| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-10-30, 21:29 | #1741 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Hihih, TŻ czuje się doceniony, aż mu ego przerosło i chce, żeby o nim założyć osobny wątek. Wybiłam mu to z głowy    Sorrento, oprócz widoku, w ogóle mi się nie podobało. Gorsze, niż Capri, no, bo co to za włoskie miasto, gdzie widać więcej napisów po angielsku, niż po włosku? Wszystko pod turystów (także ceny  ) , bardzo nieładnie  . Ja z okazji Halloween też mogłabym się nie wymalować  Od razu zrobiłoby się straszniej w okolicy  (TŻ na mnie niewymalowaną ma nawet inne imię  , zazwyczaj wyszczególnia to, gdy ze mną rozmawia w stanie niewyjściowym i wyjściowym. Mam rozdwojenie jaźni  ) 
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2010-10-31, 05:47 | #1742 | 
| ForceIsStrongInThisOne... | 

Trick or Treat ?!  Witajcie w Halloween.... zmiana czasu, więc wszyscy spokojnie śpią snem niewinnych  Kurczak, fajnie że nie jestem sama w rozmiarze na mauzoelum, reszta spokojnie w pudełkach po zapałkach się mieści  Olla.... nomen-omen Monroe... nie popijaj tabletek szampanem  Kasza, ja tam lubię Sorrento, ale i tak najbardziej kocham Ligurię i moje ukochane miasteczko Portofino. Koniecznie zorganizujcie sobie kiedyś weekend w tamte rejony. Manager, jaką książkę czytasz? MWW, zrobiłaś jeszcze jakieś zakupy? Jakie sweterki szukasz? Torebkę już dostałaś? Sephi, jak Twoje kości wczoraj? Rozruszane? Pochwal się czym zamierzasz podtruć troszkę swoją rodzinę?  Malla, jak było na koncercie? To był Kult? Blanx, gdzie Ty mieszkasz, że tak u Ciebie wieje? Popijając kawę, wracam do pracy i życzę miłego dnia staruszki   
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     | 
|  2010-10-31, 09:56 | #1743 | 
				 | 

A właśnie o 5 nie spałam, bo mnie obudziły jakieś alarmy dziwne (na szczęście to nie Wezuwiusz   ) Przed powrotem do PL raczej już się na żadne pozanapletkowe wycieczki nie dam naciągnąć, może w przyszłym roku   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | 
|     | 
|  2010-10-31, 10:00 | #1744 | 
| Zakorzenienie | 

Eva - torebkę dostałam w piątek, a do tego breloczek do kluczy (do końca października przy każdym zakupie taki gratis), jeszcze nie byłam na większych zakupach.... może w czwartek, bo mam wolne i jadę w południe do fryzjera więc będzie okazja pobuszować po sklepach... Dzień Dobry  chorerka nie śpię już od godziny, zjadłam śniadanie, wpiłam kawę ... Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-10-31 o 10:02 | 
|     | 
|  2010-10-31, 11:24 | #1745 | 

Kasza, musisz do Polski jechac? Nie chcesz z TZ zostac dluzej? Bo chyba pamietam, jak pisalas, ze mu kontrakt przedluzyli. MWW, jak wrazenia z nowej torebki? Przez Ciebie siedzialam tam na tej stronie i sie slinilam, Venus mi sie podoba  Poszlam na wyprzedaz w M&S i oczywiscie zamiast z wyprzedazy, to z nowej kolekcji kupilam sobie sukienke i spodnice..... po drodze w drugim sklepie jeszcze top i juz mam lepszy humor.   
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg | 
|     | 
|  2010-10-31, 11:27 | #1746 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Dreamland 
				 | 

Cytat: 
  Mieszkam w Wałbrzychu, dziś też piździ, że rano nie miałam sygnału HDMI w Cyfrze +  Zakupy zaliczone, zaraz brykam na obiadek do parentsów  Przestawione zegarki, dziołchy?  Wczoraj wysłałam mesa w Mam Talent na Me Myself & I i przeszli  Miłej niedzieli   | |
|     | 
|  2010-10-31, 13:15 | #1747 | |
				 | 

