|
|
#1291 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie cz. III :)
zawsze po miesiacu jakos mi mijaly a teraz nadal sa i mam nadzieje z ejuz tak zostana
![]() wiem ze toba, ale droga sprawa strasznie, nie stac mnie by 1000funtow za takie cos se placic:P |
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Mnie po 2 latach dalej trzymają i maślane oczy mam jakbym tylko co Go poznała:P Całe życie juz chyba będę tak głupio wyglądać :P
Aj, ja tam namietnie w totka gram z nadzieją, że w końcu trafię coś więcej niż trojke i gwarantowane 20 zl:P
Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy.— Jan Twardowski KLIKNIJ PROSZĘĘĘĘĘ!!!! Bawię się z Luksją na Wizaz.pl Kliknij i pomóż mi!Edytowane przez Biedrona_88 Czas edycji: 2010-10-28 o 12:28 Powód: literowki |
|
|
|
#1293 |
|
Konto usunięte
|
nie wierze w totka
|
|
|
|
#1294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo jestem ciekawa jak tam Twój klub i jak bym radę dawala A dużo płacisz? A co do diety to podobnie jak Ty, średnio... wiesz jem wszystko co lubię ale w rozsądnych ilościach Słodycze też ![]() Cytat:
znaczy że nie szukała a znalazła! Super Cytat:
![]() Cytat:
U mnie są
|
|
#1295 | |
|
Raczkowanie
|
Też nie wierzyłam, póki moja ciocia nie wygrała kilku fajnych tysięcy :P
Cytat:
![]() Ufff, no mam nadzieje, że biblioteka mi wszystko wyjaśni Dzięki za odp
|
|
#1296 |
|
Konto usunięte
|
ja dzis na weekend do TZ jakz awsze jade
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
ja za jakąś godzinkę jadę do tż spędzimy wkońcu trochę czasu ze sobą bo przez jego pracę przyjeżdża późno,więc jadę dzisiaj do niego wracam w niedzielę a on przyjeżdża we wszystkich świętych i na groby jedziemy
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jutro się widzę z Tż
w niedzielę mam nadzieję też w poniedziałek chyba nie... mamy groby w różnych miejscach więc pewnie się nie zobaczymy....a za tydzień mamy naszą rocznicę )))
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
jutro spotkam się z TŻ
tym razem dłużej, bo mam wolne
|
|
|
|
#1300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale się hamuję.Czy dałabyś radę? Kochaaaana, skoro ja daję radę to każdy sobie poradzi A klub zwykły zwyczajny, ale są fajne instruktorki, właściwie każdą lubię za coś innego. Jedna robi w miarę łatwe układy na stepie ale za to w bardzo intensywnym tempie, inna znowu wymyśla fajne chociaż skomplikowane układy, dzięki którym nie myśli się o zmęczeniu tylko o krokach. U trzeciej natomiast jest nieco luźniej ale dość różnorodnie. I u każdej mi się podoba.A co do ceny - mam karnet Open: aerobik+siłownia, ważny 40 dni i płacę za niego 110 zł. Taki na 16 zajęć aerobiku kosztuje 100zł, na 12 - 90zł. A jak to wygląda u ciebie? Ja widzę się jutro z D. Trochę się za nim stęskniłam, on za mną też (widzieliśmy się wczoraj) ![]() Najgorsze, że wkrótce będzie musiał wyjechać na jakiś miesiąc (zmiana pracy - szkolenia), więc będziemy się widzieć max jeden wieczór w tygodniu... :/ A tak z zupełnie innej beczki - słyszała któraś z was o Amway'u? |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Penny Ur: gdy byłam dzieckiem było bardzo głośno (czyli jakies 20 lat temu) o Amwayu. Najbardziej słynna jest z tego, że działa niczym sekta i robi swoim konsultantom pranie mózgu i raczej nie kojarzy sie dobrze.
