|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Też to zauważyłam
Tam chyba lepiej wychowani ludzie mieszkają, do Zamościa panuje zasada kto pierwszy ten lepszy
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Taa kto silniejszy...
Dzisiaj to mialam wrazenie ze ludzie beda po sobie skakac..
|
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze ja sobie bezpiecznie w domku siedzę
![]() haha patrzcie na mój piękny podpis <jupi> wreszcie się udało :P |
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
a dzieki komu?
![]() tez winko stawiasz
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś u mnie było w miarę kulturalnie
Pomijając jeden wyjątek w postaci starszej pani, ale przemilczę to![]() Asia ciesz się bo ja myślałam że mnie rozdepczą No noo już tylko 4 miesiące trzymam kciuki żebyś zdała za 1 razem
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Ty alkoholiczko !!
![]() ale dobra winka nie odmówię ![]() ![]() ![]() Dzięki komuś kto ma nietypowynick ![]() Lenka dziękuję bardzo jak tylko zacznę to będę was tutaj zanudzać jak to mi idzie jazda na dwóch kołach
Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-10-29 o 17:59 |
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Zanudzaj...
![]() Jak zdasz to robimy imprezę ![]() ps. nie ejstem alkoholiczka, po prostu lubie wino Slodkie i białe
|
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
jak zdam to będe jeździć po Polsce a pierwsza podróż to Poznań
wiec nie wiem czy będe miała dla was czas ;p;p;p;pa ja lubię półsłodkie różowe
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
babciu dla mnie bedziesz miala czas, bo jestem w Poznaniu
![]() a teraz.. -JADE DO DOMKUUUUUUUU! ![]() buziaki, postaram sie zajrzec jeszcze wieczorkiem
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie, prosze mi tam corke odwiedzic i ode mnie kopnąć!
|
|
|
|
|
#221 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie popuszczę, alko ma być![]() Cytat:
btw stanowisko busów do mnie jest pomiędzy ![]() Cytat:
opis oczywiście że przecudowny i słiitaśnyCytat:
![]() ostatnio piłysmy ze współlokatorkami advocata gdańskiego- niebo w gebie ![]() ja też juz w domciu byłam z mama na zakupach i wyciagnełam od niej sliczne malutkie wkreciki z cyrkoniami i jeszcze się nie pokłuciłyśmy
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia hejka
bo do Nas nie zagląda.. taaa mysia musi sobie dolewac do piwka coś pewnie jeszcze jakieś % ![]() Agatko no to super mama pewnie sobie przemyślała wszystko i nie jest zła więc jutro bedziesz nadrabiac wszytko tak?:P na wspólnej pozniej majkę..? a jeszcze rano sa powtórki m jak miłośc ![]() Kaś Maryś Lenka Siunia i Agatka miłego weekendu w domku ![]() Siunia fajny nowy avatarek i podpis tez super jeszcze 4 miesiace no barwo ![]() Monia jak to w 16 innych? to strasznie duzo musisz miec pracy. a zadowolono jesteś z tego przedszkola co chodzi do niego paula..? pytam się bo mnie też bedzie to czekac za jakis czas...Kropelka ja bym poszła do tej siedziby tych kanarów i się spytała czemu oni uważają ze Twoja legitymacja jest nieodpowiednia...? u nas tak jest ze tylko studenci maja znizki..i chyba młodziez szkolna.. ja myslam Macia ze Ty na studia chodzisz...a to jest jaka szkoła..?
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka ja chodze do medyczej szkoły policealnej - studium 2 letnie, no myślałam, że mnie też obowiązuje zniżka zresztą wcześniej jak miałam kontrole nikt nic nie mówił wszystko było ok kurat jeszcze teraz 140zł wydam
nie mówie nic rodzicom nawet ![]() Pijoki chyba sie z Wami napije bo mam zły humor tzn jakiś dół znóe mi jest źle i źle, dzwoniła koleżanka zaraz przyjdzie to chociaż sobie pogadamy bo ostatnio nawet nie mam się z kim spotkać i pogadać
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-10-29 o 19:59 |
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
kropelka jaka Gosia?
ja Ci się pytałam no chyba ze Gosia tez a ja nie zuważyłama dlaczego jest zle..? ale to dobrze, że wpadnie do Ciebie kolezanka a jak tam z G.. masz z nim jakis kontakt....?
