|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
a u mnie juz 3 dzien leje i nie chce przestac!
Zadzwonili do Tz-ta z prosba o stawienie sie na rozmowe kwalifikacyjna za tydzien..moze to ta wlasciwa rozmowa? |
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Mają w sobie opiłki, które są przyciagane przez magnes
W sumie lepiej powiedziec, że "metaliczne", ewentualnie "magnetyczne" ![]() http://www.parokeets.com/en/2010/11/...nail-polishes/ Tu z innych firm: http://www.onegoodthing.net/files/b1...b3cef-783.html http://www.frmheadtotoe.com/2009/05/...ailpolish.html Były już lakiery zmieniające kolor w zależności od temperatury, były pękające a teraz magnetyczne. Co jeszcze firmy wymyślą ?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-02 o 15:09 |
|
|
|
#1954 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale te gwiazdki wogole mi sie nie podobaja. za to te paski calkiem fajnie wychodza
|
|
#1955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() "metaliczne" nie można, bo to zarezerwowane do lakierów z takim wykończeniem , magnezowane
|
|
|
#1956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim zużyć i udanego miesiąca, a szczególnie Porzeczce, bo wymiata!
![]() Wklejam swój bilansik! Październik: Kupione:
Cuccioloniebieski lakier do paznokci 4,5ml Próbki z gazety: 1. Chanel vitalumiere aqua 2. Lancome teint miracle 3. Soraya lifting skóry 4. Max Factor Xperience Wydane: 82,13zł Jestem zadowolona, że tak mało wydałam ![]() Zużyte w październiku: Avon Anew Rejuvenate kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu dzień/noc 2x10ml odlewka perfum Oriflame Embrace for her 15ml Ziaja pro odlewka peelingu enzymatycznego 10ml Avon odżywka do paznokci Mineralna Moc 12ml Pasta Signal white now 75ml Ziaja Pro maseczka z glinką + dermabrazja 50ml Garnier szampon kwiat lipy 250ml Essence bibułki matujące 50szt. miniatura balsamu Nivea Happy time 30ml próbka Avon lotus shield balsam do włosów Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1957 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
lakieromaniaczki!
widzialyscie kolekcje china glaze christmas? ![]() http://theoleskaaa.blogspot.com/2010...christmas.html te czerwienie to szał
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W zużyciach widzę maseczkę z glinką ZiajaPro - możesz napisać o niej coś więcej?
|
|
#1959 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż sama mam takie miesiące, że tyle przepuszczam Cytat:
- maseczka przeciwtrądzikowa BEST 100 g napiszesz coś o niej? Cytat:
![]() ![]() Wklejam mój październik: Zużyte: 1. Długotrwała kredka do oczu Longlasting Eye kolor Black Fever, Essence 2. Odżywka jajeczna Z Apteczki Babuni, Joanna (200 g) 3. Krem 'Wzorowy lok' Superskręt Shock Waves, Wella (150 ml) 4. Szampon z brzoskwinią i pomarańczą do codziennej pielęgnacji włosów Naturia, Joanna (200 ml) 5. Róż do policzków Purple Garden, My Secret (6 g) 6. Dwufazowa odżywka bez spłukiwania chroniąca przed promieniami UV Quick Wax, L'Biotica (150 ml) 7. Maseczka odżywcza z wyciągiem z cynamonu, Efektima (saszetka) 8. Mydło w płynie Pur Desir Piwonia, Yves Rocher (200 ml) Kupione: 1. Krem nawilżajacy do włosów Bambus i Keratyna Lorys, Sther 2. Krem rozmarynowy do stóp Ultra Soft Naturals, Tołpa 3. Jedwab w płynie, Verona 4. Szampon dla dzieci Babydream, Rossmann 5. Olejek pielęgacyjny Babydream, Rossmann 6. Masło do ciała kakaowe, Ziaja 7. Krem do ciała z 5% mocznikiem Isana, Rossmann 8. Pianka do włosów Loki i fale Wellaflex, Wella 9. Krem do rąk ochronny masło shea&olejek kokosowy, BeBeauty 10. Kredka do powiek czarna Nano Liner, Sephora Nie jest źle, ale dobrze też nie jest. Mogłam się obejść bez wielu rzeczy z tej listy. Potrzebne i niezbędne zakupy, Księżniczka skuszona promocjami,Księżniczka skuszona ogólnie ![]() ![]() W listopadzie zaostrzę odwyk (zakupów minimum), powinno się trochę rzeczy pokończyć. Za to poszaleję przed Świętami U mnie wszystko po staremu poza tym, że TŻ dostał pracę W sobotę miałam niezłego stresa, bo przyjmowaliśmy z TŻtem rodziców i dziadków. To taki pierwszy rodzinny obiad w naszym mieszkaniu Wyszło całkiem nieźle. A ile dostałam pochwał na temat mojego gotowania
|
|||||||
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam tę z zieloną glinką + dermabrazja, bardzo dobra, ładny świeży zapach, gdy się nakłada jest gładką masą, szybko wysycha, przy zmywaniu czuć ścierające drobinki. świetnie oczyszcza, skóra nie błyszczy się przez jakiś czas i pory są mniej widoczne. Dobra, aczkolwiek po tych 50ml już mi się znudziła. Księżniczko, świetny bilans! Jak zużywa się róż? Ja chyba nigdy nie zużyję, przecież nakłada się malutko...
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też wysłałam cv do Empiku na 3/4 etatu, ale póki co się nie odezwali... Ale cieszę się, że Twój TŻ się dostał A dawno pojawiła się u Was oferta?
|
|
|
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak się zużywa ten konkretny róż to mogę powiedzieć Chociaż był duży, bo 6 g podczas gdy inne mam po 3 g to znikał szybciej bo: był mniej napigmentowany, więc potrzeba więcej zuzyć dla efektu, miał kremową konsystencję i lekko kruszył się w opakowaniu przez co zawsze go uleciało trochę w powietrze Jak zauważyłam, że zaczyna znikać w przeciwieństwie do innych róży to uparłam się, że go zużyję i malowałam się tylko nim ![]() Cytat:
A ile oferta wisiała to nie wiem.
|
||
|
|
|
#1963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czaję się na nie od kilku dni, ale nie moge się zdecydować jaki bym chciała, może TŻ mi kupi ![]() http://www.scrangie.com/search/label/china%20glaze piękne foty Cytat:
do tego z Barbra (2 lakiery---no musiałam ) i 2 zmywacze----bardzo potrzebnea poza tym to chyba już nie będzie za bardzo wydatków w tym miesiącu mam nadzieję ![]() u Ciebie ładnie, ale też nieco zachciankowo
|
|
|
#1964 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bilans całkiem ładny! A byłam w Rudzie Malenieckiej. ![]() Cytat:
Trochę niepotrzebnych zakupów, no ale może w listopadzie będzie lepiej. ![]() No i gratulacje: dla TŻ za pracę i dla Ciebie za udane przyjmowanie gości. Cytat:
Niektóre zdjęcia są urzekające.. Absolutnie się nie dziwię lakieromaniaczkom, że nimi są. Ja na razie się trzymam.
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko: chodzi o zamówienie w sklepie Barbry: http://sklep.barbra.pl/main.php?id_main=1
Od 150 zł wysyłka jest za darmo, więc liczyłby się koszt przesyłki ode mnie ![]() Gratuluję zużycia różu ![]() Hmmm a mi się nie podoba ta świąteczna seria ChG
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja siebie jeszcze za maniaczkę nie uważam, za mała liczba, ale rośnie, oj rośnie ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- mnie tylko część ale nie pogardziłabym
|
|
|
#1967 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
no co Ty
![]() Ja musze miec jolly holly, ruby deer i mommy kissing santa. MUSZĘ
|
#1968 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przejrzałam tą Barbrę i trochę mnie kusi. Najbardziej ten płyn micelarny 2 w cenie 1, no i trochę lakierów. Ale oprę się jednak. Nie wiecie czy można te Colour alike gdzieś kupić stacjonarnie? Bo ja to lakiery muszę naocznie oglądać. Swatche i zdjęcia na kompie mnie już wiele razy zawiodły w tej materii ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Księżniczko: można kupić, ale np. u mnie widziałam je po 12,50
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to są chwalone, mozesz poczytać na tych blogach, do których podałam linki wcześniej
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w KWC zachwytu nad nimi nie ma, przynajmniej nie we wszystkich recenzjach.Poszukam ich gdzieś w mniejszych drogeriach. A ile Ci się udało uzbierać do tego zamówienia? Z ciekawości - ile kupujesz lakierów? ![]() |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo zależy od lakieru - jak w każdej firmie
![]() Ja wezmę 3-4 i tonik do zmywania lakieru. Jest już ok 100 zł
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie można dostać lakiery China Glaze?
![]() Kusicie... I wpadł mi w oko Little Drummer Boy
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-11-02 o 20:25 |
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu znalazłam najtaniej jak do tej pory, ale jeszcze od nich nie brałam więc nie mogę polecić z czystym sumieniem ![]() Księżniczko pytałaś o maseczkę Best, moim zdaniem bardzo przyzwoita, firmy Herba Studio (sławetny balsam do paznokci, lub balsam do ust Tisane, może kojarzysz )W ogóle produkty z serii best mi podpasowały (żel punktowy i krem na dzień miałam 2 razy-krem był lekki i taniutki, nie robił bubu na buzi...żel w dużej jak na punktowy pojemności-30ml, przyjemny na noc, ziołowy i też za grosze) W stosowaniu masek nie jestem zbyt systematyczna niestety, ale jest przyjemna na twarzy, trochę ciężko się zmywa i ma specyficzny zapach (ziołowy), ściąga pory, ma bardzo naturalny skład(biała, różowa glinka, woda oczarowa ), ziólka, alantolina i cynk, i ma do tego dużą pojemność...myślę, że za taką cenę warto spróbować krem żel punktowy maseczka
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-11-02 o 21:26 |
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówię sobie na dozie, żel punktowy już pewnie niedługo bo nie mam nic w zapasie.
|
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś, to służę opinią
|
|
|
#1978 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fak, nie zacytowało mi się wszystko a nie mam ochoty znów tego robić dlatego gratuluję wszystkim udanych odwyków październikowych a za niepotrzebne zakupy
|
|
#1980 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
przebieram właśnie nogami, bo czekam na kuriera z etorebką
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

, magnezowane 
i to w miniówce
ta seria czekolada i granat wyglada smakowicie, ale nie uzywam kosmetykow do stop, wiec nie kupie bo nie potrzebuje :P

A dawno pojawiła się u Was oferta?

, chcialabym waniliowy miodek, swieczniki belle epoque, oczywisicie plyn do kapieli merry moments i krem do rak i mydelko christmas surprises