Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 271 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 11:50   #8101
Madzienka2010
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Miliqqq Pokaż wiadomość
a propos jesien...lezalabym tylko na lozku i gapila sie w sufit..ale mam nastroj... jedyne co mnei pociesza to to ze juz pojutrze zabieg, potem pocierpie troche i w koncu beda...boze to niewyobrazalne..tyle na to czekalam a jak jest lada dzien to nie moge uwierzyc ze w koncu to zrobie
kupilam sobie fajne majciochy zeby nie latac z golym tylkiem w stronach po klinice
dziewczyny, prosze was trzymajcie kciuki w piatek - wierze w pozytywna energie
Miliqqq pewnie, że będziemy trzymać kciukasy. Powiem Ci, że ja na stole leżałam po 7 min od wejścia do kliniki a 9 min później już spałam, obudziłam się 1:23 min później...iiiiii od razu zaglądałam pod kołderkę...ten widok rekompensuje wszystko...będziesz przeszczęśliwa...pamiętaj że jak boli to proś o przeciwbólowe...za to płacisz...ja jeszcze na wynos dostałam, ale nic nie zużyłam prawie...i staraj się wstać i pochodzić...mnie lekarz zrzucił z łóżka i z poduchą pod tyłek za mną wręcz chodził trzymaj się...
Stary 2010-11-03, 11:55   #8102
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

To jak 375cc to jeszcze lepiej

No jasne że się umawiaj i wypytaj o wszystko- nawet o te 400 się spytaj A co do spoistości to się nie obawiaj drugiej Wiem co mówię Ja mam akurat trzecią- więc najtwardszą. I uwierz mi, że teraz mam mięciuchne piersi- bez porównania z tymi poprzednimi które były dwużelowe spoistość 2/3.
I dotykałam mentorki 350 ze spoistością drugą-po operacji ma się rozumieć- mieciutkie jak należy super w dotyku

Możesz mi jeszcze przypomnieć jaki masz rozstaw brodawek

Kochana rozstaw brodawek ?? znaczy powiem Ci odległość miedzy sutkami a czy to to samo ???
Mam 19cm dużo mało bo sama nie wiem ????

A jadę na drugą konsultację w piątek .. Przemagluję dokmtorka
A i ostatnio za dużo chyba czytam bo ubzdurałam sobie ze chyba mam asymetrie
Ale bardzo mądrze napisała mi jedna dziewczyna że asymetri się nie szuka tylko sie ją ma więc może coś w tym jest ..
Im bliżej zabiegu tym bardziej wariuje i gapie się w te moje cycki czy są równe

Cytat:
Napisane przez malwina002 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was prosbe jestem zainteresowana zabiegiem powiekszenia piersi u doktora Jarlińskiego. Czy moglybyscie mi wyslac zdjecia na malwina0023@interia.pl z efektami po zabiegu i napisac czy jestescie zadowolone z efektu i jak pod wzgledem odczucia (czy piers jest inna w dotyku czy czucie w niej jest slabsze itd) Bo mam jeszcze trochu watpliwosci i wole sie upewnic czy wybieram odpowiedniego lekarza Pozdrawiam
Hej jest tu kilka dziewczyn od Jarlińskiego wyslij do nich prośby o zaprzyjaźnienie to zobaczysz ich albumy
Pysia ma super cycuszki od J>J Beatryczek i Chibuke

Cytat:
a propos jesien...lezalabym tylko na lozku i gapila sie w sufit..ale mam nastroj... jedyne co mnei pociesza to to ze juz pojutrze zabieg, potem pocierpie troche i w koncu beda...boze to niewyobrazalne..tyle na to czekalam a jak jest lada dzien to nie moge uwierzyc ze w koncu to zrobie
kupilam sobie fajne majciochy zeby nie latac z golym tylkiem w stronach po klinice
Trzymaj się i wracaj do nas szybciutko żeby zdać nam relacje !!!
Ty juz za dwa dni a my z magerką jeszcze miesiąc a już galotami trzęsiemy wiec nie wiem co będzie potem

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 11:56   #8103
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny mam do was prosbe jestem zainteresowana zabiegiem powiekszenia piersi u doktora Jarlińskiego. Czy moglybyscie mi wyslac zdjecia na malwina0023@interia.pl z efektami po zabiegu i napisac czy jestescie zadowolone z efektu i jak pod wzgledem odczucia (czy piers jest inna w dotyku czy czucie w niej jest slabsze itd) Bo mam jeszcze trochu watpliwosci i wole sie upewnic czy wybieram odpowiedniego lekarza Pozdrawiam
Pierś zawsze jest inna w dotyku po op, czucie też jest albo żadne albo bardzo słabe i wraca z czasem...niech sam Pan Doktor pokaże Ci swoje osiągnięcia...i opowie o wszystkim skoro masz wątpliwości...albo może idź na konsultacje jeszcze do kogoś... żebyś nie miała watpliwości na90%, pozostałe 10% zawsze jest

Kejsii cos Ty będzie dobrze nie denerwujcie się z Magerką. Nie ma opcji żeby było coś nie tak...no chyba tylko to że nie wejdziecie w ciuszki w których jedziecie, bo dziewczynki nie będą miały ochoty się pakować do takich ciasnot i w pancerniaku będziecie wracać

Edytowane przez Madzienka2010
Czas edycji: 2010-11-03 o 12:02
Madzienka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 12:08   #8104
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

A i doktor ma na swojej stronie zdjęcia swoich osiągnięć

Madzienka dzięki no musi byc dobrze

Stary 2010-11-03, 12:09   #8105
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Viola,
pytam z czystej ciekawości, bo nie rozumiem... dlaczego usunęłaś mnie z listy przyjaciół ? Jakiś konkretny powód ? :conf used:

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 12:14   #8106
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Miliqqq kochanie o to sie martwic nie musisz, wszystkie tutaj bedziemy o tobie myslec i wysylac w kosmos powodzenia, gdzie to? w Gliwicach tak? no to tam i pamietaj to ty za to placisz, tak jak pisze Madzienka, jak cos bedzie nie tak to mow pielegniarce i juz ! a w domku przygotuj sobie jakies fajne filmy czy cos, bo albo bedziesz caly zcas spac albo lezec jak warzywko i zeby nie myslec o bolu warto sie odprezyc glupim filmem ) buziaki
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 12:17   #8107
Machszi
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Hej wszystkim!!!
Jestem tu nowa.to mój pierwszy wpis!
Podpisuję się pod pytaniem Malwinki02!

Mieszkam za granicą i nie mam możliwości pochodzić na konsultację do kilku chirurgów.
Ale po dość długich poszukiwaniach i wymianie wielu e-maili oraz obejrzeniu zdjęć, zdecydowałam się na dr Jarlińskiego z Wrocławia.

Mam wstępny termin na 08 stycznia.
Jeszcze do potwierdzenia.

Nie umiem poruszać się jeszcze po tym forum, jak znaleźć te z Was, które miały piersi robione przez Dr Jarlińskiego?
Jak mogę obejrzeć Wasze zdjęcia i pogadać o operacji???

Bardzo potrzebuję teraz kogoś z kim mogę pogadać o tym, bo generalnie nikomu poza mężem o mojej decyzji nie mówiłam.
Choć mnie wspiera nie sądzę aby do końca rozumiał, przecież nie jest kobietą.
Mam masę pytań, na które dziewczyny po operacji pewnie będą mogły mi odpowiedzieć.
Jak na przykład, czy w np rok po zabiegu piersi pozostają inne w dotyku od własnych,twardsze?czy to prawda,ze implanty anatomiczne są twarde i bardziej wyczuwalne niż okrągłe?
Jakiej firmy implanty Wy macie?
Pozdrawiam serdecznie
Machszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 12:40   #8108
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Machszi Pokaż wiadomość
Hej wszystkim!!!
Jestem tu nowa.to mój pierwszy wpis!
Podpisuję się pod pytaniem Malwinki02!

Mieszkam za granicą i nie mam możliwości pochodzić na konsultację do kilku chirurgów.
Ale po dość długich poszukiwaniach i wymianie wielu e-maili oraz obejrzeniu zdjęć, zdecydowałam się na dr Jarlińskiego z Wrocławia.

Mam wstępny termin na 08 stycznia.
Jeszcze do potwierdzenia.

Nie umiem poruszać się jeszcze po tym forum, jak znaleźć te z Was, które miały piersi robione przez Dr Jarlińskiego?
Jak mogę obejrzeć Wasze zdjęcia i pogadać o operacji???

Bardzo potrzebuję teraz kogoś z kim mogę pogadać o tym, bo generalnie nikomu poza mężem o mojej decyzji nie mówiłam.
Choć mnie wspiera nie sądzę aby do końca rozumiał, przecież nie jest kobietą.
Mam masę pytań, na które dziewczyny po operacji pewnie będą mogły mi odpowiedzieć.
Jak na przykład, czy w np rok po zabiegu piersi pozostają inne w dotyku od własnych,twardsze?czy to prawda,ze implanty anatomiczne są twarde i bardziej wyczuwalne niż okrągłe?
Jakiej firmy implanty Wy macie?
Pozdrawiam serdecznie

witaj

Dobrze ze tu zajrzałaś bo jak potrzebujesz wsparcia to na pewno je tu znajdziesz

Ja również będę miała zabieg u doktora Jarlińskiego w grudniu
Jakie będziesz miała wkładki i rozmiar ???

Stary 2010-11-03, 12:46   #8109
Machszi
Raczkowanie

[QUOTE=Madzienka2010;23023 585]Pierś zawsze jest inna w dotyku po op, czucie też jest albo żadne albo bardzo słabe i wraca z czasem...

NO a jak jest z samą piersią?czuć przez nią implant?Po dłuższym już czasie bo oczywiścierozumiem ,że zaraz po operacji jest twarda i obolała.
PORA NA RADOŚĆ Z WYGLĄDU !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...07/s-event.png

Stary 2010-11-03, 12:46   #8110
MyaDiva
Zakorzenienie

Maceratka się pokazała Witaj siostro pozdrawiam cieplutko. Mam prośbę podeślij mi na priv kiedy my lecimy i wracamy bo to chyba już jakoś w tym miesiącu
Violuś widzę, że pociechy nie dają się nudzić. Przynajmniej szybciej Ci dni lecą Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę miłego pluskania w baseniku Znalazłam kilka fajnych staniczków - takich dla nas- podeśle Ci linki.Ja znowu zamówiłam trzy topiki mnie sie nie da chyba uleczyć
Madzienka ja akurat myśle jak włoskom pomóc- a Ty bach i piszesz Zaraz sobie poczytam o tym biotebalu

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 12:51   #8111
Machszi
Raczkowanie

kejsii
DZIĘKUJĘ za miłe powitanie!!!
No u mnie jest właśnie taki problem,że daleeeko mieszkam
No i z doktorem korespondujemy mailowo.
Wysłał mi termin 08.01.11.
Ja wysłałam jemu zdjęcia moich brzoskwinek:P No i czekam na jego propozycje.
Szczerze mówiąc kompletnie nie wiem,co mam wybrać.
Boję się okrągłych- bo mogą mi wyjść piłki(jestem szczupła na klatce -kości widać )
no i obawiam się anatomów, bo podobno twarde i da sie wyczuć.
Co do wielkości to wyjściowo mam małe B stanik.
A chciałabym baaaardzo duże C!
A Ty??
Jesteś z Wrocławia?

Stary 2010-11-03, 13:00   #8112
Madzienka2010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Madzienka ja akurat myśle jak włoskom pomóc- a Ty bach i piszesz Zaraz sobie poczytam o tym biotebalu

ajjj no widzisz ale trafiłam, no mi po 10 tab już zaczyna pomagać

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Machszi wysłałam Ci prywatna wiadomość, wyświetli Ci sie w prawym górnym rogu w wiadomościach
Stary 2010-11-03, 14:15   #8113
gawronska
Przyczajenie

otoz bylam pare dni temu na konsultacji u kasprzyka i moge powiedziec ze udzielil mi pelnych informacji czego nie zrobil dr jarlinski,jedyna rzecza jak jest w zrobieniu operacji u kasprzyka jest cena,13 tys,duzo mi powiedzial czego nie uslyszalam od jarlinskiego a powinnam,wiec dlatego zastanawiam sie ciagle nad jj,ciagle poszukuje mojego lekarza,pozdrawiam
gawronska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:20   #8114
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Madzieńka,
dopiero doczytałam, ze pytałaś o moje nowe fotki...

nie mam nic nowego, ale postaram sie w niedługim czasie dodać jakiś nowy albumik... w końcu już skończyły 14 miesięcy

Stary 2010-11-03, 14:27   #8115
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
hej, Dziewuszki

Beatrycze, byłam w albumie,
nie wiem, co tam Ci dr odpisał, ale też nie wiem, czego się spodziewałaś
to jest dopiero 6 tyg..
objawy, które opisujesz..mniejsza pierś, bardziej płaska itp...
nie jestem specem, ale..
mogło by być to np.cc..
ale jeszcze nie na tym etapie, wydaje mi się
a na tym etapie..
to są prawdopodobnie zwyczajnie przykurczone w jednej piersi mięśnie po op.

więc nie wariuj
cierpliwości potrzeba
czasem wszystko się od razu równiutko układa,
a czasem każda pierś według własnego uznania próbuje wyprowadzić nas z równowagi..
nie ma co wariować, trzeba czekać

lekarz może co jakiś czas pomacać, czy się torebka nie obkurcza
a jeśli nie...to zwyczajnie mięśnie się muszą poluzować

buziak

Mya Magerka Pink Happy Wiola Kejsii2sweet
Listopadowa Aga Ewa26Gd Duitka Kejti Laloona ..
i wszyscy, o których nie wspomniałam

dobrej nocki
Tak wiem że jeszcze za wcześnie ale uważam że to za małe cc w tej piersi i tyle,ale poczekam zobacze do pół roku jeszcze trochę czasu
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:35   #8116
viola1983
Raczkowanie

Horo ale mnie zbiłaś z tropu.. aż poszłam zobaczyć.. możesz wierzyć lub nie.. czysty przypadek..widocznie nie to nacisnęłam.. robiłam porządki w profilu i nie wiedziałam, że Ciebie "odhaczyłam".. idę naprawić..

Mya słonko to czekam na tego linka.. bardzo chętnie się skusze bo właśnie szukam czegoś dla moich cycuchów.. ten mój obecny stanik robi się już powoli przyciasny
a na baseniku już byłam.. dziwaczne uczucie miałam.. ale szybciutko się przyzwyczaiłam i cudownie się pływa z piersiątkami na klacie..

Madzieńka byłam w albumiku.. widzę, że cudeńka pięknieją z każdym dniem.. powiedz gdzie kupiłaś to czerwone cudo, w które przyodziałaś cycuchy? może masz jakiegoś linka?

Edytowane przez viola1983
Czas edycji: 2010-11-03 o 14:42
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:02   #8117
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Horo ale mnie zbiłaś z tropu.. aż poszłam zobaczyć.. możesz wierzyć lub nie.. czysty przypadek..widocznie nie to nacisnęłam.. robiłam porządki w profilu i nie wiedziałam, że Ciebie "odhaczyłam".. idę naprawić..

Mya słonko to czekam na tego linka.. bardzo chętnie się skusze bo właśnie szukam czegoś dla moich cycuchów.. ten mój obecny stanik robi się już powoli przyciasny
a na baseniku już byłam.. dziwaczne uczucie miałam.. ale szybciutko się przyzwyczaiłam i cudownie się pływa z piersiątkami na klacie..

Madzieńka byłam w albumiku.. widzę, że cudeńka pięknieją z każdym dniem.. powiedz gdzie kupiłaś to czerwone cudo, w które przyodziałaś cycuchy? może masz jakiegoś linka?
Zaproszenie przyjęte
Stary 2010-11-03, 15:03   #8118
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
kejsii
DZIĘKUJĘ za miłe powitanie!!!
No u mnie jest właśnie taki problem,że daleeeko mieszkam
No i z doktorem korespondujemy mailowo.
Wysłał mi termin 08.01.11.
Ja wysłałam jemu zdjęcia moich brzoskwinek:P No i czekam na jego propozycje.
Szczerze mówiąc kompletnie nie wiem,co mam wybrać.
Boję się okrągłych- bo mogą mi wyjść piłki(jestem szczupła na klatce -kości widać )
no i obawiam się anatomów, bo podobno twarde i da sie wyczuć.
Co do wielkości to wyjściowo mam małe B stanik.
A chciałabym baaaardzo duże C!
A Ty??
Jesteś z Wrocławia?

Ja też chce uzyskać duże c choć myśle już na D Mam zaproponowane 350 hp okrągłe ale jednak chce większe i będzie albo 375 a jak się uda to nawet 400
Moją wyjściówkę mam w albumie możesz zobaczyć zaraz wyślę Ci zaproszenie
Też boje sie efektu dwóch doczepionych piłek ale doktor twierdzi że nie wyjdą więc mu wierzę
Jadę w piątek na jeszcze jedną konsultację bo mam coraz więcej pytań i chce jeszcze raz o tych rozmiarach pogadać ..
No i też nie jestem z Wrocławia mam jakieś 250km w jedną stronę ale to i tak bliżej niż ty
Ja początkowo chciałam anatomy ale jednak zrezygnowałam bo zależy mi na wypełnieniu stanika od góry a anatomy jednak wypełniają tylko dół klatki piersiowej no i trochę się boję tego że mogą się okręcić

Mya odpisałam Ci stronę wcześniej co pisałaś o tym rozstawie ale chyba przeoczyłaś słonko

Stary 2010-11-03, 15:13   #8119
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Zaproszenie przyjęte
Bardzo dziękuję

Zmykam obiadek robić bo dzieci głodne

Mya to czekam kochana na linki
Stary 2010-11-03, 15:21   #8120
Machszi
Raczkowanie

Kejsiii
A jakie masz wyjściowe wymiary?
Masz szczupłą klatkę?
Ja się zmierzyłam i mam na wydechu 72pod i i85 w biuście.
No i kosci widoczne(dlatego ten okrągły mnie zniechęca)
Fajnie,że jesteś u Jarlińskiego, napisz mi-jaki jest

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

beatrycze
Nie czytałam co prawda od początku Twojego przypadku,ale też mam mieć operację u Jarlińskiego.
Byłaś na konsultacji po operacji u niego?
Coś źle zrobił?

Stary 2010-11-03, 15:24   #8121
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Kejsiii
A jakie masz wyjściowe wymiary?
Masz szczupłą klatkę?
Ja się zmierzyłam i mam na wydechu 72pod i i85 w biuście.
No i kosci widoczne(dlatego ten okrągły mnie zniechęca)
Fajnie,że jesteś u Jarlińskiego, napisz mi-jaki jest

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

beatrycze
Nie czytałam co prawda od początku Twojego przypadku,ale też mam mieć operację u Jarlińskiego.
Byłaś na konsultacji po operacji u niego?
Coś źle zrobił?
Zobacz a sama zobaczysz co jest nie tak
Stary 2010-11-03, 15:25   #8122
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Violuś,
bo już Tobie miałam i

a sobie przypomniałam o Twoich cycuchach, bo wczoraj widziałam i macałam cpg333 485 cc... dla mnie rewelacyjnie wyglądają

idę zobaczyć Twoje

Stary 2010-11-03, 15:44   #8123
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

A ile kosztuje to bio..na włosy ???? powiedzcie mi koniecznie, to bardzo wazne. moje wlosy, paznokcie są w opłakanym stanie..dramat jakiś. miałam ostatnio dużo stresów, nie sadzilam ze to az tak działa
fajny artykulik na ten temat
http://www.we-dwoje.pl/stres;a;uroda,artykul,21705.html
(((
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 15:46   #8124
horo
Zakorzenienie

GG do horo

jeszcze świeżynki na tych fotkach... a gdzie coś aktualnego ???

... rozmiarek wyszedł spory i są bardzo bliziutko siebie ...
gratuluję jeszcze raz

ja już chyba do końca będę cierpieć na te moje 2 cm oddalenia

Stary 2010-11-03, 15:47   #8125
Machszi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Zobacz a sama zobaczysz co jest nie tak
no weszłam i widzę cycole wielkie
na pierwszy rzut oka nic złego w nich nie ma.
Ale czy Ty rozmawiałaś z jARLIŃSKIM O TYM?
co on na to...?

Stary 2010-11-03, 15:52   #8126
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
no weszłam i widzę cycole wielkie
na pierwszy rzut oka nic złego w nich nie ma.
Ale czy Ty rozmawiałaś z jARLIŃSKIM O TYM?
co on na to...?
Patrzyłaś na ostatnie zdjęcie?i nic nie widzisz??? tak pisałam do niego i fotki wysłałam a jadę 17.11 nie wiem co będzie
Stary 2010-11-03, 16:17   #8127
Machszi
Raczkowanie

ja widziałam tylko jedno zdjęcie!
wejdę jeszcze raz popatrzę!

A powiedz mi,może wiesz czy u Jarlińskiego ewentualne poprawki są płatne całkowicie?

Stary 2010-11-03, 16:40   #8128
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
ja widziałam tylko jedno zdjęcie!
wejdę jeszcze raz popatrzę!

A powiedz mi,może wiesz czy u Jarlińskiego ewentualne poprawki są płatne całkowicie?
Jedna która jest po nic nie placiła za poprawkę
Stary 2010-11-03, 16:59   #8129
Machszi
Raczkowanie

ale ona jest "po" u Jarlinskiego?
Kurcze nie wiedziałam,że u niego częste tak są piersi do poprawki.....
Do tej pory same pozytywne opinie czytałam!!!
A Twoje jeszcze raz obejrzałam tragedii nie ma.Tak jak piszesz chyba PRAWA trochę niżej.
ale za pierwszym razem nie zauważyłam nawet..
Pewnie na żywo to wygląda inaczej.
Mięciutkie są?

Fajnie mieć takie duuże cycusie?

Stary 2010-11-03, 17:04   #8130
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Fajnie mieć takie duuże cycusie?
fajnie to mało powiedziane
cuuuudownie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości