My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-29, 17:36   #211
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Też to zauważyłam Tam chyba lepiej wychowani ludzie mieszkają, do Zamościa panuje zasada kto pierwszy ten lepszy
Stary 2010-10-29, 17:47   #212
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Taa kto silniejszy... Dzisiaj to mialam wrazenie ze ludzie beda po sobie skakac..

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 17:50   #213
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dobrze, ze ja sobie bezpiecznie w domku siedzę

haha patrzcie na mój piękny podpis <jupi> wreszcie się udało :P
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 17:56   #214
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

a dzieki komu?
tez winko stawiasz

Stary 2010-10-29, 17:57   #215
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Kaś u mnie było w miarę kulturalnie Pomijając jeden wyjątek w postaci starszej pani, ale przemilczę to
Asia ciesz się bo ja myślałam że mnie rozdepczą No noo już tylko 4 miesiące trzymam kciuki żebyś zdała za 1 razem
Stary 2010-10-29, 17:58   #216
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Ty alkoholiczko !!
ale dobra winka nie odmówię
:w inko:

Dzięki komuś kto ma nietypowynick

Lenka dziękuję bardzo jak tylko zacznę to będę was tutaj zanudzać jak to mi idzie jazda na dwóch kołach

Edytowane przez Babcia Jaga
Czas edycji: 2010-10-29 o 17:59
Stary 2010-10-29, 18:04   #217
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Zanudzaj...
Jak zdasz to robimy imprezę

ps. nie ejstem alkoholiczka, po prostu lubie wino Slodkie i białe

Stary 2010-10-29, 18:06   #218
Babcia Jaga
Zakorzenienie

jak zdam to będe jeździć po Polsce a pierwsza podróż to Poznań wiec nie wiem czy będe miała dla was czas ;p;p;p;p

a ja lubię półsłodkie różowe
Stary 2010-10-29, 18:08   #219
MarysN
Zakorzenienie

babciu dla mnie bedziesz miala czas, bo jestem w Poznaniu
a teraz.. -JADE DO DOMKUUUUUUUU!
buziaki, postaram sie zajrzec jeszcze wieczorkiem

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 18:12   #220
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Wlasnie, prosze mi tam corke odwiedzic i ode mnie kopnąć!

Stary 2010-10-29, 19:12   #221
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
postawię na bank ale jak już wrócę z domu.
pędzę na dworzec. buzki i do wtorku
no czekam i nie popuszczę, alko ma być
Cytat:
Napisane przez Lenka_007 Pokaż wiadomość
Też to zauważyłam Tam chyba lepiej wychowani ludzie mieszkają, do Zamościa panuje zasada kto pierwszy ten lepszy
ooo Zamość to masakra, do Krasnegostawu tez zawsze tłuuumy są btw stanowisko busów do mnie jest pomiędzy
Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dobrze, ze ja sobie bezpiecznie w domku siedzę

haha patrzcie na mój piękny podpis <jupi> wreszcie się udało :P
zdolniacha opis oczywiście że przecudowny i słiitaśny
Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Zanudzaj...
Jak zdasz to robimy imprezę

ps. nie ejstem alkoholiczka, po prostu lubie wino Slodkie i białe
czuję się zaproszona
ostatnio piłysmy ze współlokatorkami advocata gdańskiego- niebo w gebie wogóle doszłam do wniosku że to chyba mój ulubiony alkohol

ja też juz w domciu byłam z mama na zakupach i wyciagnełam od niej sliczne malutkie wkreciki z cyrkoniami i jeszcze się nie pokłuciłyśmy

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 19:38   #222
Legionistka23
Zakorzenienie

Mysia hejka a miałam własnie dzisiaj pisac, że myszce to dupcie trzeba przetrzepac bo do Nas nie zagląda.. taaa mysia musi sobie dolewac do piwka coś pewnie jeszcze jakieś %

Agatko no to super mama pewnie sobie przemyślała wszystko i nie jest zła
więc jutro bedziesz nadrabiac wszytko tak?:P na wspólnej pozniej majkę..? a jeszcze rano sa powtórki m jak miłośc

Kaś Maryś Lenka Siunia i Agatka miłego weekendu w domku

Siunia fajny nowy avatarek i podpis tez super jeszcze 4 miesiace no barwo

Monia jak to w 16 innych? to strasznie duzo musisz miec pracy. a zadowolono jesteś z tego przedszkola co chodzi do niego paula..? pytam się bo mnie też bedzie to czekac za jakis czas...