Cytat: 
   TŻ za miesiac też wraca, propozycję przedłużenia składali mu już wielokrotnie, tyle, że teraz on postawił swoje warunki (3mce przerwy na pobyt w PL i pisanie pracy dr), jeszcze nie dostaliśmy odpowiedzi. 
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-10-31, 21:00 | #1748 | |||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Cytat: 
  Mojego osobistego  Trochę przed czasem ale tak wyszło... data nieimprezowa  Cytat: 
  Zaciekawiłas mnie... jedyne co mi przychodzi do głowy, to Gryczana - bez malowania... (blehhhhh) Cytat: 
  A jutro na gróbki... bardzo lubię tę atmosferę  Te światełka... zapach świec... nastrój... | |||
|     | 
|  2010-10-31, 22:39 | #1749 | 
				 | 

A to wszystkiego najlepszego, kurczaczko   Moje "drugie" imię, to imię, jakim się mu przedstawiłam przy naszym pierwszym spotkaniu "live"   P.S. jak Wam mija wieczór Halołynowy? My straszymy się filmami, a właściwie to oglądamy je jak komedie, bo te "specjalnie straszne" są z reguły zupełnie kiepskie  P.S.2 Jeśli jeszcze nie znacie, to pewnie pokochacie  
|     | 
|  2010-11-02, 07:17 | #1750 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  wieczorem wstawię fotkę... Mama jak zobaczyła ją to stwierdziła, że taka brązowa by jej pasowała   ha! u nas pewnie też niebawem zaczną się wyprzedaże... Miłego ( o jeden dzień krótszego, a ja o 2, bo 4 mam urlopik  ) tygodnia....   | |
|     | 
|  2010-11-02, 08:07 | #1751 | 
| ForceIsStrongInThisOne... |  Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek 

Milego dnia    
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-11-02, 10:14 | #1752 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: Czarny Śląsk 
				 | 

Cytat: 
  Wybawiłam się, a w niedzielę umierałam,już nie dla mnie całonocne imprezy  Rodzinkę trułam rosołkiem i pieczonym kurczakiem (Kurczaku wybacz  jeśli troche Cie nadgryźlismy )  Jak mi się dzisiaj nie chciało wstać do roboty...dobrze,że tydzień krótszy  mww zazdroszczę urlopu  Kasza jaki fajny chomiczek,już go polubiłam  Miłego dnia,oby był taki ciepły jak wczoraj   
				__________________ Funny, we're all one, but one also means that we are lonely... Edytowane przez Sephinrot Czas edycji: 2010-11-02 o 10:15 | |
|     | 
|  2010-11-02, 11:09 | #1753 | 
				 | 

Chomik jest boski i uzależnia (nigdy się nie kończy na pojedynczym wyświetleniu   ). Po wczorajszej cało-popołudniowo-wieczorno-nocnej burzy Napletek wygląda jak oaza ciszy i spokoju  No i jest w miarę ciepło, oby i w piątek w PL tak było   Pozdrawiam, staruszki   
|     | 
|  2010-11-02, 11:39 | #1754 | 
| Zakorzenienie | 

Sephi - też sobie zazdroszczę tego, że w czwartek będę mogła pospać do 10 (wizyta o 12), jutro siedzę sama w biurze no i będzie piątek i znów 2 dni wolnego. Kasza - u nas od późnego wieczora mgła... Eva - z ciekawości weszłam na stronę, ostatnie dwa kuferki są ładne, ale cena lekko zaporowa jak na torebkę   | 
|     | 
|  2010-11-02, 19:56 | #1755 | 
| Zakorzenienie | 

