etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne torebek! - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-02, 16:04   #3271
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara
Dot.: etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne tor

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
chłopak mojej przyjaciółki, ma podobnie z matką mieszkają we dwoje i on jest dla niej po prostu pokojówką, czasem to aż przykre... do niedawna w ogóle nie potrafił się nawet jej postawić, jednak moja przyjaciółka troszkę go podbuntowała i jest dużo lepiej, ma więcej swobody, ale za to relację między nimi się pogorszyły
o nie, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji!
ten weekend był troche dla nad ciężki, bo mieliśmy gości i wiadomo jak to jest - zero lenistwa, bo albo wymyślałam dla nich atrakcje (rzadko bywają w warszawie, a chcieli trochę pozwiedzać) albo żarcie, potem zmywanie, a potem znowu gotowanie/smażenie, potem zrób milion herbat, w tym zielona, czerwona, dwie owocowe, no szlag może trafić! dałam mojej mamie trochę luzu i objełam pieczę nad kuchnią, ale jak dziś do południa bylo to samo co przez weekend, choć już bez gości, to się zirytowałam
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:04   #3272
cosma
Zakorzenienie

Dot.: etorebka,część XVIII-nie ma na tacę, nie ma na chlebek-są za to szafy pełne tor

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość

Taką "hermes" mam z tej firmy, ale czarną o fakturze krokodyla więc mogę się wypowiedzieć. Ona nie ma suwaka. Ma dziwne,przekombinowane zapięcie na kłódkę, które jest wyjątkowo niepraktyczne. Ciężko się tą torbę i odpina i zamyka. Do tego jest dosyć ciężka. także odradzam, choć kolor w nowej kolekcji piękny i kuszący.
Imogene ładna,ale taka zwykła, a tych ćwieków nie widać.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:06   #3273
Goniak2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nathalie357 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy może już ktoś kiedyś o to pytał ale na bieżąco nie ejstem cały czas więc czy jak się wygra aukcje na allegro i zakupi torebke mizense "z drugiej ręki" to dalej można liczyc na ta gwrancję czy juz nie?
To jest dobre pytanie Wydaje mi sie, że jak dołączy się dowód kupna do tej sprzedawanej torebki, to powinni uznać

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:07   #3274
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
oj, nie prędko, jestem przykuta do Krakowa przez milion obowiązków i zajęć ale jak już wyjadę, to po prostu
a mi sie marzy kraków........
a jeszcze bardziej, żeby wyjechać na trochę do Anglii . o USA nawet nie marze . niestety angielskiego naprawde nie lubię i przyznam - nie pasjonuję się nim . chętnie bym ponownie tam poleciała (byłam 2 tygodnie, ale już ze 2 lata temu ).
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:07   #3275
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość

tak, dzięki far . gorzej jak trafie na silniejszego ode mnie. z drugiej strony mam tę przewagę w formie zaskoczenia, nie?

no właśnie nic się nie stało, ale cholera mnie trafia dziś . przy zmywaniu też za mocno odstawiłam kieliszek i musiałam sprzątać kawałki . mama się obraziła i sobie gdzieś pojechała i tak zostałam z komputerem... słucham sobie parova stelara i trochę mi lepiej, ale chodzę dziś jak tykająca bomba
jak szybko biegasz ... to nie masz się czym martwić ... spokojnie ... mamy mają to do siebie że jak nie po ich myśli to strzelają focha .. ja wtedy zwykle przytakuję i czekam aż jej przejdzie
Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
I co ona na to ?

Far
jest dopiero czego zazdrościc Finlandię pozwiedza
jak nie przepije to może i tak
Cytat:
oj, coś mi się takiego rzuciło gdy przeglądałam wątek a to wyjazd wakacyjny, służbowy? kiedy jedzie?
oj, wy farciary
okazjonalny ... darmowy nocleg + tanie bilety ... ja niepracując studentka żyjąca na garnuszku u rodziców i tak pewnie zostanie do końca studiów conajmniej
Cytat:
pomarudziła coś pod nosem i umówiła się z koleżanką przez telefon mówiąc mi tylko "wracam późno". niech jedzie, trochę spokoju.
jest najcudowniejszą mamą ma świecie, ale niestety ma tendencje do zbyt mocnego włażenia na głowę, jak się trochę na to pozwoli. i jest tylko "upierz, sprzatnij, ugotuj, otwórz, powieś, upierz". pomagam ile mogę, ale nie jestem jej pokojówką!
spokojnie wróci ze spotkania to jej przejdzie do tego czasu nie masz się co przejmować
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:10   #3276
dodeczka84
Zakorzenienie

