|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
A teraz dupsko zlejemy za te fajeczki .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-10-31 o 21:21 |
|
|
|
|
#8042 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pysia jak bym słyszała mojego męża Może i masz rację ale trudno już powiedziała i nie cofnę tego .. A jak ty to zrobiłaś ze nikt z rodziny nie wie?? Nikt nic nie zauważył ?? A rodzice też nie wiedzą ??? ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Pozostaje mi modlić się że w moim przypadku będzie inaczej ![]() No i należy mi się podwójnie za zapalenie smroda i za gadulstwo
|
|
#8043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 2 zawsze nosilam wypchane staniki a jak juz wiedzialam , ze bede miec op. to zaczelam je stopniowo jeszcze bardziej wypychac . Po 3 po op. wyrzucilam wypychacze a zalozylam do pracy sportowce , luzne bluzki , zawsze w ciemnych kolorach , bez dekoldow itp. Dopiero jak zaczelo sie robic cieplo czyli po jakis 4 miesiacach zaczelam powoli powracac do obcislych bluzek z dekoldami - podkreslam wszystko stopniowo. Po 4 w pracy powiedzialam , ze potrzebuje urlop bo mam op. jajnikow i musze brac hormony. Po 5 jak juz sie ktos nawet cos zapytal to zwalalam na hormony i brak ruchu ( no przytylam i tyle ), nigdy przenigdy nie powiedzialam , ze mialam op. Po 6 nie, nie powiedzialam mamie o op. i nie zrobie tego bo uwazam , ze pozniej w tajemnicy dowie sie cala rodzina . Mama powie w tajemnicy cioci , ciocia powie w tajemnicy mezowi itp. Tak sobie jakos to wszystko wymyslilam i musze przyznac , ze sie sprawdzilo . Tym bardziej , ze ja mam dosc male wkladki bo tylko 350 przy malym b czy cus takiego
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-10-31 o 21:40 |
|
|
|
|
#8044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo dobrze sobie to wymyśliłaś Ale miałaś o wiele łatwiej widząc rodzinę 2-3 razy w roku bo ja widzę moich rodziców 2-3 razy dziennie ![]() Moja mama wie od początku ale ona to ostatnia osoba która by sie wygadała bo po prostu było by jej wstyd się przyznać bo uważa że popełniam życiowy błąd ![]() Na szczęście problem z pracą mam z głowy bo można powiedzieć że pracuję u męża hihi razem prowadzimy biznes więc na szczęście nie muszę się tłumaczyć w pracy po co na co i na jak długo ufff jeden problem z głowy ... A reszta rodziny raczej się nie dowie bo mam z nimi znikomy kontakt raz na ruski rok ![]() Ale zapomniałam o teściach Im to w życiu nic nie powiem i mam nadzieję że się nie dowiedzą powiem że przytyłam albo może hormony zapożyczę od ciebie
|
|
#8045 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Shade666 Czas edycji: 2011-05-02 o 09:18 |
|
|
|
#8046 |
|
Raczkowanie
|
Magera:
Ja strasznie żałowałam po pierwszej op, że nie zaproponowano mi modelu 410. Te same wymiary wkładki, tej samej firmy mogą mieć większą objętość- więc wypełnienie. A więc coś czego akurat mi brakowało. No niestety za późno zaczęłam drążyć temat- bo już po operacji. I jak dla mnie zalety 510 są bardzo mocno przereklamowane. Jajeczka w szerokości tzn implanty szersze niż wyższe z całą pewnością znajdziesz na stronce swojego drMagera miło słyszeć że twoim zdaniem moje 410 będą dobre. ja już chyba wariuje z powodu zbliżającego się terminu i potrzebuje wsparcia! Wczoraj zrobiłam mały eksperyment - wzięłam woreczki jednorazowe i wlałam do nich tyle samo wody ile mam mieć pojemność implantów później włożyłam je sobie w bikini i sprawdziła co wyjdzie - wyglądało supeeeerrr Już chcę mieć swoje bąbelki!!!! Edytowane przez inna_85 Czas edycji: 2010-11-01 o 09:17 |
|
|
|
#8047 |
|
Raczkowanie
|
Shade666, nie ma nic innego, tłuszcz się rozkłada, macrolane się wchłania, każda ta kombinacja ma efekt tymczasowy i papa pieniążki wyrzucone w błoto. Mamy tu na forum dr. Skupina, napisz do niego, może on coś podpowie skoro tak bardzo nie chcesz tej 100 dać i się dowiedzieć. Możesz wrzucić fotki do albumu?? będziemy miały chociaż jakiś pogląd na wszystko, czy żelek chociaż kształt nadgoni.
Dziewczyny chce na solarium jestem 4 tyg po op, kiedy moge isc
|
#8048 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny , jestem nowa i prosze o wyjasnienie ![]() o co chodzi z ta opuchlizna? Bo ja mialam tydzien temu op. piersi ( powiekszenie ) i mam tez ogromny brzuch, nie wiem czy to woda po narkozie sie zatrzymala w organizmie? Czy to jest czesty przypadek, czy ktorejs sie tak stalo? pozdrawiam |
|
|
|
#8049 |
|
Raczkowanie
|
Ja w tym poście pytałam o opuchliznę na piersiach ,a co do brzucha to chyba wszystkie żeśmy tak miały, mi po 2 tygodniach już nic nie było
|
#8050 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8051 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Ja nie jestem jeszcze po oprearcji, ale również słyszałam o tym że może pojawić się opuchlizna w pasie, która oczywiści schodzi z czasem! Zwiększony obwód w talii po operacji to więc norma. |
|
|
|
#8052 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#8053 |
|
Raczkowanie
|
To nie opuchlizna w pasie, a po prostu nadęty brzuch
|
#8054 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny, jestem w tym wątku nowa i mam nadzieję, ze mnie przygarniecie
. Bardzo sympatyczna atmosfera tu panuje i mnóstwo pomocyJestem na etapie poszukiwania lekarza. Mieszkam w Krakowie. Byłam już na jednej konsultacji ale lekarz nie wzbudził mojego entuzjazmu. Szukam dalej....na środę jestem zapisana do kolejnego i zobaczę co on mi zaproponuje. O operacji myślę od dawna bo wreszcie chcę pozbyć się wypychanych staników. Podziwiam i zazdroszczę dziewczynom juz po..ale mam nadzieję, ze wkrótce do was dołączę Edytowane przez basiak1234 Czas edycji: 2010-11-01 o 13:32 |
|
|
|
#8055 |
|
Wtajemniczenie
|
basiak1234 witamy tutaj, jak będziesz miała jakieś pytania to pisz
wielki brzuch po operacji niestety jest normalny, ale na szczęście mija z czasem Kejsi ja jak szłam na zabieg to sobie ustawiłam opis na gg że powiększam biust i trzymam kciuki żeby był taki jak sobie wymarzyłam więc otoczenie nie miało problemu, wiem że niektóre osoby plotkowały ale mam to gdzieś, moi znajomi reagowali różnie, niektórzy uważali że to zbędne ale i tak mi pomagali ze wszystkim a jak ktoś mi zawsze mówi że mam piękny biust to po prostu mówię matka natura ojciec chirurg![]() Mnie trochę nie było bo szalałam na imprezach halloweenowych i w międzyczasie leczyłam kaca
|
#8056 |
|
Rozeznanie
|
To ja na dziś
![]() 1.11.2010 Laloona 02.11 1 dni
![]() Miliqqq 05.11 4 dni ![]() Yoko02 08.11 6 dni ![]() Lenka 15.11 14 dni ![]() Inna_85 22.11 21 dni ![]() Dragon 26.11 25 dni ![]() Magera 08.12 37 dni ![]() Kejsiii 14.12 43 dni ![]() kasikkk87 14.02.2011(?) 104 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 112 dni ![]() Oj zaczynam zauważać że cyferki zaczynają nieźle spierdzielać kejti w sumie to też masz dobre podejście ach już się nie przejmuję co ma być to i tak będzie Kochana tylko wiesz bez fotek z takich imprez sie tu nie obejdzie ![]() basiak witaj a u którego doktorka byłaś ?? Z Krakowa to chyba dr Kasprzyk jest polecany Dziewczyny widzę że tu rozmawiacie o pojemnościach projekcjach itp powiem wam szczerze że jeszcze nawet nie sprawdzałam jakie mają mieć moje wkładki a może powinnam co ?? Jak to sprawdzić i gdzie i jak mam się dowiedzieć czy dana pojemność szerokość itp jest dla mnie odpowiednia ?? mam mieć mentory 350 ale wiecie myślę nad większymi ![]()
|
#8057 |
|
Raczkowanie
|
http://www.padtech.pl/ tutaj sobie sprawdz Kejsi tam masz całe rozmiary
|
#8058 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Shade666 Czas edycji: 2011-05-02 o 09:17 |
|
|
|
#8059 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jaki krem na blizny polecacie?????
![]() szukam czegos dobrego wiem,ze jeszcze za szybko ale juz wracam do domku.. i chce sie zaopatrzyc... co do opuchlizny na brzuchu to normalne ja nadal ja mam...caly wzdety... buziam mocno i czekam na jakies podpowiedzi... cycuszki sie goja juz robie wiecej rzeczy niz na poczatku, jednak zeberka i mostek nadal boli...i cycuszki bola w miejscach obok pach...
|
|
#8060 |
|
Raczkowanie
|
Hej Pinki ja stosuje contratubex jak narazie blizny wygladaja dobrze ,
|
#8061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pinki i jeszcze dermatix, żel silikonowy.
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
A jaki efekt Ci się marzy, może masz jakieś fotki piersi które Ci się podobają? ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
A jak już sprawdzisz te wymiarki to zapodaj tak dla ciekawości. A wiesz jaką będziesz miala spoistość? Ty tam sobie myśl nad większymi a ja Ci troszkę pomogę 370, 370, 370 ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Madzienka świetnie Ci podpowiedziała ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Może poczekaj jeszcze ze dwa tygodnie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-11-01 o 20:19 |
||
|
|
|
#8062 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki kochana już zabieram się za lekturę Cytat:
![]() Cytat:
No kurcze nie wiem jaka spoistość ![]() Wiem tylko że mentor 350 doktorek nic nie wspominał o spoistości więc nawet nie wiedział że cos takiego jest dopiero dzięki wam tu się dowiaduje A mentor ma rozmiar 370 czy 375 ?? Madzienka jak potrzebujesz opalenizny to może wypróbuj samoopalacz Ja już dawno zrezygnowałam z solarki za bardzo szkoda mi mojej skóry .. A dobry samoopalacz nie robi plam tylko ładną naturalną opaleniznę Ja ostatnio używam z Loreala i jestem bardzo zadowolona Lancome ma też super ale cena też super
|
|
#8063 |
|
Rozeznanie
|
mya , beatrycze - dzieki kobitki
kejsiii - tak ja jeszcze urlopuje sobie jade samochodem do UK ale w srode bede w Niemczech na 3 dni wiec chce odwiedzic nasza HAPPY
|
|
#8064 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
oby nie poprawka
|
#8065 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Gwiazdeczki
![]() Cytat:
No ja troszkę z brodą wpadam dziś, ale tak jakoś wyszło... Żegnałyśmy koleżankę z pracy, wracała do kraju swojego na stałe Niesamowicie sympatyczna dziewczyna, a do tego niesamowicie piękna. Ach... zal jak tacy mili ludzie znikają.A powiem Ci szczerze, ze nawet nie sprawdzałam specjalnie Twojego odliczanka.. Sprawdzam tylko pierwszą datę i that's it ![]() Ja wiem, ze cieszysz się z nami, bo Ty taka dobra Duszyczka nasza jesteś Ja zaczynam coraz bardziej się bać.... hihi... zobaczymy co będzie jeszcze później ![]() Cytat:
wiesz, ja jakoś nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Przeciez nie kroi w piwnicy Tyle zadowolonych cycolinek z przemiłymi wspomnieniami z kliniki, a poza tym, przecież nie mógłby prowadzić praktyki bez spełniania odpowiednich norm, prawda?? I widziałam, że Syllwia już też odpowiedziala z własnego doswiadczenia, więc nie tylko nasz doktorek ma klinikę w 'domu'. Będzie dobrze, nie martw się ![]() No i a propos zdjęć 'jajeczek', to doktor nasz na swojej stronie internetowej ma mnóstwo. Zaglądnij tam Powiedz mi tak jeszcze z ciekawości... ufasz Kasprzykowi???? Cytat:
Przeszedł Ci kac moralny z powodu fajeczki ?? Jak tak, to dobrze!!! To nie zbrodnia moja kochana, a zaledwie papieros... A przy alkoholusiu jakoś tak ciągnie przecie... Co do kolezanki... no cóż... wymsknęlo Ci się... trudno. Teraz trzeba sobie postanowić, że czas zamilknąć, choćby nie wiem co!!!!! Choćby nie wiem jak bardzo chciało się powiedzieć, trzeba pilnować się bardzo ![]() Ja sama osobiście powiedzialam komu chciałam powiedzieć. Nie sądzę, aby któraś z tych osób wypeplała gdzieś dalej, a jeśli nawet, nie bardzo jakoś mi to przeszkadza. Wszyscy moi bliscy znajomi zawsze wiedzieli, że mam niedosyt, więc dla niektórych w sumie nie był to szok. Poza tym, jestem w tej komfortowe sytuacji, że mieszkam daaaaaaaaleko, a poza tym nie specjalnie zawsze jakoś interesowalo mnie co myśla inni o jakiś pierdołach. Ja nie patrze na ludzi dookoła, zyję po swojemu. Myślę, ze to tez pomaga. Ktoś, kto mnie nie zna osobiście, nieprzychylnie patrzy na mnie. I dobrze, bo mniej wariatów dookoła mnie ![]() Cytat:
Jeśli mogę, to napiszę swoje zdanie, bo nie bardzo zgadzam się z Tobą. Oczywiście nie odbieraj tego zlosliwie, bo nie mam takiego zamiaru, dobrze? Nie możesz się sugerować w swoim przypadku naszym zdaniem, bo my nie jesteśmy lekarzami. Musisz zasięgnąc porady lekarza specjalisty, a nie zakładać, że z pewnością powie to czy tamto. Przecież zaden lekarz nie chce zrobic pacjentce krzywdy, a tymbardziej w Twoim przypadku. Ja uważam osobiście, że powinnas iść nawet na 2,3 konsultacje Uważam, że dopiero wtedy możesz podejmowac jakąkolwiek decyzję odnośnie swojego 'przypadku'. poza tym, jak rozważasz jakąkolwiek opcję co do poprawy piersi, jak chcesz zdecydować o czymś o czym sama niewiele wiesz jak to powinno wygladać? Pamiętaj, że każdy przypadek jest indywidualny i konieczna jest wizyta u specjalisty. To nie jest decyzja taka sobie i trzeba byc swiadomym jakie inne opcje mogłyby Ci pomóc. A jeśli lekarz zaproponował by Ci jeszcze inne rozwiązanie, niż te o których tu piszemy, rozważamy? Nie żałuj 100złotych, bo w porównaniu do efektu ewentualnego, późniejszego, to wydatek zaden, a będziesz madrzejsza o sporą wiedze Zastanów się raz jeszcze. Pozdrawiam Cytat:
![]() to co zaznaczyłam powyżej na czerwono, to odpowiedź na Twój post naszej kochanej Myusi Ja dopiero czekam na swój zabieg niecierpliwie ![]() ja też strasznie się niecierpliwię i im blizej, ty, bardziej wariuję hihi...Ostatnio ja tez eksperymentowałam z gumkami z wodą, ale ja chyba wyobraźni nie mam ![]() Trzymam kciuki za spokój i cierpliwość Cytat:
Pewnie, że przygarniemy ![]() A u kogo byłas na konsultacji??? Jakie wkładki Ci zaproponował doktor?? I do kogo pomykasz tym razem?? Trzymam kciuki za kolejną przyszła cycolinkę ![]() Pozdrawiam Cytat:
Jesteś niesamowita ![]() Oby takich luzaczek więcej A jakieś zdjątka będą???????? Plissss... Ja dzis ogladałam od koleżanki fotki z halloween party i to co ludziska potrafią się poprzebierać, to siwy dym. Super!! A Twoja kreacja jaka była???? Cytat:
Nooooooo..... zaczynają ,zaczynają miazga, co ????? hihi...No i sprawdziłaś wymiary swoich wkładek?? widziałam, że Beatryczka Ci podesłała linka No i buziaczki dla wszystkich krasnalkow oczywiście Acha dziewczynki... a można po zabiegu stosowac taki pas wyszczuplający na ten opuchnięty brzuchol??? Nie mówię już na drugi dzień, ale tak powiedzmy po kilku dniach.... Myslałyście o tym kiedyś? Może zaszkodzić?? ja przyznam się, że nosiłam takowy po ciąży i chwała mu, bo był bardzo pomocny!!!! Co myslicie????
|
|
#8066 |
|
Rozeznanie
|
Hej Mageruś słonko
Wiesz ja też liczę że ta osoba nikomu dalej nie przekaże a jak przekaże to wiesz nie przyjaciółka i tyle A resztę mam w nosie nie będę się przejmować na zapas .. I właśnie jestem w trakcie sprawdzania tych wymiarów ale teraz tak powiedzcie mi kochane na którą tabelkę mam patrzeć bo wiem że high profile ale są dwie opcje SMOOTH Round Memor yGel® Breast Implants, COHESIVE I i SILTEX™ Round Memor yGel® Breast Implants, COHESIVE II aby dwie opcje dotyczą okrągłych a co oznacza te Cohesive ?? czym różni się I od II a i te pierwsze to gładkie a drugie to teksturowe tak?? Ja chyba będę miała teksturowe co ?? Jezusie wiecie że ja nawet nie wiem ??? Ale gładkich to już chyba nie wkładają co?? Te pierwsze czyli gładkie 350 projekcja 4,8 a szerokość 11,7 375 projekcja 4,8 szerokość 12 A te drugie czyli teksturowe 350 projekcja 4,9 szer 11,7cm 375 projekcja 5,0 szer 12 cm 400 projekcja 5,1 szer 12,3 Dobra nie wiem z tego nic
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-11-01 o 21:42 |
|
|
|
#8067 |
|
Raczkowanie
|
on daje tekturowane siltex Round High
|
#8068 |
|
Rozeznanie
|
Hej Słoneczko
Beatryczek Ci zaraz odpisze ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Oooooo..... widzę, że już napisała ![]() Beatryczek
|
#8069 |
|
Rozeznanie
|
ok dzięki czyli tzrymamy się tych wymiarów
350 projekcja 4,9 szer 11,7cm 375 projekcja 5,0 szer 12 cm 400 projekcja 5,1 szer 12,3 Te 400 są najszersze więc bedą najbliżej siebie tak?? A jeśli mam 75 pod biustem to wejdzie mi 400 ?? skąd mam teraz wiedzieć które lepsze?? Beatryczek a co Cię niepokoi w wyglądzie cycuszków?? Jedna jest jak by niżej tak?? A może im trzeba dać więcej czasu co ?? W końcu mają dopiero 6tyg
|
#8070 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za przemiłe przyjęcie
Magera w środę pomykam do Twojego lekarza zależy mi na tym, żeby moje piesiątka po zabiegu wyglądały naturalnie a w galerii Kasprzyka właśnie takie znalazłam. Moja wcześniejsza konsultacja to była katastrofa...szkoda o tym pisać. Powiem tylko, ze doktor mi powierzył całkowitą decyzję jakie chce implanty nie zawracając sobie głowy kwestia pomiarów Chcę znaleźć dobrego lekarza w Krakowie bo tu uczę sie i pracuję i nie mam zbyt dużo wolnego czasu na podróżowanie. Shade ja postępuję odwrotnie niż ty...szukam, szukam....szukam- uważam, ze nie da się bez osobistej konsultacji podjąć żadnej decyzji a decyzja o operacji to ważna sprawa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

A dziś głowa boli 

Ja to gaduła jestem i nie umiem cicho siedzieć a w sumie to nie chciałam by ktoś wiedział
.

tzn implanty szersze niż wyższe z całą pewnością znajdziesz na stronce swojego dr

a jak ktoś mi zawsze mówi że mam piękny biust to po prostu mówię matka natura ojciec chirurg

Niesamowicie sympatyczna dziewczyna, a do tego niesamowicie piękna. Ach... zal jak tacy mili ludzie znikają.