|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
tity ładnie Ci brzuszek urósł
teraz widać , że ciążowy. A na studiach pytają się Ciebie o ciąże?weruczku a termin @ na kiedy? ja rozstępami bym się nie przejmowała tak gdybym wiedziała, że Tżtowi nie przeszkadzają. Zresztą Tż widziałam, że ma jednego bardzo cienkiego i mówi do mnie ostatnio, że to od słońca coś mu się zrobiło więc podejrzewam, że on nie wie jak wygląda rozstęp. scio a gin dzisiaj na którą?starlett Ty miałaś wyjątkowo smutne święta
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Tity brzunio już na pewno ciążowy jest hehehe ale ten czas leci
Starlett Scio czekamy na wiadomości ![]() Ja w pracy , idę za chwilkę zrobić sobie zielona herbatkę z pigwą .... hmm moja ulubiona .... i pozostaje czekac do 15.00 Dziewczyny coś czuję że chyba @ się zbiliża bo sutki mnie bolą czy na ciążę też jest taki obiaw ?
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym chyba, albo nie zwrócili uwagi, albo nie robią z tego sensacji Wkurzyłam się tylko ostatnio, bo mnie baba wzięła do tablicy, widziała, że jestem w ciąży i zamiast robić zadanie to stałam 15 min., a ona sobie coś gadała ![]() Sloneczko u mnie było tak samo jak przed @, więc piersi też bolały. Tylko trochę później zaczęły. Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-11-03 o 08:00 |
|
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam dwa zdjęcia jedno robione 5-6 tyg. temu a jedno dzisiaj
tylko nie śmiejcie się ja 55kg nie ważę już od 4 lat ![]() sloneczko właśnie to dobry objaw bo sutki bolą w ciąży przynajmniej mnie to tylko sutki bolą
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-11-03 o 08:05 |
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
muszę się Wam pochwalić, że wczoraj dowiedziałam się że będę miała wymarzona córeczkę Jestem bardzo szczęśliwa
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Iizabelaa, gratulacje!
![]() Tity, widać już, że brzuszek ciążowy, ale nadal malutki Olliwka, gdzie Ty masz ten nadmiar tłuszczu? Piękne kobiece krągłości co najwyżej Dziękuję za komplementy, dziewczyny
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Izabela GRATULACJE
![]() Oliwka w sumie to to drugie zdj mało wyraźne jest, ale szybko czas leci i ani nie zauważymy kiedy będziesz miała taki jak Kretencja
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja
sloneczko chciałabym mieć duży brzuch to drugie zdj. jest robione w innej rozdzielczości chyba i z innej odległości więc takie wyszło
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko, nie każda ma taki wielki
![]() U nas na wątku mam listopadowo-grudniowych jest dziewczyna, która w sumie już za parę dni ma termin i ma znacznie mniejszy niż ja
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
izabela już gratulowałam na marcówkach, ale jeszcze raz gratuluję
![]() Ollliwko z czego tu się śmiać? Ja takiego zgrabnego brzuszka nie miałam i przed ciążą
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z ciebie laska jest
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Starlett
Tity brzuszek, śliczny, taki bardziej ciążowy już Słoneczko żeby to @ nie byłaOlliwka ja takiego brzuszka (w sensie małego) nie miałam i przed ciążą i teraz tym bardziej. Jakby był zakaz kupowania słodyczy to pewnie bym miała ![]() ![]() iizabelaa gratuluję córeczki ![]() Dziecie śpi a ja zmieniłam mu wózek, ciekawe czy będzie zadowolony bo ja jestem średnio. Nie dość że moje maleństwo już nie jest takim maleństwem to spacerówka wydaje mi się gorzej wykonana... Jeszcze raz polecam się zastanowić nad wózkiem. Ja teraz bym kupiła osobno gondole, nawet może używaną i potem wypaśniejszą spacerówkę... Ale teraz po ptakach... No chyba, że z Tz się zastanowimy i sprzedamy wózek w całości a kupimy w to miejsce jakąś fajną spacerówkę
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie koleżanka mnie zdołowała bo ja jej powiedziałam że mnie brzuch tak dziwnie ciągnie tzn nie boli mnie jakoś w jednym miejscu , a ona na to że tak miała jak jest cykl bezowulacyjny ( nie pękł jej pęcherzyk) to takie coś odczuwała więc jak ja mam podobnie ....
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
tity, iizabelaa
lindsley ja nie mam wcale małego brzucha ![]() co do wózka to rada się przyda na pewno bo ja myślałam żeby 3w1 kupić idziecie na spacer dzisiaj?
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że pójdziemy jak nie będzie padać, bo w prognozie leje ale póki co nie...
Co mi się nie podoba w wózku konkretnie napisalam na drugim wątku... Wczoraj patrzyłam na bilety do Hiszpanii i kurcze od listopada nie ma lotow z Gdańska (do Alicante) i wgl tylko z Krakowa ryanair tam lata
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
lind może zmienią połączenia do tego czasu. Z tym urlopem faktycznie bezsens. Czytałam na 2 gim wątku o wózku przydadzą sie rady na pewno
wyszłabym chętnie na spacer z psem , ale jakaś kołowata jestem nie zemdleje na ulicy raczej
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
od 5listopada mozna znow cos z lovela dostac http://www.lovela.pl/o-programie.html
Olliwko leż i odpoczywaj poki możesz Pod koniec ciąży już ciężko o odpoczynek a po porodzie tym bardziej, no chyba że ktos ma aniołka co to leży bawi się i śpi i dużego anioła w postaci Tz... Ja mam dwa diabełki
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
lind tylko ja leżeć nie lubię, zmęczona czy senna byłam przed ciążą a teraz nie bardzo
a co trzeba zrobić w tym konkursie loveli żeby zdobyć prezent
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
Scio, gratulację
Dobrze, że jesteś pozytywnie zakręcona![]() Tity, brzusio już faktycznie podrósł ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- OLiwka, ja chyba mam podobny brzuch, tylko bez dzidzi:p A @ powinna w zasadzie już, takie mam plamienia ale bardzzzo delikatne:/ Co za kicha:/ Lind, głupio z tą Hiszpanią, ale na zimę czesto zamykaja połączenia... JUż nic sie nie da zrobic? Izabelaa, gratki Słoneczko, no nie wiem, co ci powiedziec, ja do teraz nie okresliłsamam mojej owu, ale lekarka mowi ze chyba jest, ale kto to na 100% wie:/ Na usg nie wyszła, ale w hormonach podobno tak?? Dobra laski, lecę na zaje,cia, a potem do dermatologa, wracam do domu na pieczone kuraki papa
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
któraś z Was podała linka do darmowej próbki pieluszek pampers i właśnie listonosz przyniósł
jednak przysyłają
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Lind dzięki za link
Chętnie skorzystam Póki co czekam na próbkę z pampersa i zapisałam się do superrodziców, ciekawe czy mi coś przyślą ![]() Właśnie byłyśmy z mamą z psem na spacerze, też mam odkurzać dzisiaj, ale jakaś zdechła jestem. Malutki 1,5 h dawał czadu rano Ale już wiem po kim on taki ruchliwy. Mój mąż zawsze jak leży, czyta, oglądamy film, albo coś opowiada to fika nogami strasznie ![]() Zgaga chyba znowu wraca powoli. Tak chciałam zjeść kilka krówek, ale musiałam zastąpić je jabłuszkiem Kurde nie wiem czy się położyć, czy obrać ziemniaki, czy poodkurzać... Ollliwko o a ile czekałaś? U mnie teraz od tygodnia znowu jest status przygotowywanie do wysyłki? I ile tam tego dali? Sloneczko nie sugeruj się tym co miała koleżanka, takie bóle mogą nic nie znaczyć równie dobrze Każdy organizm jest zupełnie inny.weruczek to może czas na test?
