|
|
#2701 | |
|
Nocna Straż
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Na dziś łączy nas tylko Dolce Vita i miniaturka VN, ale z pozostałych przez moje łapki przewinęło się: Innocent, Allure Sensuelle, Elle, So Elixir, Amour
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję uroczej kolekcji, a ten maluszek po lewej jest cudny Bardzo proszę Oglądanie Twojej kolekcji to sama przyjemność
|
|
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Zbiorowo dziękuję bardzo
I gratuluję również pięknych kolekcji
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
ale macie fajne kolekcje, super się ogląda, jak w perfumerii, aż łapka świeżbi żeby siegnąć i się popsikać
gratulacje niedługo czeka mnie przeprowadzka więc też postaram się zerbać wszystko w jedym miejscu i cyknąć fotę, mimo ze tego niewiele bom początkująca ale już wiem co mnie kręci
|
|
|
|
#2705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urocza kolekcja.Łączy nas ciemna czekoladka Mon Amour i Dark Extacy. mysiatko, gratuluję cudnych zdobyczy.Cytat:
słodkości.Łączy nas ciemna czekolada Mon Amour, Boss Intense i Innocent.
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-10-26 o 15:07 |
||
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Pchlaczek, liv87, kanirak, Emiks, Figarro, evelle, myszka__77- dziękuję Wam bardzo!
Emiks- nie wiem co będzie za rok, ale dopiero się rozkręcam chociaż narazie jestem nastawiona bardziej na odwykanie niż na polowanie a ten maluszek, to nie wiem czy widać, Eau Du Soir Sisley ![]() Myszka__77- ja mam białą czekoladkę ciemną też miałam, ale jakoś mi nie przypasiła i poszła w świat
|
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niuchnęłam dawno dawno temu i na pewno nie rozpoznałabym Black XS, Haloween, Magnetism, Fuel for Life, z Elle i Amour też mogłabym mieć problemy. Wcale nie miałam okazji J'aime la Nuit wąchnąć, a co stoi pomiędzy Elle i Amour to nawet nie wiem ![]() Ale za to mam wszystkie miniatury, które Ty też masz, nawet Eau du Soir i kiedyś miałam straszliwą fazę na Innocent Moja pierwsza miłość, a wszystko dzięki temu forum
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Lexxi, Mysiatko, Jessico piękne kolekcje, gratuluję bardzo i niektórych zapachów zazdraszczam
![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#2709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdraszczam flachy Ricci ![]() Cytat:
Śliczne początki u Ciebie ![]() Cytat:
![]() Przeca kilka z tych flaszek już ochrzczonych i przyjętych z namaszczeniem w wątku polowaniowym Czyli na naszych oczach powstawało dzieło! ![]() Wszystkie piękne, a szczególnie La Perla, Dolce Vita, Elle, Allure HP Sensuelle muszę koniecznie zapoznać, bo mam braki w nowościach ![]() gratuluję!
|
|||
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Agnyska81- pomiędzy Elle i Amour stoi Hugo Boss Intense
nie wierzę, że nie znasz po prostu otaczasz się mniej popularnymi zapachami, ja też muszę zacząć ![]() Madzikon85- ![]() Twitter- dzięki wielkie A nowe HP MUSISZ poznać! Ja niuchnęłam raz w seforze i przepadłam
|
|
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
Pchlaczek, myszka__77, Madzikon85 - dziekuję za uznanie
Twitter - masz zupełną rację, to forum wciąga, ale z takiego nałogu to ja się nawet nie będę próbowała leczyć
Edytowane przez Mysiatka Czas edycji: 2010-10-27 o 00:05 |
|
|
|
#2712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2713 |
|
BAN stały
|
Przyszłam się zaprezentować, ale moja kolekcja to nic wielkiego
![]() HP Sensuelle przyszło do mnie wczoraj Niektóre odlewki są na wylocie Te ciekawsze trzymam w pudełko po Lady Million (dziękuję, wredot_ka ), a w tle widać też przegródkę z próbkami firmowymi.PS. Gdyby któraś z Was miała na pozbyciu pudełko z którychś z moich marzeń, to się odwdzięczę
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
Kayako ślicznie u Ciebie, łączy nas chyba tylko Lolitka gratuluję |
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to ode mnie HP?