Pamiętam, ze w swojej ofercie mieli jakies mydełka i byłyo nie bardzo drogie. Co teraz sprzedają - nie mam pojęcia.
|
#1302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze powiedziawszy nie mam zamiaru chodzić po ludziach i wciskać im jakieś pierdoły. Dodatkowe zajęcie - owszem - ktoś mi coś zleca, ja coś powiedzmy piszę, tłumaczę, dostaję kasę i dziękuję. A nie robienie ludziom wody z mózgu i obiecywanie złotych gór... |
|
|
|
|
#1303 |
|
Konto usunięte
|
rum popijalam wzoraj z TZ i mam kaca
![]() na lunch wlasnie fishfingers i frytki i jakies co czego nie zrozumialam mi robi ![]()
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym w Amwaya nie wchodziła choćby właśnie przez ich "opinię". Już lepiej spróbować w Avonie czy Oriflame. Piramida to coś troszkę innego, kojarzącego się raczej z wpłatami pieniędzy, ale podobieństwo w sumie jest. A tu chodzi o typowy MLM. Ciekawe artykuły: http://www.cneb.pl/a/1789.html http://www.psychomanipulacja.pl/tem/amway.htm http://www.psychomanipulacja.pl/art/...o-sukcesie.htm http://www.psychomanipulacja.pl/art/...ich-marzen.htm
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-10-30 o 16:14 |
|
|
|
|
#1305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za linki. Chętnie sobie poczytam. |
|
|
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie to miałam na myśli Cytat:
Chętnie bym spróbowała Tam gdzie 2 m-ce chodziłam płaciam 100 zl za karnet open (była promocja i chyba jeszcze jest)i mialam w tym silownie do oporu i aerobik niby 3 razy w tygodniu, ale właściwie można było chodzić ile się chcialo bo jak przy wejsciu dawalas karte to nikt nie sprawdzal czy idziesz na sale fitness czy na silownie czy saune Zatem do woli korzystalam Muszę tam iśc, moze w następnym miesiącu?A teraz chodzę na sam aerobik i płacę 50zl za 14 wejśc- to chyba najtansze co znalazłam ale wcale nie jest żle!
|
|
#1307 |
|
Raczkowanie
|
Co tak tu cicho dziś wieczorem?
![]() Wszystkie rozjechały się do rodzin? Ja cały dzień przesiedziałam w domu - co zdarza mi się niezwykle rzadko ostatnio ![]() A - i napisałam smsa koledze co mi proponował ten amway - że zdecydowanie w to nie wchodzę ![]() Kachaaa - lubię ten twój awatar ![]() |
|
|
|
#1308 |
|
Konto usunięte
|
a dzieki
![]() tez go lubie i postanowilam do niego wrocic ![]() ja u TZ |
|
|
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś popołudnie z moim Tż spędzałam... jej jaki on słodki...
za tydzień nasz pierwszy roczek hehe normalnie szczęśliwa jestem
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze dziewczyny, ale jestem zaganiana przez ta uczelnie i jestem totalnie w tyle z watkiem
(Czemu Motylicaja ma bana?!?!? |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podrzucę tu link to wypowiedzi Tadzieusza. |
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
O lol.. jaki to w ogóle miało cel ;/
____ przeczytalam troche stron wstecz i jestem w szoku. Edytowane przez Flaviek Czas edycji: 2010-11-01 o 14:57 |
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1315 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Wtajemniczenie
|
ale padam po dzisiejszym dniu
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez padam
|
|
|
|
#1318 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie chcę jutro do pracy
|
|
|
|
#1319 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja Twój
Super kawka...Cytat:
Cytat:
Cytat:
I co, teraz motylek w ogóle nie moze pisać? U mnie ostatnich kilka dni minęło szybko... Skupiam sie na pisaniu pracy mgr i idę do przodu choć powoli...
|
|
#1320 |
|
Konto usunięte
|
a ja w weekend z TZ na bonfire night pojdziemy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Kliknij i pomóż mi!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale się hamuję.

hehe normalnie szczęśliwa jestem
(