|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Naturalne ułożenie włosów - ścięcie. Zdecydować się?
Witajcie
![]() Zastanawiam się właśnie nad obcięciem włosów. Farbuję je, aktualnie przechodzę na odrobinkę jaśniejszy kolor i coś delikatniejszego do farbowania. Myślę nad tym żeby je obciąć tak by układały się tak naturalnie jak u Molly z filmu "Dziewczyna z Ekstraklasy" Bardzo chciałabym uzyskać naturalny efekt jeśli chodzi o ogólny wygląd - tak aby wyglądać na zadbaną, a nie zrobioną, chyba wiecie o co mi chodzi ![]() Chcę uniknąć efektu Joli Rutowicz. Włosy są modelowane prostownicą - w zasadzie nie prostuję ich na drut, prostownica służy mi tylko do wygładzania pasm żeby wyglądało to estetyczniej. Mam do Was w takim razie pytanie. W załączniku - moje włosy kiedy były jeszcze długie, następnie zdjęcia aktualne i na końcu zdjęcie fryzury jaką chciałabym uzyskać. Niestety włos jest BARDZO gruby. Co radzicie? Tak przy okazji - czy to prawda, że farbując włosy cały czas na jaśniejszy odcień brązu i stosując odżywki i szampony do włosów w tym kolorze staną się one bardziej brązowe? Edytowane przez sunkiss Czas edycji: 2010-10-29 o 15:43 |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Naturalne ułożenie włosów - ścięcie. Zdecydować się?
omg to znów Ty ;] Nie wiem,czy to osoba na zdjęciach co rusz zaklada nowe konto czy ktos sie po prostu pod nią podszywa
![]() W jaki wątek nie zajrzę -tam te zdjęcia -.- To juz sie robi nudne. |
|
|
|
#3 |
|
<b></b>
|
Dot.: Naturalne ułożenie włosów - ścięcie. Zdecydować się?
No wlasnie tez mnie to zdziwilo bo wydawalo mi sie ze juz widzialam tä osobe, gdzies na forum.
Wätek zamykam. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-10-29 o 18:25 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.