|
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączy nas L Lolita, Wish,Angel i częściowo Hp (bo mam klasyka)i marzenia o Diorach- Miss cherie i Midnight Poison. Powodzenia życzę w spełnianiu pragnień perfumowych i nie tylko
|
|
#2718 |
|
BAN stały
|
jessica855 - dziękuję
![]() Mysiatka - ![]() jowisz - Eyes - lubię poznawać, lubię... co powoduje u mamy ból głowy Poszukuję odpowiedzi na pytanie JAKIE zapachy lubię. Przychodzi mi na myśl odpowiedź - killery ), a Black XS i Lady Million nie są aż tak słodkie (w moim mniemaniu), żeby być killerem. Nie mówiąc o Misskach, toż to w ogóle nie killer ![]() No nie wiem... Sama nie ogarniam swojego gustu ![]() ps. ciekawostka - kupuję tylko 30-tki i 50-tki - taki mam zmysł estetyczny, o
Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-10-30 o 11:10 |
|
|
|
#2719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękna kolekcja i z czasem na pewno się rozrośnie Cytat:
![]() Misski są piękne, ale ja najbardziej lubię EDP O Blck XS marzyłam, ale chyba mi się przejadł... chociaż go nie miała, za często w perfumeriach się nim psikałam ![]() Super kolekcja
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Kayako siostro zapachowa
duuużo słodyczy nas łączy: AoD, HP Sensuelle, L de Lolitka, Hypnose z flaszek Odlewkowo też sporo tego będzie, czyli nasze wspólne zakupy, do tego jeszcze Black XS, Vera Wang Princess... cudne pozycje![]() Troszkię zazdroszczę Angela, bo coś ostatnio za mną chodzi.. ![]() Gratuluję kolekcji, bardzo mi bliska
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chetnie podkradlabym cie AuD,poisona.
|
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2724 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
- po za tym nie podoba mi się ta pompa ]). Klasyka HP też nie znam (do niej też mi nie prędko - patrz poprzedni nawias kwadratowy Cytat:
Między EDP a 2010 wielkiej różnicy nie czuję...A Black XS chciałabym, bo dziwacznym uwielbieniem darzę Paco Rabanne Po za tym Black miał być mroczny, a u mnie jest słodki, słodki, słodki. Może wina odlewki? Muszę mieć flasię ![]() I jeszcze raz pięknie dziękuję Oprócz oferty jowisz dostałam jeszcze jedną ofertę, bardzo okazyjną, więc jeśli chcesz, to pisz PW, podeślę Ci maila do tej Pani Dziękuję za uznanie Ale moja kolekcyja to i tak pikuś z porównaniu z innymi ![]() edit: Princeska87 - miałam próbkę Angela i bym Ci wysłała, ale Jowisz zgarnęła Niech idzie na zdrowie
Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-10-30 o 14:32 |
||
|
|
|
#2725 |
|
Raczkowanie
|
oto moja kolekcja ! może nie tak obszerna kolekcja jak co u niektórych kobiet ale myślę że nie jest źle jak na faceta
http://www.fragrantica.com/member/57884/ Edytowane przez Audiolab8000s Czas edycji: 2010-10-30 o 14:34 |
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj faworyt to Issey Miyake |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulejszyn!Uwielbiam męskie 1 million i szaleję za Cool Water (nie wiem, czemu na Wizażu tak słabe oceny ma, pyszny, słodki, męski, super! Pierwsze perfumy jakie kupiłam TŻ parę lat temu, to właśnie Cool Water
|
|
#2728 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Gratulacje Cytat:
Pewnie, że nie jest źle, wręcz idealnie
|
||
|
|
|
#2729 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też takiego maluszka chcę mieć Kayako, gratuluję zdobyczy zapachowych. Widzę, że kilka zapachów łączyło nas wcześniej kilka łączy jeszcze teraz a w szczególności mój ukochany Angel Audiolab8000s, świetna kolekcja a szczególnie 1 Million Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-11-02 o 09:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

nie jest ona może jakaś super wielka, ale jestem początkująca
wstawiam fotę, bo przez jakiś czas kolekcja będzie tak wyglądać- przecież odwykam 

uroczej kolekcji, a ten maluszek po lewej jest cudny
ale ze mnie skleroza 
Moja pierwsza miłość, a wszystko dzięki temu forum 

a szczególnie 1 Million