|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
http://img148.imageshack.us/i/orises6fv8.jpg/ Gdzieś widziałam zdjęcia z reklamy Reportera- i na zdjęciu też Kasia Czyli żadna z Niej amatorka...
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2010-10-29 o 19:31 |
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
na dwóch ostatnich wygląda identycznie. Taka sama mina, taki sam ruch głowy, tak samo oczy przymrużone
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie... na kazdym identyczna mina, jak by wiedziala, ze z taka wychodzi 'najlepiej' i specjalnie tylko tak napinala miesnie twarzy... Hmm, to jest conajmniej dziwne
|
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
trochę ciekawych zdjęć Kasi : http://forums.thefashionspot.com/f52...a-66683-3.html
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
te są świetne
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
Nie lubią Kasi bo wiedzą, że jest najlepsza z nich wszystkich.
I że na imprezie wiedziała jak i o czym zagadać do tych wszystkich ludzi to tym bardziej przekonały się, że jest pewniakiem w tym programie. Ja trzymam za nią kciuki. Na 100% będzie wg. mnie w tej trójce, no bo jak nie ona to kto?:P Również podoba mi się Ola, Paulina też ale po ostatnim odcinku nie jestem pewna czy będą ją trzymać (i wkurza mnie to, że ciągle mówi że jest zamknięta i z małego miasteczka <sciana> ) |
|
|
|
#2049 |
|
Raczkowanie
|
tu lepiej już Kasia wygląda na tych fotkach od WhiteCherry
![]() ale i tak jej nie polubię. jednak uczciwie mówiąc przedyspozycje ma do modelki. chociaż biustu u niej nie widzę wcale, a chyba trochę by się przydało.
|
#2050 |
|
BAN stały
|
W ogóle nie wiem, czemu tak wiele osób czepia się Beaty. Ona wcale nie jest gruba ani za szeroka w barach czy biodrach. Jak na nią patrzę, to nie wierzę, ze nosi rozmiar 38. Może to kwestia tego, ze nie ma tkanki tłuszczowej, ale szerzej rozstawione kości, ale wygląda naprawdę rewelacyjnie.
Ja nadal lubię ogladać zdjęcia Smolińskiej. Już wolę jej jawnie złośliwy charakterek od fałszu Pauliny. Tej dziewczyny nie trawię i po prostu niech pokazują jak pozuje, nie puszczają jej wypowiedzi, bo te są wnerwiające: ciągle się otwiera. Rozumiem, można nie pogadać po angielsku o sztuce czy roślinach GMO, ale proste zdania można zrozumieć i na nie równie prosto odpowiedzieć. Jak nie znasz słowa, to jedziesz dookoła. Ja może nie mówię poprawnie po angielsku, nie zawsze jest gramatycznie czy dobrze zaakcentowane, ale się dogadam. Grunt to spróbować. Ta nowa Magda mi się podoba. Stara sie być pewna siebie i jest piękna. Oli i Ani Piszczałki nie rozróżniam, dopóki nie pozują. Ola robi to genialnie. Ale z wyglądu są do siebie bardzo podobne. No i w końcu prawdziwa sesja była Fotografka starała się z dziewczynami nawiązać kontakt jeszcze w make-upowni i to mi się podoba, wcześniej nie widziałam prób rozmów z dziewczynami ze strony panów fotografów.
|
|
|
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
a co do Pauliny to właśnie- do końca programu bd gadać że się musi otworzyć
|
#2052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem jak ktoś jest tak zamknięty w sobie jak mówi Paulina o swojej osobie to raczej podpiera ściany a nie tańczy że aż parkiet się trzęsie.
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/28190/...mieniaja_jury/
Proszę,kolejny njus.
|
#2054 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest gdzies strona gdzie mozna zobaczyc zdjecia tych dziewczyn z sesji, na stronie oficjalnie widze tylko ta sesje z gadami itp, a gdzie reszta fotek, ogladalam raptem 2 odcinki a chcialabym zobaczyc reszte zdjec z sesji (ponoc o zdjecia sie rozchodzi a nigdzie ich nie ma).
Podoba mi sie ta dziewczyna, Ola K. (jesli Beaty w trojce nie bedzie), ta Kaska ma strasznie pretensjonalna twarz i glupkowata mine jakby mowila "ale o co chodzi?"... |
|
|
|
#2055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasia to jeden przykład, a Emilia drugi. Media ją przedstawiły negatywnie i jaki rezultat: nikt jej tu nie lubił, wkurzała wszystkich i każda jej życzyła wylotu. Jedno zdanie Weroniki i już wszyscy zakochani w Emilii. Dziewczyny nie dajcie sobą manewrować .
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwole sie wtracic i wypowiedziec.
Top modelki ogladam sobie na vod. Casting byl zabawny :szczegolnia laska co miala wg Krupy zrobic delfina i uwalila sie na biuscie przed nimi i stwierdzila ze jest "lotnik" i powiedzieli jej ze chyba nielotnik i nie szukaja TOP Walenia. Ale porazka ![]() Co do uczestniczek.. Ja lubilam Zuze-mi sie podobal jej charakter, miala swoje zdanie i mysle ze z nia w programie byloby ciekawie. Mysle zeby sie jeszcze wyrobila i pokazala co potrafi. Lubilam Marte ktora odpadla w ostatnim odcinku i kibuje jeszcze Emilii tez za charakter-chodz wcale nie podoba mi sie jej ta krotka meska czarna fryzurka..-zle ja obcieli. Jak odpadnie Emilia ja juz nie mam komu kibicowac..chyba ze ten nowej Magdzie(chodz dosc przecietna dziewczyna wg mnie)
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
wg mnie ola jest super, świetnie wychodzi na zdjęciach, papierska zaczyna mnie już denerwować
marta była fajna, zawsze uśmiechnięta,pozytywnie nastawiona ze zdrowym podejściem, innym dziewczynom widać bardzo tego brakuje
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
http://dziendobrytvn.plejada.pl/0,38...sci_detal.html
A pszech znow wyglada jak "zjarana tipsiara" jak to okreslil Tyszka. W programie zrobili jej fajna i naturalna fryzurke ale powrocila do korzeni kiczu
|
|
#2060 |
|
catch me if I fall.
|
ciekawe czy w polskiej wersji tez beda krecic reklame, mam nadzieje, ze tak, bo przy tym zwykle troche smiechu jest
i znowu wtedy bedzie nawijka o niesmialosciw ANTM to wypadalo zwykle jakos w srodku edycji, wiec powinno sie pojawic nie w tę najblizsza, ale w nastepna srode
|
|
#2061 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, nie denerwujcie się-przyrzekam, że szukałam ale nie znalazłam-gdzie mogę znaleźć amerykańskie odcinki modelek?
|
|
|
|
#2062 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
wpisz sobie ANTM cycle 15 (albo wczesniejszy, jak wolisz )
|
|
|
#2063 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2064 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() i dzisiaj o 17.20 na fox life, odc.8 sezon 8
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2010-10-30 o 16:34 |
|
|
|
|
#2065 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
powiem szczerze - pociachałabym się za taką twarz jaką ma Kasia. Jest przepiękna, ma boskie oczy, śliczny kolor włosów, tylko takim szkieletem to bym nie chciała być - sama uważam że jestem za chuda a ona to chyba jeszcze połowa mnie
Co nie zmienia faktu, że jest w programie kilka dziewczyn, które wg mnie bardziej się nadają. Kasia mimo swojej urody wychodzi na każdym zdjęciu identycznie!! Oczy zawsze takie same. Fajna jest też Paulina, wychodzi pięknie na zdjęciach. Ola, którą zaliczyłabym do bardzo przeciętnych, na zdjęciach jest po prostu boska.. na dodatek sympatyczna i skromna dziewczyna. Nie podoba mi się uroda Emilii, ale niektóre zdjęcia faktycznie ma dobre. W ogóle nie podoba mi się Ania. Jest jakaś dziwna, z urody i charakteru. Beata ma wg mnie potencjał i zdjęcia z jej udziałem są bardzo ciekawe!! Nowa uczestniczka, Magda jest śliczna, ale zdjęcie z ostatniej sesji średnio.. tylko, że na pewno było kilka lepszych a wybrali takie.. Weronika nie podoba mi się, ale wydaje się być normalną, sympatyczną dziewczyną. A w ogóle to jestem za granicą, dotychczas oglądałam odcinki na youtube, ale skasowali Wiecie może gdzie mogę obejrzeć? Onet VOD nie działa za granicą.
|
|
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
ok jestem po ostatnim odcinku
fajne zadanie bylo to z wizytowkami wkurzyla mnie ta klijentka co sie wciela po chamsku w rozmowe Kasi z redaktor naczelna. i rozsmieszyla ta co calowala kazdego hihi... co do Papierskiej serio nie wiem jak mozna chociaz podstaw ang nie znac- wkoncu jakos mature zdac musiala wiec tyle co do matury umiala to i tak sporo ,a Anja nie zadawala jakis zbyt trudnych pytan gleba ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
Milky jak jestes za granica- jak ja to ja sciagam stad odcinki http://peb.pl/programy-rozrywkowe/88...2010-a-11.html Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-10-30 o 19:17 |
|
|
|
|
#2068 |
|
Raczkowanie
|
Widziałyście? Nie wiem czy się śmiać czy płakać
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze spalone... Makabra.
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
O BOSHE ONA TO MA GUST POGRATULOWAC
domyslam sie jak ludzie reagowali na dicho widzac ja pewnie sie w glowke pukali a chlopy zlewke mieli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

Czyli żadna z Niej amatorka...

Fotografka starała się z dziewczynami nawiązać kontakt jeszcze w make-upowni i to mi się podoba, wcześniej nie widziałam prób rozmów z dziewczynami ze strony panów fotografów.

Wiecie może gdzie mogę obejrzeć? Onet VOD nie działa za granicą.