|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Dzień dobry dziewczynki.
Widzę że jeszcze słodko śpicie. Ja właśnie idę się kąpać,zjeść śniadanko z tż i na cmentarz a pózniej do teściowej grrrrrrrr. Trzymajcie się ciepło. Przytulanki wczoraj zaliczone. Pa.pa.
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Dzxiekuje dziewczynki za wsparcie... Bardzo dziekuje... Ja dzis na kilku cmentarzach bylam... Nawet dosc dobrze sie czulam, bo brzuch juz tak mocno nie boli... Dzialania w tym cyklu wspomagam dodatkowo wieskiem...zobaczymy... moze akurat sie uda czego i wam i sobie zycze... Sciskam was mocno....
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
wczoraj miałam impreze Halloween-ową, wypadła super , wypożyczyłam wielką czarną suknie....i byłam złą królową , a mąż brzydkim krasnoludem oczywiście piłam moje karmi, jak pisałam nigdy nie wiadomo...A dziś odwiedziny na cmentarzu...i obiad u Teściów Wracając do tematu braku@ i testowania to ja jutro rano robię 3 test...no zobaczymy jutro 38dc. a od wczoraj...zaczeły mnie bardzo boleć piersi po bokach ale tak naprawdę ostro...ciężko się leży na brzuchu...może zbliża się... wredota @ chociaż ten cień cienia....mi po głowie ciągle chodzi...ale nie chcę się nakręcać ( chociaż same wiecie jak ciężko tego nie robić...) ![]() Dam jutro znać co i jak...pozdrawiam i dobrej nocki kochane...
|
|
#1264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki za Twoje II kreseczki i za pozostałe staraczki również |
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
ja również 3mam kciuki
za wszystkie bez wyjątkujutro idę do gin grzecznie się zastosuję do zaleceń i gdy już ta wredna @ przyjdzie to później już poważne staranka |
|
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
No i jak tam Mała???
czy brak wiadomości jest dobrą wiadomościa?Maloka a jak u Ciebie? Ja testuję jutro, bo bedzie to 28dc, ale moze nie zdąze i przyjdzie @. Juz kilka razy tak miałam. Wczoraj znowu mieliśmy gości, bo były moje urodziny. Było fajnie, ale jestem totalnie niewyspana. Powiem wam , że spędzanie własnych urodzin co roku na cmentarzu z wiekiem nabrało nawet uroku Mam już 31 lat hihi (i dobrze mi z tym)Miłego dnia dziewczyny! |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie jak na razie bez @. Objawów żadnych, chociaż zalewa mnie śluz, ale nie jest przejrzysty. Jeszcze na dodatek wczoraj dowiedziałam się, że kuzyn męża (22 lata) zaliczył wpadkę. Nie ma sprawiedliwości na świecie :-(. Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze. ![]() "Mała" czekamy na info
|
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a znajomy? rozstał się z dziewczyną po 4 latach bycia razem. znalazł inna. zaliczyli wpadkę i niedawno ślub brali ale...z drugiej strony, paru moim znajomym "prawidłowa kolejność" udała się (koleżanka ma 3 miesięczną córcię, inna w ciąży) zaczynam się obwiniać o te 6 lat brania tabletek |
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My też robiliśmy wszystko we właściwej kolejności, teraz kolej na dziecko. Może się uda, trzeba się postarać
|
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Mała! - i jak tam? Maloka - a może badanie krwi? Ja bym zwariowała w tej niepewności.. Taisa_78 - przykro mi. i trzymam kciuki za kolejny cykl! A tak w ogóle.. to jeżeli kolejnośc ma znaczenie.. to mnie na pewno się nie uda.. ![]() Miłego dnia dziewczyny!
|
|
#1273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do badania krwi, to zrobiłabym go, gdybym miała wewnętrzne przekonanie że się udało, ale moje przekonanie zasnęło snem zimowym. Teraz cierpliwie czekam na @. |
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzymam za was kciuki dziewczyny!!!
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Taisa78-przykro mi ze to nie ten cykl ale glowa do gory
jest nastepny![]() Ja tez zamierzam sie zaopatrzyc w wiesiolek i od nowego cyklu brac. Mala!- TRZYMAM KCIUKI! blada kreska to przewaznie znak ze jestes w ciazy Nadia5-ja tez bralam tabletki (bez nich potrafilam nie miec okresu przez 100dni...)-nie obwiniaj sie prosze..poprostu nasze organizmy tycke zeswirowaly chwilowo Ja jesli nie zafasolkuje w tym cyklu w nastepnym zamierzam isc do innego gina i tycke mu sklamac ze sie staramy juz ponad rok z TZ Czytalam na innych forach ze po braniu anty ma sie czasami problem z prolaktyna albo z progesteronem? w arto to zbadac![]() Maloka-podziwiam samozaparcie ja juz bym po kolejny test szla do apteki
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie coraz bardziej korci, żeby zrobić teścik, ale nie chcę sie znowu rozczarować, a zresztą w tym cyklu nasze starania nie były taki strasznie intensywne, prawdę mówiąc trochę sobie odpuściłam
![]() @powinien być 09.11., więc za tydzień, myślę że nie ma co robić teraz testu...Jak się nie pojawi @ to zrobię 11.11 rano( zawsze robiłam wieczorem, bo nie wytrzymałabym do rana, ale teraz już rano zrobię). No Mała trzymam kciuki!!! |
|
|
|
|
#1277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze poczekaj z tym testem. Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
miała któraś już robione badania hormonalne?
proszę na PW
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
no ja już po teście i dalej nie wiem...bladziocha wyszła straszna ledwo widoczna...naprawde ledwo! czy gdybym yła w ciąży a to już 39dc. to wyło by tak ledwo widoczna??? nie wiem...schowałam ten test i zaglądnełam teraz...i była bardziej widoczna...ale cóż...wiecie jak jest z testami masz 5 min na wynik.mamy teraz z mężem tyle na glowie wlaśnie kupujemy mieszkanie...bak @ spędza mi sen z powiek dosłownie i w przenośni bo o 5 rano juz nie moge spać...i budzęsie kilka razy w nocy.... nie wiem na czym się skupić!!! aha najważniejsze ...z tej całej niewiadomej poszliśmy z mężem zrobić badanie beta hcg i już jutro bede miała pewniejszy wynik niż daje test! napewno napiszę!!! papa!
|
|
#1280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Wiesz co, wczoraj miałam wieczorem potworne młdości i dziś w pracy rano, ale jak zjadłam śniadanie, to mi przeszło i już ich nie było aż do teraz Poza tym żadnych objawów.
|
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was kochane po kilkudniowej przerwie. Naskrobałyście troszkę
![]() Mała! i Maloka - trzymam za Was mocno kciuki, może wreszcie zapoczątkujecie dobrą passę dla nas wszystkich ![]() Taisa78 - przykro mi z powodu kolejnego przyjścia @, ale nie załamuj się, nowy cykl i nowe staranka, a tym razem będą owocne Dobrze, że poruszyłaś temat diety Dukana, bo sama też na niej dietkuję i czytałam wiele artykułów, ale nie mogłam znaleźć nic konkretnego o niej - tzn. jak wpływa na starania, a po twojej wypowiedzi dałam sobie spokój.Nadia5 - ja też się zaczęłam obwiniać za te kilka lat brania tabletek ValancyStirling - ja też zdecydowałam, że po tym cyklu, jeśli będzie nie udany to też idę do gina. Jeśli chodzi o hormony to też się o nich naczytałam. Często mnie boli głowa i nawet stwierdziłam, że warto sobie zrobić badania na tarczycę przed ciążą. Zrobiłam sobie badania na tarczycę, a przy okazji prolaktynę. O reszcie lekarz powiedział mi, że najlepiej jak przepisze je gin. Nie odzywałam się, bo złapałam troszkę ciężkich dni, a potem wzięliśmy się za intensywne starania Ostatnio kuzyn TŻ zadzwonił poinformować nas, że jego żona właśnie urodziła córeczkę. Cieszyłam się z ich szczęścia, ale wewnętrznie się zasmuciłam. TŻ to zobaczył i zabrał mnie nawet na zakupy na poprawę humoru. Zdążyliśmy wejść do pierwszego sklepu a koło mnie pojawił się mężczyzna rozmawiający przez telefon. Po chwili głośno powiedział do żony: kochanie nasza córka właśnie urodziła córeczkę! I to mnie załamało! Odechciało mi się zakupów i wszystkiego. Wróciliśmy do domu i będąc smutna powiedziałam TŻ niemiłe zdanie: że wszyscy mogą tylko nie my bo on się wcale o to nie stara. Wcale tak nie myśle, ale wiecie jak to w nerwach czasm się coś palnie. A mój TŻ tak wziął sobie to do serca,że rozpoczęły się ostre staranka Powiem Wam że nawet mi się one podobają Jestem w trakcie dni płodnych i zobaczymy co z tego wyniknie. Mam do Was pytanie: czy przytulacie się codziennie jak się staracie czy raczej tak jak zalecaja co 2 dni? |
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostałam tabletki na wywołanie @ ... lekarz zlecił mi badania horomonalne między 3-5 dc tarczyca prolaktyna i fsh. z tym że mam je robić trzt dni z rzędu
dlaczego? czy któraś coś wie na ten temat?
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2010-11-02 o 22:18 |
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetka83
my co drugi dzień w tym miesiacu staranka tez intensywne zobaczymy. Pozdrawiam.
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
Nadia5 - dobrze że wreszcie poszłaś do lekarza i już masz jakieś konkrety. Nie martw się tylko, dostałaś leki, @ przyjdzie, zrobisz badania i wszystko się unormuje
Marta1986222 - mój TŻ się zawziął i w tym cyklu codziennie Mam nadzieję, że nie przesadzamy. Czytałam różne opinie - niektórzy mówią że powinno się co 2 dni, a inni mówią że nie ma to większego znaczenia. Zobaczymy na koniec cyklu, jak się nie uda to kolejny cykl będzie co 2 dni (tfu tfu tfu mam nadzieję, że już go nie będzie).Dziewczyny dajcie znać o wynikach Waszych testów!!! |
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli idzie o częstotliwość to my bez @ póki co tak na luzie-kiedy przyjdzie ochota
![]() też słyszałam że co 2gi dzień no ale w zależności od temperamentu. TŻowie jak to faceci bywają bardzo ambitni ![]() właśnie, dziewczyny jak testowania?
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
u mnie I kreska. Chce mi się ryczeć
Wczoraj cały dzień przepłakałam, ale to przez zaduszki... głowa mnie boli , o brzuchu nie wspomnę. |
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja już po badaniach...zrobiłam też morfologie i chyba ok!ale co najważniejsze...to to , że wczoraj po porannym teście z bladziuchą ledwą...zrobiłam kolejny wieczorem...i znów blada II kreska...więc nic nie mówiąc czekałam na betę dziś odebrałam wynik : 48,17 !!!!!!!!!!!!!! czyli 3 lub 4 tydzień!!! nie da się opisać tego co czuję...jestem w ciąży...teraz ginekolor aby wszystko omówić i jeszcze bardziej się upewnić! Jeszcze nigdy nie widziałam tak szczęśliwego mojego męża! łzy...uśmiech ahhh... Trzymajcie kciuki za moją fasolkę, a ja z całych siłprzesyłąm wam dobre fluidy : magia: i trzymam kciuki abyście jak najszybciej do mnie dołączyły! kopiuję wpis i lecę na wątek o pierwszej dzidzi też tam czekają na mój wynik! PS: dziwnie i jeszcze niepewnie mówię o tym głośno nawet dziwnie się pisze z takim niedowierzaniem!
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2010-11-03 o 13:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

oczywiście piłam moje karmi, jak pisałam nigdy nie wiadomo...
i za pozostałe staraczki również
Mam już 31 lat hihi (i dobrze mi z tym)

Czytalam na innych forach ze po braniu anty ma sie czasami problem z prolaktyna albo z progesteronem?
be cool