Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 11:46   #2671
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
ja wczoraj zrobilam liste potrzebnych rzeczy i tych ktore chce przetestowac wyszlo 33

A śmiałaś się z mojej listy, na której jest o 10 produktów mniej niż na Twojej hihi

Nieładnie, oj nieładnie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 11:48   #2672
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Otako, możliwe, że to też pogoda. Ja ogólnie jesienią robię się nie do życia bardzo często, ale w tym roku do tego jeszcze doszło miliard spraw innych. Sama nie wiem, co ze sobą zrobić już.

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Chihu
Może zbyt wiele od siebie wymagasz? Spróbuj rozłożyć sobie to, co musisz zrobić na cały tydzień, tak abyś znalazła czas dla siebie i nie musiała się denerwować. Moze masz złe dni zwyczajnie, jesteś przemęczona i masz wrażenie, że ciągle coś źle robisz. Musisz odpocząć trochę, znaleźć czas tylko dla siebie.
Chętnie bym sobie zafundowała parę dni totalnie wolnego dla siebie, żeby podłapać trochę energii, ale nie mogę, bo wtedy już całkiem się nie wyrobię. Tym bardziej, że ten dłuższy weekend miałam "wolny", w sensie nie zrobiłam nic pożytecznego, ale i tak nie wypoczęłam z pewnych powodów...

Cytat:
A co do pracy - rozumiem, wiem jak ciężko o nią
mam nadzieję, że wreszcie się odezwą do Ciebie i uda Ci się załapać do jakiejś pracy, tak, bys miała choć na swoje wydatki.
A najlepsze jest to, że jak się rozglądam po znajomych, to większość albo wcale się tym nie martwi, bo o cokolwiek poproszą rodziców, zaraz to dostają, albo znajdują pracę o tak, z dnia na dzień, bo akurat znają kogoś, kto szuka pracownika. Strasznie mnie to frustruje. Jeśli do końca następnego tyg. nie znajdę pracy, to chyba się zapożyczę u przyjaciółki i wyrobię tę książeczkę i będę szukać pracy po restauracjach, bo akurat dużo jest takich ogłoszeń. Ale ja tak bardzo nie lubię pożyczać pieniędzy

A własnie, Asiu, jak tam u Ciebie ze stażem/pracą? Parę dni mnie nie było i już się pogubiłam, co tam u Ciebie? I jeszcze gdzieś mi mignęło, że jesteś z xxx (cenzura została wprowadzona )? Można wiedzieć, skąd? Bo ja też stamtąd pochodzę i w moim rodzinnym mieście znalezienie pracy graniczy z cudem. A już szczególnie takiej dorywczej. Większość znajomych albo ma pracę po znajomości, albo własne firmy. Ogólnie chyba w naszym województwie jest duży odsetek bezrobocia, więc nawet nie mam w planach tam wracać po studiach.

Edytowane przez ChihPyh
Czas edycji: 2010-11-03 o 12:05
ChihPyh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 11:50   #2673
Asia19x
Zakorzenienie

Otako, bardzo dziękuję
A Ty którego Jelenia masz? Myślałam, że jest tylko jeden rodzaj

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-03, 11:55   #2674
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
A najlepsze jest to, że jak się rozglądam po znajomych, to większość albo wcale się tym nie martwi, bo o cokolwiek poproszą rodziców, zaraz to dostają, albo znajdują pracę o tak, z dnia na dzień, bo akurat znają kogoś, kto szuka pracownika. Strasznie mnie to frustruje. Jeśli do końca następnego tyg. nie znajdę pracy, to chyba się zapożyczę u przyjaciółki i wyrobię tę książeczkę i będę szukać pracy po restauracjach, bo akurat dużo jest takich ogłoszeń. Ale ja tak bardzo nie lubię pożyczać pieniędzy

A własnie, Asiu, jak tam u Ciebie ze stażem/pracą? Parę dni mnie nie było i już się pogubiłam, co tam u Ciebie? I jeszcze gdzieś mi mignęło, że jesteś z zach.-pom.? Można wiedzieć, skąd? Bo ja też stamtąd pochodzę i w moim rodzinnym mieście znalezienie pracy graniczy z cudem. A już szczególnie takiej dorywczej. Większość znajomych albo ma pracę po znajomości, albo własne firmy. Ogólnie chyba w naszym województwie jest duży odsetek bezrobocia, więc nawet nie mam w planach tam wracać po studiach.
Mam ten sam problem. w końcu zrezygnowałam z tego drugiego kierunku i okazuje się, że mam całe 3 dni wolne, na zajęcia chodzę tylko we wtorki i czwartki. Przydałoby się czymś zająć i coś dorobić, ale teraz, przed nowym rokiem ciężko z ogłoszeniami.

A może spróbuj coś wystawić na Allegro? Nie masz niepotrzebnych rzeczy? Może jakieś książki, podręczniki, ubrania? Zawsze to kilka groszy wpadnie.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 11:55   #2675
monjas1988
Wtajemniczenie

Cytat:
A śmiałaś się z mojej listy, na której jest o 10 produktów mniej niż na Twojej hihi

Nieładnie, oj nieładnie
Uno momento Slonce
Ty mialas same produkty do wlosow a moja lista zawiera wsio i do makijazu i balsamy do cila i do wlosow
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 11:55   #2676
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Czesc Lobuzy!!!
Co jest ze mna nie tak, krzycze, zloszcze sie itd... Moja rodzinka ma mnie dosc...
Moj Tz zapytal sie mnie rano: Jak tam?Dalej w zlym "humorku"?
A ja go okrzyczalam
On chcial byc mily a ja go zjechalam, ze nie mam zlego "humorku" tylko zle sie czuje. AAAA i rzucilam nakretka od butelki w sciane...

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Oooo a teraz sie poplakalam
Co się stało, że taki humor masz? ;o

Cytat:
czesc Gwiazdeczki moje
Cześć
Stary 2010-11-03, 11:57   #2677
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Otako, bardzo dziękuję
A Ty którego Jelenia masz? Myślałam, że jest tylko jeden rodzaj
Są 2: z chlorofilem albo z bawełną - ja mam ten drugi, bo tylko on jest dostępny u mnie w sklepach.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 12:03   #2678
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem. w końcu zrezygnowałam z tego drugiego kierunku i okazuje się, że mam całe 3 dni wolne, na zajęcia chodzę tylko we wtorki i czwartki. Przydałoby się czymś zająć i coś dorobić, ale teraz, przed nowym rokiem ciężko z ogłoszeniami.

A może spróbuj coś wystawić na Allegro? Nie masz niepotrzebnych rzeczy? Może jakieś książki, podręczniki, ubrania? Zawsze to kilka groszy wpadnie.
Mam pełno niepotrzebnych rzeczy, ale jeśli chodzi o ciuchy, to mam raczej takie letnie do pozbycia się i boję się, że będzie niskie zainteresowanie i pójdą za półdarmo i jakoś chyba już wolę poczekać z tym przynajmniej do wiosny. Chyba, że bym moje ciuchy, w których chodzę też posprzedawała, bo w sumie mam ich pełno i mogłabym zostawić tylko te najbardziej ulubione... Hm... Mam też parę książek, ale zostawiłam je w domu. Mam też parę słowników nowych powygrywanych w konkursach, nawet nie otwieranych, bo słowników u mnie pod dostatkiem jest i bez tego. Chyba właśnie tak zrobię - poproszę TŻa, albo kogoś innego, kto kursuje między domem moim i Poznaniem, żeby mi przywiózł te książki. Jeszcze tylko muszę od kogoś pożyczyć aparat fotograficzny, bo nie mam Ale pomysł ogólnie jest dobry

Otako, często coś sprzedajesz na allegro? Bo jeśli tak, to mogłabym Cię trochę pomęczyć z pytaniami?
Stary 2010-11-03, 12:06   #2679
Asia19x
Zakorzenienie

Otako dzięki, jak coś to się zgłoszę do Ciebie (czekam na to PW)

Chih, napisałam Ci PW

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Uno momento Slonce
Ty mialas same produkty do wlosow a moja lista zawiera wsio i do makijazu i balsamy do cila i do wlosow

Aaaaaa.... No chyba że
W takim razie mnie nie pobiłaś a szkoda, zawsze byłoby to jakieś wytłumaczenie

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-03, 12:08   #2680
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pełno niepotrzebnych rzeczy, ale jeśli chodzi o ciuchy, to mam raczej takie letnie do pozbycia się i boję się, że będzie niskie zainteresowanie i pójdą za półdarmo i jakoś chyba już wolę poczekać z tym przynajmniej do wiosny. Chyba, że bym moje ciuchy, w których chodzę też posprzedawała, bo w sumie mam ich pełno i mogłabym zostawić tylko te najbardziej ulubione... Hm... Mam też parę książek, ale zostawiłam je w domu. Mam też parę słowników nowych powygrywanych w konkursach, nawet nie otwieranych, bo słowników u mnie pod dostatkiem jest i bez tego. Chyba właśnie tak zrobię - poproszę TŻa, albo kogoś innego, kto kursuje między domem moim i Poznaniem, żeby mi przywiózł te książki. Jeszcze tylko muszę od kogoś pożyczyć aparat fotograficzny, bo nie mam Ale pomysł ogólnie jest dobry

Otako, często coś sprzedajesz na allegro? Bo jeśli tak, to mogłabym Cię trochę pomęczyć z pytaniami?
Regularnie nie sprzedaję, raz na kilka miesięcy po kilka rzeczy ale kilkadziesiąt aukcji już zrobiłam, więc w razie czego służę pomocą
Z letnimi lepiej wstrzymać się do wiosny, też właśnie przegapiłam ten moment i dopiero za pół roku coś wystawię.
Słowniki to jest dobry pomysł, na podręcznikach i książkach można trochę zarobić (i w sumie do nich nie potrzebujesz aparatu, bo można skorzystać ze zdjęć w internecie i tylko opisać stan, albo napisać, że są nowe)

Edytowane przez otako
Czas edycji: 2010-11-03 o 12:09
Stary 2010-11-03, 12:16   #2681
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Co się stało, że taki humor masz? ;o

Cześć
No wlasnie nie mam pojecia

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 12:23   #2682
Asia19x
Zakorzenienie

Jenn, spokojnie
Wytłumacz Tz dlaczego tak nakrzyczałas na niego, na pewno zrozumie. Każdy ma przecież czasem złe dni

Zrób sobie może jakieś małe spa, napij się zielonej herbaty albo rumianku, trochę się uspokoisz

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-03, 12:24   #2683
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
No wlasnie nie mam pojecia
Może to sprawa hormonów
Stary 2010-11-03, 12:33   #2684
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Regularnie nie sprzedaję, raz na kilka miesięcy po kilka rzeczy ale kilkadziesiąt aukcji już zrobiłam, więc w razie czego służę pomocą
Z letnimi lepiej wstrzymać się do wiosny, też właśnie przegapiłam ten moment i dopiero za pół roku coś wystawię.
Słowniki to jest dobry pomysł, na podręcznikach i książkach można trochę zarobić (i w sumie do nich nie potrzebujesz aparatu, bo można skorzystać ze zdjęć w internecie i tylko opisać stan, albo napisać, że są nowe)
To ja mam na razie jedno małe pytanie: przy każdym wystawieniu aukcji jest niby pobierana prowizja dla allegro. Parę aukcji już wystawiłam, ale nigdy nie przyszło mi żadne wezwanie do zapłaty dla allegro. Nie mogę też znaleźć nigdzie w ustawieniach ile w końcu tej prowizji powinnam oddać. I może to głupie, ale trochę się tym martwię Oni pobierają kasę dopiero od jakiejś określonej kwoty, czy jak to wygląda?

O, ze słownikami tak zrobię, ale poczekam, aż TŻ przyjedzie do mnie, żebym je miała już na miejscu. Jak myślisz, lepiej wystawiać książki na "Kup teraz", czy na licytację też? Bo ciuchy wystawiam zawsze na licytację bez kwoty minimalnej.

Kurdę, dziękuję za pomysł, bo zawsze te najprostsze rozwiązania gdzieś umykają

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Asiu, odpisałam Ci już. Trochę przydługawy wywód mi się zrobił, ale jakoś nie potrafiłam tego skrócić nijak
Stary 2010-11-03, 12:35   #2685
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa....
Zapomnial;am ze taki sam jest do pepuszka ;/ gamon ze mnie ;/

czyli mam w domu i mozna kupic w aptece
ale potrzebuje by odswiezyc cienie (wlasciwie to zrobic nowa paletke do cieni). Dostalam od taty pusta paletke do cieni i chce tam wszystkie cienie umiescic,by miec je w jednym miejscu i do tego potrzebuje spiryt :P

jak zrobilas sama ?
hm o co z tym chodzi ?
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 12:38   #2686
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Może to sprawa hormonów

Pierwszy raz w zyciu sie tak zloszcze bez powodu. Strasznie mi sie to nie podoba i wim, ze zle robie ale nie moge tego powstrzymac
Traz np. zloszcze sie bo moja mala powinna zasnac a ona gada zamiast spac... Poznie ide odebrac synka ze szkoly i ona powinna sie wyspc a tu d...

Stary 2010-11-03, 12:44   #2687
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Pierwszy raz w zyciu sie tak zloszcze bez powodu. Strasznie mi sie to nie podoba i wim, ze zle robie ale nie moge tego powstrzymac
Traz np. zloszcze sie bo moja mala powinna zasnac a ona gada zamiast spac... Poznie ide odebrac synka ze szkoly i ona powinna sie wyspc a tu d...
Skoro bez powodu się złościsz i sama wiesz, że źle robisz, to prawdopodobnie to wina hormonów. Nie masz mozliwości załatwienia kogoś, kto by przypilnował dzieci, żebyś mogła się zrelaksować. Chociaż przez godzinkę. Drzemka bardzo dobrze robi w takich sytuacjach Albo chociaż zamknięcie się gdzieś w jakimś pokoju bez nikogo i zebranie myśli. Trzymaj się tam
Stary 2010-11-03, 12:45   #2688
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Agusiu, nikt nie może zabronić Ci ścięcia włosów, to Twoja decyzja. Myślę, że jak podetniesz 5-10cm, zrobisz grzyweczkę na bok czy coś podobnego i będzie super, cieniowanie odradzam, chyba że bardzo lekkie, wokół twarzy np
Jak podetniesz, problem z końcówkami powinien minąć, trzymam kciuki, abyś była zadowolona, kiedy wybierasz się do fryzjera?
Ja muszę iść grzywkę podciąć lekko, choć i tak jej nie wypuszczam
no wiem, nikt mi nie zabroni

Wybiorę się dopiero w grudniu, jak beda monety Jadę do lekarza, potem nadrobie
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 12:51   #2689
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro bez powodu się złościsz i sama wiesz, że źle robisz, to prawdopodobnie to wina hormonów. Nie masz mozliwości załatwienia kogoś, kto by przypilnował dzieci, żebyś mogła się zrelaksować. Chociaż przez godzinkę. Drzemka bardzo dobrze robi w takich sytuacjach Albo chociaż zamknięcie się gdzieś w jakimś pokoju bez nikogo i zebranie myśli. Trzymaj się tam

Niestety nie mam Moj Tz w pracy Zaraz zobacze czy da rade wrocic wczesniej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 13:02   #2690
Asia19x
Zakorzenienie

Jenn, masz @ albo jesteś przed? Możliwe, że dlatego masz taki nastrój.

Chihu, co Ty, pisz ile wlezie, z resztą jak też nie krótką napisałam Ci wiadomość
Mam nadzieję, ze ustalimy jakiś miejsce, gdzie obie będziemy miały blisko i uda nam się spotkać
(Rany, byłoby super, pomacałybyśmy się trochę po włosach....

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-11-03 o 13:04
Stary 2010-11-03, 13:19   #2691
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
(Rany, byłoby super, pomacałybyśmy się trochę po włosach....

Prędzej ja Ciebie, bo moje krótkie są przecież
Stary 2010-11-03, 13:32   #2692
otako
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam na razie jedno małe pytanie: przy każdym wystawieniu aukcji jest niby pobierana prowizja dla allegro. Parę aukcji już wystawiłam, ale nigdy nie przyszło mi żadne wezwanie do zapłaty dla allegro. Nie mogę też znaleźć nigdzie w ustawieniach ile w końcu tej prowizji powinnam oddać. I może to głupie, ale trochę się tym martwię Oni pobierają kasę dopiero od jakiejś określonej kwoty, czy jak to wygląda?

O, ze słownikami tak zrobię, ale poczekam, aż TŻ przyjedzie do mnie, żebym je miała już na miejscu. Jak myślisz, lepiej wystawiać książki na "Kup teraz", czy na licytację też? Bo ciuchy wystawiam zawsze na licytację bez kwoty minimalnej.

Kurdę, dziękuję za pomysł, bo zawsze te najprostsze rozwiązania gdzieś umykają
Nie masz się czym martwić, gdybyś im wisiała pieniądze za prowizję, to by Ci wysłali wiadomość na maila. Wydaje mi się, że wysyłają dopiero jak zbierze się powyżej 10 zł. - możliwe, że po prostu nie przekroczyłaś jeszcze tej stawki.
Jeżeli chcesz sprawdzić to po zalogowaniu wejdź w swój profil, następnie Moje konto - Rachunki - Bieżące saldo i wpłata i tam Ci się wyświetli jakie jest Twoje saldo

Jeśli chodzi o licytację i kup teraz to ja preferuję licytację (bez ceny minimalnej - bo za tą opcję się dodatkowo płaci). Ale musisz poobserwować inne aukcje z takimi samymi książkami i zobaczyć czy ludzie kupują, za jakie kwoty, czy towar jest chodliwy

Stary 2010-11-03, 13:38   #2693
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Prędzej ja Ciebie, bo moje krótkie są przecież

Mnie, czy moje włosy?

Kurde, z chęcią wystawiłabym kilka rzeczy na allegro, ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrac i boję się, że nie dam sobie rady

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-03, 13:41   #2694
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Mnie, czy moje włosy?
Miałam na myśli "Ciebie po włosach", ale spoko, jestem otwarta na propozycje :
Stary 2010-11-03, 13:46   #2695
Soleilka
Zakorzenienie

Hej.
Przyszłam na chwilkę tylko.
Ścięłam 10 cm włosów wypadały mi garściami, nawet moja lekarka rodzinna się przeraziła, jak jej pokazałam... Biorę suplementy, mam skierowanie na krew i zobaczymy co dalej
Tak mi ich szkooooda

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 13:58   #2696
Asia19x
Zakorzenienie

Soleilko, kochanie, czemu już się nie udzielasz?
Przykro mi, mam nadzieję, ze wypadanie ustąpi, a Ty wrócisz do Nas
Może to okresowe wypadanie? Czy przeżywasz jakiś stres? Może dlatego też Ci wypadają..

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-11-03, 14:01   #2697
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej.
Ścięłam 10 cm włosów wypadały mi garściami, nawet moja lekarka rodzinna się przeraziła, jak jej pokazałam... Biorę suplementy, mam skierowanie na krew i zobaczymy co dalej
Tak mi ich szkooooda
Cześć
kurcze, ostatnio sporo osób narzeka na nadmierne wypadanie włosów. Co jest grane...
nie martw się, bo to też może mieć wpływ na włosy. Niedługo zapuścisz nowe, jeszcze zdrowsze
Odzywaj się czasami do nas!

Stary 2010-11-03, 14:01   #2698
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej.
Tak mi ich szkooooda
wpadłam na chwilkę, wróciłam z zajeć, kupiłam bilet na 30 dni i za 20 min ide na kurs

zjem serek i spadam

Soleilka ale Cię dawno nie było
najważniejsze żeby to nie było nic poważnego, pisz nam potem co i jak, co się dzieje...
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:27   #2699
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilko, kochanie, czemu już się nie udzielasz?
Przykro mi, mam nadzieję, ze wypadanie ustąpi, a Ty wrócisz do Nas
Może to okresowe wypadanie? Czy przeżywasz jakiś stres? Może dlatego też Ci wypadają..
Brak czasu... I chęci
No właśnie one zawsze wypadały jesienią, ale nie w takich ilościach. Umyję włosy i brodzik w prysznicu aż jest zatkany, czesze się, a na podłodze czarno od włosów... Po prostu masakra
Cytat:
Cześć
kurcze, ostatnio sporo osób narzeka na nadmierne wypadanie włosów. Co jest grane...
nie martw się, bo to też może mieć wpływ na włosy. Niedługo zapuścisz nowe, jeszcze zdrowsze
Odzywaj się czasami do nas!
Hej Postaram się, ale nie mam czasu
Już były takie piękne i długie i zdrowe, 4 cm do talii mi zabrakło
Mam nadzieję, że przestaną lecieć
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

Soleilka ale Cię dawno nie było
najważniejsze żeby to nie było nic poważnego, pisz nam potem co i jak, co się dzieje...
Hej Dam znać co i jak, mam nadzieję, że szybko przejdzie...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:32   #2700
Asia19x
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...gmessage604014

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Soleilko, do talii? Tak Ci urosły?

A czemu chęci brak?

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości