|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
jestesmy juz w domu od 13..operacja sie udala...pies jeszcze troche pijany po narkozie no i nie stawia tej operowanej lapki ale to normalne i jeszcze bedzie musialo minac kilka dni zeby zaczal na niej chodzicNajgorsze juz chyba za nami
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym chodzi również o to żeby nie kupować kolejnych niepotrzebnych sztuk Cytat:
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1895 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zużyłam dziś rano krem do twarzy Roc, ale średnio się z tego cieszę bo bardzo go lubiłam. Kiedyś pewnie kupię ponownie. A za chwilę skończę mus do ciała Limonka i zielona herbata. Wieczorem wrzucę mój bilans październikowy, bo jutro rano wyjeżdżam. Luskap będę też na chwilę jutro w Twojej okolicy - przejazdem, bo później ruszam w dalszą drogę.
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na fitnessie
![]() Kurcze, 20.15-21.30 to trochę późno jednak ![]() A jutro impreza z Wizażankami
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na imprezie baw się dobrze. Mój bilans. Zużyte: Avon, woda Blue Rush Fa, żel trawa cytrynowa i mleczko oliwkowe Rimmel, tusz Sexy Curves Natural Wellness, sól do kąpieli z Morza Martwego Yves Rocher, żel zielona herbata Roc, krem Hydra + Kolastyna, mus do ciała limonka i zielona herbata Kupione: Garnier, tonik dynamizujący Farmona, mus kokos i banany Avon, żel migdał i mleko Avon, żel czereśnia i gałka muszkatołowa Avon, woda True Glow (x 3 - niestety wycofują, więc robię zapas). Otrzymane: Avon, tusz i kredka Steel Smoke Ogólnie jestem zadowolona, niepotrzebnie kupiłam ten mus Farmony, ale czasem trzeba złamać zakaz. ![]() Ja jutro zaczynam już objazdówkę po grobach, więc zajrzę do Was dopiero w poniedziałek wieczorem. Miłego weekendu.
|
|
#1898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bezpiecznej drogi życzę.
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam Was dziewczyny,bo mi pewnie za nic nie chciałoby się już o tej porze ruszać z domu mimo ochoty na fitness
![]() Mój odwyk upadł nisko bardzo,biorąc pod uwagę zamówienie z Ori i z Yves Rocher.No,ale jak się tu powstrzymać przy seriach świątecznych |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam krem do twarzy rozany Ziaja
Dla mojej tlusto-mieszanej skory byl za tresciwy, wiec uzywalam go jako maseczki i w tej formie sprawdzil sie swietnie
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję zużyć
![]() carolko Tobie ładnego bilansu (a tam jeden grzeszek)Cuciolo widzisz, mówiłyśmy, że wszystko będzie dobrze
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Moje podsumowanie nie jest zbyt dobre, ale na pewno z liczby kupionych lakierów mogę być dumna
![]() Kolorówka: 4 -> 3 lakiery + eyeliner Pielęgnacja: 10 (w tym 2 jako gratisy) Z pielęgnacją w sumie niepotrzebnie poszalałam, ale wszystko jest do codziennego używania, więc nie ma tragedii. Poza tym kupiłam ze względu na bardzo dobre promocje - oprócz kremu do twarzy, jego kupiłam z ciekawości, Zużyte: 4 Out: 3
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za dużo zapasów balsamowych
|
|
|
#1904 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
cuciola: dobrze, ze z pieskiem wszystko OK
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
oto i mój październikowy bilansik
jestem zupełnie, absolutnie zadowolona. Zużyte pełno wymiarowe: Szampon timotei 250 ml Szampon nivea 50 ml x 2 Błyszczyk maybelline 5 ml Tusz maybelline falsies volun 9 ml Żel do mycia twarzy la roche posay 200 ml Mleczko nivea 30 ml Żel dove 250 ml Mydło w płynie palmolive 300 ml Serum wyszczuplające eveline Mleczko oczyszczające celia 200 ml Balsam brązująco ujedrniający avon 150 ml Błyszczyk avon 7ml Zużyte próbki/saszetki: Matujący mus lirene 1,5ml x7 Odżywka do włosów nivea 10 ml x5 Próbka perfum avon Maseczka oczyszczająca vichy 8 ml Szamponik fructis 10 ml Odżywka pantean 10 ml Próbka kremu pod oczy x2 Maseczka błotna mincer Effaklar k 3ml Peeling vichy 7ml Maseczka z zieloną glinką 10ml Kupione: Sól do kąpieli biedronkowa 3,99 Gratis: Pomadka, tusz, błyszczyk, paletka 4 cieni, podkład maybelline Październik: -zużyte pełnowymiarowe:13szt -zużyte saszetki: 23szt -kupione: 1 za 3,99 -gratis/prezent - 5szt -sprzedane -2 za 85,00 Najbardziej cieszą mnie 2 zużyte błyszczyki, do pracy wyciągnełam kolejny najbardziej zużyty, może do końca roku też poleci. Powoli mobilizuje się do wyprzedawania tego co dostałam/wygrałam a na pewno nie zużyję i efektem jest sprzedanie 2 kremików za 85,00 Z wygranej maybelline na pewno zostawie sobie pomadkę (taki kolorek zawsze chciałam mieć) i tusz, zastanawiam się nad błyszczykiem .Dziś pierwszy raz pojechałam do większego miasta autkiem z mamą (ona nie ma prawa jazdy), było dobrze więc poprawiło mi to humorek. Chicalam też jechać do empiku ale ona chciała już do domu więc... Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2010-10-30 o 19:12 |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko: no za dużo, ale:
1. była baaardzo dobra okazja 2. miałam już je i byłam bardzo zadowolona, zwłaszcza z tego afrykańskiego 3. te akurat są mało wydajne 4. na półce były tylko 3 zestawy, więc i tak jestem dumna, ze wziełam 2 zamiast wszystkich 3 ![]() Dziewczyny, nie wierze, że ide na impreze w spódnicy i to w miniówce no ale na helołin mogę
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Porzeczko
pięknietylko "listopad" jeszcze się nie zaczął ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
jak będziesz używać to wszystko gra i buczy ![]() ja mam straszny problem z nie-balsamowaniem się ![]() właśnie super, ze spódniczkę włożyłaś
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko, udanej imprezy. ![]() Ja zaraz znów pędzę na kręgle, drugi raz w tym tygodniu. Kupony z grupoun są ważne do jutra, wykorzystujemy na ostatnią chwilę.
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Już poprawiłam, oj tam no
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,moge powiedziec ze psiak juz doszedl do siebie po narkozie..choc jeszcze na tej lapce nie staje, ale potrafi sie przemieszczac dzieki naszej pomocy. Jednak wiekszosc dnia spedzil dzisiaj na swoim legowisku. Nawet nie ciekawi go zabandazowana lapa,to lepiej bo nie musi nosic kolnierza..
carrola bardzo ladny bilans..nawet kolorowka sie zalapala ![]() Hosenko tez ladnie poszlo! porzeczko dluga lista zuzyc i 2 blyszczyki! szczegolne brawa! ![]() Moj bilans 1.baza do cieni Virtual 2.pasta Lacalut 3.fluid Joko 4.zel Fa Yoghurt aloes 5.Clean skin exfoliant Deborah 150 ml 6.Szampon garnier Aloe Vera 400 ml 7.Balsam kokosowy 300 ml (wspolny) 8.probka kremu aloesowego Planters 10 ml 9.probka zelu aleosowego 30 ml 10.mgielka avon natural's malinowa Kupilam oliwke Nivea,lakiery Essence: matt top coat,bialy do stempelkow,2 colour&go. Przyszedl tez lakier z Avonu. Poszalalam troche lakierowo ale jak nie spasuja mi kolorki to zrobie wymianke zeby lista sie nie wydluzyla Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-10-30 o 20:31 |
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
witam, wczoreaj wrocilam z wawy i mam dość.tak wypranego mózgu juz dawno nie mialam i dziś popołudniu dopiero doszłam do psychicznej równowagi.
tż jedzie jutro na tourne po grobach a ja zostaje poprawiać mgr i jak wrócą to przyjade do teściów. ide was doczytać. hosenko szkoda ze nie wyszło z tym muzeum,ale do konca roku jeszcze tylko 2 miesiace ... porzeczko fajnie że idzie ci dobrze jazda autem. ciuciola trzymam kciuki za pieska, mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2010-10-30 o 20:44 |
|
|
|
#1912 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
bylam dzis na rundzie po cmentarzach. wrocilam po poludniu, teraz wlasnie pieke tarte ze sliwkami (jest w piekarniku)
potem, za godzine ide z kumplem ode mnie z miasta na wino (jestem teraz w domu u mamy na dlugi weekend, a nie w poznaniu, wiec odswiezam kontakty) ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- wachala ktoras z Was ten zapach fergie dla avonu? ciekawi mnie on bardzo ![]() a poza tym przejrzalam aktualne katalogi avonu i oriflame i nic swiatecznego nie znalazlam ta seria czekolada i granat wyglada smakowicie, ale nie uzywam kosmetykow do stop, wiec nie kupie bo nie potrzebuje :P
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Mi taka godzina bardzo pasowała, szkoda że przez angielski muszę chodzić na 18:00... Ładnie Rewelacja! ![]() No lakierów trochę przybyło, ale ze zużyciami ładnie ![]() Mama odebrała wczoraj Ori, dla mnie tylko deo. Bilans: Wyszło: 1-2) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 3) Rossmann, Isana, Balsam do ciała Intensiv, 50 ml 4) Avon, MagiX, Bezbarwny podkład Idealna gładkość, 30 ml 5) Adidas, Action 3, Pro Clear, Dezodorant antyperspirant w spray’u dla kobiet, 150 ml 6) Avon, Senses, Żel pod prysznic Mystique, 250 ml 7) Avon, Planet Spa, Śródziemnomorska kuracja parafinowa do dłoni i stóp, 75 ml – oddana koleżance 8) Inglot, Lakier do paznokci (czerwony nr 21), 16 ml 9) Ziaja, Intima, Kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym, 500 ml (z mamą) 10) Rossmann, Isana, Zmywacz do paznokci o zapachu migdałów, 250 ml 11) Avon, Advance Techniques, Wzmacniająca maseczka do włosów Świetlisty blond, 150 ml 12) La Roche-Posay, Effaclar, Płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy, 200 ml 13) Marion, Hair Line, Płyn prostujący włosy, 150 ml – oddany mamie 14) Vichy, Essentielles, Lekki krem do skóry normalnej i mieszanej, 50 ml 15) Ziaja, Intima, Płyn do higieny intymnej, 200 ml (z mamą) 16) Avon, Płyn do kąpieli Czarna jagoda, 1000 ml 17) Oriflame, Feet Up, Orzeźwiający dezodorant do stóp, 150 ml 18) Garnier, Skin Naturals, Regenerujące mleczko do ciała z syropem z klonu, 400 ml 19) Rimmel, Super Wear, Preparat utrwalający lakier, 12 ml 20) Sally Hansen, Insta-Dri , 30-sekundowy wysuszacz do lakieru, 13,3 ml 21) Rexona Women, Naturals 48h Bioprotection, Fresh, Antyperspirant w sprayu, 150 ml 22) Garnier, Fructis, Nutri-Odbudowa, Ekspresowa odżywka, 150 ml 23) Bioderma, Sebium, Złuszczający żel do mycia twarzy, 100 ml 24) Avon, Planet Spa, Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką, 75 ml - próbki: 1) La Roche-Posay, Lipikar Balsam AP, Natłuszczający balsam do ciała, 7 ml 2) Cleanic, Natural Beauty, Kremowa emulsja do demakijażu, 5 ml Przyszło: - kupione: 1) Nivea, Lip Care, Pure & Natural, Pomadka ochronna z oliwą z oliwek i wyciągiem z cytryny, 4,8 g 2) Avon, Płyn do kąpieli Śnieżna róża, 500 ml 3) Schwarzkopf, Got2b Megalomania, Lakier do włosów, 300 ml 4-5) Rossmann, Isana, Zmywacz do paznokci o zapachu migdałów, 125 ml 6) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 7) Rossmann, Isana, Pianka do golenia do skóry wrażliwej, 150 ml 8) Clinique, Color Surge Eye Shadow Duo (105 Frosted Lily), 2,5 g 9) Avon, Planet Spa, Tropikalny balsam do ciała, 200 ml 10) Avon, Nail Experts, Wzmacniająca odżywka do paznokci z cytryną i eukaliptusem, 12 ml 11) Avon, Nail Experts, Krople przyspieszające wysychanie lakieru, 5 ml 12) Oriflame, Kulkowy dezodorant antyperspiracyjny z mango i jogurtem, 50 ml - prezent / gratis: 1) Axe, Twist, Żel pod prysznic, 50 ml – od TŻ-a Wydane: 122,95 zł Bardzo chciałam nie przekroczyć 100 zł, no ale kurcze nie wyszło Ze zużyć jestem bardzo zadowolona (to mój najlepszy miesiąc pod tym względem ![]() Na czerwono niekoniecznie potrzebne. |
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciolo bardzo ładnie
trochę dużo lakierów(i kto to mówi ) ale one rządzą się własnymi prawami dobrze, że piesek lepiej się czuje Nusiu bardzo dużo zużyć, w tym kilka tych o dużej pojemności i lakierów ![]() A zakupy nie takie straszne ![]() Mój porażkowy (lakiery!!!---kilka oddałam, kilka przybyło, więc za bardzo bilansu to niepopsuło, tylko za dużo może wydałam ![]() Październik 2010 Zużyte: • PIELĘGNACJA: Ciało: 1. LadySpeedStick, Aloe Gel, Antyperspirant w żelu, 65g 2. Lirene, Ujędrniający peeling myjący, 125ml Twarz: 3. Avon, Planet Spa, White tea, Ampułki z białą herbatą, 4x2ml 4. LRP, Effaclar, Effaclar K, 30ml 5. Oriflame, Lipspatherapy, Balsam do ust, 1,6g 6. Ziaja, de-makijaż, Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, 120ml Dłonie i stopy: 7. Oriflame, Footcare, Peach, Scrub do stóp, 75ml 8. Oriflame, Happy, Relaxing, Krem do rąk pomarańczowy, 50ml Inne: 9. Gaba, Elmex, pasta do zębów, 75ml 10. Gaba, Elmex, Przeciwpróchnicza płukanka do ust, 400ml 11. Isana, Zmywacz do paznokci, 250ml 12. Signal, White Now, pasta do zębów, 75ml 13. YR, Woda toaletowa jeżynowa, 30ml Próbki: 14. Oriflame, Lift Expert, Krem pod oczy, próbka 1,5ml 15. Toleriane Riche-kojący krem ochronny, próbka 2ml • KOLORÓWKA: Oczy: 16. Oriflame, G&G, Tusz do rzęs, Czarny, 8ml Paznokcie: 17. Eveline, Utwardzacz do paznokci 3w1, 12ml 18. GR, Holografic Color, 120(czerwony), 6ml 19. Inglot, AMC, Lakier, 514(beż frenchowy), 11ml 20. NailTek II Foundation, 15ml oddane 21. Bell, Glam Wear, Lakier do paznokci, perłowa brzoskwinia, 10ml 22. GR, Miss Selene, Lakier do paznokci, beżowy frenchowy, 5ml 23. Inglot, Lakier do paznokci, 15ml (pink) 24. LRP, Effaclar, Żel, 200ml (gratis w zestawie) 25. Manhattan, Utwardzacz do paznokci z połyskiem, 11ml 26. SH, Hard as Nails, Lakier do paznokci, perłowa biel, 11ml wyrzucone 27. GR, Classics, nr 102(róż/beż drobinki), 5ml(1/2) 28. GR, Professional Color, nr 150(fuksja, drobinki), 9,5ml(1/3) Kupione: • PIELĘGNACJA (141,74) 1. Alpecin, Szampon C1, 250ml, na zapas, (19,90) 2. Avon, Clearskin Professional, Oczyszczająco-tonizujące płatki do twarzy, 45 szt. (15,90) 3. Bielenda, Avokado, Łagodny 2-fazowy płyn do demakijażu oczu, 125ml (8,90) 4. LRP, Effaclar, Effaclar K, 30ml (52,95) 5. Napentes, Propodia, Peeling zmiękczający do stóp, 50ml (14,70) 6. Richards & Appleby, Natural Classic, Eco Wax, 240g (12,00) 7. Rossmann, Babydream, Szampon, 250ml, (2,49) 8. Rossmann, Lovely, Serum do paznokci z wapniem i wit. C(5,90) 9. Sara Lee, Clinomyn, Pasta do zębów dla palących, 75ml (9,00) • KOLORÓWKA(49,30) 10. Bell, Glam Wear, 115(brązowy), 10g (9,90) 11. Eveline, Colour Show, 601(berry), 10ml (7,00) 12. Joko, Virtual, Vinyl mania, 889-Deep blue(granat), 10ml, (10,00) 13. Pierre Rene, Top Flex, 55-Coral French(ciepły różo-beż), 11ml, (7,50) 14. Rimmel, Lycra Pro, 362-Barely There(ciemny beż z drobinkami), (14,90) • GRATIS/PREZENT: 15. LRP, Effaclar, Żel, 200ml (gratis w zestawie, oddany TŻowi) 16. L'Oreal, Elseve Total Repair 5, Maska regenerująca, 300ml (present od TŻ) 17. Pierre Rene, Polerka 4-częściowa razem wydane: 191,04 zł
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-10-31 o 10:44 |
|
|
|
#1915 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale 50zl na lakiery wydac w 1 miesiacu baty sie naleza jak nic!
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, wiem... ale i tak dobrze, że to nie OPIki po 3o sztuka
|
|
|
#1917 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
wrzucam swoj bilans, u mnie w tym miesiacu spokojnie
październik: przybyło: 4 ubyło: 3 przybyło: * John Frieda, Sheer Blonde, Go Blonder Lightening Shampoo (Szampon rozjaśniający do włosów blond) * Mixa, Intensif Peaux Seches, Lait Corps Nourrissant, Eclat Soleil (Mleczko bazujące do suchej skóry) * Johnson's Baby, Bedtime, Bath (Płyn do kąpieli na dobranoc) * Yves Rocher, Jardins du Monde, antyperspirant w kulce 'kwiat bawełny z Indii' wydane: 9,99 bedtime + 11,9 dezodorant + ~24,26 mixa mleczko + ~33,20 szampon + 10,27 paznokcie + 12,99 kolorówka ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- zuzyte: nivea lemon&oil 50ml zel pod prysznic Farouk, Biosilk, Volumizing Conditioner ph 5,5 50ml Colgate-Palmolive, Lady Speed Stick, Antyperspirant w żelu 65g zuzyc niewiele ale to przez to ze caly pazdziernik w rozjazdach bylam, to nie bralam ze soba np peelingu czy zelu do twarzy, tylko podstawowe kosmetyki. Chcialam cos pozuzywac wiecej w listopadzie, ale jak sprawdzalam swoje kosmetyki to wiecej niz 6 - 7 zuzyc nie bede miala nic mi sie nie konczy na koniec roku :P
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu, napisałaś, że kupione 4, a w rozliczeniu jeszcze lakier i coś?
Zużyć rzeczywiście malutko ![]() Ja na razie naliczyłam 9 zuzyć na listopad, ale to się okaże
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale poza tym jest ok Cytat:
Jak się sprawuje to deo? Ja mam pierwsze listopadowe zużycie - tonik Lirene do cery naczynkowej
|
||
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
ja w zasadzie juz bilansu nie prowadzę bo umiem się opanować pod wzgledem kupna kosmetyków, jedynie co to kupuje duzo kolorówki ale to w moim przypadku inwestycja.
nusia szkoda ze nie pracowalam wczesniej w tej szkole jezykowej bo bym cię wziela do siebie.w mojej szkole jest tak że chodzisz na lekcje kiedy chcesz, zajecia masz i rano i popołudniu, nie ma stałych grup tylko chodzisz na zajecia wtedy kiedy ci pasuje.a ty w jakiej szkole jestes??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

jestesmy juz w domu od 13..operacja sie udala...pies jeszcze troche pijany po narkozie no i nie stawia tej operowanej lapki ale to normalne i jeszcze bedzie musialo minac kilka dni zeby zaczal na niej chodzic

ta seria czekolada i granat wyglada smakowicie, ale nie uzywam kosmetykow do stop, wiec nie kupie bo nie potrzebuje :P