![]() |
#4861 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
I znów mnie nie było
![]() ![]() absorbeed - piękne słowa, dziękuję ![]() ![]() ![]() nienaruszona - kocham Ciebie też ![]() notcool - jeej ![]() ![]() ![]() Paralogiczna - jestem, jestem ![]() ![]() kamisha, niczego_po_trochu (okradłam), turka24 (okradłam) - bardzo mi miło ![]() 19Monika91, Artistic soul, autoagresja, BrillanteAstro5, CaMa, chcialam byc, dreams_x33, emishaa, Frutellka xD, kontrastowa0, kreskowa, m o n, Magari91, MalutkaGwiazdka, mandragona, Maniuuur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________________
'Reaching for the phone cause I can't fight it anymore' Sięgam po telefon, bo nie potrafię dłużej z tym walczyć. 'I wonder if I ever crossed Your mind. For me it happens all the time' Zastanawiam się czy kiedykolwiek przewinęłam się przez Twój umysł. Mi zdarza się to cały czas. 'I'm all alone and I need You now' Jestem zupełnie sama i potrzebuję Cię teraz' 'Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now' Powiedziałam, że nie zadzwonię, ale straciłam kontrolę i potrzebuję Cię teraz. 'Another shot of whiskey' Kolejny zastrzyk whisky. 'I'm a little drunk and I need You now' Jestem trochę pijana i potrzebuję Cię teraz. 'Baby, I need You now' Kochanie, potrzebuję Cię teraz. 'Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use a wish right now' Możemy udawać, że samoloty na niebie są jak spadające gwiazdy? Naprawdę mogłabym skorzystać teraz z życzenia. 'I could use a dream or a Jeanie or a wish to go back to a place much simpler than this' Mogłabym wykorzystać marzenie, dżina albo życzenie, by wrócić do miejsca znacznie prostszego niż to. 'After all the partyin and smashin and crashin, and all the glitz, and glam, and the fashion, and all the pandemonium, and all the madness, there comes a time when You fade to the blackness' Po całym imprezowaniu, rozbijaniu i upadaniu, i całym błysku, i blasku, i modzie, i po całym chaosie, i całych szaleństwach, przychodzi czas, kiedy wiedniesz w ciemności. 'What would You wish for if you had one chance?' Czego chciałbyś sobie życzyć jeśli miałbyś jedną szansę? 'When I see Your smile, tears run down my face' Kiedy widzę Twój uśmiech, łzy spływają mi po twarzy.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-11-01 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Przyczajenie
|
'Z myślą dobrą, by zbić nadzieje Choć wiesz tak naprawde nigdy nie będzie tak jak byś chciała, gdy nawet na myśl mu to nie przyszło.' Z fusów herbaty budujesz serce, zalewając gorącą wodą, burzysz je przy tym nieustannie zabijając myśli. "..Fałszywi ludzie postawą fałszywego świata." 'Historia umarłych uczuć' |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie odchodź w milczeniu. nie odchodź! nie zatrzymuj moich łez,bo one płyną oczyszczając moje oczy. wspomnienia o mnie? jakie wspomnienia.. będzie tak, jakbym nigdy nie istniała. yes, Your heart belongs to someone you've yet to meet. / tak, Twoje serce należy do kogoś, kogo jeszcze poznasz. all this never gonna be that simple. / to wszystko nigdy nie będzie proste. kiss the past goodbye. ![]() ![]() we'd never have to wonder, if we missed out on each other. / nie bylibyśmy zdziwieni, gdybyśmy za sobą tęsknili. muszę Cię znaleźć, by powiedzieć, że Cię wciąż potrzebuję. <3 each broken heart will eventually mend. / każde złamane serce i tak w końcu się zrośnie. I fear tomorrow I'll be crying by Him.. / obawiam się, że jutro będę płakać przez Niego.. eh, if I could start again.. / eh, gdybym mogła zacząć od nowa.. I hurt myself to see if I still feel whatever. / skaleczyłam się, żeby sprawdzić czy jeszcze cokolwiek czuję. chciałam dodać, że każda z Was jest cudowna. ![]() i uwielbiam Wasze cudowne opisy, cholera! ![]()
![]() |
#4864 |
BAN stały
|
SparklyAngel
<3 ...
kapią łzy, już po chwili spływają ich całe strumienie, strumienie, które niosą mnie wprost do Twoich ramion . dziwny lęk o lepsze jutro ogrania mnie, wróć, nie chce dłużej bać się. a co jeśli boję się ? co jeśli siedzę w szafie, bo nie ma przy mnie Cię ? nie błądzę już wzrokiem szukając Cię wśród tłumu, nie gubię się w myślach próbując się Ciebie z nich wyrzucić, jeszcze tylko czasami łapię się na chęci przypierdo***lenia Ci z całej siły w twarz, ale z czasem też się tego oduczę . urwany w połowie epizod, męczy mnie coraz bardziej . a my nadal naiwnie chowamy się, myśląc, że pech nie znajdzie nas. wśród natłoku myśli plątasz się Ty, choć próbuje Cię wyrzucić, Ty nie odchodzisz . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Raczkowanie
|
Ecoute ce que dit ton coeur. / Słuchaj co mówi serce. l'amour existe encore / miłość istnieje znów ![]() Les derniers seront les premiers! /Ostatni będą pierwszymi!
#4866 |
Przyczajenie
|
"Miłość jest wtedy, kiedy mówisz chłopakowi, że podoba ci się jego koszulka i on ją później nosi każdego dnia."
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Raczkowanie
|
![]() miłość w rytmie bicia naszych serc uśmiech zgubiony gdzieś w tłumie problemów, łzy przykrywane deszczem, i pusty wzrok błądzący po brudnych ulicach miasta. |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Mmmm kradnęę! ;***
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Przyczajenie
|
ja pozostaję tu
jak długo, przekonamy się i bawię się w miłość, mówisz, że wszystko jest okej. tak wiem. To uczucie kiedy strach ściska nadgarstki, i już nic nie wiesz. jesteś, czy może Cię już nie ma? nie odpowiesz mi. odchodzisz i coś rozpierdala mój świat od środka. Twój uśmiech Bursztyn to kolor twojej energii Odcień złota okazujący normalność.
![]() |
#4871 |
Raczkowanie
|
na marginesie: nowa jestem. ;3 ; * chcesz kłamać? okej, kłam, ale zrób to chociaż ładnie. -kochany jesteś. -nie przyzwyczajaj się. -cześć, mów mi Szajba. -wolę Kretyn, bardziej do ciebie pasuje. -rzucił cię? -nie jestem szmatą! -wiesz co? powinieneś dostać Nobla -hehe, za co? -bo jeszcze w życiu nie spotkałam się z takim kretynem, przez którego płakałam 3 dni i 3 noce. N I E potrzebuję cię ! lubiła pisać czarne scenariusze. i tak szczerze mówiąc, to była w tym mistrzynią. może jestem podła, ale życzę, aby tobie też było przykro ! generalnie można powiedzieć, że jestem dzieckiem bez uczuć. niech zgadnę, jesteś przedstawicielem fundacji złamanych serc? tylko, że czasami ja już nie mam po prostu ani ochoty, chęci, ani siły, by udawać, że wszystko jest w porządku. 'nie jest źle' - może i nie jest, ale szczęście chyba tak nie wygląda, co? jestem tolerancyjna. nie mam nic do kartonów, betonów, metali, ale {CENZURA} świat plastiku mnie przeraża ! kształtowanie obojętności to chyba twoja pasja. jedyne co mi potrzebne w tej chwili do szczęścia to wódka i dwa promile. -jeśli go kochasz, to walcz! -ale ja walczyłam... -i co? poddałaś się? -nie.. przegrałam.. { wszystkie te opisy są mojego autorstwa < skromna ; dd > |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
I believe it's the way it should be.. / wierzę, że właśnie tak powinno być..
we shared the laughter and the pain. / dzieliliśmy ze sobą radości i smutki. even the sleeping pills don't help me sleep. / nawet tabletki nasenne nie pomagają mi zasnąć. there's so many reasons why You're the only one. <3 / jest tyle powodów na to, że jesteś tym jedynym. <3 if You want to change something, change Your heart. / jeśli chcesz coś zmienić, zmień swoje serce. I need Your lovin' / potrzebuję Twojej czułości. all I wish is gone away.. / wszystko czego pragnę, odeszło.. maybe I will see You in the next life. / może spotkam Cię w następnym życiu.
#4873 |
Zadomowienie
|
Nie umiem bawić się w tą gre co Ty,albo mnie kochasz albo nie. Zbyt często bywasz w moich myślach,za rzadko w moim życiu. Z Tobą za ręke do nieba iść! myszka23101 marikab toogether93 patrysiowa_ paralogiczna naughty_ borowiczanka turka24 karmelowomi istny_paradoks
NAJLEPSZE <3
#4874 |
Zakorzenienie
|
;o dziękuję skarby. ja tu jestem dla Was ! ; * to jest początek końca.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2010-11-01 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
.. i najlepsza <3 Psychika mnie boli, jak Was co niektóre czytam. ____ nie obiecywałeś nic, a dałeś więcej niż ci, których obietnic słuchałam W moim pokoju od 1 w nocy aż do rana pachnie Tobą że trwać będzie wiecznie Za miłość, która zasypia już w nas Jak długo jeszcze uciekać będę drogą, której nie widać końca?
#4876 |
Zakorzenienie
|
teraz wiem, za czym tęsknię zawsze, gdy tylko wypuszczasz mnie ze swych objęć.
przystankiem w biegu po radość życia. blask twoich oczu decydował o moim losie... ty, który złamałeś moje niebo, pokruszyłeś ideały, zdeptałeś marzenia, oplułeś twarz. nie kłam, dobrze wiem, że szczęście ma zawsze drugie dno.
#4877 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
______________________ 'Now You seem to be content with a one sided friendship with You, but I've got to chase.' Teraz wydaje Ci się, że jesteśmy przyjaciółmi, ale ja zamierzam Cię zdobyć. 'No sense in hiding. It's all in Your eyes..' Nie ma sensu ukrywać. Wszystko jest w Twoich oczach.. 'I ain't happy man, until I see You smile, until I see the spark back in Your eyes.' Nie jestem szczęśliwym człowiekiem, dopóki nie zobaczę Twojego uśmiechu, dopóki nie zobaczę ponownie iskierek w Twoich oczach. 'I am so ready to be found.' Tak bardzo jestem gotowa żeby być znalezioną.
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Wtajemniczenie
|
<33
------- '' I tak cholernie zazdrosna jestem, gdy przebywasz z Nią, choć wcale nie jesteś mój. i wybuchnę Ci śmiechem w twarz gdy jeszcze raz wspomnisz o miłości . Jeżeli już Ci zobojętniał dźwięk przychodzącej wiadomości sms, to znaczy iż straciłaś nadzieję, że on kiedykolwiek napisze. Brakuje mi ciepła Twoich rąk, które tak często nie pozwalały, by moje zmarzły .. Pod obojętnością buzują emocje.. mam kilka chwil w życiu, z których pamiętam smak powietrza .. i uśmiechnę się, byś znów poczuł się przegrany, byś mógł uderzyć się w pierś i szepnąć pod nosem 'za późno'. Pełna swoboda, kiedy możesz wyłączyć telefon na czas nieokreślony. Kiedy nie musisz się obawiać, że zostaniesz zasypana wiadomościami, na które natychmiastowo odpowiesz 'ja Ciebie też' , pełna podekscytowania. Swoboda - nikogoniekochania. a gdy życzyłam Ci szczęścia z nią powiedziałeś, że to ja jestem Twoim szczęściem... '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Raczkowanie
|
Nie kocham Go już . Nie pamiętam jak wygląda , nie pamiętam jak się uśmiecha . Pamiętam tylko , że Jego serce idealnie synchronizuje swoje bicie z moim .
Wsród grobów szukałam grobu naszej miłości , która tak brutalnie zabiłeś . Pytasz czemu tak mi na Tobie zależy. Nie wiem . Może dlatego , że drugiego takiego dupka nie znajdę ?! ![]() Są takie dni , gdy mam ochote zwinąć te pieprzone uczucia w kulke i rzucić w kosz . Chodż odszukajmy naszą miłość wśród miliona jesiennych liści . A w gazetach wciąż pytano jak można tak kochać , będąc tak ranionym . Jestem ![]() ![]() ![]() so_steadfast - skradłaś moje serducho ![]() KaMa2704 , SparklyAngel , marikab , beautiful_lie [ <333! ] ,BoTylkoTyPotrafiszByc x3, BrillanteAstro5, ciiri, contine, einhell, justsmilebaby, kamisha, katastroficzna, kiss12550, kontrastowa0, Magari91, Mountelly, naiwna0, naiwnie__ , Naughty_, Nensie, niczego_po_trochu, nieliczylamwcalesie, patrysiowa_, rumuneczkaxd , Siatkarka18, smerffetkaa , turka24, TwojaKokaina, z innej bajki - zachwycacie ![]() ![]() ![]() ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-11-01 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
troszkę mnie tu nie było,
ale wszystkie nadal jesteście wspaniałe ![]() i widzę też parę nowych początkujących talentów ![]() "My love has concrete feet."
/Moja miłość ma betonowe stopy./ "Życzę ci kolorowych, niepoprawnie kolorowych snów." "Z nadzieją, z niewiarą, przyciągam, odpycham i robię, co mogę by przetrwać, lecz zdycham." A Ty zapomnij i nie szukaj mnie. Nigdy już nie będzie dobrze nam. (ciut przerobiony fragm. piosenki, więc nie brałam w cudzysłów) "Zimno mi, po prostu zimno mi. Przecież taki wiatr, a Ty nie wiesz, nie rozumiesz. A Ty nie chcesz lub nie umiesz ogrzać ust mych ciepłem warg." Wiec jeśli mnie kochasz pozwól mi odejść... Każdy chociaż raz w swoim życiu chciałby być niewidzialny. Odkąd mijając Cię przechodzę niezauważalnie - już tego nie chcę...
#4881 |
Rozeznanie
|
Jej ręce spragnione dotyku, usta ułożone w niepewny uśmiech i smutne oczy, pragnące miłości.
Najpiękniejsza historia, napisana łzami. zamknij oczy i ujrzyj co widoczne tylko dla duszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Raczkowanie
|
dziękuję .
![]() Tiis jesteś ! ![]() mój status na gg mówi wszystko ![]() ![]() dalej nie rozumiesz ?
tu nie chodzi oto że brakuje mi Twojego uśmiechu , nie chodzi oto że byłeś ważniejszy niż tlen. Chodzi oto że Cię kocham. poradzę sobie , będę szczęśliwa, uśmiechnięta , będę miała na Ciebie wyje*baane . Ale na razie nie odchodź bo nie wiem jeszcze jak to zrobić . nigdy więcej nie powiem kocham . kocham zastępuję nienawidzę. teraz wiesz co już do Ciebie czuję ? uśmiechnij się . to on powinien płakać że Cię stracił. że już nigdy nie poczuje twoich zimnych warg. że już nigdy nie poczuje dotyku twojej aksamitnej dłoni , że już nigdy nie poczuje twego zapachu . to on powinien sobie z tym nie radzić , a nie ty . ' tego kwiatu to pół światu i po rowach jeszcze rośnie . A 3\4 chuja warte . ' co chłopcze nie radzisz sobie ? jesteś przeciwieństwem mnie . Słabym i zakochanym . - przecież mówiłaś że mnie kochasz. - jeju , znalazłeś sobie porę na wypominanie kłamstw .
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-11-01 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
BAN stały
|
katrin_love
<3 Nieodkrytaxd nie wiem, co mówi bo nie mam Twojego nr, no ale mam rozumieć, że się podoba ? ![]() ...
pod wpływem emocji chwyciła komórkę, wykręciła dobrze jej znany numer, przycisnęła zieloną słuchawkę, na całe szczęście rozłączyła się przed pierwszym sygnałem. wszyscy w kółko powtarzają 'będzie dobrze, zobaczysz' nawet nie wiesz jak cholernie boli ten fakt, że nikt z Twoich przyjaciół nie jest na tyle szczery by powiedzieć 'nie łudź się, lepiej nie będzie '. nie przypuszczałam jedyne, że tak szybko uciekniesz z tą naszą miłością . przyciska mnie do szyby, jedną ręką gładzi mi włosy, drugą przytrzymuje na wypadek, gdybym mdlała, tak, mam w zwyczaju tracić przytomność, gdy spełniają się moje sny . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-11-01 o 16:41 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zadomowienie
|
Moje serce jest twoje,
a Twoje, jest moje. Pozwól mi zamieszkać w Twoim śnie. Zamaluj obraz tysiąca innych twarzy, patrz w moje oczy, ukochany. Powody, by cię nienawidzić zliczę na ręce, ale powodów by Cię kochać jest tyle, że nawet dwie nie starczą. Przyjaciółko, powiedz dlaczego nie jesteś po tej dobrej stronie, dlaczego wciąż myślisz, że to ja źle robię?
#4885 |
Raczkowanie
|
fajnie, masz mnie w dupie tak jak wszystkie inne.
musiałeś wpieprzyć się w to życie jak byłam szczęśliwa? jesteś? ach, przepraszam, pytanie retoryczne. ciebie nigdy nie było, nie ma i pewnie nigdy też nie będzie, bo ty nie potrafisz być, potrafisz jedynie bywać. głupota to choroba, na którą choruje miliony osób. może i nie jestem grzeczna, ale jestem wrażliwa. bo jeśli nigdy cię nie poznam, to nigdy cię nie stracę. są pytania, których nie powinno się stawiać nawet Bogu. chcesz lekcje pt. 'jak skomplikować sobie życie?' ? zapraszam do mnie. zastanawiam się, jak długo jeszcze będą mieli siłę, by mi mówić ciągle 'będzie dobrze'. nie potrafię kłamać. nie jestem tobą.
#4886 |
Raczkowanie
|
Jedyne co naprawdę dobrze znam to każdy ślad Twojego ciała.
Jeden Twój uśmiech, jedno spojrzenie. Znów należę do Ciebie. Jak byliśmy mali mówił, że będę jego na zawsze. Czekałam to wczoraj a Ty dzisiaj pytasz mnie czy o tym pamiętam. Powiem Ci jedną rzecz. Już Cię nie kocham. _________________________ ____________________ raz się żyje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Raczkowanie
|
Niewiele jest tych rzeczy, których nie zmienia czas.
Pozwól mi jeszcze raz, ostatni raz, obudzić się przy Twoim silnym ramieniu, miętowym oddechu, Twojej jedwabnej pościeli. - Dzień dobry Panu, kocham Pana. - Do widzenia Pani. Kocham inną.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2010-11-01 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
![]() ___ dziękuję za wszystkie wyróżnienia <3 a dziś siedząc na ławce przy Twoim grobie, patrząc na zdjęcie Ciebie, jako osiemnastoletniego już mężczyzny - w oku zakręciła mi się łza. nie płakałam, nie robię tego przy ludziach. patrzyłam na znicze świecące się na Twoim grobie i na daty - urodzenia i śmierci. to już tyle czasu odkąd odszedłeś. trochę się zmieniło - nie zapominam, ale ból czasem bywa lżejszy, czasem poleci jedna łza mniej. teraz więcej rozumiem, wtedy byłam młoda - jednak jednego nie mogę pojąc dotąd - dlaczego Bóg mi Cię zabrał a ja nie zdążyłam się pożegnać ? " Znów łączy nas tęczy most " |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Raczkowanie
|
moje sny są pełne ciebie, chcesz zobaczyć ?
jest jak jest , a nie tak jak powinno być . nie chcę żeby moja miłość się zmarnowała .. ale od dziś, nie chce cię tu widzieć, więc bierz dupę w kroki i wynoś się z mojego serca, a i pamiętaj , że zamki zmieniam razem z twoim odejściem ! zgubiliśmy to wszystko, miłość odeszła. robisz mi syf w sercu. zapomnij o tym, co było, aby wreszcie mieć to, co będzie. i zanim wytne cie ze zdjęć, posprzątam pokój z twoich słów . wiesz po co są problemy? żeby zdać sobie sprawę, jak bardzo nam na czymś zależy. Sorry. Mam alergię na pierdo*enie głupot. Pobawmy się w miłość. , < 3 zbyt wiele rozczarowań, by uwierzyć od nowa .. Utopić się w szklance marzeń. Zachłysnąć się łykiem szczęścia.
`,. Papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście .. one love, one life. Edytowane przez Alutkaxd3 Czas edycji: 2010-11-01 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Raczkowanie
|
jak to jest możliwe, że czuję coś do takiego dup.ka jak Ty... i tak cholernie mi brakuje Ciebie i tak bardzo bym chciała z Tobą porozmawiać dłuższą chwile, cala wieczność... bądź. Minęło tyle czasu, tyle się wydarzyło... Znienawidziłam Cie przez ten czas jeszcze bardziej, ale-ale, czy to na pewno nienawiść? kurcze, dziewczyny... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.