|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Hej dziewczynki,
Ja siedze u rodzinki na wsi, jest miło i spokojnie. Wczoraj miałam po południu robiony zastrzyk, tak się bałam a nie bolało wcale. Ciągnął mnie wczoraj ten jajnik lewy, po zastrzyku też. Dziś już mniej. Natomiast w sumie za namową Scio wczoraj w nocy spróbowaliśmy naturalsika (także abstynencji będzie niecałe 3 dni) I chyba dobrze zrobiliśmy, bo rano zmierzyłam tempkę i wyszedł mi skok o 3 kreski!!Acha-cholera zapomniałam o zmianie czasu i zmierzyłam godzine za wcześnie- JAKA TEMPKE mam sobie wpisać jak wyszło 36.7?????? Więc chyba wystartowała mi ta owulacja- nie wiem czy jest sens podchodzić w takim razie do tej inseminacji...przecież to dopiero za 2 dni, komórka jajowa tyle nie przetrwa...
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
spadam się ogarnąć... Dobranoc laseczki
|
|
|
|
#2643 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy czerwono-czarny także też go zostawię dla pokolenia Moja ma tez fajny bo nie przemakalny z jakiejś tam firmy takiej narciarskiej i jestem mega zadowolona a kupiłam go w lumpku za 8 zł jest jednoczęściowy i nie za mieniła bym go na 2 inne nigdy.---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Kochana niestety Ja sie nie znam ,więc nie pomogę ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Drinka nie wypije, bo już mam dość. idę spać DOBRANOC
|
|
|
#2644 | ||
|
Zadomowienie
|
hej laseczki
kurcze ale nadrabiania ! tak to jest jak się zanedba forum. Mój tż znów przy playstation no bo przecież DŁUUUGI Weekend to trzeba grać!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- a kto tu ze mną posiedzi? nikt? <foch> |
||
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
ja
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- black angel posiedze z toba tylo męza zleje zaraz wracam
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ja tylko na chwilę , bo śpiaca jestem i zaraz pod prysznic idę .Laski nie mam okresu , poczekam jeszcze do jutra i we wtorek TŻ kazałam kupic test tak wiec w srode jak nie dostane okresu będe testowała
Lisku cieszę sie ,że wszystko oki z małym co do bólu ja też miałam i po 2 tyg urodziłam. Myszko fajne ubranka dla Juleczki ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Scio co do bólu ja na początku miałam taki jak przed @ a potem do 13 tc zwijałam sie na maxa bo tak bolała mnie macica katorgi straszne 3 razy dziennie nospa szła a nieraz i 4,5 razy
|
#2647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Oki spadam
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem
![]() ja jak zwykle po nocach he he:0 w dzień siedzialam z tż i byli znajomi na kawce ![]() własnie grałam z mężem w pleya i znokałtoweałam go w boksie -cudne uczucie he he---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Basimka własnie przeczytałam że @ brak za co mam tryzmac kciuki za przyjście@ czy za pozytywny test?
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aa2 jak dobrze, że jesteś ( nie jestem sama tej nocy!), ja się do play'a dzis nie dotykam, wczoraj odśpiewałam wszystkie 3 płyty singstar. Imprezka była udana ![]() Mój oczywiście umówił się z kolegą na wirtualne wojny od 22 i teraz znów młuci o życie! a ja zrobiłam zdjęcie mojej dyni http://blackangel86.flog.pl/ i w ten miły sposób spędzam Halloween |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
dynia superasna
![]() w ogóle przejrzałam twój blog i zdjecia super -naprawde kobito ty to juz spokojnie możesz za to kaskę pobierać ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- co do playa to ja sie dzis sama wciagnełam musiałam sie troszkę wyżyc więc boks był bardzo odpowiedni
|
|
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
heh, cieszę się, że Ci się podoba
![]() ja dziś kochana nie mam sił by się na czymkolwiek wyżyć, energię mi odebrało całkiem. Tak ciepło na dworze, a teść tak dowalił węglem do pieca że termometry pokazują ponad 27 stopni ... chodzić na golasa to jeszcze za dużo ! |
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
własnei szuakm na allegro jakis fajnych rzeczy dla dzieci
mam dwie kumpele które własnei są w rozsypce jedna ma termin na 5 listopada wiec prawie już a druga za 3 tyg wiec tez w kazdej chwili i jak dzidzia sie urodzi to musze miec jakiś fajny prezencik wiec za wczasu szukam![]() a w ogóle obie przed porodem musiałam zobaczyć i pogłaskac po brzuszku wczoraj byłam u tej co ma termin na 5 a dzis ta druga była u mnie wiec zaliczone końcowe głaskanie musiałam sie spieszyć bo jeszcze by urodziły wczesniej i juz tylko mogłabym ucałowac kruszynki poz brzuszkiem![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
bo zapomnielismy wyłaczyć kaloryfer
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Rozeznanie
|
hej nocne marki
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
25stopni to jeszcze do wytrzymania jest, ale 27 to już lekka przesada, jak włosy mi się pocą godzinę po umyciu hehe ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- hej hej Karolcia :0 to co dziś robimy? Kawały opowiadamy? |
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
a ty co nie nocny marek? he he
jak tam Karolinko samopoczucie? mam nadzieje że choć troszke lepiej co do kłótni z tz to może to stresik przedslubny? my przed slubem tez pare razy sie mega scielismy ale po slubie musze powiedziec prawie w ogóle sie nie kłócimy
|
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem chętna na wszystkie formy rozweselenia
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka kupiłmam dwóm innym koleżanką wczesniej- teraz chciałam wymyslic co innego![]() kiedys tez juz miałam okres na kupowanie misiów (takich mięciutkich przyjaciół maluszków) no i teraz zaś mi sie odwidziało i szukam czegos oryginalnego
|
|
|
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
to będziemy Cię łaskotać
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
no to fotki na rozweselenie:
|
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
|
|
#2663 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeanalizowałam sobie na sucho i poprostu mam nie wyparzony jęzor ,a on w ślad za mną Głupia sprzeczka zamieniła się w tornado ze wszystkimi wyrzutami które były w sumie błahostkami prze te 3 lata. wypomnieliśmy sobie wszytsko..ehh Było oko za oko. Narazie foch na całego . od wczoraj,ani telefonu,ani smsa,nic nic. On na gg dostępny i ja i ani słówka..Nie wiem czy to stres czy co ,ale powiedzilismy sobie wszytsko. Kłócimy się -normalne ,ale wczoraj to o jezuuuuuuuuuuuu. Mam nadzieje ,że się odezwie Mi będzie cięzko wykonać pierwszy ruch,bo hmmm no nie oszukując nikogo jestem strasznie zaciętą osobą. Ja powiedziłam w sumie za dużo na samym początku,ale on powiedział takie rzeczy na sam koniec że szczena mi opadła,i na dodatek wyszedł ,jak ja chciałm jeszce rozmawiać a ja tego nie NAWIDZEEEE .---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- http://i49.tinypic.com/14udhsg.jpg http://img22.imageshack.us/img22/988...watorypl23.jpg http://img248.imageshack.us/img248/3231/upas.jpg http://img36.imageshack.us/img36/2307/2231q.jpg |
|
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana skoro wyrzuciliscie z siebie wszystko co kumulowało sie przez 3 lata to nie dziwne że az tak sie pożarliscie, musicie ochłonac i jak sie kochacie to pomimo tego co sobie powiedzieliści ebedzie dobrze, ja jestem nerwus i mieliśmy z 2 czy 3 akcje gdzie poleciało wszystko ale chyba dzieki temu jest teraz tak jak jest czylii bardzo dobrze nie wiem jak ty ale ja jestem strasznie uparta zawzięta i zawsze musi byc na moim, no i jestem strsznie "wredna" wiec nie jestem łatwa osoba i mój mąz duzo musi mi ustepować, ja zdaje sobie sprawe ze nie zawsze dobrze robie kiedy sie na nigo złoszcze ale taka juz jestem i on to zaakceptował, kiedys mu powiedziałam ze nie od dzis jestesmy razem i wiedział jak jest ja pewnych rzeczy nie odpuszcze i tyle!wzieło sie to z pewnych rzeczy i on o tym wie dlatego zawsze to on zazwyczaj wyciaga reęke(dobrze ze bardzo rzadko sie to zdarza a od ślubu to mieliśmy 1 powazną kłótnie ale to ewidentnie przegioł i do dziś czasem mu to wypomne taka ze mnie wredota no ale jak chce mu zagrac na sumieniu albo co to wypomne a jak)
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne te obrazeczki dodawacie |
|
|
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
Co do przepraszania to też jestem cięzka zwykłe przepraszam nie przechodzi
jak już chce się pogodzić Udaje focha ,żeby przeprosił pareeee razy i powiedział jeszce dużo miłych rzeczy i do tego jeszcze na coś się zgodził co wcześniej było na absolutnie nie. Taka jestem wredna baba. ake narazie się nie zanosi na przepraszanie
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie widze obrazków od Karolinki buuuuuuuu
|
|
|
|
#2668 |
|
Rozeznanie
|
a jeszcze jestem wkurzonaa,bo dziś połowa cyklu. śluz tak jakby płodny,bolał brzuch ,tem troszenke podskoczyła więc można by było prłobować a tu wielka dupaaa
|
|
|
|
#2669 |
|
Zadomowienie
|
Zatęskni to przeprosi, może też się zawziął
![]() Hehe, wiesz u nas to już czasem dochodzi do takich ekscesów że ja się obrażę, on mnie przeprasza, ja dalej nic jak kamień ( no niech się kurde bardziej postara) a wtedy on się obraża i ja go przepraszam (a on się obraził, że ja obrażona jestem i się nie chcę odobrazić ) heh masło maślane---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- jak nie widzisz jak to są linki? |
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jeszscze potem przez parę dni potrafie sie upomnieć o przywileje z racji tego że przeskrobał |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

(także abstynencji będzie niecałe 3 dni) I chyba dobrze zrobiliśmy, bo rano zmierzyłam tempkę i wyszedł mi skok o 3 kreski!!

nie mam w ogóle ochoty

Głupia sprzeczka zamieniła się w tornado ze wszystkimi wyrzutami które były w sumie błahostkami prze te 3 lata. wypomnieliśmy sobie wszytsko..ehh Było oko za oko. Narazie foch na całego . od wczoraj,ani telefonu,ani smsa,nic nic. On na gg dostępny i ja i ani słówka..Nie wiem czy to stres czy co ,ale powiedzilismy sobie wszytsko. Kłócimy się -normalne ,ale wczoraj to o jezuuuuuuuuuuuu. Mam nadzieje ,że się odezwie