|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Dziewczyny! kupiłam pokrzywę... zastanawiam sie czy pić... boje sie ze bedzie mi po niej niedobrze
i że bedą te gule... co mam robić???
|
#4052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba od jutra zaczne łykać vitapil... A co do porostu włosów, dzisiaj rano stałam tak sobie przed lustrem i szukałam odrostów niestety 10 dni po farbowaniu widać tylko zaledwie ciemniejsze cebulki przy skórze... powalająca prędkość![]() kotka dasz rade ja tez myślałam, że nie podołam,a pije już praktycznie miesiąc (brakuje 3 dni) z tym, że w weekendy często odpuszczam. Co prawda wciąż cięzko mi się ją pije, bo smak jest dla mnie po prostu okropny,a zapach to już w ogóle, dlatego jak pije w domu to parze ją sobie w takim kubeczku-termosiku i wtedy nie czuje tego smrodku, bo jest przykrywka i jest troche łatwiej.. Co do gul to mi jakoś strasznie nie powyskakiwały, pojawiło się pare krostek, ale staram się z tym walczyć... a właśnie miałam o to zapytać, kochane ile trzeba pic tą pokrzywe żeby cera się polepszyła? od dłuższego czasu wkurzają mnie zaskórniki, które wyskoczyły mi na policzku i niczym nie moge sie ich pozbyć, i nie ukrywam, że liczyłam,że pokrzywa mi w tym pomoże...
Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2010-11-02 o 16:25 |
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi smakuje bardzo pokrzywa ![]() ![]() BUNNY bo mi nie odpowiedzzialas ![]() Chce kupic wella koleston 12/11 i do tego wode 9% moj poziom odrostow to 5 (mysi taki) ![]() i ile trzymac powinnam ? |
|
|
|
|
#4054 |
|
Rozeznanie
|
Kotka ja pije pokrzywę 18 dni, przez pierwsze 3 dni nie mogłam jej przełknąć w ogóle.. teraz jest już lepiej, po prostu czekam, aż wystygnie i piję duszkiem :P co do wysypu to po 5 dniach wyszły mi małe krostki na czole po około tygodniu wieksza na skroni, a 2 dni temu wysypało mi dekold takimi małymi krostkami, ale już widzę że znikają
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze dzialaja na cere i wlosy(zawiera wszystkie wit b w tym biotyne)) ja pije razem z pokrzywa i nie mam nic
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2010-11-02 o 16:35 |
|
|
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
hehe i chce dołączyć do tego pokrzywkę
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy jak ilosc jest tam
pokrzywa plus drozdze powinno byc dobrze na cere z problemami
|
|
#4059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale czego się nie robi dla włosów przy drugim zauważyłam, że jak jest ciepła a nie gorąca to lepiej wchodzi i tak nie przeszkadza, no a teraz pije ją już miesiąc i nawet nie widzę różnicy czy to zielona herbata czy pokrzywa po prosu pije nawet mój tż się przyzwyczaił i już nie mówi " co tu w tej sypialni tak śmierdzi Ja na szczęście nie zauważyłam żadnych gul, może jedna mi wyskoczyła ale nie wiem czy to z winy pokrzywy czy raczej trudnych dni bardziej obstawiałabym to drugie A teraz planuje zakupić sobie jeszcze skrzyp do tego wszystkiego tak, żeby dodać kubeczek dziennie ale niestety w sklepie u mnie nie ma a markety na razie omijam dużym łukiem
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po pokrzywie były
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
wiec nie masz wyjscia
musisz jakos to przejsc
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Nom...
vitapil ma Drożdży 5 mg to dużo?
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
moja kostka ma 42 gr a dziele ja na 4
to wychodzi ponad 10gr ze pije dziennie 5 gr to nie duzo niektore dziewczeta pija wiecej
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak to sie pije wrzątkiem sie zalewa??
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
tak wielkosc orzecha zalewam wrzatkiem zeby zabic to co by nam w zoladku gazowalo
smak ma okropny
|
|
#4066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- blond bunny Wiesz mi się bardzo podoba kolor Twojego odrostu i muszę przyznać ze nie widzę tam rudosci a raczej taki zloty bez.Jejku jak ja bym chciała mieć cale takie włoski.Przeczekaj kochana zobaczysz ze jak już będę cale takie to nie będzie cie to drażnić. P.S. Princessa śliczna psinka. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- marejta No tak takie życie trzeba pracować.Nie przejmuj się nie myślę abyś była wscipska.Pracuje w Casynie wiedz 8 godzin na nogach.Czasami miałam naprawdę dosyć ale napiwki robią mi druga pensje wiedz dobra praca. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Mysia gratuluje wspaniałego porostu.Oby tak dalej ![]() Yattamanka No widzisz wszystko się wypłukało i jest ok.Ale to co się na szorowałaś to Twoje. ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Dziś widziałam tabletki które składały się z drożdży i biotyny.300 mg w dziwnej porcji.Kosztowały nie cale 3 euro.Jak skończę 120 tabletek Merz Soezial to może się na nie skusze.Jak myślicie warto?
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-11-02 o 17:53 |
||
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzis dekoloryzuje chantalem i potrzebuje szybkiej pomocy..
kupiłam 1 opakowanie.. no i tak sie zastanawiam nałozyc 1 raz czy 2 oszczednie.. dodam ze mam włosy do zapiecia stanika
|
#4068 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale dzis to przegielyscie z iloscia napisanych postow
![]() Cytat:
Jak jest cos dobrego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Albo za duzo rzeczywiscie % A Twoje wloski cudowne![]() Cytat:
A lolka urocza mysle, ze juz duzo nie urosnie.Cytat:
![]()
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mi koleżanka powiedziała że ona pije ocet jabłkowy i dobrze to wpływa na włosy co o tym myślicie? ja czytałam że to raczej się tym głowę myję nie wiem gdzie przeczytała ze trzeba to pić no ale skoro tak to pytanie czy któraś piła? jak efekty? czy to zdrowe dla włosów i w ogóle organizmu?
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuje pomocy blondynek
![]() Widzialam sliczne zamszowe kozaczki za szpilce (10 cm) platforma moze 1 cm albo 0,5 z tym ,ze sa za kolano ![]() Po ostatnim stwierdzeniu kol. )ze nie powinnam nosic szpilek bo mam biale wlosy i ze to tandetnie wyglada...) mam watpliwosci czy to nie bedzie przesada ?
|
|
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I proszę nie mylić z octem spirytusowym-BO SPIRYTUSOWY RÓWNA SIĘ ŚMIERĆ. Nawet sama robiłam z mama własny ocet z jabłuszek. ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Ale co do zamszowych kozaków,to nie szkoda Ci kasy.Jak się zacznie deszczowa i śnieżna pogoda to takie kozaki mogą szybciutko w śmietnik polecieć.Nie powiem są świetne takie buciki ale niestety nie praktyczne.Na wiosnę ok.
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2010-11-02 o 19:53 |
||
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleje zdjecia-robione komórką także jakosc srednia.
Ewcia no ja mam 37 cm Na zdjeciach albo pochylę głowe albo cos i tak sie wydaje.Głowa do gory, co by się nie działo będzie dobrze Adzi to super masz te prace-napiwki pewnie sa nieziemskie, dla takiej laski Druga pensja jak mowisz
|
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Snow dziękuję
![]() Agatau dziękuję
|
#4074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czasem ktos potrzebuje sie "wygadac" ![]()
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
weronika ja ci odpisałam niedługo po twoim poście. musiałaś przeoczyć- sprawdź jeszcze raz.
dziewczyny no to zostaje przy a10 i nie ma zmiłuj- poprawiłyście mi humor i utwierdziłyście w przekonaniu że tak będzie lepiej. może jeszcze spróbuję tylko c12 palette dla samej świadomości że dobrze wybrałam
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha no bo ja kupiłam w sklepie ze zdrową żywnością ocet jabłkowy myślałam że może jakoś działa rewelacyjnie na włosy, ale w takim razie może poszukam dla siebie jakiś "dobroczynnych właściwości" żeby się nie zmarnował ![]() Cytat:
czy opinia tej koleżanki jest aż tak ważna dla Ciebie? Wydaję mi się że masz lustro i wiesz jak wyglądasz co do opinii koleżanki to ewidentnie powiało zazdrością.Ja sama mam białe włosy do tego długie tipsy i wysokie szpilki jak najbardziej min.12cm I to że dla kogoś mogę wyglądać tandetnie czy nie to mnie nie obchodzi Weroniko przecież najważniejsze to jak sama się ze sobą czujesz i w czym Ci najlepiej ![]() Mój najświeższy zakup to kozaczki właśnie też takie za kolanko tzw. muszkieterki :P szpilka 13 cm a platforma 3 cm wygodne.Jedyne co to nie podoba mi się ta wstążka z tyłu ale chowam ją do środka, więc nie widać jej Wklejam fotkę w załączniku z tym że ja kupiłam je w sklepie u siebie w mieście i mają jeszcze czerwoną podeszwę a reszta taka sama jak na tym zdjęciu
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2010-11-02 o 20:25 |
||
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
xladyx
Po prostu chcialam poznac opinie innych osob bardziej podobnych do mnie (pod wzgledem koloru wlosow )Nie no ja ogolnie mam w klasie takie dziewczyny ,ze ciagle jestem krytykowana ![]() ,ale to staje sie meczace.. bo niby 'kolezanki'' ,a na sile chca mnie zmienic. |
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Weroniko wiem o co Ci chodzi bo też nie tak dawno chodziłam do szkoły
i znajomych też mam różnych na studiach już jest inna bajka chociaż zawsze gdzieś się znajdzie osoba której coś będzie nie pasowało takie już to życie wszystkim nie da się dogodzić ![]() |
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Agatu
Dzieki ale dla mnie to tylko praca. Bardzo fajnie wyszło Ci to kolejne farbowanie.
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

i że bedą te gule... co mam robić???

chyba od jutra zaczne łykać vitapil... A co do porostu włosów, dzisiaj rano stałam tak sobie przed lustrem i szukałam odrostów
niestety 10 dni po farbowaniu widać tylko zaledwie ciemniejsze cebulki przy skórze... powalająca prędkość