Specjalnie dla Evy

| 
|     | 
|  2010-11-02, 20:33 | #1756 | 
				 | 

jaka ładna ręka    
|     | 
|  2010-11-02, 21:16 | #1757 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2010-11-03, 07:00 | #1758 | 
| ForceIsStrongInThisOne... |  Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek Dziekuje  ... a jaka piekna sciana....  Mnie Twoja torebka natychmiast skojarzyla sie lekko w stylu tej kolekcji. 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2010-11-03 o 07:16 | 
|     | 
|  2010-11-03, 07:24 | #1759 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
     zgadzam się, ale piękności fiu fiu Ściana malowana przez te (przedstawione na zdjęciu) starcze ręce Dotarłam do pracy, jutro wolne więc o tej godzinie będę smacznie spała wtulona w kołderkę hi hi... Miłego dnia   Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-11-03 o 07:25 | |
|     | 
|  2010-11-03, 09:05 | #1760 | |
				 | 

Cytat: 
 luuuuzzzz... przywykłam...  No  u mnie ta torebka aktualnie wisiałaby na serdelku...  Swoją drogą - widzę, że sufit masz w kolorze  Jestem "za"... chociaż wiele osób to dziwi  A teraz uwaga... stara kobieta spróbuje załączyć zdjęcie... dla Kaszy... na szybko... widok zza okna... jesienny   Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2010-11-03 o 09:06 | |
|     | 
|  2010-11-03, 09:30 | #1761 | |
				 | 

Cytat: 
  myślę, że jesteś kurczakiem Pana Józka, bo takie talenty nie są dostępne dla zwykłych kuraków   
				__________________ "Wy macie tą Waszą solidarność Wizażanek, że dwadzieścia lat temu to WY byście obaliły komunizm"  złota męska myśl   | |
|     | 
|  2010-11-03, 09:44 | #1762 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-11-03, 09:44 | #1763 | 
| Zakorzenienie | 

Kurczak - w całym mieszkaniu sufity mam w kolorze ścian, a nie tak jak do tej pory - białe... Niby optycznie zmniejsza to pomieszczenie, ale ja mam wszędzie jasne kolory... I niby pokój wygląda jak pudełko.. Mnie się podoba, a jak skończyłam malowanie to wszystkich pytałam jak wygląda sufit w tym samym kolorze co ściana (bo prawie nikt nie zauważył, że tym razem inaczej pomalowane)... ha.. całe mieszkanie malowałam sama   Ale masz cudowny widok..... | 
|     | 
|  2010-11-03, 10:18 | #1764 | 
				 | 

Ja też mam wszystko objechane tą sama farbą... i wcale nie mam jasnych kolorów ścian   I świetnie się z tym czuję... tak przytulnie  Nie wyobrażam sobie, żeby mi to kiedyś zbrzydło... Najważniejsze, żeby w swoim mieszkaniu człowiek czuł się dobrze  A ludzie faktycznie tego nie zauważają... widocznie, to wcale tak nie razi, jak mogłoby się wydawać   | 
|     | 
|  2010-11-03, 10:25 | #1765 | 

Tyyyyyyy Wilku z lasu! Alez masz piekny widok za oknem!   
|     | 
|  2010-11-03, 10:32 | #1766 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-11-03, 11:12 | #1767 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: puszcza świętokrzyska 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 U mnie słońce z trudem przebija się przez chmury. Ty Kasza będziesz "polska kasza" w piątek? No to miłego lotu. 
				__________________ Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 | ||
|     | 
|  2010-11-03, 11:21 | #1768 | 
| Zakorzenienie | 

Olla - Wittchen z kolekcji Young

| 
|     | 
|  2010-11-03, 11:28 | #1769 | 
| ForceIsStrongInThisOne... |  Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek Burberry <-KLIK  Przykladowo - trzecia z lewej: Burberry NEW CHECK NYLON TOTE BAG - €595.00 
				__________________  Wealth, Income & Power I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką 55 kg Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2010-11-03 o 11:34 | 
|     | 
|  2010-11-03, 12:16 | #1770 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: chyba chcesz zeby mi serce pękło   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.