Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-31, 10:44   #1741
Integirl
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
A takie pytanko - używasz zalotki? Ja mam jedną i męczę się okropnie Nie mogę chwycić rzęs zaraz u ich nasady, bo policzek mi przeszkadza, tak jakby i podkręcając, łamię je w połowie, co wygląda bardzo źle. Doradzisz, co z tym zrobić? Oczywiście inne Dziewczyny też proszę o radę, jeśli wiedzą jak pomóc
ja też mam problemy z zalotką niby chwyta rzęsy i wogóle ale nie widze żadnego efektu może to też zalezy od zalotki, , ja swoją mam z rossmanna, to może nie za bardzo ?? no sama nie wiem

a co do dnia dzisiejszego to też zamierzam dużo SPAmować , bo dzień wolny i jest na to czas , w planach:
- pielęgnacja paznokci - ostatnio tak wszyscy zachwalali że calkowicie się połamały i dzisiaj muszę ściąc na zero i ostra kuracja się zacznie
- wykończyć zel chlodzący z ziaji po prysznicu , masowanko
- pielęgnacja twarzy, pryszcze zaatakować kremem punktowym linoderm acne - przy okazji polecam
- zadbac o stópki, może kapiel w specjalnym urządzeniu masującym
- witaminki dzisiaj wzięte
- będzie ruch jesli samopoczucie będzie dobre , bo dzisiaj dzień @ i wszystko jasne
no i mam postanowienie na dziś - Nie zjem sernika który mama wczoraj upiekła !!! a musze wam powiedzieć że jest mega pyszny ale skoro moje odchudzanie calkiem dobrze idzie (czytaj : kg spadają) to nie można tego zepsuć
no to mykam do łazienki działac
Stary 2010-10-31, 10:51   #1742
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 10:53   #1743
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
samaraNW ludziom to się nudzi, żeby pisać samemu do siebie. A może podasz linka, gdzie to znalazłaś?
tu można znaleźć różne, zabawne historie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470103
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 11:01   #1744
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kochane
Przepraszam z góry za moją nieobecność, ale wynika ona z tego, że miałam wczoraj i przedwczoraj tak wolny internet, że głowa boli, nie wiem co się działo, jakieś problemy były i nawet strona główna włączała się przez ...7 min ! No porażka jakaś...
Ale dbałam o siebie I to dokładniej niż w tygodniu, bo w piątek miałam to spotkanie z naszego miniprzedsiębiorstwa (nawet zdjęcie naszej "firmy" jest na portalu naszego miasta - reklama za darmo hehe ) a wczoraj byłam na imieninach u taty Tż'a

Ogólnie od wczoraj mam naprawdę okropny humor przez mamuśkę, ja kiedyś przez nią zwariuję I do tego Tż wkurzył mnie w piątek, a wczoraj wieczorem to już w ogóle przegiął i dzisiaj mam ochotę zrobić mu taką jazdę, że naprawdę

Byłam wczoraj sobie na takich mini zakupach - zrobiłam nalot na 2 ciuchlandy i upolowałam sobie 3 bluzki A ile ludzi w tych ciuchlandach!! I co najśmieszniejsze, nie widziałam tam chyba w ogóle osób, które narzekałyby na swój stan finansowy - wszystko takie świetnie ubrane itd. - fajnie, że ludzie zaczynają się coraz bardziej przekonywać
I jeszcze w Ross kupiłam żel punktowy Under Twenty z tej nowej linii , 2 maseczki drożdżowe Sorayi i podkład Lirene City Matt.
Właśnie co do podkładu - chciałam sobie kupić jakiś z Paese, bo miałam Long Cover z tego i był świetny tylko, że świecił się przeokropnie i mnie to wkurzało, bo co chwilę trzeba było go przypudrowywać, bibułek używać itd. , ale widziałam, że mają też matujące, no to poszłam i same jakieś ciemne kolory! No to poszłam do Rossmanna i też patrzyłam na podkłady i też albo różowe albo pomarańcz albo brąz No ja nie wiem oni myślą, że wszystkie jesteśmy spalone słońcem, albo mulatki albo chcemy wyglądać jak mandarynka ?! A chciałam taki podkład do 30zł, bo teraz tak kasy średnio mam, bo na szkołę wszystko idzie, a chcę też sobie zamówić z ebay'a któryś z tych BB kremów, więc nie ma sensu, żebym kupowała nie wiem jak drogi podkład, jak potem nie będę go używać No i z Lirene był tylko taki normalny kolor - najjaśniejszy, beż.
A i jeszcze kupiłam sobie pokrzywę do picia i skrzyp i od jutra zaczynam kurację I żółty kubek z zaparzaczem

