![]() |
#4801 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaszczyt! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Telefon wibruje. Słyszę swój śmieszny dzwonek ogłaszający nadejście sms'a. Spoglądam na wyświetlacz 'masz jedną nieodebraną wiadomość'. Nadawca: ON. Treść wiadomości: ![]() 'noszę szpilki, i rozpuszczone do ramion włosy - już mnie kochasz ?'
![]() |
#4802 |
Raczkowanie
|
ja wiem, że być może to was nie obchodzi ale odchodzę. będzie mi tęskno za wami. i to wszystkimi bez najmniejszego wyjątku. nawet tymi, z którymi co tu ukrywać nie miałam zbyt dobrych kontaktów. kwestia charakteru. kocham was, a moje serducho kręci się dla was i dlatego jeśli coś się zmieni to od razu tu wrócę. po prostu wizaż troszkę się zmienił nie ma tu tyle osób inne zajrzą raz na miesiąc. więc wylatuję i ja.! tak to był piękny dzień .
siedziałam w szkole , z kumpelą i spokojnie jadłam prince polo , gdy zapytała mnie o ciebie . wzruszając ramionami , bez odklejającego się plastra na sercu , szczerze mogłam powiedzieć : pf , mam wyj*bane
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-10-31 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
BAN stały
|
minimum4znaki
a dziękuje bardzo ! ![]() notcool a mi się miło zrobiło, dziękuje lala z całego serduszka ♥ ...
potrzebuje nowej strategi, potrzbuje nowej siebie, potrzebuję coś zrobić byś znów zaczał być, a nie tylko bywał w moim życiu. tak, przepraszam Cię, że mówię o tym tak otwarcie, przepraszam, ale nie potrafię już dłużej milczeć, bo wiesz, Kocham Cię nad życie . 'bo i miłość i sraczka przychodzi znienacka ' usłysz mnie, bo to dla Ciebie stoję tu i wyję do księżyca, tylko dla Ciebie . najbardziej rozśmiesza mnie ten fakt, że gdy chciałam byś był obok, Ty nadzwyczajnie mnie olewałeś, a kiedy zrozumiałam, że to nie ma szans, Ty nagle za mną świata zacząłeś nie widzieć . i ten cały otaczający nas świat, dziwny jest proszę Pana, nie ? i nagle on stanął przed nią i krzyknął 'cześć mała, co tam u ciebie ?' a ona stanęła na palcach mówiąc 'widzisz nie jestem taka mała " i odwróciła się i odchodziła, mówiąc w myślach 'uspokój się, już go nie kochasz przecież '. gdybym chciała byś zjawił się tu, powiedz mi czy przyszedł byś, gdybym chciała byś właśnie teraz mnie przytulił, czy zrobił byś to ? ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Raczkowanie
|
zakochani, a ściana między nami..
fuck off, ogólnie. dam Ci 10 powodów, by mnie nienawidzić. nie wiadomo już, kto przyjaciel kto wróg. zapytaj Czesia władce much ![]() bezsilność zbiera się w kąciku oka.. ![]() Es tut mir Leid.. Ich Liebe dich! ![]() bezsenność nie byłaby taka zła, ale całonocne myślenie o jednej osobie może doprowadzić do zachowań obsesyjnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Rozeznanie
|
UWAGA !
Chciałabym zauważyc że kilka z was chce odejść, po co to piszecie? Myślicie że będziemy was zatrzymywać ? [ nie mówie do dziewczyn które są tu od zawsze bo wy ani rusz ] Jeśłi chcecie odejśc no to nikt was tu nie trzyma a i tak założycie nowe konto . Moim zdaniem nikt nie jest tu na siłe, piszemy kiedy chcemy bez grafiku, jak nie macie weny no to sie nie udzielać . A nie odchodzić odrazu . ![]() Wrzuć na luz,
nie kocham cię już . I myślisz że cię kocham - nie wiesz jak bardzo się mylisz.
#4806 |
Zakorzenienie
|
Kocham Was pierniczki ♥
Gdybym tak przez chwilę mogła znaleźć się w innym miejscu niż to w którym obecnie jestem, gdybym tak choć na moment przestała myśleć o tym o czym właśnie myślę, gdybym tak mogła podejmować beztrosko decyzje które nie zależą od nikogo ani od niczego, gdybym tak mogła przez moment być kimś innym niż jestem - byłabym szczęśliwa? Gdybyś spadł ze swojego ego na swoje IQ, to byś się zabił. Tylko starożytni Grecy mieli bóstwa pijaństwa i radości - Dionizosa i Bachusa. My mamy za to Freuda, kompleks niższości i psychoanalizę. Boimy się wielkich słów w miłości, a lubimy je w polityce. Smutne pokolenie. Szczęście nie jest wcale mglistym marzeniem. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-10-31 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I’d be wishing You were here to be everything that I’d be looking for. / chciałabym byś przy mnie teraz był, był tym wszystkim czego ja oczekuje. every time You hold me, hold me like this is the last time. <3 / za każdym razem gdy masz mnie w swoich objęciach, obejmuj mnie jakby to miał być ostatni raz. <3
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-10-31 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd ojejku. Proszę Pani.. ja Pani dziękuję. normalnie po nóżkach całuję. olbrzymi to zaszczyt dla mnie ![]() ![]() nienaruszona - o tak. gadasz od rzeczy. popieram ![]() `i znowu ścigamy się na to kto wyśle więcej buziaczków. Diabła warte to nasze życie. Te wszystkie nasze sny, marzenia, nadzieje. Gdy słowa już daremne, myśli daremne, a wyobraźnie nie chce się już wyobrażać, jeszcze tylko muzyka. Jeszcze tylko muzyka na ten świat, na to życie. Prawdziwa miłość mało umie. Co ma człowiek tak naprawdę z życia? Za te wszystkie starania, zabiegi, bezsenności, strapienia, co ma? O, króciutki już dzień. Króciutki. Ani się w nim człowiek już mieści. Jeszcze się nie skończy, a tu noc. I po co tyle tej nocy? Po co? Opuszczone miejsca umierają. Tak jak i ludzie/ ` |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
' Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro?
Każdy z nas podejmuje w życiu decyzje, ale czy to te właściwe? czy gdybym wybrała tę drugą opcje byłabym szczęśliwsza? nigdy się tego nie dowiem... Czy gdybym urodziła się wcześniej byłabym inna, zapewne tak, ale czy lepsza? Są pytania na które lepiej nie znać odpowiedzi, ponieważ mogą przynieść tylko ból i rozczarowanie... '
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
Kurde. dziewczyny.!
Jeszcze trochę i nikt na opisowym nie zostanie. ![]() *** Zbyt często używane słowo‘ kocham ’ straci swoją wartość . *** Change my life, and change my World . Simply , change me . Please Zmień mój świat i zmień moje życie. Po prostu zmień mnie. proszę ***
![]() |
#4811 |
Wtajemniczenie
|
moje dzisiejsze:
"Trust me, I'm a psychopath" ![]() "-I'm not married to you! -Yes, you are, get used to it! <slam!>" i tłumaczenie dla kogoś kto nie zna ang: Zaufaj mi, jestem psychopatą -Nie ożeniłem się z tobą! -Tak, ożeniłeś, przyzwyczaj się do tego! <uderzenie w twarz z tzn liścia>" ![]() oba teksty są z serialu Jekyll, trzeba obejrzeć żeby zrozumieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Raczkowanie
|
'Nagraj wiadomość' - Słowa które
zawsze słyszę dzwoniąc do Ciebie
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
już nawet tytoń nie działa na mnie uspokajająco.
nie na widzę Twojej szczerości po kilku %, Twoich pretensji o to, co stało się tak dawno. a przecież mówiłeś, że już Ci nie zależy. nie mam siły na pokazywanie jaka to jestem szczęśliwa. końca problemów jak nie było, tak i nie ma. może kiedyś w końcu odkryjemy kim dla siebie jesteśmy. to ja dziękuję Ci za takie słowa. To co przeczytałam było jedyną miłą rzeczą jaka mnie dziś spotkała. mam nadzieję, że już nie znikniesz na tak długi czas. ![]()
![]() |
#4815 |
Rozeznanie
|
Pod poduszką trzymam każdy sen o Tobie. Może kiedyś jeszcze będę chciała Cię zobaczyć.
Brakuje mi ciepła Twoich rąk, które tak często nie pozwalały, by moje zmarzły. Nie potrafię Cię rozgryźć i to mnie zniechęca, nigdy nie lubiłam przegrywać, nie wiedzieć czegoś. Niektórzy ludzie uzależniają się od innych. Nie miałabym nic przeciwko temu, aby on uzależnił się ode mnie. Ciągle mam Twoje słowa zapisane w sms - ach. Nie potrafię Cię rozgryźć, ani nawet zrozumieć, do Ciebie jest po prostu osobna instrukcja obsługi.Z każdej perspektywy patrząc na mój stan emocjonalny powiem , że tęsknie. Być może jeszcze kiedyś spotkamy się przypadkiem na ulicy , spojrzymy na siebie z uśmiechem i na nowo się poznamy. Nie mogę tylko jeść , spać, a wszystko leci mi z rąk to naprawde nic wielkiego...Zawsze będziesz tym najlepszym, tym którego najbardziej kocham i chcę mieć do końca. Kiedy pierwszy raz Cię ujrzałam, nie pomyślałabym, że mogłabym Cię kochać.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-10-31 o 18:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Raczkowanie
|
Lubię, gdy jesteś szczęśliwy. ____________ I just wanna die in your arms. |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
cześć laseczkii
![]() ![]() ![]() ![]() niebawem koniec części XXI ![]() kto zakłada następną? ![]() _________________________ _ złocisty księżyc lśni w okiennej ramie juz.
jesteś zapowiedzią klęski. jesteś grzesznych marzeń stacją miłosną komplikacją. <3 Kiedyś, chcieliśmy trzymać się za ręce, teraz 'cieszymy się' z naszej przyjaźni. Nawet jeśli się dowiem, że nie ma jutra, to niczego nie będę żałować, bo dostałam od świata wszystko co najwazniejsze, Ciebie <3 _______ turka , absorbeed <33
Uwielbiam moje życie z Tobą. Trzymam Cię drogo będąc w cieniu Twoich kroków. ![]() ![]() My <3 moje prace ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-10-31 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Przyczajenie
|
' pokochałam te chwile, w których łapałam Cię na wpatrywaniu się we mnie . ' ' wiesz, pewnie jeszcze wczoraj wróciłabym do Ciebie, pewnie o wszystkim bym zapomniała, znowu kochałabym Cię nad życie. na szczęście ' wczoraj ' minęło . ' ' mam prawo za tobą tęsknić . i właśnie z tego prawa korzystam ' ' wiedziałam , że mnie skrzywdzisz . nie sądziłam , że tak szybko '
#4819 |
Zakorzenienie
|
Jesteś czy Cię nie ma to i tak już bez większego znaczenia
Odejdź, ja wcale nie zamierzam za Tobą tęsknić...
![]() |
#4820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() __________________ "
Dziewczyno , zmień swoje nastawienie i biegnij. Rzuć mu się w ramiona, tak po prostu, bez przyczyny. A później powiedz , że jednak nie tych ramion szukasz i tak jak On rzuć się w ramiona kogoś innego, na jego oczach. Może wtedy zrozumie, co traci… Życzę Panu dużo szczęścia i miłości, a poza tym rozumu i tego, żeby się Pan w końcu nauczył, że dziewczyny to nie zabawki. wtedy do niej dotarło. on przecież kocha inną. i harmider ulicy na której była, chociaż tej najbardziej ruchliwej, jakoś.. ucichł. jej świat się zatrzymał. były takie noce, że rozmawiałam o Tobie z księżycem . chyba jeszcze nigdy nie widziałam tyle bólu na jego twarzy. ale nie miałam zamiaru cofnąć tego co powiedziałam. kiedy ja miałam przez niego łzy w oczach mówił tylko, że "przeżywam jak stonka wykopki". "
![]() |
#4821 |
Zadomowienie
|
Chciałabym umieć być szczęśliwą bez powodu. Chciałabym umieć bawić się i śmiać z najgłupszych rzeczy. Chciałabym być mniej wrażliwa i nie przejmować się żadnym złym słowem. Chciałabym. Szkoda tylko, że nie potrafię być szczęśliwa od tak. Jeszcze na to za wcześnie.
"życie nie polega na oddychaniu, ale na chwilach które wstrzymują oddech." wielka miłość. wielkie łzy. `zimne spojrzenie gwiazd.
![]() |
#4822 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyno ![]() ![]() ![]() no i z nienaruszona zgodze się w 100% ![]() ♥już tyle zjedzonej czekolady, a umiechu wciąż nie widać .. ♥ niedokończony sen już drugi raz się nie przyśnił . ♥ mówią że mam słabą głowe, bo upijam się Twoją miłością ♥ w plastikowym domu, wśród plastikowych mebli, otoczona plastikowymi ludźmi.
![]() |
#4823 |
Rozeznanie
|
a ja powiem tak, że czy wam się podoba czy nie, ale ja z opisowego nie odchodzę i nie zamierzam, dziękuje bardzo za uwagę
![]() różnica między idiotą a idiotką? Idiotka w odróżnieniu do idioty czuje. stale gubię się pomiędzy ludźmi bez duszy, którzy spieszą się donikąd, by za jakiś czas skrzywdzić kogoś na nowo. mgliście realna prawda. brakowało mi tego wszystkiego, tęskniłam i wczoraj zdałam sobie z tego sprawę. tęskniłam, ale wolałam nazywać to całkiem inaczej. gdy chcę zmieszczę się w Twojej dłoni. On nie potrafi jej wybaczyć, że zrezygnowała bez wytłumaczenia, Ona nie potrafi mu wybaczyć, że postąpił jak ostatni cham, lecz nie miała odwagi powiedzieć mu, że wie.
#4824 | |
Zakorzenienie
|
wzruszyłam się, ogromnie. postanowiłam więc coś dodać. całym moim sercem - dziękuję i mam nadzieję, że Cię nie zawiodę, bo Ty Ty tego nigdy nie zrobiłaś ;* Cytat:
zbyt piękne by nie ukraść! ''Wiem, że to tylko marzenia
![]() |
#4825 |
Raczkowanie
|
ja mogę nową częśc założyc?
![]() Pejtiś ![]() `Wszystko jest wiarą pozytywnego rozmyślania, ja nie musze się ścigać jak ktoś chce niech mnie dogania.` Bo widzisz. Kochanie. To nie jest tak,że za Tobą nie tęsknię. Bo tęsknię. Każdego dnia coraz bardziej i bardziej ... Ale z dnia na dzień, dajesz mi do zrozumienia, że nie jestem nią .... Wiesz, kiedy człowiek jest w pełni szczęśliwy? Gdy w najgorszych chwilach wie,że ma w kimś oparcie. Odpowiesz zatem,że praktycznie każdy osiąga pełnię szczęścia. Otóż nie. Osoba ta, wyróżnia się wśród innych. Przy niej czarne jest białe, a białe czarne. Przy niej wszystko jest inne. Prostsze ... To ktoś, za kogo jesteś w stanie oddac życie i jednocześnie ktoś, z kim chcesz je dzielic. Rozumiesz? To jest Twój drugi Anioł Stróż. Ty jesteś dla niego, on dla Ciebie. Tylko szkoda,że mój Anioł o tym zapomniał ...
Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . Edytowane przez turka24 Czas edycji: 2010-10-31 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Rozeznanie
|
notcool - tym co napisałaś udowodniłaś swoją mądrość i bardzo wielkie serce. ♥ i oczywiście wzajemnie myszo.
Niech ktoś zatka mi uszy! Mocno! Nie chcę słyszeć kroków zmierzających do wyjścia. I mimo wszystko chcę Cię zapamiętać jak najmilej. W końcu nigdy nie przestanę Cię kochać, będąc nawet z kimś innym. Ważniejszym. Wierzę, że kiedyś siądziemy obok siebie i pouśmiechamy się do wspomnień. A czy byłam tam kiedyś ? Tam w środku Twojej głowy.. Skakałam z myśli na myśl ? ______ I learned to live half alive and now you want me one more time. Nauczyłam się żyć połową życia i teraz chcesz mnie jeszcze raz. And who do you think you are ? Running around leaving scars, collecting your jar of hearts, and tearing love apart. I myślisz, że kim Ty jesteś ? Wbiegasz dookoła pozostawiając blizny, kolekcjonując swój słoik serc, a miłość rozrywa. You're gonna catch a cold from the ice inside your soul. Przeziębisz się od lodu ze środka Twojej duszy. I hear your asking all around, if I am anywhere to be found. But I have grown too strong to ever fall back in your arms ! Słyszę, że pytasz się wszystkich wokół, gdzie jestem, by mnie znaleźć. Ale wyrosłam na zbyt silną by wpaść z powrotem w Twe ramiona ! Remember how to put back the light in my eyes. I wish I would have missed, the first time that we kissed. Pamiętasz jak przywrócić światło w moich oczach. I marze by tęsknić za czasem, kiedy pierwszy raz się całowaliśmy. / Christina Perri - Jar of Hearts /
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-10-31 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Raczkowanie
|
i znów rozpoczęła się era odchodzenia
![]() naughty_ , _cornflower , istny_paradoks wy wiecie co ![]() ' nikt mniej i nikt więcej
po prostu człowiek ' spójrz na niego tak , jakby jedynym uczuciem jakie was łączyło była Twoja nienawiść do niego . nikt nie pokocha Ciebie bardziej niż ty .
#4828 |
Zakorzenienie
|
![]() nasza tęcza szczęścia blaknie, a ocean uczuć powoli wysycha dotyk twoich zawsze ciepłych dłoni, smak twoich słodkich ust, uśmiech twoich stęsknionych oczu - cholernie mi tego brakuje to ostatni taniec naszych złamanych serc ostatni pocałunek naszych matwych z tęsknoty ust ostatnie spojrzenie naszych zaślepionych miłością oczu ostatni dotyk naszych spragnionych dłoni nie żyjemy grise caroline060 nydee
![]()
![]() |
#4829 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I wiesz, brakuje mi jej. Brakuje mi tej zimnej suki, którą byłam zanim poznałam Ciebie. Łatwo jest udawać. Wystarczy Ci wysłać dwukropek i nawias, a Ty będziesz przekonany, że wszystko jest dobrze. A ja siądę, zapalę papierosa i wszystko będę miała GDZIEŚ. Czułam, że ta znajomość musi mieć ciąg dalszy. Niewżne jaki. Po prostu dalszy. Nie istnieje szczęście doskonałe. Chciałabym. Po prostu chciałabym usłyszeć od Ciebie, że żałujesz. To wszystko. Świat jest zbyt idealny. Niewarto niszczyć siebie, dla kogoś. A kiedy za mną zatęsknisz - pamiętaj, że pozwoliłeś mi odejść! Bez zbędnych sentymentów. Nie rań mnie już wiecej
![]() |
#4830 |
Raczkowanie
|
- Shut up! - Will you rape me now? - If you want. - Should I pretend frightened on principle? / - Zamknij się! - Będziesz mnie teraz gwałcił? - Jeśli chcesz. - Powinnam udawać przestraszoną, tak dla zasady? ____________ I just wanna die in your arms. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.