|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne tor
Czy jacky była kiedyś w jednym kolorze, bez tych czarnych wstawek?
Czy mnie się coś przywidziało?
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne tor
nie byla i jest czarna no i ta ze wstawkami
|
|
#2733 |
|
BAN stały
|
mogę prosić posiadaczki Madary o zdjęcie na ramieniu i na zgięciu łokcia?
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2735 |
|
Rozeznanie
|
Ja się najpierw przywitam
Widzę, że tworzycie tu zgrane towarzystwo A ja wciąż nie wiem. Potrzebuję 2 eleganckich torebek, w tym jednej czarnej. Na pocz. chciałam beżową Jacky i madarę, ale widziałam, że na madarę narzekałyście. To w zamian chciałam czarną Kamilę i ona też nie jest chyba najpiękniejsza. Teraz jestem na etapie czarna Jacky i beżowa Kamila albo beżowa Jill. Rozważam jeszcze 2 Jacky na raz Które byście wybrały ? Help
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wybrała Jacky i Madarę ale skoro boisz się że przyjdzie wadliwa to weź dwie Jacky
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Migdał, ja bym Ci polecała karmelową Jacky + przejście się do Stradivariusa, w którym jest torebka BARDZO podobna do Madary, ale z fajniejszej skórki.
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to jeszcze miło, choć mało konkretnie mi odpowiadał, pomagał w wyborze. Zanim kupiłam pierwszą torebkę chyba przez 2 tygodnie śliniłam się do monitora, pokazując mu codziennie ze 20 razy odpowiednie modele.. aż w końcu wyszło na to, że to ON mi ją kupił (link w podpisie).Na Twoim miejscu wzięłabym na pewno czarną Jacky - dziewczyny tu ją bardzo polecają (są jedynie podzielone opinie co do skórki). Jeśli chodzi o Madarę to dziewczyny chyba głównie narzekają na lekko krzywą klapę zamykania (choć ponoć taka też została stwierdzona w oryginale )Myślę, że najlepszym wyborem będzie czarna elegancka, klasyczna, a dodatkowo uniwersalna Jacky (w zależności z czym ją połączysz) + druga, która najbardziej Ci się spodoba (bo nie wiem czy drugiej też potrzebujesz i masz konkretne co do niej wymagania, czy tak przy okazji )Mogły by być np. 2 Jacky (obie wersje kolorystyczne). EDIT: doczytałam, że potrzebujesz dwóch eleganckich. No to w tym wypadku, moja opinia zostaje podtrzymana 2 Jacky (czarna + jasna) lub czarna Jacky i Madara---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Jak my ja zobaczyliśmy z TŻ to oniemieliśmy.. strasznie gumowata, wydawała się (BARDZO) sztuczna, no i do tego faktura, której nie znosimy (ale to już obiektywne bardzo ).Ta etorebkowa Madary jest gładka fakt.. ale, aż tak się nie świeci. Podobnie było z Krysią - jej minusem była niby gładka, świecąca skórka.. a na żywo (co już dużo osób stwierdziło) wcale się tak nie świeci.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-10-31 o 09:04 |
||
|
|
|
|
#2739 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Mnie jakoś nie kręci jeden model w kilku kolorach Dzień dobry Właśnie zauważyłam, że z czasem coś inaczej ![]() Ładna pogoda
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), którym nie przeszkadza posiadanie danego modelu w różnych kolorach Po prostu jak coś mi się podoba (np. torebki) to kupuję w dwóch potrzebnych kolorach - i tak oto kupiłam kiedyś 2 torebki w H&M z kokardą, jedną białą na lato i jedną czarną uniwersalną. Podobnie mam z ubraniami.. ale to też dlatego, że jestem bardzo szczupła i trudno mi znaleźć coś sensownego, co dobrze leży.. Więc tym oto sposobem mam np. 2-3 takie same kardigany w różnych kolorach itp ![]() Czasem jak jakiegoś ciuszka uwielbiam, to jestem w stanie kupić drugi raz taki sam.. na zapas.. jakby tamten się zniszczył..albo nosić na zmianę, żeby wyglądały dłużej na nowsze, mniej "schodzone" ![]() Znów potwierdzam.. to chyba jakaś choroba ![]()
|
|
|
#2741 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
wiesz, to kwestia indywidualna. Sądzę, że jakbym miała więcej kasy to bym częściej kupowała coś w kilku wersjach kolorystycznych. Kupuję tak spodnie z tego powodu co Ty Chudzina jestem i jak już coś jest dobre to biorę ile się da Ale torebek nie i w sumie nie zamierzam
|
|
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() U mnie też śliczna pogoda
|
|
|
#2743 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dlatego że mi sie strasznie spodobały i nie żałuję A co do torebek jakoś nie przekonam sie żeby kupić jeden model w kilku kolorkach ale podziwiam dziewczyny które tak kupują ja to z braku dużej ilości kasy nie kupuje
|
|
|
#2745 |
|
BAN stały
|
cześć dziewczyny
. pamiętałyście wczoraj o przesuwaniu zegara? (i tak się obudziłam wg starego czasu o 8 )ktoś się pytał jakie sałatki robiłam .pierwsza - prościutka, makaronowa z kabanosikami i oliwkami i papryką a druga to ryż, kukurydza, szyneczka pokrojona w kosteczkę, żurawina suszona, papryka czerwona, brzoskwinie z puszki, szczypiorek. przepięknie wygląda, ma wszystkie kolory jak ja uwielbiam pleśniaka .
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie wczoraj przesuwanie czasu ... dzisiaj kochana Ja pamiętałam ![]() A o sałatki to ja się pytałam mniam aż mi się samej zechciało jakąś zrobić sałatkę
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to dzień dobry
|
|
|
|
|
|
#2748 |
|
BAN stały
|
aaaaaaaa
no fakt, dziś, ale 3 w nocy to jak wczoraj...![]() ale piękna pogoda! |
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że w sumie torebek też nie mam za wielu takich samych (no tylko tą z H&Mu, bo rzadko można spotkać jakąś fajną, nietandetną w kolorze bieli).
Zazwyczaj tak jak pisałam kupuję w ten sposób ciuszki albo dodatki: te same modele w różnych kolorach.. ale wiem, że dziewczyny robią tak też z torebkami ![]() Wiadome decyzja należy do Migdał (Migdała ?)
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-10-31 o 09:59 |
|
|
|
|
#2750 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a czarna Flavia? ona sama w sobie nie jest taka elegancka, ale wg mnie pasuje do eleganckiego stroju, jest taka dopasowująca się bym powiedziała .Jacky bym brała w karmelku ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- nadia - również znam osoby, które kupują 2 takie same ciuchy, tylko w innych kolorach chociażby . bo coś im ciężko dobrać i jak juz trafi się perełka to korzystają . albo coś jest naprawdę piękne i ponadczasowe i kupują dwie takie same sztuki, żeby nosić dłużej . akurat w etorebce jest sporo fajnych modeli i ja na przykład jak jeszcze nie mam 20 sztuk (jak co poniektóre ), to wolę mieć każdą inną, bo i tak mam ich mało, niż jeszcze gdyby wszystkie były w jednym kolorze . jak ma się mnóstwo torebek to można szaleć i to rozumiem .
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2010-10-31 o 09:57 |
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia Piękne |
|
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już nawet nie marzę, że Was kiedykolwiek nadrobię. Zdecydowanie za dużo się u mnie ostatnio dzieje, żeby dotrzymać Wam kroku Obejrzałam ostatnią stronę tylko, więc napiszę ...Migdał ja nie wiem, co bym brała, ale mi się podoba Jill P.S. Masz piękny kształt paznokci
|
|
#2753 |
|
BAN stały
|
martini
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Wam
![]() uparcie myślę o Svenie ale mój zdrowy rozsądek mi nie pozwala... ![]() a tymczasem zaraz podążam na zakupy
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odnośnie Sveny, zerkałam na nią przychylnym okiem, ale jak się sprawują te krótkie rączki ;/ ?
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Turkusową Mabel posiadam i przyznaję, że jest świetna, idealna wielkosc, przy tym świetnie się układa i jest urocza Mam nadzieję, że będziesz zadowolona ![]()
|
|
|
#2760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rączki trochę denerwujące, bo nie można włożyć na ramię, ale wówczas w sytuacjach ekstremalnych ratuje długi pasek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Widzę, że tworzycie tu zgrane towarzystwo
Które byście wybrały ? Help

.
.