Nie wiem, czy teraz uda mi się Was nadrobić, ale postaram się , choć nie ukrywam, że jest tego tyle, że ohohohooo

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

o i jeszcze od razu napiszę, bo zauważyłam - Shadii, Intergirl - ja tak samo jak Intergirl również mam zalotkę rossmannowską i nie narzekam na nią I ja robię to tak - palec wskazujący lub środkowy, jak tam komu wygodniej kładę pod brwią i tak jakby "naciągam" tą skórę do góry, wzrok kieruję w dół i wtedy to już z łatwością zalotka sięga do nasady rzęs i nie łamie ich ani nic + ja trzymam po 15sec. na każdym oku.

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 11:07   #1745
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
(...)

o i jeszcze od razu napiszę, bo zauważyłam - Shadii, Intergirl - ja tak samo jak Intergirl również mam zalotkę rossmannowską i nie narzekam na nią I ja robię to tak - palec wskazujący lub środkowy, jak tam komu wygodniej kładę pod brwią i tak jakby "naciągam" tą skórę do góry, wzrok kieruję w dół i wtedy to już z łatwością zalotka sięga do nasady rzęs i nie łamie ich ani nic + ja trzymam po 15sec. na każdym oku.
Dzięki, spróbuję dzisiaj tak właśnie je podkręcić

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 11:10   #1746
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
tu można znaleźć różne, zabawne historie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470103
taaakk.. ten wątek jest boski

Cytat:
Dzień Dobry Kochane
Przepraszam z góry za moją nieobecność, ale wynika ona z tego, że miałam wczoraj i przedwczoraj tak wolny internet, że głowa boli, nie wiem co się działo, jakieś problemy były i nawet strona główna włączała się przez ...7 min ! No porażka jakaś...
Ale dbałam o siebie I to dokładniej niż w tygodniu, bo w piątek miałam to spotkanie z naszego miniprzedsiębiorstwa (nawet zdjęcie naszej "firmy" jest na portalu naszego miasta - reklama za darmo hehe ) a wczoraj byłam na imieninach u taty Tż'a

Ogólnie od wczoraj mam naprawdę okropny humor przez mamuśkę, ja kiedyś przez nią zwariuję I do tego Tż wkurzył mnie w piątek, a wczoraj wieczorem to już w ogóle przegiął i dzisiaj mam ochotę zrobić mu taką jazdę, że naprawdę

Byłam wczoraj sobie na takich mini zakupach - zrobiłam nalot na 2 ciuchlandy i upolowałam sobie 3 bluzki A ile ludzi w tych ciuchlandach!! I co najśmieszniejsze, nie widziałam tam chyba w ogóle osób, które narzekałyby na swój stan finansowy - wszystko takie świetnie ubrane itd. - fajnie, że ludzie zaczynają się coraz bardziej przekonywać
I jeszcze w Ross kupiłam żel punktowy Under Twenty z tej nowej linii , 2 maseczki drożdżowe Sorayi i podkład Lirene City Matt.
Właśnie co do podkładu - chciałam sobie kupić jakiś z Paese, bo miałam Long Cover z tego i był świetny tylko, że świecił się przeokropnie i mnie to wkurzało, bo co chwilę trzeba było go przypudrowywać, bibułek używać itd. , ale widziałam, że mają też matujące, no to poszłam i same jakieś ciemne kolory! No to poszłam do Rossmanna i też patrzyłam na podkłady i też albo różowe albo pomarańcz albo brąz No ja nie wiem oni myślą, że wszystkie jesteśmy spalone słońcem, albo mulatki albo chcemy wyglądać jak mandarynka ?! A chciałam taki podkład do 30zł, bo teraz tak kasy średnio mam, bo na szkołę wszystko idzie, a chcę też sobie zamówić z ebay'a któryś z tych BB kremów, więc nie ma sensu, żebym kupowała nie wiem jak drogi podkład, jak potem nie będę go używać No i z Lirene był tylko taki normalny kolor - najjaśniejszy, beż.
A i jeszcze kupiłam sobie pokrzywę do picia i skrzyp i od jutra zaczynam kurację I żółty kubek z zaparzaczem

Nie wiem, czy teraz uda mi się Was nadrobić, ale postaram się , choć nie ukrywam, że jest tego tyle, że ohohohooo [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------
no ja u siebie też widzę coraz więcej ludzi w lumpach... a pamiętam jak jeszcze za czasów liceum (wtedy byłam lumpomaniaczką ) niewiele osób odwiedzało lumpki i można było taki perełki znaleźć... a teraz przez to że zainteresowanie tymi sklepami jest coraz większe to... podnieśli ceny u nas...

kurczę, niby dziś długo spałam a i tak mam jakieś wory pod oczami... a tu mnie czeka spacer dziś ważny i muszę jakoś wyglądać...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 13:44   #1747
SlodkaGrzesznica90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
A takie pytanko - używasz zalotki? Ja mam jedną i męczę się okropnie Nie mogę chwycić rzęs zaraz u ich nasady, bo policzek mi przeszkadza, tak jakby i podkręcając, łamię je w połowie, co wygląda bardzo źle. Doradzisz, co z tym zrobić? Oczywiście inne Dziewczyny też proszę o radę, jeśli wiedzą jak pomóc
Hej nie nie używam zalotki. Tylko tusz i nic więcej. Jeśli chodzi o twój problem to hmmm.. a jak długo jej używasz? może to kwestia wprawy? nie mam pojęcia co Ci doradzić, a szukałaś jakiś porad jak dokładnie używać zalotki?

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Przez tą zmiane czasu nie umiałam spać w nocy ;/ Obudziłam się o 4:39 i od tej pory tylko przewracałam sie z boku na bok

Dzisiaj z Tżtem jedziemy do Jury Krakowsko-częstochowskiej pozwiedzać jakieś zamki i jaskinie Ciesze się, bo ostatnio troche kłóciliśmy się i w końcu bd mieć taki dzień na dłuuuuugi spacer
W ogóle wczoraj byłam z nim karmić kaczki i też było fajnie

Haha noo wczoraj była wyjątkowo długa lista Ale zawsze w sobote mam więcej czasu to robie co moge Na płaski brzuch są dobre nożyce

Co do ćwiczeń i diety to ja również zapisuje się. Słodyczy już nie jem od 4 miesięcy, ale za to pizza, lasagne, cheesburgery, kebaby lubią mi namieszać w głowie

Ide pokręcić sobie włoski i zrobić makijaż

no właśnie robię od wczoraj różne ćwiczenia nożyce rownież i co najlepsze? już mam zakwasy o mamo ale słaba kondycja kto by pomyślał ja właśnie mam problem ze słodyczami ostatnio. jeszcze dzis nie odmówiłam pysznego sernika ile to kalorii.. a co do kebabów, pizzy itp oj też mi mieszają w głowie i właściwie zawsze poddaje się ich urokowi hehe.. ostatnio byłam na zaqpach z kumplem i zaczęłam go namawiać na hamburgera <mniam> byłam zdziwiona jego postawą bo on tam na jakiejś diecie jest ( ćwiczy na siłowni) i powiedział że nie będzie jadł tego syfu i możemy iść na coś innego. chyba muszę brać z niego przykład

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Przestań. Wysokie osoby na mnie robią lepsze wrażenie ,a chude nogi . A ty możesz chodzić w obcasach i bez Moje nogi wyglądaja fajnie tylko w obcasach ,bo jakoś tak optycznie zmiejszają się uda A tak to mi się nie podobają. A co do rzęs to może kup sobie takie kępki rzęs, wtedy nikt nie zauważy,że masz sztuczne.
no tak ponoć robią wrażenie ja sama chodziłam w butach na szpili i na wysokim obcasie przez pewien czas, ale teraz jakoś przeszłam na płaskie. wszędzie lotom szybko więc tak mi wygodniej oczywiście jak idę do klubu, na randkę, czy wychodzę ze znajomymi to oczywiście obcasik czy szpilka musi być ale na codzień staram się unikać.
Dziewczyny czy niektóre z was w avatarkach to wy?:P pytam bo nie wiem czy wstawiać swoje zdjęcia tutaj hihi

Edytowane przez SlodkaGrzesznica90
Czas edycji: 2010-10-31 o 13:50
SlodkaGrzesznica90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 14:18   #1748
Soph
Zakorzenienie

hej

z TŻ sie ułożyło..
jakoś od razu mam większą motywację do dbania o siebie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 15:35   #1749
CABIN CREW

dodałam zdjęcie do albumu nowych włosków

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2010-10-31, 17:18   #1750
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Chyba przez tę jesień mam taki paskudny nastrój ostatnio Co się ze mną dzieje, nigdy tak nie miałam

To i ja muszę się nauczyć chodzić na wysokich obcasach, bo mam długie, szczupłe nogi (chyba moja najlepsza część ciała ) i czas je jakoś wyeksponować. I więcej w spódnicach muszę chodzić.

Miesiąc temu ścinałam końcówki i spowrotem są suche, mimo że je często olejuję i po każdym myciu kładę jedwab. No chyba nigdy ich nie zapuszczę

Od paru dni używam na twarz oleju jojoba. Faktycznie dobrze nawilża, na razie nie zapchał, ale tak mi się zmarszczki pogłębiły, że nie wiem Nie wiem dlaczego, jedyną nową rzeczą, której używam, jest właśnie ten olej. Co jest grane?
Stary 2010-10-31, 21:06   #1751
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej , a wy gdzie jesteście ??

Ja już po Spamowanku

kąpiel relaksująca
peeing buzki
maseczka odżywcza na twarz
depilacja
balsamowanie ciała
krem na twarz
krem na dłonie

i dziś wszystko
Stary 2010-10-31, 21:17   #1752
CABIN CREW

no właśnie - niedziela a tu tak pusto...

u mnie dziś spa nie będzie bo zaraz wychodzę tylko jak wrócę to będzie rycyna na włosy

ZALATANA......
Stary 2010-10-31, 21:23   #1753
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
no właśnie - niedziela a tu tak pusto...

u mnie dziś spa nie będzie bo zaraz wychodzę tylko jak wrócę to będzie rycyna na włosy
wcale nie tak pusto
ja cały czas nadrabiam nieobecność i podczytuję

hellou kobitki

a i potrzebne mi szybkie info
kiedyś polecałyście mi odżywkę w sprayu która zabezpiecza włosy przed prostowaniem, pamiętam że miała pompkę i była na all po ok 30zł tylko nazwy sobie przypomnieć nie mogę pomożecie?

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki

Edytowane przez zffazoffana
Czas edycji: 2010-10-31 o 21:28
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 21:26   #1754
CABIN CREW

no to pisać pisać

ZALATANA......
Stary 2010-10-31, 21:32   #1755
zffazoffana
Zakorzenienie

ok no to i ja w międzyczasie nauki biochemii odbyłam dziś małe spamowanko

odżywka i lakier na paznokcie
maseczka oczyszczająca na twarz
peeling stóp, ciała, twarzy
balsamik

na dzisiaj tyle bo ostatnio czasu niestety brakuje
a tu jeszcze zakupy trzeba zrobić i bardziej się za siebie zabrać
także mam mocna postanowienie poprawy

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 21:35   #1756
buahhot
Marcelover ♥♥♥

no cichutko tutaj
ja zaraz ide robic prezentacje

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:08   #1757
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ale mama zrobiła pyszne ciachooooo Pachnie w całym domu
Stary 2010-10-31, 22:13   #1758
ramoncia217
Wtajemniczenie

A ja idę do łóżeczka nie mam siły, przeszłam chyba z 4 km przez całe miasto do przyjaciółki i spowrotem a jutro jak będzie pogoda idę z tż na spacer, bo on chce
Stary 2010-10-31, 22:19   #1759
entroducing
Zadomowienie

hej
a ja Wam się pochwalę (?!), że wczoraj moje SPAmowanie polegało na zmyciu makijażu i umyciu zębów, bo wysiadła mi bateria w piecyku
ale dzisiaj z rana nadrobiłam
-regulacja brwi
-mycie twarzy żelem
-tonik
-peeling twarzy
-maseczka
-peeling ciała
-depilacja
-pumeksowanie stóp
-balsam brązujący
-pedicure
-manicure
-gruba warstwa kremu na stopy

i coś z czego jestem dumna, czyli wypiłam tylko 2 filiżanki kawy i zjadłam 3 tosty i w ciągu dnia podjadałam tylko sałatkę. nie opychałam się jedzeniem, czyli jest sukces a i wczoraj nie jadłam nic na noc, jak to mam w zwyczaju

dziewczyny, a powiedzcie, jak wygląda u Was depilacja? wosk, krem, zwykła golarka czy w ogóle wizyta u kosmetyczki?
bo przyznam, że strasznie męczy mnie codzienne golenie nóg, ale jak nie mam idealnie gładkiego ciała, to źle się czuję i od razu mam zły humor
entroducing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 22:49   #1760
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór Piękności
A ja się tak rano ucieszyłam z tego internetu, i chyba za bardzo, bo zaczęłam Was nadrabiać i mi znów padł i potem to już kompletnie się nie dało włączyć, dopiero teraz sprawdziłam i weszłam, ale już zaczyna coś się ścinać także nie nadrobię dziś Mam nadzieję, że już jutro będzie wszystko w porządku, bo się za Wami stęskniłam!

Ogólnie dzisiejszy dzień do bani, z matką to się tak pokłóciłam, że się nie odzywamy i ta na złość mi robi A co do Tż'a...to prawie się z nim dziś rozstałam..Ogólnie to chodziłam dziś wkurzona, rozpłakana z wielką chęcią ukatrupienia kogokolwiek Ale jeśli chodzi o Tż'a, to w końcu postawiłam mu ultimatum i zobaczymy jak to będzie, bo ja już mam dość.

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata

Włosy:

- umyte szamponem wzmacniającym Garnier połączonym z szamponem na objętość John Frieda
- odżywka mocno nawilżająca TRESemme na ok. 15min.
- mgiełka Radical
- spray termoochronny TRESemme
- serum ochronne na końcówki Avon

Twarz:
- mikrofibra
- maseczka drożdżowa Soraya
- krem nawilżający od derm. Alantan Plus
- staranny makijaż oczu - złoto+fuksja+kreska czarnym eyelinerem
- ten sam krem nawilżający co wcześniej + żel punktowy Under20 na noc
- krem bambino na usta na noc

Ciało:
- peeling dłoni + krem do rąk Isana co jakiś czas
- masaż Syrenką
- balsam Neutrogena
- spray kakaowy Ziaja
- na łokcie i kolana - krem bambino
- tarka do stóp +krem do stóp nawilżający Avon

Ojj..już mi coś zaczyna się z internetem dziać, więc szybko się żegnam, żeby wiadomość nie poszła do śmieci! Dobranoc!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-31, 23:33   #1761
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kitka super Ci wyszedł ten kolor. Taki naturalny.

samaraNW dziękuje już patrze na ten wątek.

dotka95 jestem z Tobą, bo też muszą w końcu zacząć chodzić na wysokich obcasach. Najpierw muszę, jakieś fajne kupić, bo ze studniówki ugniatają.

entroducing ja tylko brwi depiluje u kosmetyczki, bo sama jakoś nie umiem zadawać sobie bólu. A tak to wszystko inne gole maszynka jednorazową.

_Alessandra może Tż zrozumie. Jestem z Tobą, bo do wczoraj przez 3 dni. Ciągle przeżywałam kłopoty z Tż i byłam, jak by nieobecna. Mam nadzieje, że jeszcze Wam się ułoży.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 01:32   #1762
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez entroducing Pokaż wiadomość
hej
a ja Wam się pochwalę (?!), że wczoraj moje SPAmowanie polegało na zmyciu makijażu i umyciu zębów, bo wysiadła mi bateria w piecyku
ale dzisiaj z rana nadrobiłam
-regulacja brwi
-mycie twarzy żelem
-tonik
-peeling twarzy
-maseczka
-peeling ciała
-depilacja
-pumeksowanie stóp
-balsam brązujący
-pedicure
-manicure
-gruba warstwa kremu na stopy

i coś z czego jestem dumna, czyli wypiłam tylko 2 filiżanki kawy i zjadłam 3 tosty i w ciągu dnia podjadałam tylko sałatkę. nie opychałam się jedzeniem, czyli jest sukces a i wczoraj nie jadłam nic na noc, jak to mam w zwyczaju

dziewczyny, a powiedzcie, jak wygląda u Was depilacja? wosk, krem, zwykła golarka czy w ogóle wizyta u kosmetyczki?
bo przyznam, że strasznie męczy mnie codzienne golenie nóg, ale jak nie mam idealnie gładkiego ciała, to źle się czuję i od razu mam zły humor
nie chwal się nie chwal... bo moje dziś podobne- demakijaż, i olej rycynowy na włosy... no ale dopiero do domu wróciłam
i cięzko mi się tu spamować, bo u rodziców jestem a moj arsenał kosmetyczny został w stolicy

co do pozbywania się włosków... ja najczęściej z golarki korzystam- najszybciej i nie boli ale np. przed wyjazdami itp . to wtedy depiluje

Cytat:
Dobry Wieczór Piękności
A ja się tak rano ucieszyłam z tego internetu, i chyba za bardzo, bo zaczęłam Was nadrabiać i mi znów padł i potem to już kompletnie się nie dało włączyć, dopiero teraz sprawdziłam i weszłam, ale już zaczyna coś się ścinać także nie nadrobię dziś Mam nadzieję, że już jutro będzie wszystko w porządku, bo się za Wami stęskniłam!

Ogólnie dzisiejszy dzień do bani, z matką to się tak pokłóciłam, że się nie odzywamy i ta na złość mi robi A co do Tż'a...to prawie się z nim dziś rozstałam..Ogólnie to chodziłam dziś wkurzona, rozpłakana z wielką chęcią ukatrupienia kogokolwiek Ale jeśli chodzi o Tż'a, to w końcu postawiłam mu ultimatum i zobaczymy jak to będzie, bo ja już mam dość.

Dzisiejsze spamowanie:
- zielona herbata

Włosy:

- umyte szamponem wzmacniającym Garnier połączonym z szamponem na objętość John Frieda
- odżywka mocno nawilżająca TRESemme na ok. 15min.
- mgiełka Radical
- spray termoochronny TRESemme
- serum ochronne na końcówki Avon

Twarz:
- mikrofibra
- maseczka drożdżowa Soraya
- krem nawilżający od derm. Alantan Plus
- staranny makijaż oczu - złoto+fuksja+kreska czarnym eyelinerem
- ten sam krem nawilżający co wcześniej + żel punktowy Under20 na noc
- krem bambino na usta na noc

Ciało:
- peeling dłoni + krem do rąk Isana co jakiś czas
- masaż Syrenką
- balsam Neutrogena
- spray kakaowy Ziaja
- na łokcie i kolana - krem bambino
- tarka do stóp +krem do stóp nawilżający Avon

Ojj..już mi coś zaczyna się z internetem dziać, więc szybko się żegnam, żeby wiadomość nie poszła do śmieci! Dobranoc!
ułoży się z TŻ, będzie dobrze- przecież musi się starać o taką dziewczynę jak TY

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kitka super Ci wyszedł ten kolor. Taki naturalny.

samaraNW dziękuje już patrze na ten wątek.

dotka95 jestem z Tobą, bo też muszą w końcu zacząć chodzić na wysokich obcasach. Najpierw muszę, jakieś fajne kupić, bo ze studniówki ugniatają.

entroducing ja tylko brwi depiluje u kosmetyczki, bo sama jakoś nie umiem zadawać sobie bólu. A tak to wszystko inne gole maszynka jednorazową.

_Alessandra może Tż zrozumie. Jestem z Tobą, bo do wczoraj przez 3 dni. Ciągle przeżywałam kłopoty z Tż i byłam, jak by nieobecna. Mam nadzieje, że jeszcze Wam się ułoży.
dziękuję zdjęcie było takie na szybkości robione na dzisiejszym spacerze... specjalnie po to żeby wam kolor pokazać
nie mogę się do niego przyzwyczaić, patrzę w lustro i siebie nie poznaję

ZALATANA......
Stary 2010-11-01, 10:02   #1763
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Kitka na początku każdemu ciężko się przyzwyczaić, ale szybko będziesz poznawać samą siebie.

Jakie tu rano pustki.
Ja na razie tylko podstawa + peeling twarzy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 10:17   #1764
samaraNW
Zakorzenienie

witam
ja mam ciągle zajętą łazienkę i nie mogę nawet twarzy umyć
Stary 2010-11-01, 10:48   #1765
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Olej jojoba mnie koncertowo zapchał
Czy istnieje w ogóle coś, co porządnie nawilża i nie zapycha??????
Stary 2010-11-01, 10:56   #1766
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Olej jojoba mnie koncertowo zapchał
Czy istnieje w ogóle coś, co porządnie nawilża i nie zapycha??????
są kremy intensywnie nawilżające dla cery tłustej/mieszanej. domyślam się,że taką masz,bo masz trądzik. ja używam i bardzo lubię Bandi Hydro Care intensywnie nawilżający z kwasem hialuronowym dla cery normalnej/mieszanej/tłustej. pięknie pachnie , super nawilża,ale jest drogi ostatnio szukałam nawilżacza,a zapomniałam,że mam ten kremik w domu wczoraj go znalazłam i wracam do jego używania

a może na ten trądzik poużywaj kremów aptecznych bez recepty typu brevoxyl, acne-derm

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-11-01 o 10:59
Stary 2010-11-01, 11:06   #1767
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Używałam Brevoxylu, ale zrobił mi krzywdę, bo się niedostatecznie nawilżałam. W moim przypadku nawilżenie = zapchanie, a bez sensu jest smarować się czymś takim podczas kuracji przeciwtrądzikowej. No ja już nie wiem
Stary 2010-11-01, 11:15   #1768
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
Używałam Brevoxylu, ale zrobił mi krzywdę, bo się niedostatecznie nawilżałam. W moim przypadku nawilżenie = zapchanie, a bez sensu jest smarować się czymś takim podczas kuracji przeciwtrądzikowej. No ja już nie wiem
to może poszukaj jakiegoś kremiku nawilżającego do cery tłustej,byle tylko nie był też matujący. olej wydaje mi się być zbyt tłusty dla cery trądzikowej,chociaż wiem,że niektórym osobom pomaga...
Stary 2010-11-01, 11:44   #1769
snowhitee
Zakorzenienie

Hej dziewczynki A ja wczoraj juz bylam na grobach z TZ-em i mam wolne dzis Idziemy zaraz na kawke do coffe heaven A wczoraj TZ zabral mnie do kina na paranormal activity 2 Super nie zawiodlam sie, podobal mi sie tak samo jak pierwsza czesc No i popcorn karmelowy mialam okazje zjesc A za tydzien idziemy na ostatni egzorcyzm tez niezle sie zapowiada No i znowu popcorn

Oczywiscie spamowanko bylo pelna para mimo braku czasu A dzis to juz w ogole sie rozpieszcze Bedzie dluga kapiel z perelkami, depilacja nog, balsam ujedrniajacy, pelling buzki, regulacja brwi, mycie + pielegnacja wlosow i pomaluje paznokcie na wisniowo

Milego dnia Wszystkim

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dodałam zdjęcie do albumu nowych włosków
Bardzo ladny nat. kolorek Ale chyba bardziej podobalo mi sie w blondzie No ale najwazniejsze zebys Ty dobrze sie czula

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
wcale nie tak pusto
ja cały czas nadrabiam nieobecność i podczytuję

hellou kobitki

a i potrzebne mi szybkie info
kiedyś polecałyście mi odżywkę w sprayu która zabezpiecza włosy przed prostowaniem, pamiętam że miała pompkę i była na all po ok 30zł tylko nazwy sobie przypomnieć nie mogę pomożecie?
chodzi chyba o spray Tresseme?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 11:49   #1770
CABIN CREW

ja niedawno wstałam, piękna pogoda u mnie za oknem

zmyłam rycynowy olej z włosów i nałożyłam waxa mlecznego

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki A ja wczoraj juz bylam na grobach z TZ-em i mam wolne dzis Idziemy zaraz na kawke do coffe heaven A wczoraj TZ zabral mnie do kina na paranormal activity 2 Super nie zawiodlam sie, podobal mi sie tak samo jak pierwsza czesc No i popcorn karmelowy mialam okazje zjesc A za tydzien idziemy na ostatni egzorcyzm tez niezle sie zapowiada No i znowu popcorn

Oczywiscie spamowanko bylo pelna para mimo braku czasu A dzis to juz w ogole sie rozpieszcze Bedzie dluga kapiel z perelkami, depilacja nog, balsam ujedrniajacy, pelling buzki, regulacja brwi, mycie + pielegnacja wlosow i pomaluje paznokcie na wisniowo

Milego dnia Wszystkim

Bardzo ladny nat. kolorek Ale chyba bardziej podobalo mi sie w blondzie No ale najwazniejsze zebys Ty dobrze sie czula

chodzi chyba o spray Tresseme?
ja też bym się wybrała na ten ostatni egzorcyzm (szczególnie że po egzorcyzmach emily bałam się spać ).. mam nadzieję że do tej pory już się wszystko ułoży i będę już szła z... wiecie kim

co do włosów- muszę się do nich trochę opalić znacie jakiś dobry, niezapychający samoopalacz do twarzy???

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości