|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
może to też zalezy od zalotki, , ja swoją mam z rossmanna, to może nie za bardzo ?? no sama nie wiema co do dnia dzisiejszego to też zamierzam dużo SPAmować , bo dzień wolny i jest na to czas , w planach:- pielęgnacja paznokci - ostatnio tak wszyscy zachwalali że calkowicie się połamały i dzisiaj muszę ściąc na zero i ostra kuracja się zacznie- wykończyć zel chlodzący z ziaji po prysznicu , masowanko - pielęgnacja twarzy, pryszcze zaatakować kremem punktowym linoderm acne - przy okazji polecam ![]() - zadbac o stópki, może kapiel w specjalnym urządzeniu masującym ![]() - witaminki dzisiaj wzięte - będzie ruch jesli samopoczucie będzie dobre , bo dzisiaj dzień @ i wszystko jasne ![]() no i mam postanowienie na dziś - Nie zjem sernika który mama wczoraj upiekła !!! a musze wam powiedzieć że jest mega pyszny no to mykam do łazienki działac
|
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
Przepraszam z góry za moją nieobecność, ale wynika ona z tego, że miałam wczoraj i przedwczoraj tak wolny internet, że głowa boli, nie wiem co się działo, jakieś problemy były i nawet strona główna włączała się przez ...7 min ! Ale dbałam o siebie ) a wczoraj byłam na imieninach u taty Tż'a ![]() Ogólnie od wczoraj mam naprawdę okropny humor przez mamuśkę, ja kiedyś przez nią zwariuję ![]() Byłam wczoraj sobie na takich mini zakupach - zrobiłam nalot na 2 ciuchlandy i upolowałam sobie 3 bluzki A ile ludzi w tych ciuchlandach!! I co najśmieszniejsze, nie widziałam tam chyba w ogóle osób, które narzekałyby na swój stan finansowy - wszystko takie świetnie ubrane itd. - fajnie, że ludzie zaczynają się coraz bardziej przekonywać I jeszcze w Ross kupiłam żel punktowy Under Twenty z tej nowej linii , 2 maseczki drożdżowe Sorayi i podkład Lirene City Matt. Właśnie co do podkładu - chciałam sobie kupić jakiś z Paese, bo miałam Long Cover z tego i był świetny tylko, że świecił się przeokropnie i mnie to wkurzało, bo co chwilę trzeba było go przypudrowywać, bibułek używać itd. , ale widziałam, że mają też matujące, no to poszłam i same jakieś ciemne kolory! No to poszłam do Rossmanna i też patrzyłam na podkłady i też albo różowe albo pomarańcz albo brąz No i z Lirene był tylko taki normalny kolor - najjaśniejszy, beż. A i jeszcze kupiłam sobie pokrzywę do picia i skrzyp i od jutra zaczynam kurację ![]() Nie wiem, czy teraz uda mi się Was nadrobić, ale postaram się , choć nie ukrywam, że jest tego tyle, że ohohohooo ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- o i jeszcze od razu napiszę, bo zauważyłam - Shadii, Intergirl - ja tak samo jak Intergirl również mam zalotkę rossmannowską i nie narzekam na nią I ja robię to tak - palec wskazujący lub środkowy, jak tam komu wygodniej kładę pod brwią i tak jakby "naciągam" tą skórę do góry, wzrok kieruję w dół i wtedy to już z łatwością zalotka sięga do nasady rzęs i nie łamie ich ani nic + ja trzymam po 15sec. na każdym oku.
|
|
#1745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1746 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
kurczę, niby dziś długo spałam a i tak mam jakieś wory pod oczami... a tu mnie czeka spacer dziś ważny i muszę jakoś wyglądać...
|
|
|
#1747 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nie używam zalotki. Tylko tusz i nic więcej. Jeśli chodzi o twój problem to hmmm.. a jak długo jej używasz? może to kwestia wprawy? nie mam pojęcia co Ci doradzić, a szukałaś jakiś porad jak dokładnie używać zalotki?---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
no właśnie robię od wczoraj różne ćwiczenia nożyce rownież i co najlepsze? już mam zakwasy o mamo ale słaba kondycja kto by pomyślał ja właśnie mam problem ze słodyczami ostatnio. jeszcze dzis nie odmówiłam pysznego sernika ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
oczywiście jak idę do klubu, na randkę, czy wychodzę ze znajomymi to oczywiście obcasik czy szpilka musi byćDziewczyny czy niektóre z was w avatarkach to wy?:P pytam bo nie wiem czy wstawiać swoje zdjęcia tutaj hihi
Edytowane przez SlodkaGrzesznica90 Czas edycji: 2010-10-31 o 13:50 |
|||
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() z TŻ sie ułożyło.. jakoś od razu mam większą motywację do dbania o siebie
|
|
|
|
#1749 |
|
CABIN CREW
|
dodałam zdjęcie do albumu nowych włosków
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba przez tę jesień mam taki paskudny nastrój ostatnio
Co się ze mną dzieje, nigdy tak nie miałam To i ja muszę się nauczyć chodzić na wysokich obcasach, bo mam długie, szczupłe nogi (chyba moja najlepsza część ciała ) i czas je jakoś wyeksponować. I więcej w spódnicach muszę chodzić.Miesiąc temu ścinałam końcówki i spowrotem są suche, mimo że je często olejuję i po każdym myciu kładę jedwab. No chyba nigdy ich nie zapuszczę ![]() Od paru dni używam na twarz oleju jojoba. Faktycznie dobrze nawilża, na razie nie zapchał, ale tak mi się zmarszczki pogłębiły, że nie wiem Nie wiem dlaczego, jedyną nową rzeczą, której używam, jest właśnie ten olej. Co jest grane?
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
hej , a wy gdzie jesteście ??
Ja już po Spamowanku kąpiel relaksująca peeing buzki maseczka odżywcza na twarz depilacja balsamowanie ciała krem na twarz krem na dłonie i dziś wszystko
|
#1752 |
|
CABIN CREW
|
no właśnie - niedziela a tu tak pusto...
u mnie dziś spa nie będzie bo zaraz wychodzę tylko jak wrócę to będzie rycyna na włosy
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja cały czas nadrabiam nieobecność i podczytuję ![]() hellou kobitki ![]() a i potrzebne mi szybkie info ![]() kiedyś polecałyście mi odżywkę w sprayu która zabezpiecza włosy przed prostowaniem, pamiętam że miała pompkę i była na all po ok 30zł tylko nazwy sobie przypomnieć nie mogę
Edytowane przez zffazoffana Czas edycji: 2010-10-31 o 21:28 |
|
|
|
|
#1754 |
|
CABIN CREW
|
no to pisać pisać
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
ok no to i ja w międzyczasie nauki biochemii odbyłam dziś małe spamowanko
![]() odżywka i lakier na paznokcie maseczka oczyszczająca na twarz peeling stóp, ciała, twarzy balsamik na dzisiaj tyle bo ostatnio czasu niestety brakuje ![]() a tu jeszcze zakupy trzeba zrobić i bardziej się za siebie zabrać także mam mocna postanowienie poprawy
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mama zrobiła pyszne ciachooooo
Pachnie w całym domu
|
|
#1758 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja idę do łóżeczka nie mam siły, przeszłam chyba z 4 km przez całe miasto do przyjaciółki i spowrotem
a jutro jak będzie pogoda idę z tż na spacer, bo on chce
|
#1759 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() a ja Wam się pochwalę (?!), że wczoraj moje SPAmowanie polegało na zmyciu makijażu i umyciu zębów, bo wysiadła mi bateria w piecyku ![]() ale dzisiaj z rana nadrobiłam ![]() -regulacja brwi -mycie twarzy żelem -tonik -peeling twarzy -maseczka -peeling ciała -depilacja -pumeksowanie stóp -balsam brązujący -pedicure -manicure -gruba warstwa kremu na stopy i coś z czego jestem dumna, czyli wypiłam tylko 2 filiżanki kawy i zjadłam 3 tosty i w ciągu dnia podjadałam tylko sałatkę. nie opychałam się jedzeniem, czyli jest sukces a i wczoraj nie jadłam nic na noc, jak to mam w zwyczaju dziewczyny, a powiedzcie, jak wygląda u Was depilacja? wosk, krem, zwykła golarka czy w ogóle wizyta u kosmetyczki? bo przyznam, że strasznie męczy mnie codzienne golenie nóg, ale jak nie mam idealnie gładkiego ciała, to źle się czuję i od razu mam zły humor |
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór Piękności
A ja się tak rano ucieszyłam z tego internetu, i chyba za bardzo, bo zaczęłam Was nadrabiać i mi znów padł i potem to już kompletnie się nie dało włączyć, dopiero teraz sprawdziłam i weszłam, ale już zaczyna coś się ścinać także nie nadrobię dziś Mam nadzieję, że już jutro będzie wszystko w porządku, bo się za Wami stęskniłam! Ogólnie dzisiejszy dzień do bani, z matką to się tak pokłóciłam, że się nie odzywamy i ta na złość mi robi A co do Tż'a...to prawie się z nim dziś rozstałam..Ogólnie to chodziłam dziś wkurzona, rozpłakana z wielką chęcią ukatrupienia kogokolwiek Dzisiejsze spamowanie: - zielona herbata Włosy: - umyte szamponem wzmacniającym Garnier połączonym z szamponem na objętość John Frieda - odżywka mocno nawilżająca TRESemme na ok. 15min. - mgiełka Radical - spray termoochronny TRESemme - serum ochronne na końcówki Avon Twarz: - mikrofibra - maseczka drożdżowa Soraya - krem nawilżający od derm. Alantan Plus - staranny makijaż oczu - złoto+fuksja+kreska czarnym eyelinerem - ten sam krem nawilżający co wcześniej + żel punktowy Under20 na noc - krem bambino na usta na noc Ciało: - peeling dłoni + krem do rąk Isana co jakiś czas - masaż Syrenką - balsam Neutrogena - spray kakaowy Ziaja - na łokcie i kolana - krem bambino - tarka do stóp +krem do stóp nawilżający Avon Ojj..już mi coś zaczyna się z internetem dziać, więc szybko się żegnam, żeby wiadomość nie poszła do śmieci! Dobranoc!
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka super Ci wyszedł ten kolor. Taki naturalny.
![]() samaraNW dziękuje już patrze na ten wątek. ![]() dotka95 jestem z Tobą, bo też muszą w końcu zacząć chodzić na wysokich obcasach. Najpierw muszę, jakieś fajne kupić, bo ze studniówki ugniatają. entroducing ja tylko brwi depiluje u kosmetyczki, bo sama jakoś nie umiem zadawać sobie bólu. A tak to wszystko inne gole maszynka jednorazową. ![]() _Alessandra może Tż zrozumie. Jestem z Tobą, bo do wczoraj przez 3 dni. Ciągle przeżywałam kłopoty z Tż i byłam, jak by nieobecna. Mam nadzieje, że jeszcze Wam się ułoży.
|
|
#1762 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
bo moje dziś podobne- demakijaż, i olej rycynowy na włosy... no ale dopiero do domu wróciłam i cięzko mi się tu spamować, bo u rodziców jestem a moj arsenał kosmetyczny został w stolicy co do pozbywania się włosków... ja najczęściej z golarki korzystam- najszybciej i nie boli ale np. przed wyjazdami itp . to wtedy depilujeCytat:
Cytat:
nie mogę się do niego przyzwyczaić, patrzę w lustro i siebie nie poznaję
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Kitka na początku każdemu ciężko się przyzwyczaić, ale szybko będziesz poznawać samą siebie. ![]() Jakie tu rano pustki. Ja na razie tylko podstawa + peeling twarzy.
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja mam ciągle zajętą łazienkę i nie mogę nawet twarzy umyć
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Olej jojoba mnie koncertowo zapchał
Czy istnieje w ogóle coś, co porządnie nawilża i nie zapycha??????
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio szukałam nawilżacza,a zapomniałam,że mam ten kremik w domu ![]() a może na ten trądzik poużywaj kremów aptecznych bez recepty typu brevoxyl, acne-derm Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2010-11-01 o 10:59 |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam Brevoxylu, ale zrobił mi krzywdę, bo się niedostatecznie nawilżałam. W moim przypadku nawilżenie = zapchanie, a bez sensu jest smarować się czymś takim podczas kuracji przeciwtrądzikowej. No ja już nie wiem
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
to może poszukaj jakiegoś kremiku nawilżającego do cery tłustej,byle tylko nie był też matujący. olej wydaje mi się być zbyt tłusty dla cery trądzikowej,chociaż wiem,że niektórym osobom pomaga...
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Idziemy zaraz na kawke do coffe heaven ![]() A wczoraj TZ zabral mnie do kina na paranormal activity 2 Super nie zawiodlam sie, podobal mi sie tak samo jak pierwsza czesc No i popcorn karmelowy mialam okazje zjesc tez niezle sie zapowiada No i znowu popcorn![]() Oczywiscie spamowanko bylo pelna para mimo braku czasu A dzis to juz w ogole sie rozpieszcze Bedzie dluga kapiel z perelkami, depilacja nog, balsam ujedrniajacy, pelling buzki, regulacja brwi, mycie + pielegnacja wlosow i pomaluje paznokcie na wisniowo ![]() Milego dnia Wszystkim Bardzo ladny nat. kolorek Ale chyba bardziej podobalo mi sie w blondzie ![]() Cytat:
|
|
#1770 | |
|
CABIN CREW
|
ja niedawno wstałam, piękna pogoda u mnie za oknem
zmyłam rycynowy olej z włosów i nałożyłam waxa mlecznego ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
).. mam nadzieję że do tej pory już się wszystko ułoży i będę już szła z... wiecie kim ![]() co do włosów- muszę się do nich trochę opalić znacie jakiś dobry, niezapychający samoopalacz do twarzy???
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

Nie mogę chwycić rzęs zaraz u ich nasady, bo policzek mi przeszkadza, tak jakby i podkręcając, łamię je w połowie, co wygląda bardzo źle. Doradzisz, co z tym zrobić? Oczywiście inne Dziewczyny też proszę o radę, jeśli wiedzą jak pomóc 
może to też zalezy od zalotki, , ja swoją mam z rossmanna, to może nie za bardzo ?? no sama nie wiem

No i z Lirene był tylko taki normalny kolor - najjaśniejszy, beż. 

Nie wiem dlaczego, jedyną nową rzeczą, której używam, jest właśnie ten olej. Co jest grane? 
Pachnie w całym domu
A co do Tż'a...to prawie się z nim dziś rozstałam..Ogólnie to chodziłam dziś wkurzona, rozpłakana z wielką chęcią ukatrupienia kogokolwiek