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-11-03 o 10:54 |
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
tity nie pamiętam kiedy podany był link ze dwa tygodnie temu
na początku sprawdzali mój adres a później kilka dni było, że paczka gotowa do wysyłki i dzisiaj już jest - 5 szt. pieluszek zaszalelia na tym superrodzice to trzeba się tylko zarejestrować
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez czekam na pampki... Z superrodziców nic nie dostalam bo oni nie wysylaja bezposrednio rodzicom. Jak spytalam w mailu to odp zeby pytac u swojego lekarza o paczki.... Wgl w ciazy pisalam w rozne miejsca o probki to wszedzie spotkalam sie z odmowa
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- A tutaj są informacje kiedy i gdzie są promocje na produkty Hipp http://www.hipp.pl/aktualnoscihtml/promocje-w-sklepach/
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego nie? Ja pytałam położnej... Tyle że mój lekarz nie miał a w tym samym gabinecie przyjmował inny i położna (ta sama dla obu) mi dała jakieś ulotki i próbki kremu i oliwki Hipp, 2 pampersy itp... Michaś pierwszy raz wyruszył w las nową furą... Za chwilę wrzucę fotki ze spaceru![]() A ja w ramach odchudzania wcinam frytki a potem zupę owocową - truskawkową
|
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
Tity, chyba nie, bo teraz miałam tę cytologie 3 i nie mogliśmy się kochać przez 3 tygodnie, do tego brałam jakieś silne leki i miłam tomografie kom. Aczkolwiek jeden dzień przed rozpoczęcim brania leków (6dc) było jedno kochanie... Ale to chyba nic z tego, by nie było ( mam nadzieję, bo te leki nie sa obojętne dla zarodka!!!) Kurde:/ W pon idę do gin... I cały czas mam takie malusieńkie palmienie...
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Lind, zupa truskawkowa, pyszności MNiami!Oliwka, ty też masz pyszne jedzonko ![]() Ech, mieliśmy z tztem ie jesc słodyczy, ale chyba dzis upeike sernik... Ja nie umiem żyć bez słodyczy, chyba nigdy nie bede superchuda i tyle, co zrobić. Mam nadzieje, ze tz zaraz z produktami przybedzie
|
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
lind narobiłaś smaka na frytki mam w zamrażalniku i chyba wrzucę do piecyka jak Tż wróci
w ogóle pojechał po pracy gdzieś... w mojej sprawie... nie wiem o co chodzi i cały dzień się domyślam tylkociemno jak cholera już z psem chciałam wyjsć i zaczynam sie bac truskawkowej nie lubie każdy klik cenny http://wyklikajzywnosc.pl/
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-11-03 o 17:22 |
|
|
|
#2639 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
śliczne brzuszki Wam rosną dziewczyny aż miło popatrzeć sorki że nie odpisuje wszystkim ale ledwo nadrobiłam to co pisałyście jestem padnieta miałam dzisiaj maraton wyjazdowy i jutro tez mam wiec ledwo żyje u nas z choroba lepiej moja matula jedzie do chrzestnego w przyszłym tygodniu więc moze czegos wiecej sie dowiem poza tym jest ok |
|
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Oliwka, a mieszkasz w bloku czy w domku?Może pies się sam wyprowadzi?:P
Piekę sernik, ale nie wiem, czy wyjdzie. A TŻ gra w guitar hero (chociaż co chwila dedykuje mi piosenki![]() Awenturyn, dobrze ze z choróbskiem lepiej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

teraz widać , że ciążowy. A na studiach pytają się Ciebie o ciąże?
więc podejrzewam, że on nie wie jak wygląda rozstęp.

czy na ciążę też jest taki obiaw ?

Poza tym chyba, albo nie zwrócili uwagi, albo nie robią z tego sensacji 

żeby to @ nie była
to spacerówka wydaje mi się gorzej wykonana...
Jeszcze raz polecam się zastanowić nad wózkiem. Ja teraz bym kupiła osobno gondole, nawet może używaną i potem wypaśniejszą spacerówkę... Ale teraz po ptakach... No chyba, że z Tz się zastanowimy i sprzedamy wózek w całości a kupimy w to miejsce jakąś fajną spacerówkę
Każdy organizm jest zupełnie inny.