Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-30, 12:52   #1681
hermiona17
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć

czytalam na forum bo tego jeszcze w Pl nie ma i ludzie wypowiadaja sie znakomicie o tym produkcie, wiec sama nie wiem a nie jest drogi 9 euro...

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 12:54   #1682
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Jeśli na forum jest chwalone to może faktycznie wypróbuj
Stary 2010-10-30, 12:56   #1683
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli na forum jest chwalone to może faktycznie wypróbuj

hehe no tak zrobie to w pon pojde po niego do apteki oby byl taki efekt jak z reklamy xDD, chociaz troche dziwnie bede sie czuc nakladajac jak KOREKTOR na zeby xD, ale czego sie nie robi dla snieznobialych zebow ;p

-
Stary 2010-10-30, 12:57   #1684
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
WItajcie dziewczyny ;*

ostatnio w TV zobaczylam reklamie takiego super EMIALU do zebow!! wystarczy,,pomalowac'' tym zeby a beda one sniezno biale tutaj jest ta reklama, mysle zeby to wyprubowac co o tym sadziecie?

http://www.wat.tv/video/email-diaman...dp_34chh_.html
biała perła też ma w ofercie taki mazak http://allegro.pl/wybielajacy-zel-bi...289354760.html

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 13:45   #1685
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
biała perła też ma w ofercie taki mazak http://allegro.pl/wybielajacy-zel-bi...289354760.html
ale tamto "cudo" z reklamy,to chyba jakiś korektor/farbka na zęby dobrze myślę? czego oni teraz nie wymyślą
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 13:58   #1686
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ale tamto "cudo" z reklamy,to chyba jakiś korektor/farbka na zęby dobrze myślę? czego oni teraz nie wymyślą

dokladnie tak ;d taki jkaby KOREKTOR ;D nawet w nazwie ma EMAIL

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

tak tylko ze ten mazak wybiela zeby przykladowo jak biala perla, a ten Emial Diamant to taki jakby korektor na zeby , typu korektor do papieru, jak cos zle napiszesz uzywasz korektora, to takie cos nakladasz na zeby;D to sie zmywa przy myciu zebow

-
Stary 2010-10-30, 14:02   #1687
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
dokladnie tak ;d taki jkaby KOREKTOR ;D nawet w nazwie ma EMAIL
mi się tam to z mailem tylko kojarzy
Stary 2010-10-30, 14:03   #1688
SlodkaGrzesznica90
Raczkowanie

Dziękuje za przywitanie dziewczynki

angelwithsoul: łaaał co za długa lista też chciałabym mieć tyle motywacji i samozaparcia w sobie hehe :P ja mam zwykle takie fale dbania o siebie. Balsamy, odżywki itd - wszystko naraz, a czasem mam tak że nawet nie chce mi się balsamem posmarować hehe
ja póki co zaczęłam od ćwiczeń, no i teraz zjem jakiś dietetyczny obiadek hehe.. dziewczyny macie może jakieś pomysły na szybkie ściepnięcie brzucha?
SlodkaGrzesznica90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:15   #1689
magne
Zadomowienie

