![]() |
#4201 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XIX
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | ||
Zakorzenienie
|
bezsenność?
![]() ![]() szalona ![]() też nie mam ![]() Cytat:
![]() Wracam dziś do domu, nareszcie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
świetne propozycje - wstawię się za Czarną Coco - gdyz opiumów moze być kilka - choć mi bliższy Opium ale Coco luksusowniejsza
pamiętam że idealnie uczucie podczas nsozenia czarnej Coco gdzieś opisała bodajże Porzeczki ale nie dam se głowy uciąć - Ju wie o co chodzi - nie jestem w stanie zacytować ale chodziło o to że w czarnej Coco kobieta jest w stanie biec przez miasto bez portfela w jednym pantoflu tak 3 cm nad ziemią, z głową w chmurach, tak na nietórych działa, przyznam sie ze ja też się zatracam w niej dlatego akurat na dziś bym jej nie wybrała osobiście - groziłoby to głupkowatym uśmiechem na moich ustach non stop - takim jak w stanie zakochania - pamięta ktoraś ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
|
Cytat:
![]() A Opium klasyczne oczywiście, najlepiej EDT ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale szanse ze się wstrzelicie jeszcze tak parerellnie do Redzi ni bałdzo? a moze to i lepiej, niech kuleżanka przetrze szlaki pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
ale of kors nie każdy ją tak odbiera, są kobiety które stapiają się z Czarną, wręcz nią są i wówczas chyba nic im nie zakłóca życia na ziemi i percepcji świata dookoła - ja jednak jestem zazwyczaj tylko ubrana w czarną Coco i gęba mi się szczerzy ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- eeeeeeeeeeeeeee miałam na myśli że Opiumów moze być kilka na cmentarzu użytych, że kilka nosicieli może być ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Zakorzenienie
|
![]() nudzi się mi ![]() Cytat:
pozwolicie, że podziękuję później ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4209 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Post postem ale moja mina na żywca! ![]() a mokrusieńki tak jak myślałam - Dream ![]() Ale pogoda, ja cie pendze, jade jutro nad Wisłę grzebać się w złotym listowiu. Ciepło, słonecznie, mrrr. Nawet majowe ciacha wyległy na ulicę, widziałam kilka mhrocznych sztuk w sam raz na konsumpcję. Z wrażenia zapomniałam się rano uperfumić, ale pafon. Z innej beczki - jaka jest szansa, że utyję 30 kg skoro póki co waga się nie rusza a będzie 5-ty miech leciał? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
|
Pozwalamy
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angele - nieśmiertelne - ale w to mi graj no i gro lasek które przyszły na tzw "chyt" zlane Cat deluxe lub pierdyliardem nie znanych mi słodkości dyskotekowych - jednak efekt odwrotny do zamierzonego - kolesie pod nosem szeptali bożeeeeeee czym ona się zlała nie mam nic do Cat - jest taki kociaczkowaty tylko ewidentnie no widać kto nim pachnie i po czemu - tylko ten rozpoznałąm reszty landryn nie dałam rady ja będę pachniec miodem - Ginestet odnaleziony - niewykluczone ze na mnie tez szemrac będą ale dziś potrzebuję słodyczy jak rzadko mam nadzieję ze nie pomyślą ze sobie tyle co chlapłam pitnego miodku ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
a po czemu ty chcesz az 30 przytyć ? nie trzeba tak około 13 plus waga dziecka? chyba ze masz w planie 3 latka urodzić ? |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 hmm, topsz że się ie zdecydowałaś na Idole ![]() ad. 3 niezła myśl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tu jest coś dla Redsika ![]() a tu coś dla kociomatek ![]() i chudy gołoklat z utytłaną laską coś dla zoofili i cyborg a ten dla mnie ![]() Cytat:
![]() a co masz do Idola? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-01 o 13:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
|
Cytat:
![]() Ja słyszałam nawet o 20% wyjściowej masy ciała
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Wpisz tu zomzing
|
tę z futrem podpachowym też?
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- nits ![]() ale też może udawać walenie z paszczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 |
Zakorzenienie
|
![]() masz na myśli z piórami pod pachą? ![]() ![]() nosiłam do roboty i nikt się nie czepił, żem "wczorajsza" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-01 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
|
![]() W sumie ja na randki chodziłam, ale nie 1go listopada. Jakoś niezbyt kameralnie ![]() O właśnie, miałam spytać. Szukam zuego kreskówkowego serialu, typu South Park, American Dad, Family Guy, The Cleveland Show, The Goode Family coś w ten deseń ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-11-01 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ten kolo ma ładne włosy ![]()
![]() |
#4221 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
|
eeee tam, to takie niewyrafinowane
![]() ![]() Chodzi o zue poczucie humoru ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a to z piórami - pióra były ostatnim elementem foto na który zwróciłam uwagę tak, u nas gro ludzi chodzi na lans, podryw, na cmentarze, do kościoła, małżeństwa co poznały sie w kościele to u nas standard, mam na mysli kilka miejscowości okolicznych - wisoki i małe miasteczka taki folklor no - dlatego mam frajdę z obserwacji - ba, sama zostałam nie raz poderwana na cmentarzu - moja mina bezcenna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
No fajne, fajne, dlatego go obserwuję ![]() Hmm, mnie się podobał Invader Zim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Włatcy Móch? ![]() Cytat:
![]() Siostra z dzieciarnią przyjechała ![]() A ja kciałam iść teraz wieczorem na cmentarz, a nie mam z kim - napisałam do koleżanek, a wszystkie z facetamy wieczorem siedzom ![]() A ja kciałam założyć czarny płaszcz, glany, pomalować się czarną szminą, zlać kadzidłami do kolan, buu... ![]() edit: nawet sobie żadnego kumpla metalucha z okolicy nie wyciągnę na cmentarz, bo u mnie na wsi nie ma ani jednego ![]() Nienawidzę tego parszywego zadupia ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-01 o 16:09 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
Ma ktoś ochotę? Na coś dietetycznego, albo wręcz przeciwnie?
Smacznego ![]() Ufff, wreszcie skończyłam przenosić bloga pod nowy adres ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-11-01 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zaliczyłam zgon roku.
Idę se na smętarz, a tu bachory z halołynem chodzą. A że w drodze na smętarz domy mają takie wyjścia, że jak ktoś drzwi otworzy, to od razu znajduje się na chodniku, to wszystko widziałam. Scenka rodzajowa: chmara puka do drzwi i wrzeszczy cukierek albo psikus. Otwiera kobieta z tekstem: Nie słyszeliście, że w kościele mówili że nie wolno chodzić po domach? Na co jeden z dzieciaków, na oko lat 10: Ja nie jestem katolikiem, tylko debilem drugiej klasy! Wtedy padłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Już Micielino: Clarins Joli Rouge matowa 716 tu jest swatch o ile się nie mylę. Całkiem ładny. Za 48zł
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4229 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Czasem by trzeba było gdzieś podjechać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a nie lubię słodkiego ![]() się postaramy ![]() podziękuję później ![]() P. pojechał na groby, a ja się nudzę i szukam flaszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.