|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Adidas Originals
dziekuje za odpowiedz
niestety linki się nie przydały bo na footlocker za długo przesyłka idzie a na ebay nie lubię kupować
|
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
może wiecie gdzie mogę kupić jakąś ładną, fajną kurtkę na wiosnę ?;'D niekoniecznie z adidasa.
i chodzi mi bardziej o strony, bo nie mieszkam w dużym mieście ;'p |
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
:d
"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości." "Jedna kulturalna osoba to zbyt mało, aby podnieść poziom imprezy chamów, natomiast jeden cham zepsuje każdą kulturalną imprezę." Bertrand Russell |
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
:d:d:d
"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości." "Jedna kulturalna osoba to zbyt mało, aby podnieść poziom imprezy chamów, natomiast jeden cham zepsuje każdą kulturalną imprezę." Bertrand Russell |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Która zielona? Ta z kermitem, czy zwykła z białym listkiem?
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Obydwie zielone to stara kolekcja. Ta z białym listkiem dostepna już tylko na allegro. Oryginalna i nowa za 229 zł. , czyli standardowo za bluze adidasa przez internet + koszty wysyłki.
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja 2 lata temu kupiłam sobie adidasy Missy Elliot, poza tym mam dwie bluzy i koszulkę. Osobiście uwielbiam adidas originals
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
tez uwielbiam tą serie ;d i osobiscie pomykam w śliskiej bluzie z adasia <z listkiem> ciemno szara rozowe paski, biało zielonych nike court force high i eko zielonej torbie rowniez adidas
![]() jednak bluza nie zgrywa sie kolorystycznie z butami i resztą
|
|
|
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
heej wszystkim, mam do was baaardzoo ważne pytanie :d
czy któraś z was spotkała się gdzieś z tą bluzą ? orientujecie sie może czy dostane ją gdzies w Warszawie ? |
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Hej mam pytanie czy moge oddac bluze adidasa w innymsklepie niz ja kupilam? z gory dzieki
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
w lumpeksach takie bluzy chodzą po 3 dyszki;D
właśnie poluję na jakąś z listkiem najlepsza jest jednak czarno-złota, cudo muszę ją mieć!!!
|
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie też widziałam te bluzy, ale same gigant rozmiary (od 44 w górę :P) . Sama mam fioletowo-białą i czerwono-białą (udało mi sie dorwać za pół ceny ^^ )
|
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Spotkała się i ma ją w szafie ))) To jest bardziej kurteczka, a nie bluza( i tak pisało na metce). Jest dość gruba i dwustronna. Wstawiłam jej zdjęcie na poprzedniej stronie. Te wklejone przez Ciebie jest za jasne. To wklejone przeze mnie było kopiowane ze strony adidasa i właśnie bluza ma taki intensywny niebieski kolor. Bluza z zeszłorocznej kolekcji. Widziałam ją w sklepie jakieś 2 miesiące temu w przecenie na 269 zł. Podejrzewam, że w wa-wie na pewno gdzieś taką znajdziesz zważywszy na to, że była wyprzedaż bluz sprzed dwóch lat m.in. czarnych ze złotymi paskami. PS. Sprawdziłam na stronie adidasa- widnieje w ich katalogu, czyli jeszcze ją dostaniesz, kolor jak na zdjęciu niżej- jest taki sam jak w rzeczywistości.
|
|
|
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
dziekuję baardzo za odpowiedź
![]() w takim razie jutro lecę do złotych tarasów w jej poszukiwaniu :P w sumie jak jej nie dostane, a widnieje jescze w katalogu, to pewnie powiedzą mi w którym sklepie ją dostane, w razie jakby w złotych nie było, prawda ? :d |
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: 2 piętro, pokoj idealnie na wprost od drzwi wejsciowych na salony
|
Adidas originals- jak dla mnie swietna seria, jedyna wyrożniająca się na tle całego badziewa typu nike reebok
. Fason jeszcze probuje trzymać puma serią T7. Z serii originals posiadam: http://allegro.pl/bluza-adidas-y-3-o...267610913.html http://allegro.pl/koszulka-t-shirt-a...264595730.html (zielony) http://allegro.pl/koszulka-t-shirt-a...257141350.html (czarna) Generalnie bynajmniej wsród męskich ciuchów na allegro tego jest pełno tylko, że 90% to podróbki. Jeszcze nie widziałem m z adidasa która w pachach ma ok 60 cm szerokosci ( a rzeczy z tej firmy noszę od lat). Plus zdarzają się ludzie których całkiem ze sie brzydko wyrażę popieprzyło na całej linii i froncie: http://allegro.pl/oldschool-adidas-r...250677583.html Np. tego pana bardzo. Od paru miesięcy ogladam jego aukcje z używana odzieżą w cenie w której nową można kupić w momencie gdy komus nie podpasowała. http://allegro.pl/damskie-bluzy-adid...252738551.html Dużo tego szkoda że wszystko pewnie ze strony ioffer;] Także lepiej jak napisała tutaj koleżanka po ciucholandach poszukać, tym bardziej że poliester po wielu latach się ani nie mechaci, ani nie szmaci, i pomykać w bluzie z listkiem za 30 zł Sam chyba się przejdę może i upoluję ( a jak nie to może chociaż jakis Fred Perry? ) Co do pytania czy ci powiedzą gdzie dostać to: jesli to będzie sieć sklepów np active (to podzwonią i się zorientują). A tak zależy wszystko od sprzedawcy czy cię odesle do konkurencji. Generalnie dla mnie bynajmniej mogą ze sklepu wywalić całe nowe kolekcje odzieżowe nike reebok, zwyklego adidasa i zastąpić to wszystko originals Wolę zapłacic 100 czy tam 50 zl więcej a wiedzieć że w szafie mi to leżeć nie będzie.
|
|
|
|
|
#166 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
lepiej zebrać więcej kasy i kupić coś porządnego. choć prawdą jest, że w secondhandach można znaleźć perełki ale jest to raczej rzadkością. Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nie dane było mi obcować z owymi bluzami, gdyż zwykle obcuję z ludźmi (ale nosić się nosiło, i wyobraź sobie nadal się co niektore nosi). Denmark ma legity bo ty kupiłas od niego? podejrzewam że tak Ma ich po 20 sztuk zawsze Przejrzyj wielka znawczyni fake'ów najpierw parę stron z nimi potem cos mów na owy temat Przesyłka od denmark-sell 11 zł (czyli standardowa poczta polska) a na bluzę ludzie miesiąc czekali. Zapewne jest oryginalna ("hą-kąk") Poczekam aż kupisz od niejakiego Big Gates za 139 zł dres Adidas Chile TT niezbicie twierdząc iż to "oryginał".I jak dla ciebie 150 zł to spoko za używkę a w przecenie można mieć 200 zł ze sklepu oryginał, to jedyne co polecę to może jedynie pójsc po rozum do głowy. A na koniec dodaj ze masz adidas z serii kermit i jest oryginalna- to na miejscu mnie zabijesz gdyż tego wyszła limitowana kolekcja
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety nie dostałam jej jak na razie, a byłam w Arkadii i Złotych Tarasach. Babka powiedzialaa,ze nie ma mozliwosci,zeby sprawdzić w którym sklepie ją dostane.. a Ty bylas jakos ostatnio tam gdzie ja kupilas ? Nie wiesz czy jest jeszcze? No i skąd jestes?
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
kolego onlysomebody z chęcią zobaczę metkę bluzy.
