|
|
#2791 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Dziewczyny tu jest taka atmosfera w tym wątku, że jak czytam to aż nogami przebieram i myślę "metallics, return to paradise, metalics" i tak w kólko
Cytat:
).Cytat:
. Zwlaszcza ten ciemny kolorek jest bardzo ładnySkoro DW weszło do jednej Natury to pewnie do wszystkich wejdzie. Hmm wolałabym inną limitkę, ale jakoś się z tym pogodzę ![]() Byłam dziś w Naturze w Galerii Kazimierz: W miejscu limitki resztki CaC (cienie głównie).Nie widzialam matowych topów, rozświetlacza ani mozaikowych róży. Nie było testerków do cieni a chcialam się bliżej przyjrzeć wypiekanemu białemu cieniowi. Blyszczyki nude jakoś wogole mnie nie pociągają :/. Kupiłam mojej siostrze na urodziny czwóreczkę cieni Chic-ify, mam nadzieję, że się jej spodoba . W koszyczku wyprzedazowym bylo kilka blyszczyków ItW, cienie ItW, stare szminki i te szminki w kredkach, lakiery, kredki z CaC i Eclipse - wszystko oczywiście po "szałowych" obniżkach :|. Podsumowjąc nic sobie z Essence nie kupiłam.. Ale pocieszyłam się fuksjową szminką z Kobo
|
||
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
czy w Polsce można dostac ten peeling do dłoni? Bylam w droch naturach i nigdzie nie bylo
|
|
|
|
#2793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim wszystko do pazurków - lakiery do zdobień, lakiery do stóp, pilniczki itd. Też szczotki do włosów takie składane do torebki, cienie do powiek, błyszczyki pasiaki brązujące. Są tam też jakieś kremy i inne kosmetyki do pielęgnacji![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Już niedługo oszaleję od tych wyliczanek: Metalics - RtP - Fairytale - Kremy do rąk - Metalics - RtP - Fairytale - Kremy do rąk - Metalics - RtP - Fairytale - Kremy do rąk... Na dodatek non stop analizuję ile kasy mam na jaką limitkę przygotować i zastanawiam się gdzie się najpierw pojawi żeby dotrzeć zanim mi wykupią Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-11-02 o 20:06 |
||
|
|
|
#2794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2795 | |
|
Wolę prosto!
|
Cytat:
coś czuję, że ciężki wybór będzie-trzeba koszty ciąć ![]() kurde, musze się wzbogacić na tyle, że kiedyś wejdę do Natur i powiem "poproszę mi spakować tą szafę" (najlepiej obie ) postawię ją sobie w toalecie i będę się cieszyć jej widokiem oczywiście limitowanki wysyłane prosto do mojego kibelka od samego producenta
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Crazy turtle lady
|
Asia, rzuć swym piknym okiem na płytki do stempelków - czy dużo i czy fajne
![]() Limitki limitkami,ale jak dla mnie to miedzy Metallics a Fairy jest dziura w postaci świat. Mogliby wypuścić błystki cynamonowe (te w tubkach najlepiej ) jakieś kredki do oczu w mikołajki, zielono-czerwone lakiery do paznokci etc. No wiecie, żeby kosmetycznie poczuć święta co nie ![]() I coś na Sylwestra etc.
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2010-11-02 o 20:21 |
|
|
|
#2797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze nie wszystko z nowości jest a chciałam stempelki i płytki w te wzorki zwierzaczkowe
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
w Neapolu Metallicsów brak
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie czy ktoś ma cienie z Sun Club z drugiej szafy? Bo przewijały się tutaj pasiaki dla blondynek i brunetek i matowy brązer, a o cieniach cisza. Czy w drugiej szafie są jeszcze jakieś inne cienie? Są może gdzieś swatche?
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Wchodzę na wątek, patrzę, że tyle stron "nastukałyście" od wczoraj i już byłam pewna, że jakaś limitka wyszła
.
|
|
#2802 |
|
Wtajemniczenie
|
RtP? Teraz? Oni to zawsze mieli świetne wyczucie czasu. ;>
A o Fairytale nie słyszałam, jeśli już coś wezmę, to będzie to szajmerek. Musiałam się dziś odstresować przed jutrzejszym ciężkim dniem i wybrałam się na zakupy i kupiłam między innymi pacynki do cieni. Kurczę, to najlepsze pacynki jakie miałam, chyba muszę zrobić ich zapas na wypadek wycofania, bo essence różne rzeczy do głowy przychodzą, a opakowanie tylko ponad pięć złociszy. ;p
|
|
#2803 |
|
Zadomowienie
|
kurczę
a mnie już jest obojętne co teraz wejdzie, byle tylko w końcu było COŚ NOWEGO w końcu sobie cień wzięłam na pocieszenie i wyszłam
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zmyłam teraz c&g Choose me! i jest MASAKRA! Mam makijaż paznokci a la topielica! Nawet skórki i opuszki mi się przebarwiły przy zmywaniu
Teraz będę musiała czymś to zamalować, żeby ludzi nie straszyć![]() Uff... Na szczęście mydło, szczotka i gorąca woda trochę pomogły i paznokcie tylko "miejscami" są niebieskie... Edytowane przez SexiChic Czas edycji: 2010-11-02 o 21:22 |
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
coco_kiciusia- ja dziś byłam w Olimpie w tej nowej częsci i jest miejsce na nową limitkę
poza tym ktoś wyżej napisał, że pojawiła się DW w naturze więc wierze w to, że i u nas sie pojawi w tym tygodniu
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne cienie, ale zachwytu nie ma trwałe, średnio napigmentowane. Mam wszystkie opakowania stare, czaję się na to nowe
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Haha okey
Bo testerów nie ma Zmatowiłam lakier 04 Date me! z Cute As Hell dzisiaj zakupionym Matt Top Coatem i .... KOCHAM MATT TOPCOATA <3 <3
|
#2810 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-11-02 o 22:00 |
|
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
O, muszę je sprawdzić, bo takie też by mi się przydały. Lubię mieć cuś z cienką końcówką do poprawienia dolnej powieki jak nie mogę sobie pozwolić na wzięcie pędzli. ;>
|
|
#2812 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ja zawsze razem ze zmywaniem paznokci pomalowanych na wszelkie fiolety, zielenie czy niebieskości planuje mycie włosy Przeważnie po zmyciu paznokci mam zabarwione na niebiesko skórki i paznokcie a nawet całe paluchy
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż powiem szczerze, że na tą porę roku Zulu rządzi! jest świetny, mój ulubiony a tak mało brakowało i bym go nie kupiła... |
|
|
|
|
#2814 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To zdecydowanie moje kolorki.Cytat:
![]() Cytat:
A w 2 szafie tak jak dziewczyny pisały są głównie paznokciowe rzeczy. Ale jest też właśnie Sun Club i cudowne kredki tej serii Cytat:
Ja miałam 2 paletki, ale się pozbyłam, bo jakieś takiee... słabo napigmentowane i w ogóle. No - mi nie podeszły.
|
|
#2815 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba też
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- INFO, INFO Z GŁ! Jednym słowem - dupa brak lakierów do stemplowanie, nowych płytek, pasiaków, mattów. Były shimmery. A co do limitki to wielka dziura. Jedne co mnie uradowało to szafa KOBO i baza pod cienie za 16,99zł i że widziałam dzisiaj biegającego ochroniarza z Natury. To był widok
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ Edytowane przez mejaczek Czas edycji: 2010-11-02 o 23:47 |
|||
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny piszę tutaj bo na wymiankowym jakoś umarło - nie chciałaby się któraś pozbyć paletki XOXO z tych poczwórnych cieni? Albo jej odpowiednika z tych starych? Chcę ją przetestować ale nie wiem czy na tyle żeby ją kupić... <lol>
|
#2817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a jak przeczytałam "dupa" to zbyt gwałtownie mi opadło![]() . Kochana nie rób tego więcej moje serce tego nie wytrzymaA było już wszystko z KOBO wyłożone? Tzn. głównie chodzi mi o pojedyncze cienie, bo jak byłam w czwartek to jeszcze nie uświadczyłam ich widoku , bazy też nie było.Tego ochroniarza chyba trzeba poderwać, może wtedy chłopak wyluzuje . On tak sumiennie wykonuje swoją pracę, że mam ochotę go zamordować .
|
|
#2819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z KOBO jest już wszystko. Cienie i baza też Jeśli przez sumiennie masz na mysli nachalnie to się zgadzam w 100%. Dziasiaj próbowałam wyprowadzic go z równowagi, wiesz nerwowe rozglądanie się, krążenie po sklepie i takie tam, ale nie dał się skubany. Cały czas stał z ta swoją miną " Nie kombinuj i tak cię złapię" A baza kosztuje 16, 99zł, a nie jak na opiniach 20 zł.
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam w sobote to było kilka płytek i stempelków , szybko sprzedali . z Kobo kupiłam baze pod podkład
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

).

(cienie głównie).
a chcialam się bliżej przyjrzeć wypiekanemu białemu cieniowi. Blyszczyki nude jakoś wogole mnie nie pociągają :/. Kupiłam mojej siostrze na urodziny czwóreczkę cieni Chic-ify, mam nadzieję, że się jej spodoba 

!! Chyba będę musiała to oblać
.

, bazy też nie było.
.