dziewczyny od poniedziałku idę na dietę Jestem chuda ,ale ostatnio obżeram się słodyczami i nie mam umiaru w jedzeniu, a zawsze idzie mi w brzuch i teraz mam taki wypukły;/ Jak ktoś też się odchudza to niech da znać, razem zawsze lepiej
Dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie spodnie w housie , białą kredkę do oczu i tonik.Mama chciała wejść do takiej małej drogerii, wchodzimy, rozglądam się a tam Revlon i Isadora . Następnym razem jak będę miała więcej czasu to zobaczę jaki jest Revlon ivory ,bo buff ciemnieje niestety ;/ W niedzielę,albo w poniedziałek farbuję włosy, mam nadzieję,że nie wyjdą czarne. Powinnam się wziąć za sprzątanie, a zajadam się ciasteczkami i zjadłąm już 6,czyli w sumie 318kcal.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:25   #1690
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
dziewczyny od poniedziałku idę na dietę Jestem chuda ,ale ostatnio obżeram się słodyczami i nie mam umiaru w jedzeniu, a zawsze idzie mi w brzuch i teraz mam taki wypukły;/ Jak ktoś też się odchudza to niech da znać, razem zawsze lepiej
Dziś byłam na zakupach, kupiłam sobie spodnie w housie , białą kredkę do oczu i tonik.Mama chciała wejść do takiej małej drogerii, wchodzimy, rozglądam się a tam Revlon i Isadora . Następnym razem jak będę miała więcej czasu to zobaczę jaki jest Revlon ivory ,bo buff ciemnieje niestety ;/ W niedzielę,albo w poniedziałek farbuję włosy, mam nadzieję,że nie wyjdą czarne. Powinnam się wziąć za sprzątanie, a zajadam się ciasteczkami i zjadłąm już 6,czyli w sumie 318kcal.
to razem sie odchudzmay
ja mam ten sam problem,brzuszek mi sie zrobil
jaki plan?
ja zero:
slodyczy
pepsi
chipsow
pizz
kaw
herbat z cukrem
chleba bialego

i po okresie, bo wlasnie w pon mi wypada, czyli za 2tyg cos trzeba cwiczyc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:27   #1691
SlodkaGrzesznica90
Raczkowanie

Cytat:
haha od poniedziałku powiem Ci kochana że ja mam ten sam problem co ty więc jest nas już dwie niby jestem chuda, tzn na górze, ale coś ostatnio zaczęłam jeść w nocy i zgrubło mi się w brzuszku, biodrach, i udach to tak nie proporcjonalnie wygląda teraz ;/ także jak są tu jeszcze jakieś dziewczyny ktre mają podobny problem to możemy razem zacząć dietę :P
cholera tak mam ochotę na coś słodkiego ale nie! będę silna już nawet herbaty nie posłodziłam
Stary 2010-10-30, 14:33   #1692
entroducing
Zadomowienie

no to jestesmy juz 4 ja też mam wystajacy brzuszek i cos trzeba z tym zrobic.

tylko, ze ja z dieta nie dam rady chyba... wiec moze jakies cwiczenia?

dziewczyny, powiedzcie mi, ile czasu dziennie poswiecacie na pielegnacje i makijaz?
entroducing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:35   #1693
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to razem sie odchudzmay
ja mam ten sam problem,brzuszek mi sie zrobil
jaki plan?
ja zero:
slodyczy
pepsi
chipsow
pizz
kaw
herbat z cukrem
chleba bialego

i po okresie, bo wlasnie w pon mi wypada, czyli za 2tyg cos trzeba cwiczyc
To świetnie.Sama nie dam rady ,a tak to będzie motywacja
A plan można powiedzieć ,że mamy taki sam, bo ja nie piję pepsi,kawy ,rzadko też herbatę,nie jem chipsów, ani chleba białego ,a głownie chodzi mi o zero słodyczy i pizz i nie obżeranie się.
Z ćwiczeń to ja mam możliwości ,bo mam siłownię w domu, do tego może dojść skakanka Ale ja będę cwiczyc w domu 2razy w tyg. bo poza tym mam 1lekcję wf i siatkówkę Więc może coś razem wymyślimy ?
Cytat:
Napisane przez SlodkaGrzesznica90 Pokaż wiadomość
haha od poniedziałku powiem Ci kochana że ja mam ten sam problem co ty więc jest nas już dwie niby jestem chuda, tzn na górze, ale coś ostatnio zaczęłam jeść w nocy i zgrubło mi się w brzuszku, biodrach, i udach to tak nie proporcjonalnie wygląda teraz ;/ także jak są tu jeszcze jakieś dziewczyny ktre mają podobny problem to możemy razem zacząć dietę :P
cholera tak mam ochotę na coś słodkiego ale nie! będę silna już nawet herbaty nie posłodziłam
haha a ja sie obżeram słodyczami , wiesz tak na pożegnanie haha
Będę za nimi tęsknić . : )
Stary 2010-10-30, 14:36   #1694
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja się do Was przyłączam od poniedziału bez tego co wypisała caate

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:39   #1695
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Witam wszystkie miłośniczki piękna można dołączyć?