co do moich zdobyczy to było ich kilka. teraz posiadam 2 bluzy adidasa. nie kupuje u sprzedawców, którzy mają parenaście bluz. korzystam z okazji dlatego kupuje bluzy za grosze. nie mam kermita bo to dla mnie szajs jakich mało. poza tym Twój komentarz typu powiedz, że masz kermita i jeszcze oryginalnego jest nie na miejscu. gdybyś siedział troszeczke w temacie wiedziałbyś, że był jeden sprzedawca na allegro, który miał legitne bluzy serii adicolora i nie tylko. na swoich aukcjach dawał wskazówki jak rozpoznać fake od oryginału. z tego co pamiętam były one za ok. 3 stówy. |
|
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli bluzy z adicolora kupujesz dajmy na to za grosze na allegro i sa to okazje, to mniemam sądzić, że mowa o tych sobotnich gdzie firebird kosztuje między 90-100 zł Zgodzę się są za grosze. "Legitne to moze i miał",ale czy oryginalne?- plus był szczesciarzem, że w jego rękach znalazła się kolekcja limitowana Zaprzeczasz sama sobie- piszesz nie kupuję u tych którzy maja kilka sztuk, a denmark-sell to co ma? Pojedyncze egzemplarze? Ostatnio Denmark sprzedaje jeszcze kurtki Calvina Kleina z najnowszej kolekcji po 600 zł a w sklepie no cóż 1700. Także podsumowując mój wywód, gratuluję "legitów, legitnych ciuchów", ja tam wolę oryginały
|
|
|
|
|
|
#172 | |||
|
Zadomowienie
|
ot
Cytat:
Cytat:
poza tym widzę, że opuściłeś lekcje polskiego. podmiot liryczny występuję w liryce a mamy tu doczynienia z epiką ![]() Cytat:
jak dla mnie ma oryginalny towar. dalsza polemika nie ma najmniejszego sensu. jak masz coś jeszcze do powiedzenia zapraszam na pw. eot |
|||
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podmiot liryczny- biorąc pod uwagę zdanie w kontekscie całej wypowiedzi mamy do czynienia z ironizacją. Skoro nic nie kupiłas, to faktycznie, tylko i wyłącznie dla ciebie ma oryginalny towar. I na tym zakończę. |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Ojjjjj niepotrzebnie polemizujecie i psujecie sobie wzajemnie zdrowie.
Sprzedawcy mogą sprzedawac podróby niezaleznie od ilości wystawionych przedmiotow. Tak jak na bazarkach mamy wysyp podróbek różnego rodzaju w hurtowych ilościach, tak można trafić na perełkę-fałszywkę, której nigdy nie było w sprzedaży. Jeżeli chodzi o wierzenie w limitowane serie na allegro z bluzami z kolekcji sprzed 2-3 lat, lub oryginalność ciuchów o ponad 50% tańszych niż w sklepie to to już bez komentarza... Jeżeli chodzi o uzytkownika o którym pisaliście sam fakt, że w opisie aukcji wprowadza w bład twierdzac, że sprzedaje nowe kolekcje, a w rzeczywistości jest to odzież z 2008/09 roku, której już nie ma w sklepach jest podejrzany... Podejrzane są również bluzy "niby" z japońskiego/koreańskiego itp. rynku- w japońskiej rozmiarówce (motywy smoków na plecach itp.),których nie ma i nigdy nie było na międzynarodowej stronie adidasa- wniosek jest prosty, któs kupuje podróbe z metkami , bo adidas nie produkował takiego shitu. Ja wole dać to 100 zł. więcej i mieć oryginał zamiast originału z allegro.
|
|
|
|
#175 |
|
Przyczajenie
|
Adidas Original jest w Poznaniu w Starym Browarze.
Ciuchy - mega. Kocham oldchool ale ceny mnie mordują Czarno-złota to chyba z kolekcji M.Eliot? |
|
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
słoneczko, nie chcesz przypadkiem sprzedać mi swojej bluzy ? :d haha
objeździłam już prawie wszystkie kslepy sportowe w Warszawie i nigdzie nie mogę dostać tej niebieskiej supergirl ;< a baaardzo mi na niej zależy i żadne inne bluzy mi się nie podobają kiedy przypominam sobie o niej :p nie wiesz, czy jest jeszcze w tym sklepie gdzie ją kupowałaś ? |
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
soorciere będę najprawdopodobniej jutroalbo pojutrzewieczorem na zakupach, więc zobaczę czy nie ma jej u mnie- jak będzie dam znać
. PS. Mamy już listopad, lada moment wejdą nowe kolekcje. Może akurat będzie coś super i spodoba Ci się bardziej?
|
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez puma1991 Czas edycji: 2017-12-31 o 23:43 |
|
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
czarno złote bluzy na allegro to podróbki. nie wiem jak jest w sklepach ale w warszawie nie widziałam oryginalnych firebirdów w tej kolorystyce. jeśli gdzieś być jednak ją dorwała to byłby to pewnie koszt ok. 250zł
|
|
|
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim,
chciałabym się zapytać, czy nie widzieliście może nigdzie takiego plecaka jak w załączniku. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

niestety linki się nie przydały bo na footlocker za długo przesyłka idzie a na ebay nie lubię kupować

jednak bluza nie zgrywa sie kolorystycznie z butami i resztą

-75-74-73-72-71-70-69-68
muszę ją mieć!!!
masz prawo wiedzieć co jesz.