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Mama ma biuro rachunkowe i ja u niej robię A z przedszkola jestem zadowolona. Zaraz obok mojego bloku jest Paulinka już chętnie chodzi. No ale na przykład wczoraj to mnie w****ili na maksa. Odbieram dzieciaka a ona całe kudły w kisielu Tak poza tym to ok, no i taniej niż opiekunce płaciłam. A Twój maluch ile ma???? Chłopczyk? Dziewczynka?
|
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mrauuu |Witam:P nadrobiłam Was po części:P zaraz będę robić jakieś pierdołki z rysunku technicznego dla TŻ W ogóle to się stęskniłam, a ostatnio jakoś czasu nie było
|
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
źle ogólnie jakoś nic mi się nie chce poukładać i tak wszystko na raz się kumuluje, że potem jest źle,a z G. no właśnie kontakt mam tez stąd ten dół wszystko razem i jest źle
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Kropelka nic się nie stało
Monia ahaa to tak wygląda.. i jak Ci się pracuje z mama... Mój synek ma roczek dopier ale już zaczynam myslec o przedszkolu..tzn w sensie, że zasatnawiam się do jakiego i czy w ogóle posłac go do przedszkola..hmm..no właśnie ja też od znajomej słyszałam, że troszke te dzieciaczki zaniedbane chodzą..teraz taki okres przeziebien i dzieciaczki maja katarki i Panie nie wycieraja na bierzaco nosków i chodza z takimi brudnymi buziami..przecież jak dają dziecia kisiel to chyba wiadomo, że takie malutkie dzieciątko się pobrudzi i wsadzi włoski do miski..dobrze, że zwróciłaś uwagę bo mogły obmyc ciepła woda te brudne koncówki..Lala siemanko
|
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie widzisz to co się dzieje nikt nie wie, tzn wie jedna osoba G. wie o wszystkim co się w moim zyciu dzieje, co czuje itd, a jej jednak nie moge powiedziec o to chodzi, że nie mam z kim pogadać ![]() może jeszcze zajrze tu później |
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To że dzieci chorują na początku to normalne, tym się nie przejmuję. Moja jak skończyła rok i 4 miesiące ( przeprowadziliśmy się z Poznania do mojego rodzinnego miasta ) to miała opiekunki, więc przedszkole to była naturalna kolej rzeczy. Uważam że dużo to daje dziecku, uczy się żyć z innymi, no i wiele nowych rzeczy poznaje. Jestem zadowolona A z mamą pracuje mi się dobrze. Przez prawie dwa lata tylko raz mnie chciała zwolnić i to dyscyplinarnie
|
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia jakbym mogła prosic..
no to ładnie musialas naskrobac.. tak ja tez uważam, że przedszkole daje dużo dziecku..ale dopiero od 3 roku życia..wcześniej nie posłalabym chyba Filipka..Monia piątek w domku spedzacie..? może napijemy sie razem jakiegos piwka bo ja też bardzo lubię
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Agata to kiedys sie na advocata umowimy bo kocham
Albo likier czekoladowy![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Monika(dobrze pamietam,tak? ) co zrobilas ze mamusia chciala dyscyplinarnie zwalniac?
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
matko kochana nie było mnie chwile a tu już tyle czytania
![]() Maryś no na pewno się odezwę jak tam wpadnę i od Kasi mocnego kopniaka dam ;p Własnie wypiłam paskudne mleko z czosnkiem i nie mogę nic już czytać :P Zaraz zmykam na "Omena" na polsacie, ponoć to coś psychologicznego to dla mnie
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zebym ja cie Mamcik nie musiala zaraz kopnac!
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Kopnij
Tego pragnę![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Ja też Omena oglądam ale sobie kompa nie odpuszczę
|
|
|
|
|
#236 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no zle napisałam chodziło oczywiscie o maske z waxa :P no tez ją sobie chwale wczesniej miałam kallossa latte - zapach mniam ;D tez maska do włosów ale nie widziałam efektów zbytnio..a olejek kokosowy moge w 100% polecic bo uratował moje włosy :P raz na tydzien go nakładałam na kilka godzin jak akurat nie ruszałam sie z domu i po 2 miesiacach az mi mama pow ze mi sie straszne włosy poprawiły bo juz miałam takie popalone strzepki przez codzienne prostowanie .. a teraz dzieki niemu i waxowi jak włosy wysusze i wymodeluje szczotka to sa proste bez prostownicy ![]() :dhttp://allegro.pl/dabur-vatika-kokos...293827734.html używałam ten po wypłacie chyba znowu zakupie :PCytat:
ale na poczatku masakra .. bo przez pierwsze 2 tyg zeby sie nauczyc wszystkiego musiałam byc tam codziennie po 8 godzin z tym ze zanim wrocilam do domu to juz bylo ciemno .. dodatkowo mialam kilka dni jeszcze w tej starej pracy co sie wiązało z tym ze bylam 11 dni pod rzad w pracy.. tam po 8 tam po 12. i padałam na pysk.. potem jeszcze od razu w szkole cały weekend .. i naprawde nie wiedziałam jak sie nazywam ale etraz juz normlanie jest pracuje po 12 godzin 10 i 8 godzin 15 dni w miesiacu ale praca fajna chociaz strsująca ale wkoncu udało mi sie znalezc cos normlanego i mam ta umowe o prace ![]() jedwab z biosilka nie jest za dobry bo ma alkohol w sobie ktory wysusza włoski ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przesidałam sie z laptopa na stacjonarny zeby tego pierwszego dac do naprawy .. a to było z 4 miesaice temu .. a laptop dalej stoi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ;/ ![]() Miałam nadzieje ze dzisiaj wstane sobie rano i wszystko porobie a budze sie a tu .. 10.30 ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro party ![]()
|
|
|
|
#237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Mam dziś jakiegoś doła i nic mi sie nie chce a trzeba odgruzować mieszkanie i zrobić obiad Cytat:
Tylko sama piłam To znaczy małż też ale zdenerwował więc to prawie jakbym sama piła. My bardzo rzadko gdzieś wychodzimy bo nie lubię małej zostawiać z innymi, nawet z moimi rodzicami. Kilka razy się zdażyło i już po kilku minutach dzwoniłam i sprawdzałam jak tam Ostatni raz na imprezie byliśmy na swoim weselu Cytat:
O żesz Od poniedziałku może spróbuję znowu. A ile masz do zrzucenia jeśli mogę spytać??? I ile dni uderzeniówki robiłaś? Ale ja wścibska baba
|
||
|
|
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a kiedys przed dzieciątkiem bardziej imprezowałas?![]() e tam czemu doła? u mnie dzisiaj słonko od rana chociaz tez nie chce mi sie tylka ruszac doopiero co kawe pije
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
ja to bym chciala jeszcze 13, ale to sie nie uda.. za duzo przyjemnosci by mnie ominelo
chociaz wlascie dla mnie to czort z waga. ja chce po wygladzie pojsc.. powiem szczerze, ze myslalam ze nie uda mi sie na tej diecie 3dni wytrzymac, ale jest naprawde ok. przyznam sie bez bicia, ze zjadlam dwa ciastka ale ciii... teraz jestem bardzo podbudowana, ze tak szybko udalo mi sie to zrzucic, i boje sie, ze jak bede miala zastoj to nie bede potrafila sie na tej diecie utrzymac.. a uderzeniowki robilam 5 dni, i teraz 5 dni z warzywkami ![]() czemu dzisiaj dołek? ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- a dla ciebie mamus prosze bardzo: jeszcze ktoras chce?
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
jaaaaaaaaaaaa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Tam chyba lepiej wychowani ludzie mieszkają, do Zamościa panuje zasada kto pierwszy ten lepszy

Dzisiaj to mialam wrazenie ze ludzie beda po sobie skakac..

opis oczywiście że przecudowny i słiitaśny

bo do Nas nie zagląda..
nie mówie nic rodzicom nawet
znóe mi jest źle i źle, dzwoniła koleżanka zaraz przyjdzie to chociaż sobie pogadamy bo ostatnio nawet nie mam się z kim spotkać i pogadać
Tak poza tym to ok, no i taniej niż opiekunce płaciłam. A Twój maluch ile ma???? Chłopczyk? Dziewczynka?
Mój synek ma roczek dopier ale już zaczynam myslec o przedszkolu..tzn w sensie, że zasatnawiam się do jakiego i czy w ogóle posłac go do przedszkola..hmm..no właśnie ja też od znajomej słyszałam, że troszke te dzieciaczki zaniedbane chodzą..teraz taki okres przeziebien i dzieciaczki maja katarki i Panie nie wycieraja na bierzaco nosków i chodza z takimi brudnymi buziami..przecież jak dają dziecia kisiel to chyba wiadomo, że takie malutkie dzieciątko się pobrudzi i wsadzi włoski do miski..dobrze, że zwróciłaś uwagę bo mogły obmyc ciepła woda te brudne koncówki..
To że dzieci chorują na początku to normalne, tym się nie przejmuję. Moja jak skończyła rok i 4 miesiące ( przeprowadziliśmy się z Poznania do mojego rodzinnego miasta ) to miała opiekunki, więc przedszkole to była naturalna kolej rzeczy. Uważam że dużo to daje dziecku, uczy się żyć z innymi, no i wiele nowych rzeczy poznaje. Jestem zadowolona
moje włosy mnie też się nie podobają mimo że są super odżywione i prościutkie, a moja przyjaciółka nie mogła się nimi nazachwycać, więc widać tak to już jest.