|
|||||||
| Notka |
|
| Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Pachnąco_trawiaste różności.
Wrzucam kilka moich prac
.Początkuję, bo tak mi się nudzi tutaj zagranicą, iż postanowiłam zająć się czymś niepożytecznym ![]() Wybaczcie jakość, jeszcze się nauczę obrabiać :P
Wild child. Edytowane przez Pachnąca_trawą Czas edycji: 2010-10-09 o 10:05 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pachnąco_trawiaste różności.
Pudełeczko na pierdółki - mój luby trzyma w nim wszystkie swoje karty zniżkowe itp.
Aparat trochę przekłamał kolor - w rzeczywistości jest nieco jaśniejsze.
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Asiuniu - dziękuję
![]() Kolejne dwie - świąteczne już :P
|
|
#5 |
|
CraftMod
|
Wiesz, najbardziej wpadła mi oko pierwsza kartka, ma w sobie coś co mnie przyciągnęło. Ale na dole z prawej strony masz albo do podklejenia, albo do podcięcia papier, tak na moje oko. W kartce z kotem podobnie - podciąć i podkleić (jeśli dobrze widzę) dolną wstążeczkę.
Ale ładnie zaczynasz, oby tak dalej |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za uwagi - kota podcięłam, tylko na zdjęciu jeszcze nie podcięte, bo mi klej wysychał
. A pstrykać - nie pstrykam za często bo się wstydzę że się TZ ze mnie będzie śmiał (do reszty zwariowałam )Mój największy problem - chcę za szybko - a tu jednak trzeba ciut posiedzieć..
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana trafiłam do Ciebie przez plotkowy.
Świetne początki widzę !!!!! Mam zamiar teraz do Ciebie częściej zaglądać. Buziaczki |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
hehe, ach ci mężczyźni - nie rozumieją potrzeb artystycznych kobiety
pstrykaj, pstrykaj, bo jest się czym pochwalić urzekło mnie pudełeczko szczególnie a TŻ jak się śmieje, to niech je odda i trzyma karty gdzie indziej
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
no piękne rzeczy Ci z tych nudów wychodzą, i tak coś przewiduję, że zaczęłaś przygodę ze skrap dla zabicia czasu a niedługo będzie Ci go brakować na wcielenie w życie wszystkich art pomysłów
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj !!!!
Świetne karteczki ,pudełeczko super !!!!
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Dorota71 - dziękuję serdecznie
![]() _misiek_ - wczoraj mu pokazałam, zaskakująco - nie śmiał się, tylko zachwycił hahah ![]() domciatko - chyba liczę na to po cichu, bo bardzo bardzo mi się podoba ![]() anka43 - dziękuję dziękuję pudełeczko lubię najbardziej
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
hehe
no widzisz i to jest dowód na to, że trzeba być upartym artystą
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
jak cudnie kolorowe te Twoje karteczki,
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
Bardzo fajne kompozycje i pomysły. Jak tak super zaczynasz to co dopiero będzie dalej p.s. Ja też się na początku trochę wstydziłam mężowi pokazać prace..ale on się zachwycił Teraz wstydzę się tylko innych, ale to pewnie zniknie jak będę robić takie cuda jak dziewczyny z forum![]() Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne kartki
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne pomysły na kartki, zwłaszcza te świąteczne, ale jeszcze troszkę estetyki brakuje, no chyba, że ta ramka złotawa miała taka być, a ja się nie znam
![]() Czekam na kolejne prace
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Trawiasta i ja zajrzałam jak tylko dojrzałam. Gratuluję odwagi i zyczę wytrwałości. Masz ciekawe pomysły. im więcej będziesz robić tym lepiej będzie Ci wychodzic i składanie i estetyka i wszystko co trzeba. Fajnie, że jestes akceptowana przez najbliższą osobe. Tez mam to szczęście. Fajne, kolorowe początki.
Pierwsze trzy kartki to 3D, tak? Rozweseliła mnie karteczka z kotkiem. Świąteczne też fajne kolorowe, ten koszyk? mhmhm... Fajne. Słuchasz rad innych, a to nie czeste niestety na forum. Nirshya udziela bardzo dobrych, mądrych i fachowych rad. Sama korzystałam z jej "sokolego oka" i nie żałuję. Podoba mi sie, że nie krytykuje, a radzi. No, ma taka fajny dar, wyczucie. Powodzenia życzę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#19 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale już później nie wiedziałam jak to mogę zmienić bez rozwalenia całości. Następna będzie lepsiejsza ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

.