Tak jak zapewne wszystkie tu zebrane staram się dbać o siebie jak najlepiej potrafię, aby olśniewać doskonałym wyglądem hehehe nie no a tak na poważnie to lubię o siebie dbać, ale coś ostatnio się zapuściłam i pupsko urosło wrrrr :P może jakaś mała motywacja?
witaj

a ja mam już meeega ciemne włosy

zajrzyujcie do klubu

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:40   #1696
magne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez entroducing Pokaż wiadomość

dziewczyny, powiedzcie mi, ile czasu dziennie poswiecacie na pielegnacje i makijaz?
Oo no to pięknie Jest nas coraz więcej. Ja to wolę nie mówić ,ale poświęcam czas tylko na włosy-zawsze jakaś maska ,albo odżywka przy każdym myciu, o ciało nie dbam, bo.. i tak jest schowane za ciuchami i nie mam po prostu na to czasu A mój makijaż to tylko korektor punktowo na wypryski Z biegiem lat(zabrzmiało jakbym była stara)coraz mniej rzeczy robię dla siebie. Ale głównie dbam o organizm wewnętrzni:zero alko,papierosów,dużo wody mineralnej, owoce i warzywa codziennie, ha pantoten na włosy.
Stary 2010-10-30, 14:53   #1697
entroducing
Zadomowienie

Cytat:
Oo no to pięknie Jest nas coraz więcej. Ja to wolę nie mówić ,ale poświęcam czas tylko na włosy-zawsze jakaś maska ,albo odżywka przy każdym myciu, o ciało nie dbam, bo.. i tak jest schowane za ciuchami i nie mam po prostu na to czasu A mój makijaż to tylko korektor punktowo na wypryski Z biegiem lat(zabrzmiało jakbym była stara)coraz mniej rzeczy robię dla siebie. Ale głównie dbam o organizm wewnętrzni:zero alko,papierosów,dużo wody mineralnej, owoce i warzywa codziennie, ha pantoten na włosy.
to ja mam na odwrót o organizm niestety w ogole nie dbam, co sie odbija na tym, ze zaczynam tyc i mam brzydka cere, taka szara, ziemista
a w lazience rano potrafie siedziec ponad godzine
najbardziej chyba dbam o cialo. peelingi balsamy itp. mniej o wlosy, bo do nich stosuje tylko szampon i zaraz po nim odzywke, ale wygladaja raczej zdrowo
i wlasnie duzo sie maluje, co chcialabym zmienic wolalabym nakladac troche mniej podkladu np, ale nie wiem, jak mam dojsc do ladu z ta moja cera wiec zawsze nakladam full-make up (baza, korektor, podklad, cienie, tusz, kredka do brwi i roz albo brazer)
entroducing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 14:54   #1698
zielone_oko
Zakorzenienie

Cześć Wam.

Też muszę zrzucić brzuszek i boczki..
Także jestem kolejna chętna
Stary 2010-10-30, 15:07   #1699
samaraNW
Zakorzenienie

jest wiele wątku wspólnego odchudzania na wizażu. wypisuje się tam codziennie co się zjadło, czy się ćwiczyło, motywuje się wzajemnie i chwali rezultatami
Stary 2010-10-30, 15:08   #1700
loluska
Zakorzenienie

Hej ja mogę zacząć leniuszkowanie bo domek już wysprzątany Miałam dziś wplanach wypad do clubu ze znajomymi i Tż ale kurcze mam podwyższoną temp od wczoraj. Nie jest to może duża gorączka bo 37,2 ale jednak coś jest nie tak;/ Najdziwniejsze że czuje się właściwie dobrze, jest mi trochę zimno ale to wszystko... Nie wiem co robić ;/

SPA mowanko dzis na pewno będzie duże bo czuję się ostatnio niezbyt atrakcyjnie zaraz zaczynam oglądać filmiki na YT jak zrobic kreskę eyelinerem bo nie potrafię

Cytat:
Witam wszystkie miłośniczki piękna można dołączyć?

Tak jak zapewne wszystkie tu zebrane staram się dbać o siebie jak najlepiej potrafię, aby olśniewać doskonałym wyglądem hehehe nie no a tak na poważnie to lubię o siebie dbać, ale coś ostatnio się zapuściłam i pupsko urosło wrrrr :P może jakaś mała motywacja?
witaj

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 15:11   #1701
SlodkaGrzesznica90
Raczkowanie

Cytat:
To świetnie.Sama nie dam rady ,a tak to będzie motywacja
A plan można powiedzieć ,że mamy taki sam, bo ja nie piję pepsi,kawy ,rzadko też herbatę,nie jem chipsów, ani chleba białego ,a głownie chodzi mi o zero słodyczy i pizz i nie obżeranie się.
Z ćwiczeń to ja mam możliwości ,bo mam siłownię w domu, do tego może dojść skakanka Ale ja będę cwiczyc w domu 2razy w tyg. bo poza tym mam 1lekcję wf i siatkówkę Więc może coś razem wymyślimy ?

haha a ja sie obżeram słodyczami , wiesz tak na pożegnanie haha
Będę za nimi tęsknić . : )
kuuuurde czuję się taka stara jak ktoś mówi o lekcjach w szkole mi niestety zostało albo ćwiczenia w domu, albo fruu na jakąś siłownie. Właśnie korzysta któraś z siłowni?

no powiem Ci że ja się tyle żegnałam i teraz są tego wyniki, tak mi się poszerzyło w tych biodrach że nie przeżyję;/ jak to wygląda jak jakaś szafa .. nie wiem co mnie tak wzieło na słodkie, zawsze byłam zwolenniczką rzeczy słonych, a tu nagle słodkie i jeszcze jadłam np o 2 w nocy jak zasnąć nie mogłam

Entroducing : ja ogólnie jak gdzieś wychodzę i muszę się wyszykować to rezerwuję sobie 2 h. ponad pol godziny prostuje włosy, nakładam jedwab, a potem makijaż. wsumie nie maluję się jakoś specjalnie bo kredka, fluid, róż do policzek, ale najwięcej zajmują mi rzęsy. Mam bzika na punkcie starannie wymalowanych długich rzęs także troszkę nad nimi siedzę a jeśli chodzi o ciało to jestem już mniej dokładna, i tak jak wcześniej napisałam mam fale, raz mi się chce smarowac balsamami, robić peeling, raz nie. najgorzej jak się zapuszczam w smarowaniu kremem przeciwrozstępom, bo cholerstwa mnie dopadły na pupie a ponoć takie smarowanie powinno być systematyczne..

kitka: ) i loluska : witam

Edytowane przez SlodkaGrzesznica90
Czas edycji: 2010-10-30 o 15:22
Stary 2010-10-30, 15:14   #1702
caate
Zakorzenienie

GG do caate

magne ale szczesciara z ta silownia jestes
ja to musze ukrywac sie z czwieczeniami,bo mama uzna mnie za anorektyczke
pozniej Was nadrobie teraz mykam do miasta

a ja wagi nie mam dobrej ostatnio u TZta bylo 53,5 a zawsze bylo 50-51
zjem pierogi i zabieram sie w garsc od pon
Stary 2010-10-30, 15:23   #1703
magne
Zadomowienie

Cytat:
to ja mam na odwrót o organizm niestety w ogole nie dbam, co sie odbija na tym, ze zaczynam tyc i mam brzydka cere, taka szara, ziemista
a w lazience rano potrafie siedziec ponad godzine
najbardziej chyba dbam o cialo. peelingi balsamy itp. mniej o wlosy, bo do nich stosuje tylko szampon i zaraz po nim odzywke, ale wygladaja raczej zdrowo
i wlasnie duzo sie maluje, co chcialabym zmienic wolalabym nakladac troche mniej podkladu np, ale nie wiem, jak mam dojsc do ladu z ta moja cera wiec zawsze nakladam full-make up (baza, korektor, podklad, cienie, tusz, kredka do brwi i roz albo brazer)
Ja własnie chciałam w ogóle zrezygnować z makijażu ,ale nie jest to możliwe ,bo cera mi się pogorszyła. Używałam zawsze podkładu,pudru ,tuszu i bronzera. Teraz tylko korektor,albo podkłąd punktowo..A jutro jadę na groby i nie wiem ,czy nałożyć podkład na twarz ,bo z tymi wypryskami to będzie wyglądało jakbym miała tapetę na twarzy... doradźcie.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
no powiem Ci że ja się tyle żegnałam i teraz są tego wyniki, tak mi się poszerzyło w tych biodrach że nie przeżyję;/ jak to wygląda jak jakaś szafa .. nie wiem co mnie tak wzieło na słodkie, zawsze byłam zwolenniczką rzeczy słonych, a tu nagle słodkie i jeszcze jadłam np o 2 w nocy jak zasnąć nie mogłam

Entroducing : ja ogólnie jak gdzieś wychodzę i muszę się wyszykować to rezerwuję sobie 2 h. ponad pol godziny prostuje włosy, nakładam jedwab, a potem makijaż. wsumie nie maluję się jakoś specjalnie bo kredka, fluid, róż do policzek, ale najwięcej zajmują mi rzęsy. Mam bzika na punkcie starannie wymalowanych długich rzęs także troszkę nad nimi siedzę a jeśli chodzi o ciało to jestem już mniej dokładna, i tak jak wcześniej napisałam mam fale, raz mi się chce smarowac balsamami, robić peeling, raz nie. najgorzej jak się zapuszczam w smarowaniu kremem przeciwrozstępom, bo cholerstwa mnie dopadły na pupie a ponoć takie smarowanie powinno być systematyczne..
Ja właśnie niska jestem 166 i mam grube uda, więc jak przytyję to będę dziwnie wyglądać, jak kulka haha. Ja ostatnio jak na imprezę pomalowałam rzęsy to były piękne pewnie dlatego ,że na co dzień daję im spokój.
Cytat:
magne ale szczesciara z ta silownia jestes
ja to musze ukrywac sie z czwieczeniami,bo mama uzna mnie za anorektyczke
pozniej Was nadrobie teraz mykam do miasta

a ja wagi nie mam dobrej ostatnio u TZta bylo 53,5 a zawsze bylo 50-51
zjem pierogi i zabieram sie w garsc od pon
Moja mama jest taka sama Zawsze wpycha we mnie jedzenie. Tez się cieszę ,że mam siłownię ,ale rzadko z niej korzystam ,bo jestem leniem ,jeśli chodzi o cwiczenia. Na pewno jest wygodniej,bo mam ją na miejscu
Stary 2010-10-30, 15:27   #1704
caate
Zakorzenienie

GG do caate

jestem jeszcze chwile, bo pierogi sie gotuja

wysypuje mnie czerwonymi pryszczmai, na twarzy wlasnie zauwazylam
jak walczycie z bruzdami na twarzy?
jak naloze podklad to jest okej, ale chyba double Wear mnie zapycha, bo jak np slonce swieci i wysiadam z auta to widze sie w szybie i mam taka kaszke na twarzy

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:

na pielegnacje, balsamowanie, demakijaz,kapiel taka podstawe to tak 1,5h dziennie. Kremowanie twarzy, 20min bo odczekuje na polozenie podkladu,korektora itp.
Makijaz od 5min, jezeli korektor na oczy, puder/podklad,roz,tusz do max 30min nie potrafie wiecej czasu na tym spedzic
Stary 2010-10-30, 15:30   #1705
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
jestem jeszcze chwile, bo pierogi sie gotuja

wysypuje mnie czerwonymi pryszczmai, na twarzy wlasnie zauwazylam
jak walczycie z bruzdami na twarzy?
jak naloze podklad to jest okej, ale chyba double Wear mnie zapycha, bo jak np slonce swieci i wysiadam z auta to widze sie w szybie i mam taka kaszke na twarzy

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

na pielegnacje, balsamowanie, demakijaz,kapiel taka podstawe to tak 1,5h dziennie. Kremowanie twarzy, 20min bo odczekuje na polozenie podkladu,korektora itp.
Makijaz od 5min, jezeli korektor na oczy, puder/podklad,roz,tusz do max 30min nie potrafie wiecej czasu na tym spedzic
Ja mam taką kaszkę właśnie cały czas

