Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-01, 13:28   #4921
filka2
Zadomowienie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

kancia aaa no to fajnie ze sie wyrwałas
gosbaj no są w promocji widziałam ale troche oszukane bo na półkach te same zabawki w normalnej cenie nic nie zaznaczone ze to promocja a wiem bo obserwuje już jedną zabawke.fajny ten bebenek.
pola o 4,30wczesnie troszke

noc jako tako zleciała,od 3Adzia sie budziła i spała z nami.rano znów wysoka tem ponad 39 i czopas zapodany.teraz marudna i ok 38 i jakby kaszelek jej nachodził.nadal mało je i nic oprócz butelki z mleczkiem lub kaszką.
nuda w domu jak nie wiem,spalismy długo bo do 10.30 z przerwa mała teraz zabawiamy Mała na zmiany bo marudzi
Stary 2010-11-01, 13:48   #4922
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

hej laski u nas nocka super maly wstal tylko raz na jedzenie ale chyba dlatego ze spal z nami w lozku bo co go odkladalam to sie budzil i w koncu zrezygnowalam i ladnie spal
gospaj fajny bebenek,ja na razie przystopowalam z zakupem zabawek bo Szymek niektorymi sie nie bawi nawet tyle ich ma
filka no to widze ze u nas nocka taka sama jak u was
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 13:56   #4923
aldii
Zakorzenienie

Filka jak sie mala czuje ? doczytalam,ze nadal kiepsko
Gosbaj a jak u was zis ?
Pola
Bydgoszczanka daj znac jak juz bedzie cos wiadomo
Pantee
Elcia za ladna noc

Mialam wrzucic zalegle fotki,ale nie mam jakichs dodatkow do programu i nie moge przyciac i pozmniejszac

Lu od jakiegos czasu budzi sie w nocy na jedzenie - wczoraj i dzis 2x
Stary 2010-11-01, 14:37   #4924
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Hejka!
Dzwoniliśmy do lekarza, prywatnie pójdziemy ( znajomy teściów, pediatra, ordynator szpitala dziecięcego). Mąż powiedział mu o objawach i on stwierdził, ze to przepuklina. Mamy dzwonić dzisiaj po 20, bo on w trasie był. Mówił, żeby się nie martwić, zobaczy to jutro, albo pojutrze, bo nie wie, czy nas wciśnie na jutro. Z tego co czytałam, to jednak będzie musiał być zabieg. Te wymioty były jednym z objawów przepukliny.
Strasznie się boję
Nocka była w miarę spokojna. Jak podłożyłam maleńkiej poduszkę pod nóżki, to było dużo lepiej.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 15:14   #4925
aldii
Zakorzenienie

Bydgoszczanka poczekaj spokojnie na wizyte i diagnoze.Trzymam kciuki,aby jednak okazalo sie to jakas blahostka

Wrzucam zalegle fotki
1.o ile dobrze pamietam,to mialo byc dla Joli - Lu w wozku sklepowym
2. na basenie
3,4. Pani Dynia
Stary 2010-11-01, 16:17   #4926
tajgabajga
Rozeznanie

GG do tajgabajga

aldii ale slodka dynia-tylko schrupac!!!
bydgoszczanka bedzie dobrze!!!!trzymam kciuki
filkadla niuni od nas
U nas wczoraj maz zauwazyl 1 zabka dodam ze Szymek za tydzien konczy 10 miesiecy wiec pozno ale jest.Musze znalazcy cos kupic za zauwazenie.Szymek wczoraj dostal mnostwo zabawek i kupilismy fotelik
http://allegro.pl/concord-ultimax-8-...297853515.html
za cale 5 funtów-po znajomosci wiec jestem happy,
Stary 2010-11-01, 16:32   #4927
kasiorekzeta
Rozeznanie

Witam mamuśki
Teraz nie nadrobie
Widziałam śliczną Lu

Wrzucam Naszego raczka, udało się uchwycić

http://www.youtube.com/watch?v=UwUiGHPKPMU

Poczytam później jak Maja pójdzie spać
Majka 23.02.2010

http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png
kasiorekzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 16:38   #4928
zebra666
Zakorzenienie

Bydgoszczanka wszytsko napisałam w PW mam nadzieję, że troszke Ci rozjaśniłam, uspokoiłam troszke... Ale i tu przypomne- sam zabieg jest naparwde niegroźnym zabiegiem, narkoza napewno nie będzie łatwa ani przyjemna ale w ten sam dzień co zabieg przeważnie wraca się do domu. Jeśli się nie odprowadza przepuklina to raczej szybko ustalą Wam termin- może lekarz ją wmasuje. Ja sama ją wmasowywałam zpowrotem delikatnie.

Aldii śliczna Lu

Kasiorekzeta dla raczka

Tajgabajga gratuluję ząbka!

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 17:59   #4929
karola_sz
Rozeznanie

Niestety mam smutną wiadomość z ostatniej chwili. Luizka Bydgosi o 20 będzie operowana. Bydgosia wiadomo bardzo zmartwiona. Sprawa okazała się pilna, bo w przepuklinę wszedł jajnik i muszą się szybko tym zająć.
Kochane, o 20 zaczynamy trzymać kciuki za Lusię.
Poprosiłam Bydgosię, żeby wysłała mi sms'a jak będzie po. Dam Wam znać.

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 18:17   #4930
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_sz Pokaż wiadomość
Niestety mam smutną wiadomość z ostatniej chwili. Luizka Bydgosi o 20 będzie operowana. Bydgosia wiadomo bardzo zmartwiona. Sprawa okazała się pilna, bo w przepuklinę wszedł jajnik i muszą się szybko tym zająć.
trzymam kciuki
Stary 2010-11-01, 18:23   #4931
malinka118
Rozeznanie

Karola kciuki mocno zaciśnięte. Biedna kruszynka. Daj znać jak będzie coś wiedzieć.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 18:35   #4932
kasiorekzeta
Rozeznanie

o Matko Bydgosia mocno kciuki trzymam. Musi być dobrze
Majka 23.02.2010

http://s2.pierwszezabki.pl/036/0364849d2.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-50552.png
kasiorekzeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 18:36   #4933
filka2
Zadomowienie

karola o kurcze to rzeczywiscie pilne,dobrze ze szybko zauważone.trzymamy kciuki za Luizke
malinka Ty chyba masz dla Mi kombinezon z mariquity?jak u nich z tymi rozmiarami?jak jest np rozm na 74 to jak to sie ma do tego wzrostu?bo mam na oku jeden i nie wiem czy nie bedzie za duży,Ada ma ok 70-71 cm ale zeby był na całą zimeno i żeby nie pływała w nim
Stary 2010-11-01, 18:39   #4934
Ingrid80
BAN stały

BYDGOSIA Bedzie dobrze kochana KAROLA czekamy na dobre wiadomości
Ingrid80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 18:42   #4935
Kancia
Zakorzenienie

o jejku za malutką.
Zdziećmi to same problemy u as tez ale o tym napisze w klubie ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 18:47   #4936
pantee
Raczkowanie

O kurcze, Bydgosia trzymaj sie i kciuki za Luize. Nie nadrobiłam jeszcze, ale widze ze jakas operacja. Zaraz doczytam...
pantee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 18:50   #4937
blonde_hair
Zakorzenienie

Ale nieciekawie...
Bydgosia trzymam kciuki za Luizke. Bedzie dobrze
Stary 2010-11-01, 19:16   #4938
fleurdelacour
Rozeznanie

kciuki za Luizke
fleurdelacour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 19:49   #4939
tajgabajga
Rozeznanie

GG do tajgabajga

ja tez mocno trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-01, 20:08   #4940
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Gosbaj kiedyś go pokazywałam, bo mi kumpela poleciła ale nie kupiłam, bo mały we wszystko wali i gra
no wlasnie przypomnialam sobie ze go pokazywalas i juz wtedy mi sie podobal

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
gosbaj fajny bebenek,ja na razie przystopowalam z zakupem zabawek bo Szymek niektorymi sie nie bawi nawet tyle ich ma
no wlasnie a Krzys jakos nei ma za wiele takich fajnych zabawek bo go wczesniej wogole nie interesowaly. ma tylko pelno takich klamotow bezsensownych ktore tylko rozrzuca po domu. A teraz zaczal sie interesowac wiec czas zaczac go edukowac

Biedna Luizka, trzymam kciuki

a my dzisiaj bylismy na spacerku na cmentarzu, oczywiscie pelno tam moich dzieciakow ze szkoly bylo i tylko co chwile dzien dobry mowilam

No i Krzys dzisiaj malo spal w dzien bo tylko 1,5h wiec padl juz o 19:45. ciekawe jaka bedzie nocka pewnie krotka bo krolewicz pewnie szybko sie wyspi

no i jutro musze juz wracac do pracy, L4 sie skonczylo - wlasnie koncze sprawdzac ostatnie dyktanda bo mnie dzieci zywcem zjedza ze tak dlugo je trzymam

Krzys juz dzisiaj lepiej, ma tylk lekki katarek jeszcze i czasem kaszle ale to ten katar mu splywa i dlatego.

Aldii brawa dla Lu za wstawanie
Kasiorekzeta za raczkowanie, zasuwa pelna para
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 20:17   #4941
brzoskwinia82
Zadomowienie

heloł, dawno mnie nie było, ale pracując niestety nie wyrabiam i na necie jestem bardzo rzadko... nawet nie próbuje nadrabiać, chociaż chciałam ale to nierealne.
Spróbuję już częściej zaglądać żeby być na bieżąco

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 20:51   #4942
pysiamn
Zakorzenienie

Nie mam pojęcia o co chodzi z Luizką ...

Ale oczywiście trzymam

----jak mi dane będzie jeszcze dziś to nadrobie zaległości chcociaż Julka miała dziś 2 długie drzemki więc z pewnością zaraz będzie mnie wołać ...już 2 razy u nie j byłam

_________________________ ___

Ja od kilku dni mam wstręt do kompa zasadniczo do NET-u ...usiadłam by zgrać zdjęcia...
Ale Wizaż mnie znęcił

Od kiedy usłyszałam o wirtualnym cmetarzu ...
Wirtualnych grobach i zniczach które moga się palić dobe/ tydzien lub na stałe ...w zależności od tego ile kasy się wyśle Sms-em jestem mocno zniesmaczona ...

------------------------------

Ponadto u nas bardzo rodzinnie spędziliśmy owe 3 dni...
Pogoda dopisała więc więcej nas w domu nie było niż byliśmy

ps
Chciałam Wam pokazać mojego przedszkolaczka odważniaczka
Fotka z piątku ...Lekcja Przyrody na żywo ...były węże, jaszczurki itp
Zdjęcie zrobiła jego Pani

PS Oczywiście na temat fotek i filmików wypowiem się potem jak nadrobie ...bo widziałam że fajne ...ale nie chce tak wyrywać z kontekstu

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-11-01 o 20:57
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 20:53   #4943
pantee
Raczkowanie

Pysia-
Cytat:
Zmywarka pika.....rany jak ja nie lubi wyjmować zw zmywarki ...
Nie lubiłam zmywac a teraz nawet mi się niechce wyjmować ze zmywarki jak to sieczlowiek rozwydrzył
Z ta zmywarka to jakbyś o mnie mówiła A Julka - słodzik
Dynia- WOW! Zdolniacho!

Karola-
Cytat:
A Wy już zakładacie dzieciom kombinezony? Bo ja nie mający kombinezonu zakładam Adasiowi kurteczkę taką cieplejszą ofkors, rajtki (ma takie zgrabne nóżki w nich ), na to spodenki jakieś np. ocieplone bawełną.
Ja ubieram tak samo jeszcze nie zakładam kombinezonu
Diku Diku Fiku Miku- masz pomysły
Bydgosia- ale zajada
kancia- to niezla mu rarytasy serwujesz
Nie chciałas pchacza, wystarczy ci sam panel? Mój jest inny...chyba starszy model.
Gosbaj- ale stoi
Kamyk- a skad tyle tych flach? Koneserzy?
a telefonik tez kupiłam- z v-techa , ale nieststy lezy na poczcie, bo nie bylo mnie od czwartku i nie bylo komu odebrac. Powiem , jak odpbiore jutro.
Karola- widac, strasznie duzo pracy masz w pracyJak juz wiersze piszesz
Madziulka- Paris....eh. Czekamy na relacje i fotki
X-mila- zdrówka dla was wszysstkich! NO i na rocznice!
Filka- u nas pranie dzieciecych nawet nawet rzadziej...czasem piorę z naszymi.A kombinezon wkleje jak bee miala aparat,bo baterie padły, jutro TZ moze kupi akumulatorki.
Aldii-
Cytat:
Oczywiscie Lu nie uwzglednila w swoim grafiku zmiany czasu i wstala 6.10
U mnie to samo Do tego ledwo ja dotrzymuje do 19 na kapanie.
Tajga- za zebola

A u nas po weekendzie. POgoda dopisła. Zakupy poczynione, oprocz kombinezonu Coccobello kupiłam małej jeszcze czapke w H&M- fajna tak misiowa brazowa, zapinana pod szyja na rzep. OD babci dostała 2 pary fajnych rajtek i cudne pasiaste skarpetki z grzechoczacym miskiem.Ubaw
Mała padła dzis przy kolacjowym cycu o 19.15....wiec pewnie jutyro rano pobudka ok 6 bedzie. Dzis piec pobudek na smoka...nie wiem czemu. Jadła dopiero o 7.00 rano...wiec skad te pobudki.
Hanka coraz wiecej staje na czworaczkach, ale tylko si ebuja, bo nogi sie jej rozjezdzaja i bawi sie w zabe....Chyba musze zainstalowac jakas wykładzine, niech ma gdzie cwiczyc. Sciagnełam Shaggy z pokoju, bo go ciagle zarła....i ciagle znajdowała pełno moich wypadajacych wlosów , wiec juz mialam dosc.
Oczy m sie kleja i glowa napiernicza, wiec ide sie walnac obok TZ-zapraszał do sypialni- ale jak zwykle juz spi...z kurami

Ciekawe jak Luizka...mam nadzieje, ze wszsytko poszło dobrze.
Uciekam...
DObrej nocki
Stary 2010-11-01, 20:57   #4944
karola_sz
Rozeznanie

Pokrótce - operacja Lusi OK. Szczegóły w klubie. Jutro Was poczytam i pooglądam - idę do pracy, będę miała czas

karola_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 20:59   #4945
pantee
Raczkowanie

Pysia-
Cytat:
Zmywarka pika.....rany jak ja nie lubi wyjmować zw zmywarki ...
Nie lubiłam zmywac a teraz nawet mi się niechce wyjmować ze zmywarki jak to sieczlowiek rozwydrzył
Z ta zmywarka to jakbyś o mnie mówiła A Julka - słodzik
Dynia- WOW! Zdolniacho!

Karola-
Cytat:
A Wy już zakładacie dzieciom kombinezony? Bo ja nie mający kombinezonu zakładam Adasiowi kurteczkę taką cieplejszą ofkors, rajtki (ma takie zgrabne nóżki w nich ), na to spodenki jakieś np. ocieplone bawełną.
Ja ubieram tak samo jeszcze nie zakładam kombinezonu
Diku Diku Fiku Miku- masz pomysły
Bydgosia- ale zajada
kancia- to niezla mu rarytasy serwujesz
Nie chciałas pchacza, wystarczy ci sam panel? Mój jest inny...chyba starszy model.
Gosbaj- ale stoi
a telefonik tez kupiłam- z v-techa , ale nieststy lezy na poczcie, bo nie bylo mnie od czwartku i nie bylo komu odebrac. Powiem , jak odpbiore jutro.
Karola- widac, strasznie duzo pracy masz w pracyJak juz wiersze piszesz
Madziulka- Paris....eh. Czekamy na relacje i fotki
X-mila- zdrówka dla was wszysstkich! NO i na rocznice!
Filka- u nas pranie dzieciecych nawet nawet rzadziej...czasem piorę z naszymi.A kombinezon wkleje jak bee miala aparat,bo baterie padły, jutro TZ moze kupi akumulatorki.
Aldii-
Cytat:
Oczywiscie Lu nie uwzglednila w swoim grafiku zmiany czasu i wstala 6.10
U mnie to samo Do tego ledwo ja dotrzymuje do 19 na kapanie.
Tajga- za zebola

A u nas po weekendzie. POgoda dopisła. Zakupy poczynione, oprocz kombinezonu Coccobello kupiłam małej jeszcze czapke w H&M- fajna tak misiowa brazowa, zapinana pod szyja na rzep. OD babci dostała 2 pary fajnych rajtek i cudne pasiaste skarpetki z grzechoczacym miskiem.Ubaw
Mała padła dzis przy kolacjowym cycu o 19.15....wiec pewnie jutyro rano pobudka ok 6 bedzie. Dzis piec pobudek na smoka...nie wiem czemu. Jadła dopiero o 7.00 rano...wiec skad te pobudki.
Hanka coraz wiecej staje na czworaczkach, ale tylko si ebuja, bo nogi sie jej rozjezdzaja i bawi sie w zabe....Chyba musze zainstalowac jakas wykładzine, niech ma gdzie cwiczyc. Sciagnełam Shaggy z pokoju, bo go ciagle zarła....i ciagle znajdowała pełno moich wypadajacych wlosów , wiec juz mialam dosc.
Oczy m sie kleja i glowa napiernicza, wiec ide sie walnac obok TZ-zapraszał do sypialni- ale jak zwykle juz spi...z kurami

Ciekawe jak Luizka...mam nadzieje, ze wszsytko poszło dobrze.
Uciekam...
DObrej nocki
Stary 2010-11-01, 21:08   #4946
pysiamn
Zakorzenienie

tajga za ząbka na reszcie
i za fotelik
PAn Dynia

brzoskwinko milo Cię widzieć

Aldii piekne Dynie ...i supcio przebranie

Malinko, Madziulka fajnie że spotkano się udało ...to widać i na filmie i fotkach ...zazdraszczam
Fajnie tak poznać siena zywo

Gosbaj fajnie że Krzysiowi lepiej
Teraz jak pobyłaś w domku to znowu cięzej do pracy wrocić

kasiorekzeta raczek kręcony na przyśpieszonych obrotach
Pięknie i jak szybko
Moja Julka jakaś ułomna tylko pełzaaaaa i sie obkręca jak zegar

Edit : ojej własnie doczytałam o co chodzi z Bydgością i Luizką ...
Karola ucałuj je od nas trzymamy kciuki ...musi być dobrze
Przeczytał mdokładnie jak to się zaczeło aż miałam ciaryyyyy
Dobrze że szybko zareagowali i lekarze nie zwlekali z decyzją

ufff Karola dzięki za wieści

PS. JA Klub na deserek jutro
Zaraz mamy wieczór filmowy więc będę kończyć do jutra :pa:

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2010-11-01 o 21:09
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 21:43   #4947
tajgabajga
Rozeznanie

GG do tajgabajga

panteeiza zakupy-my tez mamy czape misiowa na rzep-kupiona w Asdzie
pysiai Kubus mega odwazny
lece do klubu i pod prysznic pa
Stary 2010-11-01, 21:46   #4948
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

bydgosia trzymalam kciuki mam nadzieje ze mala szybko wroc do zdrowia biedna kruszynka sie wymeczy
pysiu no no ale masz odwaznego synka ja bym w zyciu weza do reki nie wziala bleee

ja Szymkowi zakladam cieplejsza kurteczke no ale u nas nie jest tak zimno jak w pl
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-01, 22:17   #4949
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Hej mamuśki...

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Kamyk co do tego telefonu to wlAsnie ten fisher price jest cichy, na początku myślałam ze jest zepsuty bo w porównaniu do innych zabawek naprawdę cichutko gra, ale to chyba własnie specjalnie dlatego jak piszesz.
Oooo, to pomyśleli... W końcu tylko zabawkami się zajmują i są dobrzy...

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
noc jako tako zleciała,od 3Adzia sie budziła i spała z nami.rano znów wysoka tem ponad 39 i czopas zapodany.teraz marudna i ok 38 i jakby kaszelek jej nachodził.nadal mało je i nic oprócz butelki z mleczkiem lub kaszką.
Bidulka, oby było lepiej...

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Wrzucam zalegle fotki
1.o ile dobrze pamietam,to mialo byc dla Joli - Lu w wozku sklepowym
2. na basenie
3,4. Pani Dynia

Cytat:
Napisane przez tajgabajga Pokaż wiadomość
1 zabka dodam ze Szymek za tydzien konczy 10 miesiecy wiec pozno ale jest.

Cytat:
Napisane przez kasiorekzeta Pokaż wiadomość
Wrzucam Naszego raczka, udało się uchwycić

Cytat:
Napisane przez karola_sz Pokaż wiadomość
Już doczytałam, że operacja się udała... Ulżyło mi... Pozdrów Lu od Paulinki... Jednak matczyna intuicja wiele znaczy...

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość

ps
Chciałam Wam pokazać mojego przedszkolaczka odważniaczka

Cytat:
Napisane przez pantee Pokaż wiadomość
A bo my tak zbieramy, a mało co pijemy... Niektóre nawet nie są otwarte...

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Aaaaa...
Ja się muszę pochwalić...

Paulina siedziała w rogu na narożniku...
My siedzieliśmy po dwóch jej stronach i ustalaliśmy listę zakupów...
Więc tak niekoniecznie patrzyliśmy co robi, w końcu przed spadnięciem była zabezpieczona...
Widziałam, że się przewróciła na brzuszek i coś tam stęka...
Nagle patrzę, a Paulina sobie cała szczęśliwa siedzi tuż obok mnie...
Nawet nie wiem jak siadła, jaką techniką...
Grunt, że potrafi już sama usiąść...
Już wcześniej miała próby udane, ale zawsze miała jakiś wspomagacz...
Stary 2010-11-02, 05:53   #4950
pola25
Zakorzenienie

wspolczuje Bydgosi,mialam nadzieje ze to nic groznego...

Dawid wstal o 5.30,poszlismy spac o 7,po takim dlugim dniu...
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości