|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Cytat:
więc do kina to juz wogóle nie dałabym rady wejść na ten film.jak byłam na residencie ostatnio to puszczali trailer tego filmu - siedziałam cały czas z zasłoniętymi oczami i uszami też straszny bojuch ze mnie
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
cascada część dziewczyn wiedziała od swoich fryzjerek a części ja i mysia określałyśmy na podstawie fot odrostu w naturalnym świetle.
Generalnie każdą koloryzację od tego trzeba zacząć bo inaczej ruletka może nam wyjść na głowie
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, potem nadrobię Wasze wpisy, ale chciałam Wam się pochwalić porostem
wstawiłam aktualne zdjęcie na:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post23001514 nie sugerujcie sie kolorem, bo zdjecie jest przejaskrawione, ale długosc widac.
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
bunny ja też jestem ciekawa jaki mam poziom. Mogłabyś mi doradzić?
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
lifunia, na tym zdjęciu to 6, ale niech bunny oceni
mysle, ze raczej masz 7, bo na avatarze jasniejsze.
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Lifunia rozumiem że to twoje naturalne? Światło na zdjęciu jest troche ciemne ale wygląda na 5 poziom czyli jasny brąz.
Ratuje cię to że masz grube włosy a takie lepiej się rozjaśniają i możesz uzyskać ton wyżej od dziewczyn które mają włoski falowane lub cienkie. Przynajmniej zazwyczaj tak jest... Chociaż zdarzają się bardzo rzadkie wyjątki od reguł. czyli mając poziom 5 jesteś w stanie na wodzie 12% dojść do poziomu 10. oczywiście bez rozjaśniacza.
|
#3997 |
|
Zadomowienie
|
w kazdym miejscu w pokoju wychodzą inaczej, dziwne są :P
dziekuję bardzo za odpowiedz ![]() Jak kiedyś farbowałam włosy to robiłam tą farbą: Garnier Color Naturals 9.13 - Bardzo Jasny Beżowy Blond i wychdziły mi tkaie jak na załączniku niesety. ALe nie wiem jaka woda jest w garnierach? 9% chyba tak? Moze dlatego takie rude wychdoziły. Ale katowałam je wszystkim czym popadnie wiec nie patrz na ich stan ![]() Kupię chyba ten SoColor Matrixa 9N jak mówicie ze Majiblond wyszusza. Z wodą 12% oczywiście
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2010-11-02 o 10:13 |
|
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
lifunia Ja myślalam żeby odrost ładnie rozjaśnić rozjaśniaczem Joanny a na resztę położyć majiblond
oczywiście ze słabą wodą juz nie 12 , może nawet 6 lub 9 . muszę to przemysleć ![]() Agatau masz racje dużo jest opinii również się z nimi spotkałam ale są i te dobre , jak to zawsze z blondami , każdej inaczej wychodzi
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
mysia urosly urosly
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Garniery chyba w ogóle nie mają wody wyższej niż 9
![]() Tak mi się wydaje... Z 12% nie powinno być rudo. Tym bardziej że bierzesz kolor naturę.
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
ale jestes super
fajnie że ktoś się na tym wszystkim zna ![]() Dziękuje bardzo ![]() pokaze sie jak kupię farbę i ją zrobię
|
#4002 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam stare fotki, więc moze i mi powiecie jaki mam poziom i odcień naturalnych?
blond bunny a jak bym chciała zapuszczać naturalne to co mogę nałożyć na te rozjaśnone żeby sie tak odrost bardzo nie rzucał w oczy? |
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja oglądałam jedynke paranormal w domu,z 5tka znajomych, akurat byliśmy przed imprezka to pilismy sobie alko, jedlismy chipsy
no i w ogole nie był dla mnie straszny może to pod wpływem % albo że tak zabawnie nam było i wszystko obracaliśmy w żart leci sobie film..potem nagle ta laska zabija kolesia, potem się buja i koniec koleżanka się pyta "eeej a gdzie ten duch?" hehe trzeba oglądać w skupieniu i na trzezwo widocznie ![]() teraz mam zamiar isc na 2ke i już się boje, bo wiadomo jak to w kinie i na piłe 3d też chce isc a oglądałyscie Wrota do Piekiel? moim zdaniem to był dobry hardcore ![]() zrobiłam kilka fotek aparatem ale przekłamuje kolory na maxa, jakieś światło mam złe :P zrobiłam komórką i o dziwo dobrze łapie kolor zoom na odrost jest, Adzi jak widzisz już nie ma tego rudego pasma, wszystko się wyrównało ale za miesiac chyba zrobie ton ciemniejsza excellką ![]() Mysia-porost gigant brawo!! a jak tam fale się sprawują?Lifunia-na moje oko poziom piąteczka jak nic ah zapomniałam dodać, że zlukałam fotki które dodałaś i bardzo fajnie Ci w tym miodowym blondzie
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2010-11-02 o 11:08 |
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz ja mam do was romans
![]() Wklejam foty jedno mycie po farbowaniu czyli jakieś 5 dni po farbowaniu odrostów. Powiedzcie tylko SZCZERZE czy ten mój odrost bardzo źle wygląda na tle całości? i wreszcie żeby każda chętna określiła swoim zdaniem jaki jest kolor tego odrostu-rudy? złoty? beżowy? popielaty? Bo się znów podłamałam z tą nieszczęsną a10 ![]() Tż jest zachwycony ale woła na mnie w złości wiewiórka ![]() A jak byłam u mamy to ona do mnie -a co ty masz takie rude włosy na odroście? normalnie rudzielec!... ja jej mówię że to popiel ala beż a ona RUDE I KONIEC. Także szczerze laski, proszę. Nie chcę być ruda! Dołączam jeszcze nową fotkę mojej Princeski-Lolki ![]() Odrost w świetle naturalnym Załącznik 3506873 Odrost w świetle słonecznym Załącznik 3506874 Lolka prawie 7 miesięczna- myślicie że jeszcze urośnie? Załącznik 3506875 kedud ja bym powiedziała że ty masz naturę ciemny blond czyli 6 popielate. Ale to zdjęcie to słabe jest. jakbyś chciała wrócić do naturalnych to trzeba położyć na całość 6.1 np. albo inny kolor z danej palety farb podobny do twoich naturalnych.
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczynki widzę że dużo zmian!!! ewcia ty się zdecydowałaś jednak na mertz-special??? ja od dzisiaj vitapil
właśnie męczyłam sie z tą pierwszą tabletką.. ciężko było bo strasznie tępe do połknięcia są ale jakoś dałam rade
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny ja sie nie znam, ale na moje amatorskie oko w swietle naturalnym-złoty kolor, w słonecznym-bezowy.
Piesek sliczny ![]() mysia ale pędzisz Ja patrzac na Twoje zdjecia łykam vitapil od kilku dni![]() Kotka ja tez łykam vitapil-duze sa te tabletki ![]() infatuated piekny kolor Dziewczyny zdjeć dzis nie dam rady zrobić z przyczyn technicznych, ew.zrobie komorka i wkleje wieczorem
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od kiedy łykasz?
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kotka nie gryź, bo moga zle dzialac, substancje powinny dotrzec w kapsułce do zoladka, a nie uwalniac sie wczesniej. Z kazda tabletka tak jest, nie powinno sie lykac. Przekrój tabletke na pol-to ew.mozna zrobic, i połykaj na 2 tury Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-11-02 o 12:08 |
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Agatau chyba nie powinno się gryźć bo łykać trzeba
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
tak tez napisalam-nie wolno gryźc, ew. przekroic na pol i polykac na 2 tury.
|
|
|
|
#4011 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mogę zapytać czym się zajmujesz? Tylko nie chcę żebyś odebrała że jestem wścibska albo coś Cytat:
![]() Dziewczyny od rana jak przyszłam do pracy to prawie nic nie zrobiłam bo cały czas czytam zaległości, a to nie takie łatwe bo sporo napisałyście ale teraz już jestem na bieżąco. Kurczę teraz to ja szerokim łukiem omijam wszystkie sklepy które posiadają farby bo coraz bardziej kusi mnie w końcu zrobienie sobie włosów samodzielnie ![]() A wiecie co Wam powiem? Wczoraj leżymy wieczorem z moim tżtem a on do mnie ni z gruszki ni z pietruszki "wiesz co jak tak patrze na ciebie i dotykam twoich włosów to stwierdzam że masz ich coraz więcej i coraz lepsze są w dotyku, te wszystkie twoje kuracje im pomagają"
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na puł pomorze jutro tak spróbuje dziękuje za rady
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka ważne żeby nie gryźć. A na pół można. Tak robi sie dzieciom jesli sa leczone tabletkami, a tabletki sa duze, takze spokojnie, skład nic na tym nie straci
![]() mysia ja mysle że Ty sie zdrowo odzywiasz, bo nie sadze ze Vitapil tak Cie wspomógł. jesz pewnie duzo bialka, warzyw, owoców? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-11-02 o 12:29 |
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
AAA.. dziewczyny dzisiaj zmierzyłam mój odrost po miesiącu... i kiepsko znowu to samo 1,1-1,2 cm to maks....
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ty juz masz ładne, długie wlosy
Nie narzekaj
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Kotka wcześniej kładłam Stockholm, ale jakos mnie podkusiło
Nie zaluje, bo wyszło ładnie, ale kolor prawie nic sie nie zmienił.Moze to dlatego ze trzymalam 7 min bo balam sie ze zniszcze włosy-farbowac raz za razem im nie służy. Ale ani sie nie zniszczyły, ani kolor jakos nie zmienił Potem wkleje zdjecia w swietle dziennym To byl Excell 10,13 |
|
|
|
#4018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli jakbym położyła farbke z poziomu8 z wodą 12 na odrost, a na reszte ta sama farbka tylko z wodą 6, to otrzymałabym efekt jakiś w miarę konkretny? Czy lepiej próbowac jak napisałaś farbkę z poziomu 9? Może faktycznie wybiorę coś w beżu.. ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
w dwa miesiące takie długie się zrobiły gratulacje
|
||
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
enchanted widze ze blond bunny juz Ci wszystko napisala.
To co planujesz robić ?
|
|
|
|
#4020 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja oglądałam jedynke z TŻtem, późnym wieczorkiem, już noc w zasadzie była, światła pogaszone, cisza dokoła, także pietra mieliśmy niesamowitego. Za rękę musiałam go ściskac, bo nie wiem czy moje serducho by wytrzymało w niektórych momentach. Sama bym się nie odważyła zasiąśc przed tym filmem Ale mimo wszystko ochote na dwójke mam, only with TŻ ![]() A Twój kolor Farbka trwała i za to duży + ![]() A tak w ogóle dziś pierwszy raz widziałam excellke 8,13, była też 10,00 i 10,02 chyba Ta 8 na żywo wygląda ciut cieplej niż na tych zdjęciach, które w sieci oglądałam. Albo mam coś z kolorystyką w monitorze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

i myślałam ze umrę.A do tego byłam sama w domu i musialam się zamknąć w sypialni.Proszę Was oszczędźcie mnie no chyba ze chcecie mieć mnie na sumieniu.
więc do kina to juz wogóle nie dałabym rady wejść na ten film.
wstawiłam aktualne zdjęcie na:

w dwa miesiące takie długie się zrobiły