|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
kancia aaa no to fajnie ze sie wyrwałas
![]() gosbaj no są w promocji widziałam ale troche oszukane bo na półkach te same zabawki w normalnej cenie nic nie zaznaczone ze to promocja a wiem bo obserwuje już jedną zabawke.fajny ten bebenek. pola o 4,30 ![]() ![]() noc jako tako zleciała,od 3Adzia sie budziła i spała z nami.rano znów wysoka tem ponad 39 i czopas zapodany.teraz marudna i ok 38 i jakby kaszelek jej nachodził ![]() nuda w domu jak nie wiem,spalismy długo bo do 10.30 z przerwa mała teraz zabawiamy Mała na zmiany bo marudzi
#4922 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
hej laski u nas nocka super maly wstal tylko raz na jedzenie ale chyba dlatego ze spal z nami w lozku bo co go odkladalam to sie budzil i w koncu zrezygnowalam i ladnie spal
![]() gospaj fajny bebenek,ja na razie przystopowalam z zakupem zabawek bo Szymek niektorymi sie nie bawi nawet tyle ich ma filka no to widze ze u nas nocka taka sama jak u was |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Filka jak sie mala czuje ? doczytalam,ze nadal kiepsko
![]() Gosbaj a jak u was zis ? Pola ![]() Bydgoszczanka ![]() ![]() ![]() Pantee ![]() Elcia ![]() Mialam wrzucic zalegle fotki,ale nie mam jakichs dodatkow do programu i nie moge przyciac i pozmniejszac ![]() Lu od jakiegos czasu budzi sie w nocy na jedzenie - wczoraj i dzis 2x ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Hejka!
Dzwoniliśmy do lekarza, prywatnie pójdziemy ( znajomy teściów, pediatra, ordynator szpitala dziecięcego). Mąż powiedział mu o objawach i on stwierdził, ze to przepuklina. Mamy dzwonić dzisiaj po 20, bo on w trasie był. Mówił, żeby się nie martwić, zobaczy to jutro, albo pojutrze, bo nie wie, czy nas wciśnie na jutro. Z tego co czytałam, to jednak będzie musiał być zabieg. Te wymioty były jednym z objawów przepukliny. Strasznie się boję ![]() Nocka była w miarę spokojna. Jak podłożyłam maleńkiej poduszkę pod nóżki, to było dużo lepiej.
#4925 |
Zakorzenienie
|
Bydgoszczanka poczekaj spokojnie na wizyte i diagnoze.Trzymam kciuki,aby jednak okazalo sie to jakas blahostka
![]() Wrzucam zalegle fotki 1.o ile dobrze pamietam,to mialo byc dla Joli - Lu w wozku sklepowym 2. na basenie 3,4. Pani Dynia |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Rozeznanie
|
aldii ale slodka dynia-tylko schrupac!!!
bydgoszczanka bedzie dobrze!!!! ![]() filka ![]() U nas wczoraj maz zauwazyl 1 zabka dodam ze Szymek za tydzien konczy 10 miesiecy wiec pozno ale jest.Musze znalazcy cos kupic za zauwazenie.Szymek wczoraj dostal mnostwo zabawek i kupilismy fotelik http://allegro.pl/concord-ultimax-8-...297853515.html za cale 5 funtów-po znajomosci wiec jestem happy, |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Rozeznanie
|
Witam mamuśki
![]() Teraz nie nadrobie ![]() Widziałam śliczną Lu ![]() Wrzucam Naszego raczka, udało się uchwycić ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UwUiGHPKPMU Poczytam później jak Maja pójdzie spać ![]()
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Bydgoszczanka wszytsko napisałam w PW mam nadzieję, że troszke Ci rozjaśniłam, uspokoiłam troszke... Ale i tu przypomne- sam zabieg jest naparwde niegroźnym zabiegiem, narkoza napewno nie będzie łatwa ani przyjemna ale w ten sam dzień co zabieg przeważnie wraca się do domu. Jeśli się nie odprowadza przepuklina to raczej szybko ustalą Wam termin- może lekarz ją wmasuje. Ja sama ją wmasowywałam zpowrotem delikatnie.
Aldii śliczna Lu ![]() Kasiorekzeta dla raczka ![]() Tajgabajga gratuluję ząbka! |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Rozeznanie
|
Niestety mam smutną wiadomość z ostatniej chwili. Luizka Bydgosi o 20 będzie operowana. Bydgosia wiadomo bardzo zmartwiona. Sprawa okazała się pilna, bo w przepuklinę wszedł jajnik i muszą się szybko tym zająć.
Kochane, o 20 zaczynamy trzymać kciuki za Lusię. Poprosiłam Bydgosię, żeby wysłała mi sms'a jak będzie po. Dam Wam znać.
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4931 |
Rozeznanie
|
Karola kciuki mocno zaciśnięte. Biedna kruszynka. Daj znać jak będzie coś wiedzieć.
![]()
![]() |
#4932 |
Rozeznanie
|
o Matko Bydgosia mocno kciuki trzymam. Musi być dobrze
![]() |
#4933 |
Zadomowienie
|
karola o kurcze to rzeczywiscie pilne,dobrze ze szybko zauważone.trzymamy kciuki za Luizke
![]() malinka Ty chyba masz dla Mi kombinezon z mariquity?jak u nich z tymi rozmiarami?jak jest np rozm na 74 to jak to sie ma do tego wzrostu?bo mam na oku jeden i nie wiem czy nie bedzie za duży,Ada ma ok 70-71 cm ale zeby był na całą zime ![]()
#4934 |
BAN stały
|
BYDGOSIA
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
o jejku
![]() ![]() Zdziećmi to same problemy u as tez ale o tym napisze w klubie ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Raczkowanie
|
O kurcze, Bydgosia trzymaj sie i kciuki za Luize. Nie nadrobiłam jeszcze, ale widze ze jakas operacja. Zaraz doczytam...
#4937 |
Zakorzenienie
|
Ale nieciekawie
![]() Bydgosia trzymam kciuki za Luizke. Bedzie dobrze ![]()
#4938 |
Rozeznanie
|
kciuki za Luizke
#4939 |
Rozeznanie
|
ja tez mocno trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna Luizka, trzymam kciuki ![]() a my dzisiaj bylismy na spacerku na cmentarzu, oczywiscie pelno tam moich dzieciakow ze szkoly bylo i tylko co chwile dzien dobry mowilam ![]() No i Krzys dzisiaj malo spal w dzien bo tylko 1,5h wiec padl juz o 19:45. ciekawe jaka bedzie nocka pewnie krotka bo krolewicz pewnie szybko sie wyspi ![]() no i jutro musze juz wracac do pracy, L4 sie skonczylo - wlasnie koncze sprawdzac ostatnie dyktanda bo mnie dzieci zywcem zjedza ze tak dlugo je trzymam ![]() Krzys juz dzisiaj lepiej, ma tylk lekki katarek jeszcze i czasem kaszle ale to ten katar mu splywa i dlatego. Aldii ![]() Kasiorekzeta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zadomowienie
|
heloł, dawno mnie nie było, ale pracując niestety nie wyrabiam i na necie jestem bardzo rzadko... nawet nie próbuje nadrabiać, chociaż chciałam ale to nierealne.
Spróbuję już częściej zaglądać żeby być na bieżąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia o co chodzi z Luizką ...
Ale oczywiście trzymam ![]() ----jak mi dane będzie jeszcze dziś to nadrobie zaległości chcociaż Julka miała dziś 2 długie drzemki więc z pewnością zaraz będzie mnie wołać ...już 2 razy u nie j byłam ![]() _________________________ ___ Ja od kilku dni mam wstręt do kompa zasadniczo do NET-u ...usiadłam by zgrać zdjęcia ![]() Ale Wizaż mnie znęcił ![]() Od kiedy usłyszałam o wirtualnym cmetarzu ![]() Wirtualnych grobach i zniczach które moga się palić dobe/ tydzien lub na stałe ...w zależności od tego ile kasy się wyśle Sms-em jestem mocno zniesmaczona ... ------------------------------ Ponadto u nas bardzo rodzinnie spędziliśmy owe 3 dni... Pogoda dopisała więc więcej nas w domu nie było niż byliśmy ![]() ps Chciałam Wam pokazać mojego przedszkolaczka odważniaczka ![]() Fotka z piątku ...Lekcja Przyrody na żywo ...były węże, jaszczurki itp ![]() Zdjęcie zrobiła jego Pani ![]() PS Oczywiście na temat fotek i filmików wypowiem się potem jak nadrobie ...bo widziałam że fajne ...ale nie chce tak wyrywać z kontekstu
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-11-01 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |||
Raczkowanie
|
Pysia-
Cytat:
![]() ![]() Dynia- WOW! Zdolniacho! Karola- Cytat:
![]() Diku Diku Fiku Miku- ![]() Bydgosia- ale zajada ![]() kancia- to niezla mu rarytasy serwujesz ![]() Nie chciałas pchacza, wystarczy ci sam panel? Mój jest inny...chyba starszy model. Gosbaj- ale stoi ![]() Kamyk- a skad tyle tych flach? Koneserzy ![]() a telefonik tez kupiłam- z v-techa , ale nieststy lezy na poczcie, bo nie bylo mnie od czwartku i nie bylo komu odebrac. Powiem , jak odpbiore jutro. Karola- widac, strasznie duzo pracy masz w pracy ![]() ![]() Madziulka- Paris....eh. Czekamy na relacje i fotki ![]() X-mila- zdrówka dla was wszysstkich! NO i ![]() Filka- u nas pranie dzieciecych nawet nawet rzadziej...czasem piorę z naszymi.A kombinezon wkleje jak bee miala aparat,bo baterie padły, jutro TZ moze kupi akumulatorki. Aldii- Cytat:
![]() Tajga- za zebola ![]() A u nas po weekendzie. POgoda dopisła. Zakupy poczynione, oprocz kombinezonu Coccobello kupiłam małej jeszcze czapke w H&M- fajna tak misiowa brazowa, zapinana pod szyja na rzep. OD babci dostała 2 pary fajnych rajtek i cudne pasiaste skarpetki z grzechoczacym miskiem.Ubaw ![]() Mała padła dzis przy kolacjowym cycu o 19.15....wiec pewnie jutyro rano pobudka ok 6 bedzie. Dzis piec pobudek na smoka...nie wiem czemu. Jadła dopiero o 7.00 rano...wiec skad te pobudki. Hanka coraz wiecej staje na czworaczkach, ale tylko si ebuja, bo nogi sie jej rozjezdzaja i bawi sie w zabe....Chyba musze zainstalowac jakas wykładzine, niech ma gdzie cwiczyc. Sciagnełam Shaggy z pokoju, bo go ciagle zarła....i ciagle znajdowała pełno moich wypadajacych wlosów , wiec juz mialam dosc. Oczy m sie kleja i glowa napiernicza, wiec ide sie walnac obok TZ-zapraszał do sypialni- ale jak zwykle juz spi...z kurami ![]() Ciekawe jak Luizka...mam nadzieje, ze wszsytko poszło dobrze. Uciekam... DObrej nocki ![]()
![]() |
#4944 |
Rozeznanie
|
Pokrótce - operacja Lusi OK. Szczegóły w klubie. Jutro Was poczytam i pooglądam - idę do pracy, będę miała czas
![]()
![]() |
#4945 | |||
Raczkowanie
|
Pysia-
Cytat:
![]() ![]() Dynia- WOW! Zdolniacho! Karola- Cytat:
![]() Diku Diku Fiku Miku- ![]() Bydgosia- ale zajada ![]() kancia- to niezla mu rarytasy serwujesz ![]() Nie chciałas pchacza, wystarczy ci sam panel? Mój jest inny...chyba starszy model. Gosbaj- ale stoi ![]() Kamyk- a skad tyle tych flach? Koneserzy ![]() a telefonik tez kupiłam- z v-techa , ale nieststy lezy na poczcie, bo nie bylo mnie od czwartku i nie bylo komu odebrac. Powiem , jak odpbiore jutro. Karola- widac, strasznie duzo pracy masz w pracy ![]() ![]() Madziulka- Paris....eh. Czekamy na relacje i fotki ![]() X-mila- zdrówka dla was wszysstkich! NO i ![]() Filka- u nas pranie dzieciecych nawet nawet rzadziej...czasem piorę z naszymi.A kombinezon wkleje jak bee miala aparat,bo baterie padły, jutro TZ moze kupi akumulatorki. Aldii- Cytat:
![]() Tajga- za zebola ![]() A u nas po weekendzie. POgoda dopisła. Zakupy poczynione, oprocz kombinezonu Coccobello kupiłam małej jeszcze czapke w H&M- fajna tak misiowa brazowa, zapinana pod szyja na rzep. OD babci dostała 2 pary fajnych rajtek i cudne pasiaste skarpetki z grzechoczacym miskiem.Ubaw ![]() Mała padła dzis przy kolacjowym cycu o 19.15....wiec pewnie jutyro rano pobudka ok 6 bedzie. Dzis piec pobudek na smoka...nie wiem czemu. Jadła dopiero o 7.00 rano...wiec skad te pobudki. Hanka coraz wiecej staje na czworaczkach, ale tylko si ebuja, bo nogi sie jej rozjezdzaja i bawi sie w zabe....Chyba musze zainstalowac jakas wykładzine, niech ma gdzie cwiczyc. Sciagnełam Shaggy z pokoju, bo go ciagle zarła....i ciagle znajdowała pełno moich wypadajacych wlosów , wiec juz mialam dosc. Oczy m sie kleja i glowa napiernicza, wiec ide sie walnac obok TZ-zapraszał do sypialni- ale jak zwykle juz spi...z kurami ![]() Ciekawe jak Luizka...mam nadzieje, ze wszsytko poszło dobrze. Uciekam... DObrej nocki ![]()
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
tajga za ząbka
![]() ![]() i za fotelik ![]() PAn Dynia ![]() brzoskwinko milo Cię widzieć ![]() Aldii piekne Dynie ...i supcio przebranie ![]() Malinko, Madziulka fajnie że spotkano się udało ...to widać i na filmie i fotkach ...zazdraszczam ![]() Fajnie tak poznać siena zywo ![]() Gosbaj fajnie że Krzysiowi lepiej ![]() Teraz jak pobyłaś w domku to znowu cięzej do pracy wrocić ![]() kasiorekzeta raczek kręcony na przyśpieszonych obrotach ![]() Pięknie i jak szybko ![]() Moja Julka jakaś ułomna tylko pełzaaaaa i sie obkręca jak zegar ![]() Edit : ojej własnie doczytałam o co chodzi z Bydgością i Luizką ... Karola ucałuj je od nas trzymamy kciuki ...musi być dobrze ![]() Przeczytał mdokładnie jak to się zaczeło aż miałam ciaryyyyy Dobrze że szybko zareagowali i lekarze nie zwlekali z decyzją ![]() ufff Karola dzięki za wieści ![]() PS. JA Klub na deserek jutro ![]() Zaraz mamy wieczór filmowy więc będę kończyć do jutra :pa:
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-11-01 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Rozeznanie
|
pantee
![]() ![]() pysia ![]() ![]() lece do klubu i pod prysznic pa |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
bydgosia trzymalam kciuki mam nadzieje ze mala szybko wroc do zdrowia biedna kruszynka sie wymeczy
pysiu no no ale masz odwaznego synka ja bym w zyciu weza do reki nie wziala bleee ![]() ja Szymkowi zakladam cieplejsza kurteczke no ale u nas nie jest tak zimno jak w pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A bo my tak zbieramy, a mało co pijemy... Niektóre nawet nie są otwarte... ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Aaaaa... Ja się muszę pochwalić... Paulina siedziała w rogu na narożniku... My siedzieliśmy po dwóch jej stronach i ustalaliśmy listę zakupów... Więc tak niekoniecznie patrzyliśmy co robi, w końcu przed spadnięciem była zabezpieczona... Widziałam, że się przewróciła na brzuszek i coś tam stęka... Nagle patrzę, a Paulina sobie cała szczęśliwa siedzi tuż obok mnie... Nawet nie wiem jak siadła, jaką techniką... Grunt, że potrafi już sama usiąść... ![]() Już wcześniej miała próby udane, ale zawsze miała jakiś wspomagacz...
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
wspolczuje Bydgosi,mialam nadzieje ze to nic groznego...
Dawid wstal o 5.30,poszlismy spac o 7,po takim dlugim dniu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.