Kropelka ja bym poszła do tej siedziby tych kanarów i się spytała czemu oni uważają ze Twoja legitymacja jest nieodpowiednia...? u nas tak jest ze tylko studenci maja znizki..i chyba młodziez szkolna.. ja myslam Macia ze Ty na studia chodzisz...a to jest jaka szkoła..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 19:46   #223
kropelkaa
Zakorzenienie

Natalka ja chodze do medyczej szkoły policealnej - studium 2 letnie, no myślałam, że mnie też obowiązuje zniżka zresztą wcześniej jak miałam kontrole nikt nic nie mówił wszystko było ok kurat jeszcze teraz 140zł wydam nie mówie nic rodzicom nawet

Pijoki chyba sie z Wami napije bo mam zły humor tzn jakiś dół znóe mi jest źle i źle, dzwoniła koleżanka zaraz przyjdzie to chociaż sobie pogadamy bo ostatnio nawet nie mam się z kim spotkać i pogadać

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-10-29 o 19:59
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 19:53   #224
Legionistka23
Zakorzenienie

kropelka jaka Gosia? ja Ci się pytałam no chyba ze Gosia tez a ja nie zuważyłam
a dlaczego jest zle..? ale to dobrze, że wpadnie do Ciebie kolezanka a jak tam z G.. masz z nim jakis kontakt....?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-29, 19:54   #225
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
Monia jak to w 16 innych? to strasznie duzo musisz miec pracy. a zadowolono jesteś z tego przedszkola co chodzi do niego paula..? pytam się bo mnie też bedzie to czekac za jakis czas...
A bo jakoś tak wyszło, ale to nie są duże firmy tylko jedna taka wielka, największa spółka u nas z transportowych, ale tam to mama więcej robi ( mimo że ja jestem główną księgową ). Mama ma biuro rachunkowe i ja u niej robię
A z przedszkola jestem zadowolona. Zaraz obok mojego bloku jest Paulinka już chętnie chodzi. No ale na przykład wczoraj to mnie w****ili na maksa. Odbieram dzieciaka a ona całe kudły w kisielu Niewiem czy Paniom ciężko było jej włosy związać czy co ale dziś zwróciłam im uwagę. Pani stwierdziła że Paulinka sama włosy ubrudziła. Oczywiście że sama, ja tylko nie rozumiem dlaczego nie miała kiteczki zrobionej Tak poza tym to ok, no i taniej niż opiekunce płaciłam. A Twój maluch ile ma???? Chłopczyk? Dziewczynka?
Stary 2010-10-29, 19:56   #226
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
tutaj pijemy zawsze. za nasze radosci i smutki.. za wszystko. wiesz co? te dziewczyny to prawdziwy skarb.

a z ta corcia, to ja sie nie dziwie.. taka mala a tyle radosci!
yeah!!
Cytat:
Lala ja Ci lubię robic tak
mrauuu|
Witam:P nadrobiłam Was po części:P zaraz będę robić jakieś pierdołki z rysunku technicznego dla TŻ W ogóle to się stęskniłam, a ostatnio jakoś czasu nie było
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-29, 19:57   #227
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
kropelka jaka Gosia? ja Ci się pytałam no chyba ze Gosia tez a ja nie zuważyłam
a dlaczego jest zle..? ale to dobrze, że wpadnie do Ciebie kolezanka a jak tam z G.. masz z nim jakis kontakt....?
Skarbie przepraszam nie wiem z rozpedu napisałam Gosia
źle ogólnie jakoś nic mi się nie chce poukładać i tak wszystko na raz się kumuluje, że potem jest źle,a z G. no właśnie kontakt mam tez stąd ten dół wszystko razem i jest źle
Stary 2010-10-29, 20:18   #228
Legionistka23
Zakorzenienie

Kropelka nic się nie stałohmm..mam nadzieję, że jak przyjdzie ta koleżanka to Ci poprawi humorek a co najważniejsze wyslucha Cię i napewno poczujesz sie lepiej.. ja nie lubie jak jesteś smutna..

Monia ahaa to tak wygląda.. i jak Ci się pracuje z mama... Mój synek ma roczek dopier ale już zaczynam myslec o przedszkolu..tzn w sensie, że zasatnawiam się do jakiego i czy w ogóle posłac go do przedszkola..hmm..no właśnie ja też od znajomej słyszałam, że troszke te dzieciaczki zaniedbane chodzą..teraz taki okres przeziebien i dzieciaczki maja katarki i Panie nie wycieraja na bierzaco nosków i chodza z takimi brudnymi buziami..przecież jak dają dziecia kisiel to chyba wiadomo, że takie malutkie dzieciątko się pobrudzi i wsadzi włoski do miski..dobrze, że zwróciłaś uwagę bo mogły obmyc ciepła woda te brudne koncówki..

Lala siemanko

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-29, 20:25   #229
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kropelka nic się nie stałohmm..mam nadzieję, że jak przyjdzie ta koleżanka to Ci poprawi humorek a co najważniejsze wyslucha Cię i napewno poczujesz sie lepiej.. ja nie lubie jak jesteś smutna..
dzięki Natalciu
właśnie widzisz to co się dzieje nikt nie wie, tzn wie jedna osoba G. wie o wszystkim co się w moim zyciu dzieje, co czuje itd, a jej jednak nie moge powiedziec o to chodzi, że nie mam z kim pogadać

może jeszcze zajrze tu później
Stary 2010-10-29, 20:34   #230
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ahaa to tak wygląda.. i jak Ci się pracuje z mama... Mój synek ma roczek dopier ale już zaczynam myslec o przedszkolu..tzn w sensie, że zasatnawiam się do jakiego i czy w ogóle posłac go do przedszkola..hmm..no właśnie ja też od znajomej słyszałam, że troszke te dzieciaczki zaniedbane chodzą..teraz taki okres przeziebien i dzieciaczki maja katarki i Panie nie wycieraja na bierzaco nosków i chodza z takimi brudnymi buziami..przecież jak dają dziecia kisiel to chyba wiadomo, że takie malutkie dzieciątko się pobrudzi i wsadzi włoski do miski..dobrze, że zwróciłaś uwagę bo mogły obmyc ciepła woda te brudne koncówki..
Och Natala ( dobrze????) żeby to były tylko końcówki To że dzieci chorują na początku to normalne, tym się nie przejmuję. Moja jak skończyła rok i 4 miesiące ( przeprowadziliśmy się z Poznania do mojego rodzinnego miasta ) to miała opiekunki, więc przedszkole to była naturalna kolej rzeczy. Uważam że dużo to daje dziecku, uczy się żyć z innymi, no i wiele nowych rzeczy poznaje. Jestem zadowolona
A z mamą pracuje mi się dobrze. Przez prawie dwa lata tylko raz mnie chciała zwolnić i to dyscyplinarnie
Stary 2010-10-29, 21:00   #231
Legionistka23
Zakorzenienie

Natalia jakbym mogła prosic.. no to ładnie musialas naskrobac.. tak ja tez uważam, że przedszkole daje dużo dziecku..ale dopiero od 3 roku życia..wcześniej nie posłalabym chyba Filipka..Monia piątek w domku spedzacie..? może napijemy sie razem jakiegos piwka bo ja też bardzo lubię

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-29, 21:11   #232
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Agata to kiedys sie na advocata umowimy bo kocham Albo likier czekoladowy

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Monika(dobrze pamietam,tak?) co zrobilas ze mamusia chciala dyscyplinarnie zwalniac?

Stary 2010-10-29, 21:18   #233
Babcia Jaga
Zakorzenienie

matko kochana nie było mnie chwile a tu już tyle czytania
Maryś no na pewno się odezwę jak tam wpadnę i od Kasi mocnego kopniaka dam ;p
Własnie wypiłam paskudne mleko z czosnkiem i nie mogę nic już czytać :P
Zaraz zmykam na "Omena" na polsacie, ponoć to coś psychologicznego to dla mnie
Stary 2010-10-29, 21:49   #234
MarysN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
No i jak Ci idzie dukanie??? Ja też próbowałam, ale zaczęły mnie nery boleć i inne przewlekłe choróbsko mnie dopadło ( nie przez dietę) i musiałam porzucić wszelkie dietkowanie
Calkiem niezle mi to idzie.. w pięć dni 2,8kg poszlo w dół!

zebym ja cie Mamcik nie musiala zaraz kopnac!

Stary 2010-10-29, 22:01   #235
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Kopnij Tego pragnę

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ja też Omena oglądam ale sobie kompa nie odpuszczę

Stary 2010-10-30, 11:01   #236
sun in the winter
Zadomowienie

Cytat:

Słoneczko miłej pracy i fajnie, że bedziesz miała 3 dni wolnego olejek kokosowy...? apetycznie brzmi a po co się go stosuję i jaki olejek z waxa ??ja mam tylko taka maskę na włosy i jest super

no zle napisałam chodziło oczywiscie o maske z waxa :P no tez ją sobie chwale wczesniej miałam kallossa latte - zapach mniam ;D tez maska do włosów ale nie widziałam efektów zbytnio..
a olejek kokosowy moge w 100% polecic bo uratował moje włosy :P
raz na tydzien go nakładałam na kilka godzin jak akurat nie ruszałam sie z domu i po 2 miesiacach az mi mama pow ze mi sie straszne włosy poprawiły bo juz miałam takie popalone strzepki przez codzienne prostowanie .. a teraz dzieki niemu i waxowi jak włosy wysusze i wymodeluje szczotka to sa proste bez prostownicy :d

http://allegro.pl/dabur-vatika-kokos...293827734.html używałam ten po wypłacie chyba znowu zakupie :P

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

Sun ja to nie wiem jak Ty znajdujesz czas o 6rano żeby jeszcze napisać. ja to rano jestem nietomna i nigdy nie mam czasu.
nie wiem czy nie pomyliłam, ale Ty chyba miałaś zmieniać prace tzn miałaś już nową i miałaś kończyć stara, tak? dlatego masz taki zapierdziel?

Asia bardzo możliwe że masz skrzywione spojrzenie moje włosy mnie też się nie podobają mimo że są super odżywione i prościutkie, a moja przyjaciółka nie mogła się nimi nazachwycać, więc widać tak to już jest.
a jedwab ja używam z biosilka i jak trafie na przecenę to kupuję za 4zł często w zielarskim są b. dobre jedwabie, wcale nie musi być z biosilka.
Olejek rycynowy też jest fajnym pomysłem chociaż mnie by się nie chciało z tym bawić właśnie dlatego że jest taki tłusty.
Ja jeszcze używam dwufazowego płynu do prostownicy (choć nie prostuję) z firmy proffesional, a jak cudnie pachnie!!! no i tonę odżywek.
hmmm czy już jestem maniaczką czy to normalne?
no zmieniłam prace .. teraz juz jest w porzadku ale na poczatku masakra .. bo przez pierwsze 2 tyg zeby sie nauczyc wszystkiego musiałam byc tam codziennie po 8 godzin z tym ze zanim wrocilam do domu to juz bylo ciemno .. dodatkowo mialam kilka dni jeszcze w tej starej pracy co sie wiązało z tym ze bylam 11 dni pod rzad w pracy.. tam po 8 tam po 12. i padałam na pysk.. potem jeszcze od razu w szkole cały weekend .. i naprawde nie wiedziałam jak sie nazywam ale etraz juz normlanie jest pracuje po 12 godzin 10 i 8 godzin 15 dni w miesiacu ale praca fajna chociaz strsująca ale wkoncu udało mi sie znalezc cos normlanego i mam ta umowe o prace

jedwab z biosilka nie jest za dobry bo ma alkohol w sobie ktory wysusza włoski polecam ten z joanny

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Sun a gdzie można kupić ten olejek rycynowy ? Bo u mnie po farbowaniu i prostowaniu końcówki mają się nie za fajnie :P
apteka :d za jakies 2-3 zł

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, melduję się w 3 części wiem, że późno ale padł mi monitor, tydzień miałam go w naprawie i dziś dopiero co go odebrałam. Modle się tylko o to by za jakiś czas znów go szlag nie trafił.
mój monitor ma odcien żółci i wszystko przez nia widze przesidałam sie z laptopa na stacjonarny zeby tego pierwszego dac do naprawy .. a to było z 4 miesaice temu .. a laptop dalej stoi ... ;/

Miałam nadzieje ze dzisiaj wstane sobie rano i wszystko porobie a budze sie a tu .. 10.30

a jutro party

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-30, 11:20   #237
tamlin111
Zakorzenienie

Witam.
Mam dziś jakiegoś doła i nic mi sie nie chce a trzeba odgruzować mieszkanie i zrobić obiad
Cytat:
Natalia jakbym mogła prosic.. no to ładnie musialas naskrobac.. tak ja tez uważam, że przedszkole daje dużo dziecku..ale dopiero od 3 roku życia..wcześniej nie posłalabym chyba Filipka..Monia piątek w domku spedzacie..? może napijemy sie razem jakiegos piwka bo ja też bardzo lubię
Kurde dlaczego nie poczekałam na tego posta Tylko sama piłam To znaczy małż też ale zdenerwował więc to prawie jakbym sama piła. My bardzo rzadko gdzieś wychodzimy bo nie lubię małej zostawiać z innymi, nawet z moimi rodzicami. Kilka razy się zdażyło i już po kilku minutach dzwoniłam i sprawdzałam jak tam Ostatni raz na imprezie byliśmy na swoim weselu

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Monika(dobrze pamietam,tak?) co zrobilas ze mamusia chciala dyscyplinarnie zwalniac?
Dobrze, dobrze A już nawet nie pamiętam bo to na samym początku było. Coś jej po chamsku przy klientce powiedziałam, ona odpowiedziała i wywiązała sie awantura. Ale już jest dobrze, nauczyłyśmy się rozmawiać na nowo, bo 8 lat mieszkałam w Poznaniu i więzi trochę się poluźniły.

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
Calkiem niezle mi to idzie.. w pięć dni 2,8kg poszlo w dół!
O żesz Od poniedziałku może spróbuję znowu. A ile masz do zrzucenia jeśli mogę spytać??? I ile dni uderzeniówki robiłaś? Ale ja wścibska baba
Stary 2010-10-30, 11:29   #238
sun in the winter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Witam.
Mam dziś jakiegoś doła i nic mi sie nie chce a trzeba odgruzować mieszkanie i zrobić obiad

Kurde dlaczego nie poczekałam na tego posta Tylko sama piłam To znaczy małż też ale zdenerwował więc to prawie jakbym sama piła. My bardzo rzadko gdzieś wychodzimy bo nie lubię małej zostawiać z innymi, nawet z moimi rodzicami. Kilka razy się zdażyło i już po kilku minutach dzwoniłam i sprawdzałam jak tam Ostatni raz na imprezie byliśmy na swoim weselu
a kiedys przed dzieciątkiem bardziej imprezowałas?

e tam czemu doła? u mnie dzisiaj słonko od rana chociaz tez nie chce mi sie tylka ruszac doopiero co kawe pije

5.09.2008
Stary 2010-10-30, 12:07   #239
MarysN
Zakorzenienie

ja to bym chciala jeszcze 13, ale to sie nie uda.. za duzo przyjemnosci by mnie ominelo chociaz wlascie dla mnie to czort z waga. ja chce po wygladzie pojsc.. powiem szczerze, ze myslalam ze nie uda mi sie na tej diecie 3dni wytrzymac, ale jest naprawde ok. przyznam sie bez bicia, ze zjadlam dwa ciastka ale ciii... teraz jestem bardzo podbudowana, ze tak szybko udalo mi sie to zrzucic, i boje sie, ze jak bede miala zastoj to nie bede potrafila sie na tej diecie utrzymac..
a uderzeniowki robilam 5 dni, i teraz 5 dni z warzywkami

czemu dzisiaj dołek?

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

a dla ciebie mamus prosze bardzo:
jeszcze ktoras chce?

Stary 2010-10-30, 12:13   #240
sun in the winter
Zadomowienie

jaaaaaaaaaaaa

5.09.2008
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości