|
|
#1561 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Byłam, jestem, chcę byc AU PAIR- part VII
megg eee szkoda:P
windy nie wiem nie mam pojecia:/ |
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez własnie nie wiem,z tego co teraz przeczytałam to to jest rozlana matryca chyba i chyba to nie podlega gwarancji
|
|
|
|
#1563 |
|
Konto usunięte
|
to idz do jakiegos paki czy do serwisu niech sprobuja naprawic jak sie da zawsze taniej niz nowy kupic co nie
|
|
|
|
#1564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, w życiu!!!! Przecież dwa razy już uciekałam, jak ktoś coś chciał przy publiczności ode mnie!!! ![]() ![]() ![]() Dwa dni ledwo mnie nie było i już nadrabiać muszę, hehe ![]() Dzisiaj wróciłam od Łucji, wyciaga do mnie rączki, miło!
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Wtajemniczenie
|
ja uciekam do wanny
włożę ostatnie rzeczy do walizki pewnie i tak połowe zapomnę i jeszcze tu wpadnę
|
#1566 |
|
Konto usunięte
|
nienawidze sie pakowac:pla:
wspolczuje pakowania lenus |
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie lubie sie pakowac
![]() Wlasnie wrocilam z cmentarza.... pieknie jest, smutno ale pieknie
|
#1568 |
|
Konto usunięte
|
ja ienawidze, nagle wszystko wydaje mi sie potrzebne albo mysle 'a skad ja wiem co bede chciuala ubrac
a co jak bedzie zimno cieplo' |
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja lubię i nie lubię.. jak mam już z góry wcześniej zaplanowany wyjazd to wtedy jestem przygotowana na mocne 99% .. a tak tydzień wcześniej to zawsze pakuje się tak chaotycznie .. nawet nie wiem co mam w walizce.
ehhh. przeraża mnie tylko ten fakt,że jutro Zaduszki i te korki.. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- kochane więc cóż.. na mnie już pora.. napiszę jutro jeszcze z mobilnego fcb przed granicą.. życzę całemu naszemu wątkowi samych pozytywów.. jak najmniej złych wiadomości.. i mam nadzieję,że jak wrócę ktoś nadrobi mi wątek hohoho![]() jak nie będę miała dostępu do wizażu to chyba padnę.. ruciak- baw się dobrze na koncercie! andzia a my razem odliczamy do 23! BUZIAKI DZIEWCZYNY ![]() ![]()
|
#1570 |
|
Rozeznanie
|
Trzymaj sie Lenka i badz szczesliwa.
caluje
|
#1571 |
|
Konto usunięte
|
lena trzymaj sie
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1573 |
|
Zadomowienie
|
rielka - nie, no żale wylewam, ale w sumie jeśli Ty tak czasem ludziom robisz to możesz sobie taką aluzję wziąć do serca żeby ich nie wkurzać :P
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
konopka- troche to zabrzmialo jak taka prowokacja mala
![]() nevermind. mam pytanko. wiem ze lapka kupilas jakies 3/4 tygodnie temu w uk. jakim cudem sprawilas ze masz polská klawiature?
|
|
#1575 |
|
Konto usunięte
|
ja nie zmieniam ale na TI nam pokazywali jak to zrobic czyli da sie,trza wygooglowac bo niepamietam.
ale nie cgce zmieniac bo wtedy nawet @ bede miala na innym miejscu a sie juz przyzwyczailam a pozatym to TZ nie moj notebook
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
dziewuszki
miałam okropnie ciezki tydzien. od poniedziałku do niedzieli włącznie. przeparcowałam równiutko 80h. na koniec zabalowałam i na wielkim kacu ganiałam za dziecmi na halloween party...mało nie umarłam. chyba ciagle byłam pijana- tak, ja odpowiedzialna au pair. oprocz tego wplątałam sie w akcje z mężem koleżanki- nie chce o tym na forum pisac, ale ....mozecie mnie okrzyknąc au pair, której uczuciowe zycie jest prosto z soap opera... poza tym, moj host zrobił 6 miesieczny plan mojej pracy. nowa au pair juz jest. on dalej mnie nazywa "amour" i ..wlasnie mi wysłał sms, ze mam tydzien offa, bo po szkole zabiera dziewczynki. : tego potrzebowałam. odpocząc!!zastanawia mnie tylko kwestia mojego kieszonkowego, skoro mam pracowac 2tyg w miesiacu- ciekawe jak to bedzie wygladac. P.S wychodzi na to, ze w grudniu bede pracowac max tydzien ![]() bo dziewczynki jada na 2 tygodnie do Polski- co oznacza, ze sa z mama, tak jakby ze mna, ale ja tez bede w domu wtedy. wiec...pozostałe 2 tyg ( czyli pierwsze 2 tyg grudnia) powinny byc z hostem. jesli tak, to ...ja mam prawie cały grudzien off. oh my god!! mon dieu!! dalej.... staram sie Was nadrobic Ruciak jestes niezastąpiona w relacjach z ostatnich dni! Andziu nie wiem co powiedziec na Twoją sytuacje! Jestemz Toba! Chciałam sie odezwac do Ciebie na GG, ale ostatnio padam bardzo wczesnie, tylko zmieniam statusy, wysyłam po 2 maile i ide spac. Konopia... hmm Twoj post wywołał we mnie dziwne uczucia, jak Riel napisała- zabrzmiał jakprowokacja....co miałas na mysli?? ook, doczytałam, ze wylewasz zale. noo nieźle Ci to wyszło, bo tym postem pewnie poruszyłas niejedną au pair. był mocny. ![]() Lena Szczesliwej podrózy! moje starsze dziecko ostatnio spytało, czy to, ze moja babcia jest w niebie, a niebo to daleeeekoo to oznacza, ze moja babcia jest w Afryce...? kocham ją.
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2010-11-02 o 09:23 |
|
|
|
#1577 |
|
Konto usunięte
|
widzialam roux na fb
![]() fajnie przyda ci sie week off ale jak to bedzie z kasa;/ zeby bylo oplacalne tamsiedziec wogole |
|
|
|
#1578 |
|
Wtajemniczenie
|
roux
- "skad wiesz?" -"z fejsbooka" wszystko wiem. i to co powiedziala Ainoha. i te godziny. ![]() ah! cudnie ten grudzien Ci sie zapowiada. I co to za milosna akcja sie rozegrala? ![]() sprawozdanie prosze z nadzieja ze to nic powaznego.
|
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
ale mi sie nic nie chce
matkona odatekmam w buzi febre czy cotam i bolijak cholercia i jesc nie moge ale w sobote bonfire night o ile do pracy nie pojde
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() Chyba dzisiaj na basen pojade, trzeba sie w koncu nauczyc plywac znacie jakies dobre metody (czy wogole sa jakies metody do samodzielnej nauki plywania?)? Bo mam mozliwosc miec w londynie basen za darmo albo za grosze a plywac nie umiem. Smiech na sali
|
|
#1581 |
|
Konto usunięte
|
ja sie boje nnauczyc plywac
boje sie wodykasia to jest w kazdym poarku chyba ale ja ide na wiekszy do Battersea Parku o ile pracowacnie bede
|
|
|
|
#1582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i jeżeli chodzi o moje zauroczenie to jesteśmy umówieni do kina w niedzielę, więc wtedy będę mogła powiedzieć coś więcej Ale poznałam go przypadkiem, byłam na imprezie miastowej z przyjaciółmi i gdy mieliśmy się zbierać do domu, zatrzymał się samochód i mój daaawny znajomy zapytał się mnie czy jadę z nim na imprezę, zastanawiałam się, ale w końcu pojechałam :P (tak spontanicznie ) Znałam tam tylko jego, a reszta to nowo poznane osoby i wśród nich był A. Teraz tylko trzymać kciuki, żeby się odezwał do niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Poza tym cała szczęka mnie boli, zemdlałam dziś z rana w łazience
Edytowane przez Ines131 Czas edycji: 2010-11-02 o 13:03 |
|
|
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
Patrze , ze podobna sytuacja co u mnie
![]() Ja zostalam wczoraj zaproszona do kina ( nawet mnie zabierze i odwiezie ) ... Tylko nie wiem co myslec ...
|
|
|
|
#1584 |
|
Konto usunięte
|
cieszyc sie a nie waha laski
![]() i zdac relacje ![]() na jakie filmy idziecie?
|
|
|
|
#1585 |
|
Raczkowanie
|
haha ja ide z chlopakiem , ktory chce byc singlem , wiec ciesze sie , ze z nim ide , ale z drugiej strony jestem smutna
![]() ja zapewne ide na horror, gadalismy o tym wczoraj ,ze ja sie panicznie boje i sama w zyciu nie obejrze ![]() ogladalyscie 'Martwice mozgu'?? Po tym nie moglam pare lat dojsc do siebie , a bylam mala jak to widzialam ... |
|
|
|
#1586 |
|
Rozeznanie
|
Ja na Paranormal Activity 2. Bo gadaliśmy o filmach i mówiłam, że ostatnio z przyjaciółką miałyśmy iść, ale zrezygnowałyśmy, bo nie miałybyśmy jak wrócić do domu. (spóźniłybyśmy się na pociąg). U niego była podoba sytuacja i zaproponował mi tak nieśmiało, że możemy razem iść
oczywiście się zgodziłam, chyba, że będę bardzo zmęczona po szkole to wtedy przełożymy to ;p
|
#1587 |
|
Konto usunięte
|
paranormal actovity 2 fajne
hehe
|
|
|
|
#1588 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny,zastanawiam sie nad wyjazdem do Niemiec przez strone www.aupair-world.net i w zwiazku z tym mam kilka pytan.wyczytalam ze do niemiec mozna wyjechac tylko raz jako au-pair,bo chodzi o zameldowanie czy cos,czy wiecie cos o tym?Bo chcialabym najpierw na 3miesiace wyjechac a jak by bylo fajnie to pojechalabym kolejny raz.pytanie drugie
,czy jesli zdcydowalabym sie wyjechac na rok czy dluzej to moglabym zerwac umowe i wyjechac do polski jesli cos by bylo nie tak,gdyby mnie zle traktowali itp?I ostatnie pytanie czy w razie czego moge liczyc na pomoc www.aupair-world.net?bede wdzieczna za odpowiedzi!Pzdr
|
|
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
Będę mogła udawać (bądź nie
), że się boję i przytulić się, no i wiecie ![]() Ogólnie nie lubię horrorów, nie lubię się bać :P
|
#1590 |
|
Konto usunięte
|
ines czemu zemdlalas?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

, w życiu!!!! Przecież dwa razy już uciekałam, jak ktoś coś chciał przy publiczności ode mnie!!! 

hohoho

matko