Nie potrafię powiedzieć, ile czasu przeznaczam na pielęgnację, ale chyba dużo
Stary 2010-10-30, 15:32   #1706
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
kuuuurde czuję się taka stara jak ktoś mówi o lekcjach w szkole mi niestety zostało albo ćwiczenia w domu, albo fruu na jakąś siłownie. Właśnie korzysta któraś z siłowni?

kitka: ) i loluska : witam
Słone też wpływają na naszą sylwetkę bo zatrzymują wodę w organizmie.. Nawet słone gorsze świństwo niż jakiś baton..

Jeśli chodzi o demakijaż, kąpiel, balsamowanie to wieczorne ok 30-40min
Rano szybki prysznic i mycie włosów 15min , na makijaż poświęcam też 15 minut

Edytowane przez zielone_oko
Czas edycji: 2010-10-30 o 15:35
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 15:37   #1707
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja mam taką kaszkę właśnie cały czas

Nie potrafię powiedzieć, ile czasu przeznaczam na pielęgnację, ale chyba dużo
ja mysle nad jakims zabiegiem w salonie kosmetycznym, tlyko nie wiem co a szkoda mi kasy wydawac, wolalabym za to kupic sobie jakies kremy,masci itp. mikrofibra myslalam, ze mi wygladzi, ale jak znowu mam tradzik to boje sie jej uzywac. nie chce mi sie myslec, ile lat walczylam o zdrowa cere a tu znowu widze, jak pieknie jest zapchana mimo pielegnacji nie mam juz do niej sil

a wlasnie, do dziewczyn ktore stosowaly Merz Spezial dluzej niz miesiac,opiszecie efekty?

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-10-30 o 15:40
Stary 2010-10-30, 15:47   #1708
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

hej piękne właśnie wróciłam z pracy i zabieram się za sprzątanie pokoju. potem nauka i bleee... nie chce mi się w ogóle

ale powiem wam, że odkryłam fajną rzecz- balsam do włosów, taka odżywka, Mrs. Potter, nie wiem, gdzie mogę ją znaleźć, ale dostałam ją od mamy Tż, bo jej nie służy, a ja już dłuższy czas, jak śpię u niego, jej używam, aż w końcu się spytałam, gdzie ją znalazła. okazało się, że po prostu w realu na sali. ale póki co ją mam, więc fajnie

dziś w C&A -20% na wszystkie ciuchy i dodatki, także bolerko RAZ! zakupione zadowolona jestem promocja obejmuje dni od 29-31.10.

no to lecę buziaki paaaa!
Stary 2010-10-30, 16:12   #1709
Kitka:)
CABIN CREW

ja też dołączam się do akcji odchudzanie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-30, 16:13   #1710
judus
Rozeznanie

GG do judus

witam nowe dbające o doskonaly wygląd

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
ale się wczoraj naczytałam śmiesznych rzeczy na forum. np. ludzie mają po dwa konta na wizażu i odpisują sami sobie
Cytat:
Też dołączam ostatnio troszkę mi sę przybrało...bardzo mało się ruszam i zdecydowanie za dużo objadam słodyczami, i nie wiem skąd to bo mnie też od zawsze do słonego ciągnie a tu słodkie do niedawna myślałam już że to ciąża ale nie.
Ja od poniedziałku:
jadam regularnie 4-5 posiłków dziennie
żadnych słodyczy ew. gorzka czekolada 2kostki max dziennie
słodzonych napojów ani kawy nie pijam więc nie będzie z tym problemów

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Słone też wpływają na naszą sylwetkę bo zatrzymują wodę w organizmie.. Nawet słone gorsze świństwo niż jakiś baton..
to prawda że słone jest niezdrowe ale batony są o wiele gorsze są bardzo niezdrowe i mają w sobie bardzo dużo świństw...
ja nie pobrałam ze sobą kosmetyków do domu i mało o siebie dbam, ostatnio wogóle niewiele mi się chce tak się rozleniwiłam ale to się musi zmienić!
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości