![]() |
#4531 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() tak twierdzi ![]() Choć w papierach widnieje jako współwłaściciel z ojcem, a autem jeżdżą razem z bratem. Oczywiście, jak on nas na dyskotekę zabiera, to zwracamy mu kasę za paliwo, co by się nie wozic za darmochę. Ale i tak jest wielki krzyk, że "jej samochód" nasze tyłki wozi, "warszawianki za 3 grosze" jak nas nazwała ![]() Bajdełej, jak spytałyśmy w drodze kolege, czy nie miał nieprzyjemności z siostrą z naszego powodu, to się chłopak zdziwił. Po czym wzruszył ramionami i stwierdził, ze ona jemu nic a nic nie mówiła. A do nas się pruje już kolejny dzień ![]() Nie rozumiem niektórych ludzi. I nie chcę już rozumieć ani mieć z nimi do czynienia ![]() Moja kumpela się wnerwiła i zablokowała jej numer na swojej komórce, zeby połączenia i sms-y nie przychodziły, to tamta jej wysyła sms-y z netu ![]() Cały krzyk o jedną imprezę, w d**ie to mam, więcej nigdzie na dyskotekę nie jadę, jak się potem tyle prucia nasłuchac musze ![]() I tak już mnie te dyskoteki nie kręcą, wolałabym teraz założyć glany i jechac na jakieś metalowe darcie japy i pomachać herami, jakby coś w pobliżu było ![]() Cytat:
![]() bry ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 09:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Nindżopesz
|
Bry
![]() Cytat:
Laskę olej, smsy kasuj, jak dzwoni odrzucaj. Porąbana ![]() A propos lingwistów, zawsze można zostać kimkolwiek... Jak szukałam roboty to wydawało mi się, że wszelkie wymagania to język jakowyś i ewentualnie prawo jazdy. Czyli to, czego nie mam ![]() A koleżankę zatrudnili na recepcji w salonie SPA bo ładna i zgrabna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
może i potrzebują
![]() pięknie to ująłeś ![]() Cytat:
![]() Gryx już napisał ale enigmatycznie ![]() filologia klasyczna czyli w skrócie mogę nauczać łaciny tudzież greki starożytnej, ewentualnie coś przetłumaczyć, jak znajdę coś co nie zostało jeszcze przetłumaczone ![]() w praktyce używam tylko do udzielania korków, żeby nie zapomnieć totalnie czego się przez 5 lat uczyłam ![]() Cytat:
![]() nie daj się ![]() Za godzinę mam być w pracy a w piżamie jeszcze siedzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zakorzenienie
|
Maju po raz kolejny przychodzi mi do głowy ze ta znajoma ma jakieś problemy (i lekarz by sie przydał). Nie wiem czy tu maja jakiekolwiek Twoje rozmowy z nią sens bo obawiam się ze jej "imaginacja" jest mocno utwierdzona. Ty się niepotrzebnie denerwujesz.
Słowem: "olej ja sikiem prostym". Nie ma co sie denerwować. No i podziwiam jej upór w kwestii "dogryzania". Mnie by już dawno się to znudziło a ona nawet kombinuje pomimo przeszkód jak tu jeszcze dowalić. 1. Ja pod lakiery używam "bonder" Orly. 2. Maziać wzorki uwielbiam a jeszcze bardziej lubię coś ulepic z akrylu. 3. sama mam pazury przeważnie niepomalowane bo mam lenia i mnie wq..ia jak jest nawet najdrobniejsza ryska.
#4535 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to szybciutko, szybciutko ![]() Cytat:
![]() Zawsze była popier***ona i chciała wszystkimi rządzić według własnego widzimisię, ale teraz przechodzi samą siebie ![]() Niech się lepiej zajmie wybieraniem pierścionka i pilnowaniem swojego cwaniaczka ![]() Po prostu wnerwiło mnie to, no... pojchałam na tę głupią dysotekę pierwszy raz od wakacji chyba, bo moja kumpela się chciała bardzo pobawić, a teraz od soboty jakieś jazdy od świrniętej koleżanki mamy, grr... uff, ale już mi trochę przechodzi... olac to, olac to, olać... ![]() edit: uff, już mi lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 10:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Tzn? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szybko się uczę (szczególnie głupot ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A no kogo się przekwalifikowałaś? ![]() ![]() Idę popatrzeć na ogłoszenia o pracę w Krk ![]() A i słuchajcie przecie to nudno tak pracować ciągle w jednym miejscu nie? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-03 o 10:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tak w temacie, moja przyjaciółka ma obecnie problem, bo ona też po języku, po czeskim.. a mało jest roboty z czeskim w Warszawie.. ![]() Red, w urzędach trudno się załapać czy łatwo? Cytat:
![]() Cytat:
ja z kolei nie rozumiem jak można wciąż i wciąż zmieniać pracę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale mgr na kier. zarządzania nieruchomościami. Pracuję w zawodzie, zarabiam grosze bo głupia nie zrobiłam po technikum uprawnień ( a był czas, że można było ) a zamiłowanie to ja mam do architektury wnętrz ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2010-11-03 o 11:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie trudno ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Zakorzenienie
|
![]() i jeszcze wciąż musieć poznawać nowych ludzi i spotykac się z łopcymi ![]() ![]()
#4541 | |||||||||
BAN stały
|
Siema!
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak bez rurki? Noł łej, to już nie to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo śmieszne ![]() --- Co by tu zjeść? ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: przyszła koleżanka, którą w pracy zastępuje i powiedziała, że wraca równo za miesiąc ![]() niedopsz... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
A skąd ja Ci tramwaj wezmę?
![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko nie Ticzer ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]()
#4545 |
Zakorzenienie
|
Co za dzień, zaraz zdechnę...
![]() W nagrodę obejrzałam sobie Pocałunek smoka. Czadowy, fajna akcja z granatem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ba! O tej oczywistej oczywistości nie trzeba nawet wspominać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To już nie moje zmartwienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() smutno mi... ![]() myśl o ewentualnym bezrobociu i szukaniu pracy przyprawia mnie już teraz o rozstrój żołądka ![]() I od razu załączyło się cholerne diabelstwo, żeby leciec od razu po jakies perfumy, póki jeszcze dochody mam ![]() ![]() Kurka, jeszcze się okaze, że mi buty na zimę niepotrzebne w tym roku będa... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hello ![]() Cytat:
będzie do Ciebie na rurę przychodziło ![]() ![]() A co do nieśmiałości, zawsze możesz wziąć korki z tańca ![]() ![]() Lehrerin ani Lehrer tyż nie chcem być ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-03 o 13:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Maja
![]() Spoora, a maestra? Albo uczit'el'nica? KWC wyapgrejdowali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() robota jest i będzie, ale stanowiska moze dla mnie nie być ![]() wszystko rozchodzi się o to, ze dawno temu w firmie było ustalenie, że na umowę-zlecenie można pracować do 2 lat, a potem dają etat albo wywalają. I dawali etaty, ale jakieś 2 lata temu pod pretekstem kryzysu i cięć w firmie zamrozili etaty i jak ktoś przepracował 2 lata, to wywalają, a na jego miejsce biora nową osobę na zlecenie, która się musi wszystkiego od nowa uczyć ![]() Jedyna moja nadzieja to przejście do innego działu, gdzie mogłabym pracowac dalej, ale póki co z tym przejściem do innego jest taki nagły pierdzielnik, ze nawet mój kierownik nie wie co i jak ![]() Głodna jestem., w żołądku mnie skręca.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() niech zrobi objazdowe tournee po wiejskich dyskotekach - publiczność się znajdzie to może ja go poucze? zawsze jakiś grosz... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 14:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
jest, ale na południu, typu Krk.
Cytat:
![]() ja zanim się tak porządnie zaaklimatyzuję to ze dwa lata muszą minąć, osobiście więc nie wyobrażam sobie, ale znam osoby które twierdzą że zmiana pracy raz na dwa lata to akurat dobrze... Cytat:
![]() nie, na razie jestem na etapie organizowania przeprowadzki do wynajmowanego, ale zaraz chyba zacznę szukać chaty do kupienia bo ojciec popędza ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
grozi wypollizowaniem
|
ja chyba juz jestem starsze pokolenie
![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=20098
#4553 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
na górze pedofil wojtek, na dole czarowniczka, brak jeszcze makijażu w typie "pani z mięsnego" - wg mnie nieelegancko, bo pomieszany "spaniowo-sprzątaniowy"typ topu z wieczorowymi rajtami - no i w końcu to uczenniczka - ale pogimnazjalna, co wiele tłumaczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak, jak ja ![]() do dzisiaj nie wiem, jak ma na imię laska, co siedzi w rzedzie obok mimo, ze pracuje już z miesiąc ![]() Cytat:
![]() za bardzo Cię naciska, ale fajnie, ze chce, zebyś sobie znalazła własne M ![]() Moi starzy chcą, zebym mieszkała z nimi i dostają papliptacji, jak tylko wspomnę, że może by się wyprowadzić... ![]() "No i gdzie będziesz płacić miliony w mieście za jakąś dziure, jak tu cały piętrowy dom masz i gospodarstwo!" Taa... a o tym, ze ten dom za MOJEGO życia ani jednego poważnego remontu nie przeszedł, to cisza. "Masz gdzie mieszkać, to sobie wyremontujesz..." No dżizas ****a ja *******ę - to im nie łaska??? To ja mam teraz zapierdalać do roboty i pakowac w remont domu, bo oni nie mogą? Syf taki, ze patrzeć nie można - drzwi, okna i podłogi były nie wymieniane od wybudowania 50 lat temu, tylko malowane co jakiś czas. Łazienka to taki syf, że wstyd gości przyjmować; jeszcze jak siostra mieszkała, to co roku bylo trucie starym, ze trzeba łazienkę na gwałt remontowac. "Ano trzeba" I palcem od 10 lat nie kiwną ![]() Za to w garażu 3 samochody ![]() Jasnie ****a państwo na pokaz ![]() Cytat:
![]() ja też ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 14:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zauważyłem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Nabyłem parę próbek Gucci Eau de Parfum, nie mogłem się powstrzymać normalnie (a jakie trwałe na mnie!) ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
grozi wypollizowaniem
|
mnie sie ta koszulka kojarzy ze spoconym działkowcem-
![]()
![]() |
#4558 |
grozi wypollizowaniem
|
pin up mnie wysłałą na KWC i znowu sie zastanawiam czy nabyc Ystheal
![]()
#4559 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
BAN stały
|
Niedoskonałości?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.