![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
Madzik - a propo Chloe - zapachu mnię sie przypomniało i przeglądam filmy - czy Chloe Sevigny jest już u ciebie na blogu? czy w ogóle być ma szansę wiem ze młodociana w porównaniu do reszty ale kurczę taka ona z jajami jest właśnie ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- na naszym śmietniku jest np taka umowa niepisana ze wynosimy w ładnych torbach czysto wszystko popakowane i stawiamy obok i zawsze znajdą sie chętni - generalnei wszyscy korzystamy z anszego śmietnika ludzie wynoszą rzeczy im niepotrzebne a innizbierają - moja przyjaciółka kiedys sobie piękną jukę wysoką w doniczce wzięła taki mamy tam przerób na naszym śmietniczku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
Chloe będzie - jak najbardziej
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() nie galliano, bo już widziałam, ale Ju, psy i rekina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | ||
Zakorzenienie
|
pół dnia na Ciebie czekam
![]() Cytat:
![]() u mnie załamka, P. zrobił za małą bramę garażową, więc dalej mamy big otwór ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Oj, ja marzę ostatnio o Love, Chloe
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ad2. no grunt to miec odbiorców, my may kilku ale rozmiarowo niekoniecznie i dalej mam spakowane dwie torby turystyczne do oddania w potrzebujące ręce ale kogo pytam to jakoś nikt nie chce, nie zna - domy dziecka nie przyjmują ot tak z ulicy, od obcych ludzi. Musze sie przejsc do ochronki, ale wlasnie organizacjom oficjalnie nie wolno nic przyjąć bez jakiegos kwitu dezynfekcji czy cuś, whatever, mam nadzieję ze trafie na takich co przyjmą nieoficjalnie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-10-30 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
coś leci w tv, nieważne, ale pani ma kolczyki papugi drewienkowe
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
![]() tę wieś to znaleźliśmy przypadkiem ![]() Kuzyn likwidował knajpę i zostało mnóstwo naczyń, szkła, krzeseł itp. więc się zapytali czy nie ma na tej wsi jakiejś rodziny albo kogo potrzebującego. I teraz mamy trzy stałe miejsca odbioru wszystkiego, pewna rodzina ma nawet moje panieńskie meble
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ochotę na Chloe edp- W. mówi, że melonem wali, ale sympatycznie. Ja sobie tłumaczę, że to nie melon, tylko liczi, zresztą niczego sobie nie tłumaczę, bo podoba mi się i już. I jeszcze Ferre edp w tym prostokącie poziomym- przypomina mi moją pracę w sklepie zoo, bo zalatuje niesprzątniętym chomikiem ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
chyba ideu spac
![]()
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Flo, dobranoć
![]() Ju, a która Chloe? Bo Love to mi Violette-Menthe przypomina, tylko że bez menthe ![]() Mimo że fiołek, że puder, to nie spodobały mi się... Obecnie pokutuję za Arpege. Kara: http://www.youtube.com/watch?v=elueA2rofoo |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też, pisałam wcześniej ale ale Ferre chomikiem - niesprzatniętym - ale żywym? - to chyba oznacza ze lubię chomiki - mnie było niczego sobie - sam fakt że go zapamiętałam i mnie moży baj baj a na jutrzejszą eskapadę po cmentarzach włozę chyba Poisona - ciekawe ile ciotek będzie chciało do mnie gadać - najgorsze jeśli trafi się fanka Poisona ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chyba też idem ![]() ziewam jak mops, choćby 3 nad ranem była a nie ledwo po północy ![]() branoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
To był skrót- Ferre pachnie ściółką - wiórkami drewnianymi zasikanymi- bardzo kobiece!
![]()
#4067 | ||
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() Cytat:
Pakuję w czystą reklamówę i wystawiam w kącie śmietnika po drugiej stronie od kubłów, zazwyczaj rano juz nie ma. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-30 o 23:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
Tadaaaam:
http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20000 I w takich oto miłych okolicznościach przyrody mówię wszystkim dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() polazłam na dietetyczny szukac natchnienia do odchudzania ![]() i czytając te jadłospisy itp. tak zgłodniałam, że właśnie pochłonęłam kanapki z mięskiem w galarecie ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
Oj weź przestań z tym odchudzaniem- widziałam i powiem, że niczego Ci nie trzeba
![]() Chloe to z kokardką- edp, czyli zwykłe- niezwykłe ![]()
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj nie trzeba, pewnie ze 5 kg mi nie trzeba ![]() a Chloe to stare za mną chodzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Taki jest plan
![]() Cytat:
![]() Badam krówki i świnki. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuciłam to cudo parę postów wyżej ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
![]() chyba wracam do łóżka ![]()
#4075 | ||
Zakorzenienie
|
Dla formalności dodajmy że deadnięte krófki i śfinki
![]() cześć ![]() wiecie co...mojego TŻ brać ze sobą na zakupy to nie jest najlepszy pomysł...zawsze mnie namówi na coś czego nie miałam w planach ![]() Poszłam po kozaki oficerki i jakiś łach,i pierwsze co kupiłam to kozaki na mega obcasiorach takie co to się je odwija i som za kolano i w dodatku szare- w Tally Weil ![]() ![]() ![]() I dziś mamy jechać do drugiej galerii też razem ,obawiam się czy nie okaże się na koniec że mam 5 par kozaków a na obiad jemy kartoflankę ![]()
![]() |
#4076 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() widocznie po prostu nie musisz się odchudzać ![]() Cytat:
![]() Jadę zaraz na zakupy, bo wszak jutro sądny dzień - sklepy zamknięte ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- jak tam impreza? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() poka buty ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4077 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj pojechałyśmy z ojcem na zakupy ![]() ![]() ![]() Na szczęście udało mi się dostać dwa swetry- czyli to, po co jechałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Najpierw badam żywe
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-31 o 09:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4080 |
Zakorzenienie
|
kaca mam
![]() wychlałyśmy we dwie rakiję, potem kolega w barze stawiał wódkę, za "szkieletowate" rękawki dostałam drinka (że niby przebranie halloween, a ja po prostu załozyłam, co by mi zimno ni było ![]() ![]() A potem poszłam rzygac i spać do samochodu (koniecznie w tej kolejności ![]() Nie wiem, co się ze mną dzieje - kiedyś piłam, tańczyłam i szalałam do rana, a teraz zwykle po północy mnie ścina z nóg i idę spać ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.