|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Hej laski,
My już jesteśmy PO ![]() Nie było źle, sam zabieg nic nie boli.... ![]() Z zaleceń - możemy wszystko, kochać się itd. Mam brać witaminy dla kobiet w ciąży, euthyrox i kwas foliowy. Czekać na @, jak nie przyjdzie to test.... Basima, obojętnie jak by test nie wyszedł- trzymam kciuki, już w tym momencie nic od nas nie zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny: Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz.X
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez czekam na listonosza, ale na te rzeczy co wam sie chwaliłam ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
Czekam teraz na II kreseczki ![]() Kiedy masz testowac jakby co ???
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
ja czekam jeszcze 15 minut i leje już na to. A to miało przyjść ubezpieczenie z auta i jak tam zadzwonię to będzie awantura, bo miało to przyjść max do czwartku-piątku w zeszłym tygodniu... chyba zrezygnuję z tego i załatwię inne ubezpieczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to kochana mocno trzymam kciuki aby sie udało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- a tak w ogóle to chciałam napisac to ze puszecie tutaj zawsze ze bedziecie trzymac kciuki i wymieniacie za kogo , a zapominacie trzymać tez za te co dopiero rozpoczną staranka aby sie im tez udało jak sie juz wezmą do roboty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
aa2 a staranka u Was już ruszyły?? bo z tego co wyłapałam ostatnio to chyba się jeszcze zastanawiałaś
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poiwiem Ci ze sie po prostu boje ![]() ![]() no ale ogólnie sie nie zabezpieczamy ani nic wiec tak naprawde to w kazdej chwili jest mozliwoścv ze zaskocze ![]() ![]() ech no to sie rozpisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Gromadziłam i gromadziłam.Bo co jakiś czas wszytsko za małe ,bo ja sobie roslam ![]() ![]() A właśnie tak zrobiłam ale niestety wyszły tylko 2 worki. Bo nie będę tam wkładac spzilek czy mini ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- a Wojtunia chyba zapadł w sen zimowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Więc już niedługo... ![]() Ale chyba dla pewności zrobię betę w 14 dniu po iui, chociaż to dopiero 16-stego więc nie wytrzymam i zrobię wcześniej ![]() DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA KCIUKASKI!!! ![]() Ja oczywiście trzymam kciuki nie tylko za staraczki czy przyszłe mamuśki, ale też za przyszłe staraczki- obyście nie musiały tyle się nachodzić i czekać jak ja czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale sie musze spiąć i do dzieła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale warto było;D Nie mamy już czego przygotowywać bo już po weselu to może by pokoik dla dziecka przygotować ? myślimy o dziecku od jakiś 3 miesięcy,.. tylko czekaliśmy na ślub... wiadomo różnie to bywa, nie każdą ciążę znosi się pięknie jak w filmie, mój mężuś mi cały czas powtarzał " a jak będziesz musiała leżeć, a jak coś będzie nie tak" i tak w kółko ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- aa2 czyli mam rozumieć że też się wahać czy starać się czy nie?? ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- A ja jutro rano idę na badania krwi.... mam zbadać poziom prolaktyny i zrobic jeszcze cytologię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy chodzi ci o to ze napisałam ze ze ja sie waham? wiesz ja mam troszke inaczej bo ja juz byłam w ciazy i chce w niej byc ale poroniłam i ja sie po prostu boje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2867 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak się udało już w końcu to tylko czaiłam na objawy i dopóki były to ok, a jak zczaiłam pod prysznicem, że mnie cycki przestały boleć, to popadłam w histerię bo już "wszystko wiedziałam", tż nie mógł mnie uspokoić, całą noc wyłam w poduszkę.... na szczęście wszystko było w porządku. A wizyty usg do 12 tyg włącznie to też był koszmar ... bo się bałam że usłyszę znów coś złego... ale to mi minęło! Myślę, że po takich przejściach to nieuniknione. Teraz już jestem spokojna, bo zaczęliśmy 6 miesiąc, dzidziusia czuć od 16 tygodnia i już mam pewność, że JEST. Będzie dobrze... a co było, tego nie wymażesz... ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc Lachonki moje
Myszko, tez jakos nie ufam temu testowi! Basimko, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie- oby bylo tak jak chcesz ![]() Lily, kochanie, mocne kciukasy zaciskam!! Cytat:
![]() Tez mam 21 lat i tez marzy mi sie bobas. Masz o tyle komfortowa sytuacje ze uczelnia niedaleko i maz dobrze zarabia. Ja mam na uczelnie 750 km wiec kawaleczek ![]() ![]() A czas na dziecko nigdy nie jest odpowiedni, zawsze sie cos znajdzie... Ja odkad zyje mysla ze niedlugo ruszymy ze staraniami i nastepne swieta byc moze bede spedzac czekajac juz na brzdaca to ogarnia mnie taki strach ze szok. Wczesniej sie tak nie balam, a teraz mysle o wszystkim, zastanawiam sie jak sobbie poradze z dzieckiem, czy dobrze je wychowam, co bedzie jesli okaze sie - tfu tfuuuuu! chore itp Nagle przeraza mnie mysl o tym ze z dzieckiem trzeba chodzic do lekarza, na spacery, ze zajmowac sie nim trzeba 24/h na dobe itd Poki co ciesze sie mezem i jest nam dobrze, ale psychicznie przygotowuje sie na te zmiany. Czesto mysle ze lepiej by bylo ''wpasc'' bo takie czekanie i rozmyslanie , przynajmniej mi nie wychodzi na dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie po pracy, zjedlismy z mezem obiadek i oto jestem ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mnie to korci...... mąż ma grupe 0Rh+ a ja ABRh-
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
Kochane a ja się znów muszę pochwalić!
Wygrałam znów w konkursie KNOPPERS główną nagrodę, tzn tym razem na mężusia, bo jedna osoba nie może wygrać dwa razy głównej nagrody! Więc wysyłałam na niego i wygraliśmy! ( IPHONE 4 16GB o wartości 4000zł!) ![]() A i przyszedł mi dziś ten bon z H&M na 500zł z całym kartonem Knoppersów! A i jeszcze coś, wygrałam z facebooka na zapytajpołożną.pl książkę "Poród bez granic" Matko! tyle szczęścia na jeden dzień! ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- nooooo... to lepiej się porozumieć przed starankami (tak myślę) z ginekologiem, bo konflikt właśnie najczęściej występuje jak kobieta ma rh ujemne a facet dodatnie, tak jak u Was... |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z ciebie to szczesciara kochana ![]() ![]() zmykam robic obiadek bo zaraz moj głodomór wróci, bede smażyła racuszki z serem białym ![]()
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
O boże ależ Ci zazdroszczę kochana
![]() ![]() ![]()
#2873 |
Zakorzenienie
|
Black, Ty szczesciaro !
![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jak znajdę coś ciekawego to dam Wam znać ![]() Dziękujemy za gratki! Kurde sama nie wierzę no! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
A ja tak polowałam na tego iPhona
![]() ![]() ![]() kurde zazdroszczę ![]() Ja wygrałam kocyk z plantex duo i misia dla małego ![]()
#2876 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
na Goldenline były dwie podpowiedzi, właśnie coś o tej godzinie 15 mniej więcej... więc tą 13 30 już wykluczyłam na początku, ale nie pytaj ile maili wysłałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Jak Mnie brzuch boli
![]() ![]() Katar Mnie dopadł ![]() aa2 popatrz na Mnie jesteśmy tego samego problemu , ale Ja sie nie poddaje i bede walczyc o Nasze marzenia bo warto ![]() Ciekawa jestem jaka tam z Basimką wyjdzie ![]() Marlenka noi co był listonosz ?? U Mnie nie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
ile, ile, powiedz?
![]() aa widzisz mnie się nie chciało i polowałam na ok 13.30-14.00 ale ze mnie gapa ![]() a z kocykiem to konkurs sms za 1 zł, i akurat mi się udało ale kocyk brzydki do wózka go nie dam tylko po domu a misie lepsze w lumpku widziałam, ale jak znam życie najbrzydszy miś będzie najlepszy przyjacielem Fabiana ![]()
#2879 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki nie mam sił
![]() ![]() Lily trzymam mocno kciuki ![]() Blak Ty szczęściaro!!!!! Ja też tak chce ![]() Basimka a ciekawa jestem co u Ciebie bedzie jutro. Marlenko c co Ci listonosz miał przynieść?? Fajnie,że Wojtuś tak sobie pospał ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- A czy ktoś wie czy SCIO wcześniej da nam wynik bety???????? Czy znów tyle bedziemy musiały czekać????
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To można więcej niż jeden raz zagrać ??? Oj Ty fuksiaro :P zazdroszczę ci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.