|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
z trudem, ale przełknęłi, że myję się aż codziennie ![]() oczywiście pod prysznicem, bo za wannę było darcie japy, że wodę marnuję, a oni potem tyyle płacą
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mówiłam już, ze MUSISZ się jakoś za jakiś czas wyprowadzić?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-31 o 20:47 |
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś się na pewno wyprowadzę Jeszcze mi życie miłe
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mieszkałam tfu, tfu z teściami też wysłuchiwałam o tych kąpielach (a prysznica nie było ) i myciu włosów zbrodnia normalniea teraz też zdarzają się komentarze, że duuużo wody zużywamy, wiadomo Flo się myje , a rachunki trzeba płacic ![]() od jutra zarastam, Maja dołącz
|
|
|
#4147 |
|
Nindżopesz
|
Jakbym mało miała opóźnień w wirtualnym życiu to jeszcze dysk mi padł
Bojem siem o wszystkie fotki, mp3, linki do Bardzo Ważnych Stron WWW itd. No i muszę się prosić TŻta o zalogowanie na laptoku ![]() Wpadła dziś teściowa - jakiś dzień dobroci. Nagle wszystko mamy ładne i jeszcze dała mi maszynę do szycia Singer przerobioną na stolik ( |
|
|
|
#4148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4149 |
|
Nindżopesz
|
Maja, to jakiś koszmar. Mnie dziadek zawsze narzekał, że za często i za długo siedzę w wannie. Po przeprowadzce siedziałam więc prawie codziennie przez godzinę
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Żeby to tylko nie było zaraźliwe! Jeszcze nam może oddać swój telewizor
|
|
|
|
#4150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
częste mycie skraca życie! Cytat:
Nawet dzisiaj mi nie dała mama pospać tylko o 11 wpadła do pokoju "Wstawaj! my już z kościoła wróciliśmy, a ty jeszcze leżysz! Przecież nie wróciliśta tak późno, słyszałam jak do domu wchodziłaś, to już się wyspałaś!" ![]() Szkoda, że jak wróciłam, to jeszcze nie wylazła z alkomatem mnie sprawdzić. Miałam ****a taki chuch, że ją, niepijąca, ubiłoby na miejscu ![]() Cytat:
ściskam, bo wiem, co to znaczy...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 21:06 |
|||
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teraz jestem tam rz od wielkiego dzwonu więc już się to we wspomnieniach zatarło ,ale chodziłam najeżona tak jak Ty
|
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może np skorzystać z tej Waszej toalety, z której zapierała się, że nie bedzie korzystać? Przemyślała to i teraz jej głupio i chce się toaletowo wkupić ![]() Cytat:
Qp jej alkomat to będzie wychodziła ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4154 | |
|
Nindżopesz
|
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
śmierdziserki są ok. Z wyjątkiem tych, po których się pawiuje
![]() Zegar przestawiony, godzina niby młoda, a ja padam na twarz. Idę się umyć, posmarować olejem śliwkowym (trochę przyjemności nie zaszkodzi, a i na zmarchy dobrze robi) i zmykam spać
|
#4156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() skóra się wyciera i człowiek umiera ![]() Cytat:
zanotowane
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dać jej powód do przypuszczeń, ze piję? Dziś tak łatwo łyknęli tekst, że się czymś do jedzenia strułam i już wczoraj mnie żołądek bolał, ze aż byłam w szoku może dlatego, że mój starszy też nie rzyga po alko, to nie skojarzyli tego z imprezą i chlaniem? Chyba ta rakija mnie tak potelepała, brr... więcej tego gówna nie tknę ani żadnego bimbru noł łej spać mi się chce, ale muszę poczekać, aż mi wszystkie warstwy frencza wyschną na pazurach ![]() Się zastanawiam usilnie, czym jutro pachnieć - Poisonem, Koszmarą albo Avignon ![]() Ale obojętnie który wybiorę, to rodzinka na cmentarzu może odnieść wrazenie, że śmierdzę, jakbym się z krypty albo z helołina urwała W ka,żdym razie taką mam nadzieję
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
To przy nich nigdy alko nie piłaś?
![]() Cytat:
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
przy nich, to najlepiej, żebym sączyła lampkę wina cały wieczór
![]() O, właśnie miałam rewizję - mama leząc do łazienki zobaczyła, ze się u mnie świeci i wlazła "Idź spać, czego siedzisz!" Czy ja mam 25 lat, czy metryka kłamie, bo czuję się na 5? ![]() no właśnie o to chodzi, że te dymne "smierdziele" kuszą, bo mniej pasują ![]() Zobaczę jutro jak wstanę na co mnie ochota najdzie ![]() Dobranoc Bajdełej, czym Waszym zdaniem mógłby pachnieć Edek Nozycoreki? ![]() Dla mnie to chyba miksem wzruszającej niewinności z zimnym metalem ![]() I z nutą lodu ![]() To wymyśliłam...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 22:04 |
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że to było o 12 w nocy nie 10 ![]() Ooo nie no i idziesz spać? ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
musze się wyspać, bo mnie jutro będą ściągać z wyra z samego rana
![]() Jeszcze tylko raz motywu z Edwarda wysłucham ![]() Uwielbiam ten film, wzrusza mnie do bólu ![]() I pa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-31 o 22:07 |
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
a na grzędzie siedzi Polly
|
|
#4163 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zdycham mam 38 st
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Polly. Nie siedź na grzędzie, tylko pakuj się do łóżka
Pooglądałąm sobie Aidana z SATC na YT i teraz spać nie mogę ![]() ![]() Idę sobie zrobić mleko z miodem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Maja
![]() Polly zdrowiej! Ale mam zmułę znowu... Miałam iść na cmentarz i pogonić bachory z halołyna, ale mi się nie chciało... |
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
ale na/w sobie , czy w pomieszczeniu, bez znaczenia jednak i tak za ciepło dobranoc znalazłam fajne forum o płazach, gadach i robaczkach
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-31 o 23:31 |
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam pooglądac buty - ktoś wklejał chyba co nie ?
Madzik nie oglądaj Aidanów przed znem to nie robi tak dobrze jakbyśmy sobie tego życzyły - ja kiedyś oglądałam i to jest zło - i jest potem źle ja również będę kartoflankę szamać bóg raczyw iedzieć jak długo - klikłam Sensuusa Noira - <ikonka sama wale się młotkiem po łbie> no ale dziś tak go wdychałam że bym wsysła nosem tester w perfumerii ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
sie nie dziwię TZtowi że nakazał zanabyć - seksi przydadzą sie też "po domu" no i wreszcie zobaczyłam te Twoje osławione grube łydy - nono ledwie się an zdjeciu zmieściły a to dziwne z tymi oficerkami bo kurde ja się wszędzie na oficerki napotykam |
|
|
|
|
#4168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tż powiedział żem wybredna i dlatego dotąd nie kupiłam ,ale co On tam wie
![]() No są ,są ale nie takie które by mi pasowały ![]() Łydy som grube,naprawdę ze 37 cm w obwodzie i jedne oficerki były za ciasne![]() Jejuuu wlazłam na wizaż i znowu czytam o minerałach
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to normalność - czemu mamy kupować coś co nam nie odpowiada ? a tak bajdełej to chopy som też "wybredne" i to baaaaaaaaaaaaaardzo - ciekawe czy Twój kurtke kupi np pierwszą z brzegu ? często mają wyśrubowane kryteria |
|
|
|
|
#4170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On w ogóle nie znosi sobie kupować czegokolwiek Ale tę przypadłość też chyba ma wielu facetów
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to kiedy do jasnej ch**ry mam w domu siedzieć i spać, jak mnie całe *******one dnie w domu nie ma???
zbrodnia normalnie
, a rachunki trzeba płacic

zanotowane
Chyba ta rakija mnie tak potelepała, brr... więcej tego gówna nie tknę ani żadnego bimbru noł łej
spać mi się chce, ale muszę poczekać, aż mi wszystkie warstwy frencza wyschną na pazurach