydaj na smsy do X.
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy była zaskoczona. Pewnie trochę tak. Jak się rozstawaliśmy, bo ja przyjechałam do niego, to jak już wychodziłam, to weszłam do salonu i pożegnałam się, powiedziałam,że się rozstaliśmy. Nic więcej nie byłam w stanie powiedzieć i wyszłam. Nie padłyśmy sobie w ramiona, nic z tych rzeczy. Jak jej oddawałam tą kasę, to właściwie zobaczyłam ją przypadkiem obok sklepu, kiedy przejeżdżałam, a że miałam pieniądze przy sobie... Poprosiłam wtedy tylko, zeby mu podała pieniądze, podziękowałam i pożegnałam się. Jemu napisałam smsa, że dałam jej kasę i kiedy dam resztę.
Wiesz, co mi sie podoba? To, że pomimo, że wczoraj było hmmm baaardzo miło z "nowym", to nie czuję się w obowiązku dzwonic co 5 minut, czy pisać ciągle smsy. Mam swoje życie, sprawy, obowiązki i tym się zajmuję. I on też. Nie przeszkadzamy sobie wzajemnie. Nie oczekuję sweet smsów co godzinę, wystarczy mi, że sobie rano pogadaliśmy, popisaliśmy. I nie planuję, że mam w obowiązku zameldować się wieczorem. W drugą stronę to tak samo działa. ![]() aiki - dopiero teraz doczytałam twojego posta. Odpisałam mu wczoraj, bo akurat byłam po spotkaniu z X i miałam naprawdę dziką satysfakcję odpisać byłemu w tym tonie, że kogoś poznałam i mam się dobrze, a nawet bardzo. Następne będę olewać, albo napiszę mu coś w tym stylu, jak mi podpowiedziałeś.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2010-11-01 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale włąsnie tak mi przysżło na myśl, zebyś juz nie wdawała sie w jego dokopywanie żeby zastosowała zdarta płytę- i na jakiekolwiek smsy odpowiadała "pieniądze oddam dnia ...." ![]() zeby było widac że tylko na ten temat mogą rozmaiwac....aż do oddania długu...bo potem tak jak mówie....kasowanie numeru, zablokowanie gdzie się da i radość ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
to w sumie ok sie skończyło ....bez zgrzytów ad2 i to jest normalne ![]()
/Evita ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-11-01 o 12:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
W sumie to już napisałam powyżej dlaczego sobie z nim popisałam wczoraj. JA cały czas powtarzałam, że mu oddam, aż do znudzenia. Tylko jak widać, zobaczył, że połowę już dostał, to poszukał sobie innego tematu do zaczepki. Co za tupet. Mam nadzieję, że metoda olewania przyniesie później skutek.
dolcevita - bardzo mi taka normalnośc odpowiada ![]() Jak zrobiłaś, że wstawiłaś cytat w edytowanym poście? ![]() Musiałam edytować jeszcze raz, żeby sie pochwalić kolejnym przykładem głupoty męskiej. Umarłam po prostu. C Chodzi o to, że najlepszy przyjaciel mojego ex to facet mojej baardzo dobrej przyjaciółki. I czasami, jak spędzają razem czas, to on pisze sobie z jej telefonu smsy do mnie, że to niby moja przyjaciółka. Jak sie nietrudno domyśleć, podpuszcza mnie, na tematy porozstaniowe. No i dzis przeszedł samego siebie. Najpierw zagadywał co u mnie, a jak napisałam, że planuję iść na groby itd. Na co on - z telefonu przyjaciółki, że też "była w kościele ze swoim facetem i spotkała mojego ex z dziewczyną, z miejscowości ******, zuzanna 25 lat, bardzo ładna" Padłam po tym ze śmiechu, bo opis jak z ogłoszenia matrymonialnego, widać przynajmniej kto co czyta ![]() Koleżanka nie pisała na 100%, bo zadzwoniłam na domowy, żeby ją poinformować, co jej facet wyprawia. ![]()
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2010-11-01 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle że przyniesie skutek a Tobie oszczedzi niepotrzebnych nerwów...bo choć traktujesz jego chamstwo z dystansem...ale po co Ci to? a co jeśli ex uderzy w czuły punkt i zasieje nutkę niepewnosci w Tobie a to potem wpłynie to na postrzeganie twojego tż ![]() ad 2 nie robiłam edycji mojego postu tylko zacytowałam czyjś post jak odp ....a że mój był ostanim to się dopisało z cytatem ![]() ad 3 ![]() ![]() bosh...czy ja dobrze rozumiem czy nie...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Masz rację. Tym bardziej, że e mnie zna i wie, co mnie może zaboleć. I jak pokazał, nie ma skrupułów, żeby mnie w dalszym ciągu ranić.
Od dziś nie odpisuję na żadnego jego smsa. Fatec mojej przyjaciółki wykorzystuje jej telefon, kiedy z nią jest, tylko ona musi gdzieś wyjść, np. bierze prysznic, obiad gotuje itd. Nie bierze jej telefonu na spotkania z moim byłym. Poziom podłogi. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom...szkoda nerwów... ![]() 2 aaaa...to już wszsytko zrozumiałam...żenada jak dla mnie ![]() trzymaj się ![]()
/Evita ![]() Edytowane przez d0lcevita Czas edycji: 2010-11-02 o 19:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
czy ja dobrze widze, że zostałysmy we dwie na wątku
![]() a najlepsze jest to że ten wątek nie bardzo nas dotyczy ![]()
![]() |
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekamy, może się przyplączą jakieś biedne, zbłąkane duszyczki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amitri - pomyślałam tak, bo tak miałam w moim zakońćzonym 10 letnim związku. Całodobowy kontakt. Na początku mi się nawet podobało, ale później nie dało się tego znieść. Jak facet wydzwaniał do mnie w ciągu dnia, w pracy, że się do niego nie odzywam, że nie piszę do niego smsów. Ale ja przecież do cholery byłam w pracy no i ileż można pisać, co godzinę?? Jak mnie potem wyzywał, że nie dzwonię, to mówiłam, że po co mam dzwonić, bo on mnie wyzywa, że nie dzwonię, jak się już odezwię przez ten telefon. Wiem, to jakaś tragikomedia. Dlatego ja sie boję cholernie pakować w coś nowego. Nie chcę drugiej takiej osoby, to już wolę byc sama, tak jest mi najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
po drugiej stronie szafy
|
![]() |
#2307 |
Zakorzenienie
|
Tylko, a propos tej chemii, to ja się zastanawiam, jak długo może trwać.
No bo przecież nie przez całe życie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Raczkowanie
|
A czemu by nie?
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
A co, wiesz z doświadczenia... ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2310 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Znam ludzi, którzy po kilkunastu, ba, kilkudziesięciu latach bycia razem wciąż patrzą na siebie tak samo. Kwestia dbania o związek i tyle. Wiadomo, że uczucie ewoluuje, po jakimś czasie ta początkowa głupawka dojrzewa, ale czy to znaczy, że automatycznie chemię szlag trafia? Nie. ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Ja wiem, aczkolwiek nie ze związku ![]() Z obecnym lubym iskrzy tak, że w piętach czuję. I nie sądzę, żeby miało przestać, bo ja generalnie wiążę się z facetami, z którymi jest to COŚ ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.