Może komuś się przyda? http://merlin.pl/hb/promotion/kosmet...ampaign=beauty
Stary 2010-11-02, 16:14   #3277
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Taką "hermes" mam z tej firmy, ale czarną o fakturze krokodyla więc mogę się wypowiedzieć. Ona nie ma suwaka. Ma dziwne,przekombinowane zapięcie na kłódkę, które jest wyjątkowo niepraktyczne. Ciężko się tą torbę i odpina i zamyka. Do tego jest dosyć ciężka. także odradzam, choć kolor w nowej kolekcji piękny i kuszący.
Imogene ładna,ale taka zwykła, a tych ćwieków nie widać.
Oryginalna birkin też nie ma zamka tylko klapkę nakładaną na przód tak jak ta z linka Te przeróbki z zamkiem mi się nie podobają, długo szukałam takiej z klapką

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 16:27   #3278
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
a tak poza torebkowo jeszcze to jestem zła zamówiłam w zeszlym tyg na all białą perłę bo jakoś w miarę tanio była i we wtorek podono wysłana (polecony zwykły) a jeszcze nie dostałam ani przesyłki ani aviso ... a z warszawy idzie więc już dawno powinna dojść ... jutro mam 1 wykład .. i to okrojony ze względu na godz. rektorskie więc nie idę i tak na niego ale jak jutro nie przyjdzie to się wkurzę
Ja niedawno kupiłam Białą Perłę za 26zł w aptece
To już mój drugi raz z białą perłą, ale coś mnie wstrzymuje. W jeden rok bardzo pogorszył się stan moich zębów, z którymi NIGDY nie miałam problemów. I zastanawiam się jak bardzo pierwszy zabieg wpłynął na ich stan. Niby te preparaty nie niszczą zębów, ale w praktyce jest trochę inaczej. No i nie wiem czy wybielać, czy dać sobie spokój?!

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dobranoc
Kali, czytam właśnie książkę, którą mi kiedyś poleciłaś - Cody McFadyen - Cień - i muszę powiedzieć, że wciąga

Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
Zalezy ktore wg mnie niektore nie zasluguja na cene 99 zlotych. Bo podobna mozna kupic na targu za 40 zlotych.
Przepraszam, ale ostatnio jak byłam na targu, to najtańsza torebka, w której mieści się A4 i która wyglądała na tyle ok, że nie wstydziłabym się z nią wyjść kosztowała ponad 80zł

Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość
ojeeeej!
musieliby mi sporo dopłacić, żebym z czymś takim wyszła do ludzi!

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia zdobyczy
Strasznie mi beznadziejne kolory wyszły.
sukienka ma taki śliczny jasnopistacjowy kolorek -bardzo jasno
sweterek H&M ma kolor jak karmelowa Jacky i ma śliczne szersze rękawy
spodnie są grafitowo-granatowe z lekkim poblaskiem
sukienka niebieska Top shop z harftami ma piekny kobaltowy kolor
a plażowa tunika w panterkę super wygląda jako leciutka mgiełka normalnie noszona
wszystko po 3 zł staniczki po 1zł
niezłe zdobycze

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Napiszmy zbiorowy mail do nich z propozycją usprawnienia strony w ramach prezentu gwiazdkowego dla wizażowych etorebkomaniaczek.
Możemy do nich pisać, ale obawiam się, że będzie im szkoda kasy, żeby cokolwiek zmienić...

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Dziewczyny, nie wiem czy może już ktoś kiedyś o to pytał ale na bieżąco nie ejstem cały czas więc czy jak się wygra aukcje na allegro i zakupi torebke mizense "z drugiej ręki" to dalej można liczyc na ta gwrancję czy juz nie?
Trudno powiedzieć.
Po pierwsze, jeśli jest to torebka używana, to sprzedawca może nie przyjąć od Ciebie reklamacji, jeśli wszystko co sprzedał jest zgodne z opisem na aukcji. Może, ale nie musi pomóc Ci w reklamacji, jeśli sam kupił na stronie eTorebki. A jeśli nie masz pierwotnego paragonu zakupu, to wtedy eTorebka bazuje na historii zamówień Twojego maila. Jeśli będzie to obcy mail, to nie sądzę, żeby uznali reklamację.

Jeśli kupiłaś nową od po prostu innego sprzedawcy to już u niego musisz reklamować, niezależnie od tego gdzie on kupił tę torebkę.

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-11-02 o 16:30
mourie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:39   #3279
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz ... obiecałaś poprawę .. a przychodzisz tylko dobranoc powiedzieć ???

dobranoc pchły na noc, karaluchy na rano
Bo jestem trochę zagoniona ...

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Kali, czytam właśnie książkę, którą mi kiedyś poleciłaś - Cody McFadyen - Cień - i muszę powiedzieć, że wciąga
Wciąga, wciąga - jak skończysz czytać to zdaj relacje jak się podobała
A potem jest jeszcze Maska Śmierci i Dewiant

Dzień dobry ... ale dziś miałam pokopany dzień dzięki Bogu jestem już w domu z herbatką u boku
Stary 2010-11-02, 16:41   #3280
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Wysłali moja JacY

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:42   #3281
maggie82
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Wczoraj nie dałam już rady Was nadrobić, więc siadam dzisiaj do komputera

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Dobra wrzucam zdjęcia

FIOLETOWA LUPHIA

Zdjęcia są jakie są ale musiałam w ukryciu robić zdjęcia bo to prezent dla mamy. I dlatego jeszcze z zabezpieczeniami.

O samej torebce:

+ fajny kolor - spodziewałam się tandetnego fioletu a tutaj bardzo ciemny fiolet
+torebka jest pojemna
+z grubej skórki
+ można ją lekko ściągnąć paskami i wtedy nabiera fajnego kształtu, już się z tym nie bawiłam może kiedyś wrzuce zdjęcia jak to wygląda
+ w środku fioletowa podszewka ( nie jest tak żarówiasta jak na zdjęciu - z lampą) i zapinana kieszeń na zamek
+fajnie ozdobiona

- zapinana na zatrzask

Myślę że torebka jest niedoceniona a szkoda ja się bardzo zaskoczyłam na plus
Załącznik 3504665Załącznik 3504666Załącznik 3504667
Na zdjęciach nawet fajnie się prezentuje Bo na stronie etorebki mi się nie podoba, ale po Twoich zdjęciach - zmieniam zdanie
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 16:42   #3282
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam zdjęcia zdobyczy
a plażowa tunika w panterkę super wygląda jako leciutka mgiełka normalnie noszona
Swietne rzeczy
A zdradzisz ktory to kumpek?

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:50   #3283
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Podstawą roszczeń gwarancyjnych jest faktura wystawiona przez eTorebkę.
(tak głosi napis na fakturze)
Sądzę, że jeśli kupujesz torebkę wraz z fakturą, to masz prawo ją reklamować.

Ze strony eTorebki:
Cytat:
Warunkiem przyjęcia zgłoszenia gwarancyjnego jest wysłanie towaru wraz z paragonem lub fakturą.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 16:52   #3284
fashionaddicted
Zakorzenienie

Jezu Dziewczyny ale mam doła
Weszłam na konto i się przeraziłam ile mam kasy i ile mi zostanie po wszystkich opłatach za czynsz, ubezpieczenie itp i to nawet po sprzedaży na all, zwrocie tych źle sparowanych kopytek i zwrocie za jedne nieudane zamówienie na sigmie
Ale to chyba dlatego, że od 3 lat dostaje na studia tyle samo pieniędzy i jak trzy lata temu to była góa pieniędzy tak teraz to mi ledwo starcza

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Swietne rzeczy
A zdradzisz ktory to kumpek?
ta ulica to bodajże powstańców warszawskich - w Krośnie
Stary 2010-11-02, 16:53   #3285
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór dziewczyny
Idę was nadrabiać bo trochę mnie tu nie było

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 16:56   #3286
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
od 3 lat dostaje na studia tyle samo pieniędzy i jak trzy lata temu to była góa pieniędzy tak teraz to mi ledwo starcza
Skąd ja to znam.
Wszystko drożeje niestety.

Ja też jak dostawałam kiedyś kasę, to jeszcze mi zostawało, a teraz jest cienko. -.-
Najwięcej się wydaje na jedzenie. Nic się nie kupi prawie, a 50zł poszłooo w las.

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 17:00   #3287
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
farfallko Ty gdzieś wyjeżdżasz? do Finlandii?
zabierz mnieeee.ja kocham Finlandię-ja się fińskiego próbowałam kiedyś uczyć .......
ale ja biorę tylko bagaż podręczny chyba ... ... więc jak się smieścisz w torbę podręczną to wskakuj i lecim
Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość
Doczekasz się Czas szybko zleci

Wagarowiczka

wiedziałam, że licytujesz

A gdzie te fotki Jacky?
aparatu brak .. chyba siostra ma ... musze poczekać aż wróci z uczelni .. czyli za pół godzinki
Cytat:
Wklejam zdjęcia zdobyczy
łoooo ale łowy ... nie ma bata .. jutro idę do lumpka ...
Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Ja niedawno kupiłam Białą Perłę za 26zł w aptece
To już mój drugi raz z białą perłą, ale coś mnie wstrzymuje. W jeden rok bardzo pogorszył się stan moich zębów, z którymi NIGDY nie miałam problemów. I zastanawiam się jak bardzo pierwszy zabieg wpłynął na ich stan. Niby te preparaty nie niszczą zębów, ale w praktyce jest trochę inaczej. No i nie wiem czy wybielać, czy dać sobie spokój?!

Przepraszam, ale ostatnio jak byłam na targu, to najtańsza torebka, w której mieści się A4 i która wyglądała na tyle ok, że nie wstydziłabym się z nią wyjść kosztowała ponad 80zł

ojeeeej!
musieliby mi sporo dopłacić, żebym z czymś takim wyszła do ludzi!

niezłe zdobycze

Możemy do nich pisać, ale obawiam się, że będzie im szkoda kasy, żeby cokolwiek zmienić...

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Trudno powiedzieć.
Po pierwsze, jeśli jest to torebka używana, to sprzedawca może nie przyjąć od Ciebie reklamacji, jeśli wszystko co sprzedał jest zgodne z opisem na aukcji. Może, ale nie musi pomóc Ci w reklamacji, jeśli sam kupił na stronie eTorebki. A jeśli nie masz pierwotnego paragonu zakupu, to wtedy eTorebka bazuje na historii zamówień Twojego maila. Jeśli będzie to obcy mail, to nie sądzę, żeby uznali reklamację.

Jeśli kupiłaś nową od po prostu innego sprzedawcy to już u niego musisz reklamować, niezależnie od tego gdzie on kupił tę torebkę.
no ja też się trochę boję bo się naczytałam .... ale u mnie kuracja nie będzie trwała 30 dni tylko ok 2,5 tygodnia .... i dodatkowo zmiana zwykłej pasty na elmex i zero kawy, minimum herbaty i zero słodyczy mam nadzieję że mi się nie zepsują dzięki temu ale już patrzeć na nie nie mogę od tej kawy jakie się żółte porobiły
/A.H/
Stary 2010-11-02, 17:00   #3288
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

ta ulica to bodajże powstańców warszawskich - w Krośnie
A myslalam, ze to rzeszowski

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 17:00   #3289
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień dobry ... ale dziś miałam pokopany dzień dzięki Bogu jestem już w domu z herbatką u boku
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczyny
Cześć dziewczyny
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 17:09   #3290
farfalla
Zakorzenienie

a ja własnie stoję nad deską do prasowania bo mama prosiła żeby trochę poprasować chociaż swoich rzeczy i mam ochotę płakać ... jak ja nie znoszę prasować ... normalnie nawet włączyłam film .. i nie pomaga ... czuję się jakbym zrobiła coś bardzo złego i miała prasować za karę .... nie chce któraś mnie wyręczyć ???
/A.H/
Stary 2010-11-02, 17:11   #3291
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

no ja też się trochę boję bo się naczytałam .... ale u mnie kuracja nie będzie trwała 30 dni tylko ok 2,5 tygodnia .... i dodatkowo zmiana zwykłej pasty na elmex i zero kawy, minimum herbaty i zero słodyczy mam nadzieję że mi się nie zepsują dzięki temu ale już patrzeć na nie nie mogę od tej kawy jakie się żółte porobiły
Ja chętnie bym sobie wybieliła kły ale się boję komibnować A tak w ogóle to muszę do dentysty iść a kasy brak

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-11-02, 17:14   #3292
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
czarnetorebki.pl za 80zł
Fajna i cena ok idę zobaczyć ...
Zawsze myślałam że na tej stronie to tylko czarne torebki są ale nazwa myląca lekko

Cytat:
Napisane przez nadia07 Pokaż wiadomość
Flavia rzeczywiście robi furorę.. a tak naprawdę to powiedzcie mi kochane..czy miałyście okazję spotkać już kogoś z flavią ? Ciekawa jestem

Prawie jakbym statystyki prowadziła
Ja z Flavią nikogo nie spotkałam Z etorebek widziałam jedynie : Cesi kawową, Mabel fioletową (tego dnia też miałam ją ze sobą ) i jeszcze Elvie ... Za to nigdy Emilki nie widziałam

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A ja szukam czegoś na allegro , tak kurcze nic mi się nie podoba, czy to ja sie wybredna zrobiłam czy co..?
co myslicie o tych.?
Druga fajna
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 17:15   #3293
aja23
Rozeznanie

Dobry wieczór

Byłam na weekend w domu, mamie pochwaliłam się torebkami no i się spytała czy nie znalazłabym dla niej jakiejś ładnej torebki Niedługo ma imieniny to postanowiłam, że jej jakąś sprawię Tylko teraz problem:
JAKA TOREBKA DLA MAMY BĘDZIE NAJLEPSZA?? Mysłałam nad Jacky, ale już sama nie wiem
aja23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-02, 17:17   #3294
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja chętnie bym sobie wybieliła kły ale się boję komibnować A tak w ogóle to muszę do dentysty iść a kasy brak
no ja po raz pierwszy ryzykuję ... mam nadzieję że sobie jakoś bardzo nie zaszkodzę i tak już ograniczam te ich zalecenia co do stosowania żeby nie przegiąć

hehehe na torebki się wydało to teraz brak ... skąd my to znamy
/A.H/
Stary 2010-11-02, 17:19   #3295
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
a ja własnie stoję nad deską do prasowania bo mama prosiła żeby trochę poprasować chociaż swoich rzeczy i mam ochotę płakać ... jak ja nie znoszę prasować ... normalnie nawet włączyłam film .. i nie pomaga ... czuję się jakbym zrobiła coś bardzo złego i miała prasować za karę .... nie chce któraś mnie wyręczyć ???
Oj ja lubię prasować, jakby się dało to bym to zrobiła za Ciebie

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Napisane przez aja23 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Byłam na weekend w domu, mamie pochwaliłam się torebkami no i się spytała czy nie znalazłabym dla niej jakiejś ładnej torebki Niedługo ma imieniny to postanowiłam, że jej jakąś sprawię Tylko teraz problem:
JAKA TOREBKA DLA MAMY BĘDZIE NAJLEPSZA?? Mysłałam nad Jacky, ale już sama nie wiem
Jacky albo Madara
Stary 2010-11-02, 17:22   #3296
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
no ja po raz pierwszy ryzykuję ... mam nadzieję że sobie jakoś bardzo nie zaszkodzę i tak już ograniczam te ich zalecenia co do stosowania żeby nie przegiąć

hehehe na torebki się wydało to teraz brak ... skąd my to znamy
Ja wolę nie-nawet na fluor mam uczulenie

Niestety ale na szkołę i książki się wydało-a wolałabym na torebki wtedy bym mniej żałowała

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-11-02, 17:25   #3297
aja23
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Jacky albo Madara
Widzę po podpisie, że mamy ten sam cel Chyba jednak wolę Jacky przez te jej 2 części, łatwiej porządek utrzymać (jeżeli takie pojęcie istnieje w damskiej torebce )
aja23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 17:32   #3298
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
A jeśli mowa o futerkach, no dobra, wiem ze mowa wcale nie o nich, ale może któraś ma ochotę na kawę
świetne

Cytat:
alarm odwołany przesyłka doszła czyli przez 1 listopada pewnie to czasowe opóźnienie
Super Ja się za to wściekam, bo wygrałam w sob aukcję kurtki i nie mogę się zalogować na konto bankowe, żeby zrobić przelew! Jakieś konserwacje robią. Myślałam, że to przez te wolne dni i dzisiaj będzie ok, ale nadal nie idzie no! Napisałam do sprzedającej, mam nadzieję, że zrozumie.

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Ja widziałam kobitkę koło 60-tki która miała na sobie kurteczkę ortalionową w centki, botki krótkie ale wisienką na torcie były alladynki, takie bawełniane, jakich w new yorkerze było pełno swego czasu, kłopocik tylko że pani te alladyny zaciągnęła pod biuścik i wyglądała w związku z tym jakby miała ze 4 pośladki

Z tego wszystkiego nie zwróciłam uwagi jaką ta pani miała torebkę

Cytat:
powiem Ci jak zadziała za parę tygodni czy jestem zadowolona
Ja stosowałam to i było ok, widziałam małą poprawę, ale bez szału.Tylko że ja wróciłam do kawy, herbaty itp. szybko, to długo się efekt nie utrzymał

Cytat:
Może być i tak

Ja będę miała później problem jak mój kod wygaśnie, z którego kodu skorzystać, bo wszystkie Was lubię
Cytat:
najsprawiedliwiej będzie z tej, której akurat się będzie jakoś wtedy kończyła ważność kodu
O, to jest najlepsze wyjście i sama miałam to napisać

Cytat:

tak, dzięki far . gorzej jak trafie na silniejszego ode mnie. z drugiej strony mam tę przewagę w formie zaskoczenia, nie?

no właśnie nic się nie stało, ale cholera mnie trafia dziś . przy zmywaniu też za mocno odstawiłam kieliszek i musiałam sprzątać kawałki . mama się obraziła i sobie gdzieś pojechała i tak zostałam z komputerem... słucham sobie parova stelara i trochę mi lepiej, ale chodzę dziś jak tykająca bomba
Tak czasem jest ja wtedy idę na spacer

Cytat:
Jezu Dziewczyny ale mam doła
Weszłam na konto i się przeraziłam ile mam kasy i ile mi zostanie po wszystkich opłatach za czynsz, ubezpieczenie itp i to nawet po sprzedaży na all, zwrocie tych źle sparowanych kopytek i zwrocie za jedne nieudane zamówienie na sigmie
Ale to chyba dlatego, że od 3 lat dostaje na studia tyle samo pieniędzy i jak trzy lata temu to była góa pieniędzy tak teraz to mi ledwo starcza
Wiesz, ja bym się chciała wyprowadzić z domu, ale nie dostanę w ogóle kasy od nikogo i to też nie jest fajne, więc ja bym się cieszyła, jakby mi ktoś choć trochę pomógł, a resztę bym dorobiła. Mnie to strasznie dobija, że jestem tutaj uwiązana.

Cytat:
Ja pomogę chętnie. Prasowanie to moja ulubiona część prac domowych

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ja z Flavią nikogo nie spotkałam Z etorebek widziałam jedynie : Cesi kawową, Mabel fioletową (tego dnia też miałam ją ze sobą ) i jeszcze Elvie ... Za to nigdy Emilki nie widziałam
Ja widziałam Emilkę (szarą, czarną i starą różową), czarną Solen, fioletową Mabel, czarną Adelin, zieloną Anabel, szarą Andi, beżową i ciemną Flavię, kawową Cesi, szarą Tollę, którąś Keirę. Pewnie by się jeszcze coś znalazło, ale nie pamiętam teraz
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-02, 17:33   #3299
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja wolę nie-nawet na fluor mam uczulenie

Niestety ale na szkołę i książki się wydało-a wolałabym na torebki wtedy bym mniej żałowała
uuu ... to wrażliwe ząbki masz to faktycznie lepiej dbać a nie experymentować

Cytat:

Jacky albo Madara
ooooj na was to zawsze można polegać jak by była potrzeba no
/A.H/
Stary 2010-11-02, 17:33   #3300
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Cześć Potworku

Dziękuję ślicznie za skorzystanie z kodu dziś ok 10 rano
Pochwal się zakupem

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości