|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cytat:
![]() Asia, ja jak wejdę do Rossmana, to wyłażę z całym koszykiem ![]() Dasz znać jak ta odzywka działa ![]() Jeszcze a propos Tap Madl, to Dżoana raz mówi "madl" innym razem "modl", szkoda że już coraz lepiej mówi po PL bo nudny się program zrobił |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
hah , no Dżoanna juz coraz lepiej mówi
![]() oglądam też tap madla
|
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś cisza na wątku
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam oglądać. Myślałam, że jakaś zabawa z tego będzie. Ale zobaczyłam pierwszy czy drugi odcinek castingów to padłam
Dziewczyna, której można policzyć wszystkie kości i oni jej mówią, że jest za gruba?
|
|
|
|
#2406 |
|
Zadomowienie
|
no , widocznie oni pracują z samymi " kościotrupami " i dlatego tak uważają . ale aż kości im można policzyć niektórym ...
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi było Rysia żal. Bo kiedyś spał w słoiku i heja. A teraz cwaniak sobie z chusteczki robi dziuplę i śpi w rogu klatki. Po przemeblowaniu ułożył się koło kołowrotka. Nie zdążył jeszcze chusteczki obrobić i taki spał nie przykryty. No to dałam mu pudełko po kubku od MaxiPary i teraz się urządza
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Rybnik górą ![]() oglądałyście MT?
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa
![]() Denerwuje mnie to, że z 'mam talent' robi się 'idol'. Niech zrobią dla śpiewaków osobne, dla tancerzy osobne, dla talentów osobne i dla dzieci osobne. Dla dzieci ofc coś w rodzaju 'od przedszkola do Opola' gdzie każdy coś będzie miał z tego, że wystąpił, a nie nadzieję na wygraną a potem się na niego wypną. |
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
To jest straszne -.- Już się cieszyłam jak się obudziłam i zobaczyłam, która godzina. Tak! Spałam do 9:20. Jejejeje! Przeczytałam posta na maturzyściowym wątku i co? Z mojej 9:20 zrobiła się 8:20. Nie nadaję się do długiego spania
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj byłam mega wściekła że nie przeszedł koleś z kółkiem to fakt, pięknie zaśpiewała, ale co do wyglądu.. tak, super wyglądała, ale strasznie ją postarzyli ![]() A mi się dzisiaj śniła Dżoana Krupa Siedziałam, rozmawiałam z nią, powiedziała że jest w ciąży i że w czerwcu rodzi a potem przyszedł TŻ z bukietem tulipanów które zerwał dla mnie z trawnika i zaczęliśmy rozmawiać z Dżoaną która miała nam pomóc napisać pismo do Urzędu Skarbowego, bo okazało się że źle napisaliśmy matko, ale sen
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarka
ale sen . Ja właśnie oglądam MT . Zobaczymy co będzie ciekawego . Wczoraj spacerowaliśmy sobie deptakiem przy morzu a później poszliśmy do irlandzkiego pub'u na piweczko . Wróciliśmy dopiero coś koło 0.00 , dlatego nie oglądaliśmy ani Mam Talent, ani Kuchennych Rewolucji ![]() Dziś z racji tego, że zyskaliśmy 1 godzinę poszliśmy do polskiego kościółka . Spotkaliśmy w metrze księdza. Musiał jechać miejskimi środkami transportu, bo straż miejska zablokowała mu samochód . Już któryś raz z rzędu . Po Mszy poszliśmy do rosyjskiego sklepu po surówkę na obiadek . Wchodzimy do metra, patrzymy...znowu Księżulo ![]() . Dostaliśmy od Księdza wino na obiad, bo Ksiądz dostał za dzisiejszy chrzest, a że pić nie może to nam dał w prezencie ![]() . Na winach się nie znam, ale jest bardzo dobre . Z Lyon'u
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Rysiek zwariował
A teraz leży przy poidełku jak dziecko karmione piersią xD Trzyma się łapkami prętów, jedną ręką przytrzymuje poidełko i ciągnie |
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oj Rysiu Rysiu
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do TapMadl to jeszcze nigdy nie oglądałam bo tv nie mam w mieszkaniu ![]() Muszę gdzieś zobaczyć. Mój ćwiczeniowiec jeden bardzo poleca. Mówi że to dla niego świetna rozrywka, bo tam jest "szysko " w jednym - płacz, emocje, kobiety, przemoc, zazdrość, seks...
|
|
#2417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do księdza, to musi być super, skoro winko oddał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() płaczu to fakt jest aż za dużo
|
|||
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Może o te zdjęcia jakieś mu chodzi? xD Albo o przyszły odcinek, bo coś była sesja czy coś i jedna nie miała majtek czy coś takiego
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe
![]() niektórzy faceci jak usłyszą, że kobita nie ma na sobie majtek to sikają z radości |
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Nie trzeba sprawdzać, wystarczy TV oglądać
|
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wielkie dzięki za miłe przyjęcie
postaram się cześciej pisać
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzę do działu 'zrób to sama'. To znak, że ze mną jest już bardzo źle i powinnyście się bać
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Wlazłam na origami i teraz się męczę
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
ha , a ja zaopatrzyłam się w modelinę i będę działać także też strach się bać
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- szukam se cudów z modeliny i znalazłam : http://niespodzianka.pl/presents/847...79cfd5e35b.jpg mam takie kolczyki ! ![]() kurczakii tylko bez tych kokardek czy co to tam jest
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bez kokardek. Na kiermasz świąteczny xD A jednego mam gdzieś schowanego ![]() Siedzę drugą godzinę w origami i wreszcie znalazłam coś łatwego
|
|
|
|
|
#2429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziś na kazaniu powiedział, że w związku z przyjazdem Papieża do Barcelony polska TV chce z nim robić wywiad, to może poznacie Księdza Andrzeja Glenca w jakichś wiadomościach . A takie ciekawe kazanie dziś powiedział o tajemnicach świątyni Sagrada Familia, że dawno nie siedziała taka zahipnotyzowana w Kościele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Widziałam, że Andrea też ma takiego kurczaka z modeliny . Też muszę sobie sprawić modelinę . Swego czasu lepiłam różne różności z plasteliny. Pamiętacie może jak leciał taki program dla dzieci...nie wiem czy to czasem nie było w Domowym Przedszkolu jak przychodziła taka pani i lepiła różne zwierzątka i laleczki ? Ja oczywiście byłam już na ten program za stara, ale zawsze czekałam na lepienie . Odgapiałam później od niej wzory i miałam całą szafkę zwierzątek . A robiłam je w różnych wielkościach jak Matrioszka. Moja mama zastanawiała się jakim cudem lepię takie maleńkie zwierzątka
|
|||
|
|
|
#2430 |
|
Zadomowienie
|
a to nie był taki stary program że jakiś miś i lala ? Margolcia ... i niewiem jak misiek sie nazywał ... To to nie jest to ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Rybnik górą 

. Zobaczymy co będzie ciekawego ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)